Door Wout Funnekotter

Hoofdredacteur

Het stemmen voor de Tweakers Awards 17/18 is begonnen!

12-12-2017 • 09:00

76 Linkedin

De categorieën zijn bepaald en de nominatielijsten zijn opgesteld. Oftewel: alles staat klaar om te beginnen met stemmen voor de Tweakers Awards 17/18. De stemperiode loopt van 12 december 2017 tot en met 14 januari 2018. Onder alle stemmers verloten we een aantal mooie prijzen.

Zoals altijd kijken we met de Awards welke van de in het afgelopen jaar verschenen producten op de meeste waardering van de community kunnen rekenen. In de afgelopen weken hebben jullie daarvoor flink gediscussieerd in verschillende topics, om zo tot goed doordachte en complete nominatielijsten te komen, waarvoor dank. In de komende weken kan iedereen met een Tweakers-account zijn stem uitbrengen in de verschillende categorieën.

In totaal zijn er dit jaar 32 categorieën waarin een stem uitgebracht mag worden. Ten opzichte van vorig jaar hebben we een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo zijn de categorieën Beveiligingssoftware, Nieuwkomer, Vr-set/kit en Compactcamera verdwenen. De categorieën Muizen, Toetsenborden, Action/360-cams, Drones en Access points zijn toegevoegd. De categorie Consoles is terug van weggeweest. Daarnaast hebben we de categorieën systeemcamera en spiegelreflexcamera, en ook de beide webshopcategorieën NL & BE samengevoegd. Dit alles op basis van ontwikkelingen en jullie feedback.

De uitslag wordt bekendgemaakt op donderdag 1 februari tijdens de feestelijke Tweakers Awards-avond. Onder alle stemmers verloten we, naast een Philips Hue Starter Pack, JBL Charge 3 en Call of Duty: WWII, twee kaartjes voor de uitreiking. Ook dit jaar worden de Awards mede mogelijk gemaakt door onze partner ippies. Als dank voor het stemmen word je beloond met vijftig ippies.

Awards cta

Reacties (76)

Wijzig sortering
Heb altijd een beetje dubbel gevoel bij die awards, vaak wint wat de meeste mensen kopen de prijs, dus als iedereen Ziggo heeft is Ziggo beste ISP, S8 beste telefoon etc. terwijl het natuurlijk niet per definitie zo is dat als iets het meest verkocht wordt ook direct het beste is.
Precies dit. En ik cringe al bij de gedachte dat er mensen op de iphone 10 stemmen, terwijl de software niet af is (door apple toe gegeven), ios 11 uberhaupt een drama is dat iedere week een patch nodig heeft, en de telefoon zelf een belachelijke prijs heeft.
Mijn favoriet, de moto g5+ dual sim staat niet eens tussen de nominaties. Belachelijk, geen enkele telefoon gaf zo veel waar voor je geld, ding is nog geen 240 euro en enkel het design is vrij lomp, voor de rest ongelooflijk compleet, en de beste camera in de prijsklasse.

Oh er zijn mensen die op fifa 18 gaan stemmen als beste game. Laat dat even bij je inzinken. Er zijn briljante games als cuphead, de nieuwe mario, de nieuwe zelda gemaakt, maar er zullen mensen zijn die fifa stemmen.

Het is een populariteitsquizje dit, net als laatst de internet awards, of de radio ring, wie het hardst roept stem op mij wint.
Ik ben zo iemand die voor FIFA 18 heeft gestemd. Omdat ik dat spel het meest gespeeld heb dit jaar, en het voor mij dus overduidelijk de beste "bang for buck" game dit jaar was. Allemaal prima als er revolutionaire of heel goed doordachte en uitgewerkte games verschijnen, en iedereen is helemaal vrij om daar op te stemmen. Maar om iemand die op FIFA stemt weg te zetten als een lid van het stemvee gaat me veels te ver. Ik heb een bewuste afweging gemaakt, en daarin is voor mij spelplezier een grote factor. En je kunt er niet omheen: er is weinig beters dan een avond met maten een mooi FIFA toernooi opzetten.
Ben het wel met je eens. Maar aan de andere kant kan iemand die van voetbal spellen houdt zich helemaal gelukkig voelen bij het spelen van zon game dan bijvoorbeeld bij een Triple A Shooter/RPG

fifa 2018 in het sport genre te stoppen en Final fantasy 15 in beste RPG genre bijvoorbeeld en ga zo maar door.

Verder is beste vrij relatief, vaak het meest verkocht wat dan het beste is, terwijl het niet het beste apparaat, software oid is.

Ik zou graag bij dit soort awards meer sub categorieen zien om een wat beter beeld te schetsen.

[Reactie gewijzigd door Audione0 op 12 december 2017 12:37]

Ik heb wel een mening over de beste game, maar geen van de games in het lijstje komen in mijn top 5 voor. (En Fifa18 of welke andere voetbal game dan ook komen zowieso bij mij niet in de top Googleplex voor)
Met 99% van de producten in de lijstjes heb ik zowieso geen enkele ervaring. Dus bij vrijwel alles is het 'geen mening', en bij de rest ofwel stemmen om te zorgen dat andere opties niet winnen of gewoon wat je zelf hebt.
Dat is altijd het geval met zulke 'populariteitsprijzen' waarbij enkel het publiek zijn inbreng doet in het resultaat. De andere kant van de medaille is dat relatief dure producten vaker winnen, omdat een Core i9 van €1000 nou eenmaal beter is dan een Core i5 van €200. Alleen heeft bijna niemand €1000 over voor een processor.
Dat vraag ik me af. Ik denk dat er in dit geval ook vaak voor een goede i5 of zelfs Ryzen wordt gekozen (en dit zie je in voorgaande jaren ook terug) omdat die CPU's meer bang for the buck opleveren en de meeste Tweakers zich daar wel degelijk van bewust zijn. Het is zoals gezegd niet altijd maar "het beste/snelste" wat wint, dan zou het saai zijn.
Idd.
Kijkend naar mijn huidige internet provider, zij geloven in internet zonder beperkingen. Dus er is nergens een schakel tussen jou en het internet die de snelheid capped.

1GBit/s up en down voor 365 euro per jaar (inclusief gratis nieuwsgroepen)
Er is geen enkele provider die hier aan kan tippen.

Ter vergelijk, T-Mobile levert 500/up en down op dezelfde lijn voor 50 euro per maand (zonder nieuwsgroepen), de rest levert nog tragere verbindingen.

Helaas zijn er meer weinigen bekend met Tweak.nl en kunnen ze hun diensten niet overal aanbieden. Anders zouden zij absoluut de winnaar zijn.

[Reactie gewijzigd door procyon op 12 december 2017 11:36]

Begrijp niet waarom de dure producten perse moeten winnen, je kiest toch voor hetgeen wat het meeste geeft voor het geld, of een product die interessante technieken heeft die voor jou interessant zijn. Daarnaast is het belangrijk je eigen ervaringen mee te laten rekenen, daar waar je geen verstand van hebt vul je toch gewoon 'geen mening' in.

Mensen die alleen maar voor de duurste producten stemmen hebben er naar mijn mening weinig van begrepen. Iedereen wil wel het beste van het beste, maar als daar tegenover staat dat je de hoofdprijs moet betalen dan is het ook niet interessant. Als het product wel nieuwe (innovatieve) technologie introduceert waar je met smart op aan wachten bent dan is het natuurlijk wel interessant.
Het is inderdaad moeilijk, kies je voor het duurste product wat vaak het beste is of juist voor iets wat je zelf thuis hebt. Ik heb gekozen voor de producten die wat mij betreft de sweetspot hebben met prijs/kwaliteit.
Het is gewoon erg lastig. Zo heb ik bijvoorbeeld gekozen voor de insta360 pro bij de actioncams.

Action Cams hebben naar mijn mening hun fullHD tijdperk wel gehad en voor goede 360 video heb je 4K/60fps echt wel nodig voor bijvoorbeeld VR. Dat de camera dan 3800 euro kost is voor mij niet betaalbaar maar naar mijn mening wel de beste camera.

Waar ik verder geen verstand van heb, kies ik simpelweg "geen mening".

[Reactie gewijzigd door dycell op 12 december 2017 12:01]

Ik heb inderdaad ook een aantal keer gekozen voor de producten die ik zelf heb (als ik er tevreden over ben) en verder is het een mix tussen het duurste product (als dat in mijn idee ook écht het beste is) en degene met een super prijs/kwaliteit verhouding.

Wel grappig: ik heb een Oneplus3 gehad en ben overgestapt naar een Galaxy S8, maar heb toch de Oneplus5t als winnaar geselecteerd in de smartphone categorie omdat ik de Oneplus achteraf toch fijner vond.
Klopt, maar het aantal klanten geeft wel een goede indicatie dat het product in kwestie kwalitatief goed genoeg is om door de masse gepruimd te worden. Maar zoals je zegt, de meerderheid heeft niet altijd (meestal geen) gelijk.

[Reactie gewijzigd door Chuk op 12 december 2017 09:41]

Daarnaast is een stemming via internet nooit representatief. Behalve de selecte groep is fraude ook nogal makkelijk.
Het is een poll omdat mensen polls leuk vinden (denken makers van dit soort websites).
Dus clickbait, niet meer en niet minder. Hap dus gretig toe en betaal met je stem. Tenslotte ben jij het product.
"Zoals altijd kijken we met de Awards welke van de in het afgelopen jaar verschenen producten op de meeste waardering van de community kunnen rekenen."

Het lijkt me dat de meeste mensen wel dat product kopen waar ze achter staan, het meeste waarderen. Tenzij ik erover lees staat ook nergens dat de categorie-winnaar de beste is.

Ik zie het als een mix tussen populairste, meest gewaardeerde en beste product, en daar is niets mis mee =)
Helemaal mee eens hoor, maar dat is toch inherent aan een populariteitspoll?
De Top 2000 bestaat toch ook niet daadwerkelijk uit de beste 2000 nummers die ooit gemaakt zijn?
Daar gebeurt het ook ieder jaar weer dat sommige van de beste platen überhaupt niet in de lijst terecht komen.

Zie het als een ludieke manier om 2017 samen te vatten op gebied van Tweakers-onderwerpen en probeer er niet zo zwaar aan te tillen.
Zeg ik al jaren. Bij een product kan ik mij dat nog voorstellen. Maar Ziggo biedt een dienst aan. En moet je dus kijken naar hoe tevreden je bent met deze dienst.
Het blijft zeer teleurstellend dat een goed product uit 2016 niet deze awards kan winnen. Als je in 2016 een dusdanig sterk product hebt neergezet wat nu nog steeds de beste in zijn klasse wordt bevonden, dan is dat toch gewoon een award waard? Paar voorbeelden (zou er nog veel meer kunnen noemen).
 • Kast: Fractal Design Define C
 • SSD: Samsung 960 Evo/Pro
 • Monitor: LG 27UD58
Je stimuleert hiermee dat fabrikanten producten uitbrengen onder een nieuwe naam zonder daadwerkelijke verbeteringen.

Ik miste ook nog wel een paar categorieën: Beste VR-bril, mediaspeler en draadloze speaker bijvoorbeeld.

Ook vind ik het teleurstellend dat draadloze en bedrade routers op een hoop worden gegooid, dat zijn totaal verschillende producten. Hetzelfde geldt voor 360-graden camera's en action cam's.

Het is een leuk idee, maar ik hoop dat er voor volgend jaar nog wat langer en harder over na gedacht wordt.
Bij de Oscars gaat men toch ook niet jaar op jaar The Shawshank Redemption nomineren? ;) Nee, ze kijken naar de films die het afgelopen jaar zijn uitgekomen. Zo doen wij dat ook.
Bij de Game Awards, wellicht een relevantere vergelijking dan de Oscars, wordt wel een Best Ongoing Game Award uitgereikt. Dit jaar gewonnen door een game die vorig jaar is uitgekomen: Overwatch. Balance (en DaemonAngel, en de t.net moderatoren) heeft dus best wel een punt, en ik vind het wat slap dat je hem zo aan de kant zet en niet inhoudelijk op zijn argument ingaat.

Overigens vind ik de vergelijking met de Game Awards en de Oscars allebei mank gaan. Je wilt de award toch uitreiken aan het beste beschikbare product? Beetje arbitrair om daar een voorwaarde aan te hangen dat het dit jaar is uitgekomen.

[Reactie gewijzigd door Caviatjuh op 12 december 2017 16:35]

Bij de top 2000 zit toch elk jaar weer dezelfde top 5 erin. ;)
beetje offtopic; wat is die ippies toch een fucked-up-site; registratie werkt niet, gewijzgd wachtwoord (na activatie werkt niet) nieuwe wachtwoord opgestelt; werkt niet .... wat voor een prut is ippies.nl ?
ken weinig site waarvan het functioneel niet werkt ... :N

//edit; aw ippies vind niet leuk wanneer je anti-track/block/ad/meuk draait njah dan fck ippies :+

[Reactie gewijzigd door himlims_ op 12 december 2017 09:22]

Ik heb vorige keer met die ippies zooi meegedaan, ik raad het iedereen af. NIET DOEN. Je krijg een shitload aan spam en voor onwijs veel moeite spaar je een paar euro bij elkaar.
Elke x dagen krijg je een ippies panel mail, elke keer via een andere supplier die je een vragenlijst stuurt. De een nog meer buggy dan de ander. Antwoorden die nergens op slaan, niet goed vertaald zijn, 15 minuten sessie timeouts, en vervolgens "sorry, je behoort niet tot de doelgroep". En in veel ander gevallen is 'ie binnen een paar uur al niet meer geldig. Wat een bagger. Ik snap echt niet dat tweakers dit wil promoten.
Al dat soort spaar acties zijn onzin. Uit eindelijk moet je enorm veel werk leveren voor een minimale korting op spullen die je eigenlijk niet wilt.
Het kan aan mij liggen @WoutF maar waar is de PlayStation 4 (pro) gebleven?
Hoe serieus moeten we de categorie dan nemen is mijn serieuze vraag.
Hoe beredeneren jullie als redactie om PlayStation niet op te nemen als keuzemogelijkheid,hier ben ik zeer benieuwd naar.

[Reactie gewijzigd door pino85 op 12 december 2017 13:12]

De Awards gaan over producten die het afgelopen jaar op de markt zijn gekomen :)
Gezien de toch wel kritiek met onderbouwing die ik lees is het dan niet verstandig eens te kijken naar jullie huidige systeem?
De vergelijking met de Oscars ik weet niet of die op gaat maar ik begrijp het punt wat je wilt maken.

Stel volgend jaar of jaar erna komt er geen nieuwe xbox geen PlayStation geen nieuwe nintendo /Atari etc console op de markt en geen handheld(s) dan word de categorie wel wat karig? Terwijl deze enorm leeft bij mensen.
Reden om er nog eens naar te kijken ;)
Dan slaan we de categorie volgend jaar waarschijnlijk over. Dat is ook de reden dat de categorieën van jaar tot jaar een beetje verschillen. Ik heb het idee dat sommige mensen denken dat door een bepaald product te kiezen ze daarmee impliciet zeggen 'Dit is het beste product dat je op dit moment in deze categorie kunt kopen'. Dat is echter helemaal de insteek niet. Je zegt ermee 'Van alle producten die het afgelopen jaar in deze categorie zijn uitgekomen springt deze voor mij eruit'
Ik begrijp wat je bedoeld, maar exact zoals je aan geeft je denkt dat sommige mensen niet helemaal begrijpen wat de insteek is.
Dan is het voor de volgende keer aan Tweakers om het toch nog een keer extra te verduidelijken.

Edit:

Hoe dit het beste kan weet ik 123 nog niet.
Maar wel top dat je er ook nu goed op in gaat! O+

[Reactie gewijzigd door pino85 op 12 december 2017 13:30]

Daar kunnen we voor de volgende keer zeker extra naar kijken :)
Maar ben het wel eens met Pino85. Consoles worden gemiddeld eens per 7 jaar op de markt gebracht. Eigenlijk moet het niet uitmaken welk jaar een product uitkwam toch. Als je een super goed product in de markt zet en je daarmee 3 jaar lang de beste bent is dat een betere indicatie van kwaliteit dan wat er nu gebeurd.

En bij access points staat wel de sitecom AP die al 2 jaar oud is.. en bij winkels en providers kijken we ook niet of ze vorig jaar zijn opgericht :)
Behuizingen - NZXT S340 (Elite) niet aanwezig
Console - geen PS4 (Pro) niet aanwezig
Headsets Logitech G933 Niet aanwezig
Muizen Lofitech G502 Niet aanwezig
SSD geen enkele Samsung SSD aanwezig

Dit zijn toch populaire producten volgens de pricewatch.
Wordt deze opgesteld door het forum? Is er een reden waardoor de populariteit van de pricewatch niet meeteld?

[Reactie gewijzigd door ApC_IcE op 12 december 2017 09:42]

Als ze niet zijn aangegeven in de topics, dan staan ze er niet bij (al staat niet alles erbij).

De PS4 Pro staat er volgens mij niet bij omdat die vorig jaar uitkwam. Vind het zelf ook wel muf voor sommige categorieën omdat bepaalde producten van vorig jaar nog steeds populairder zijn dan die van dit jaar. Wat volgens mij ook bij Samsung het geval kan zijn (dit jaar zijn er volgens mij geen oude SSDs bijgekomen, alleen die types die in nieuwe systemen passen)
Ja veel heeft te maken met wanneer ze uitgekomen zijn. Ik heb dit in de nominatie topics ook reeds aangegeven dit een idioot systeem te vinden.
Bij SSDs had ik zo het grootste probleem.
Daar stond echt geen enkele zinnige tussen. Dus geen mening moeten klikken.
Je gaat dus een winnaar krijgen met iets dat niemand eigenlijk zou kopen of de beste vind.

Bij muizen had ik de G Pro van Logitech ook genomineerd maar deze was 2 maanden te vroeg uitgekomen (of niet populair genoeg in de nominatie topic). Van game muizen stond daar dus geen enkele tussen die ik zou aanraden of zelf kopen.

Bij consoles was de afwezigheid van de PS4 Pro ook raar imo, al heb ik geen probleem met op de switch te stemmen want dit is een aardig ding.

Ik vind het wat jammer dat het moet uitgekomen zijn in 2017. Als nu de meest populaire zaken iets ouder zijn al maar nog steeds geen betere hebben dan zou die daar ook gewoon mogen staan nog.
Nog minder dan vorige jaren gaat de uitslag van de awards nuttig zijn. Je gaat echt niet kunnen zeggen, "nou die muis of SSD moet ik kopen want dat is volgens tweakers wel een geweldige".
(Muis is mss een slecht voorbeeld want de Logitech MX Performance is wel een zalig ding :D)

[Reactie gewijzigd door DaemonAngel op 12 december 2017 09:58]

Zijn deze producten wel in 2017 uitgekomen?
Anoniem: 390145
@ApC_IcE12 december 2017 10:38
Ik vind voora, behuizingen bizar, 3 coolermaster masterbox, dat kan sowieso wel onder 1 noemer. Dat is hetzelfde als je bij modulaire uitvoeringen elke config laat zien.

Snap dat alleen alles erin staat wat dit jaar uitkwam maar waarom de fractal meshify er niet in staat is bijzonder te noemen. En die lyan li boot zag je al in 2016 op amazon staan, dus omdat hij dit jaar pas in in de pricewatch staat mag deze meedoen.
De Meshify staat er gewoon in hoor...
Weird, dan heb ik er een aantal keren overheen gekeken aangezien ik het niet kon geloven. Paar keer gecheckt maar niet gezien. Maar zal wel kloppen, denk niet dat ze de lijst nog aangepast hebben.
Mag de meest populaire winnen in elke categorie. Want laten we wel wezen, het is een populariteitswedstrijd, geen kwaliteitsprijs. En je hebt dat veel mensen stemmen op producten waarvan ze vermoeden dat het prima is, zonder ze zelf gebruikt te hebben. Bv bij Access point hebben niet veel mensen ervaringen met alle producten dus kiezen ze iets wat lijkt op wat ze hebben, hetzelfde merk als wat ze hebben of wat een goede naam heeft.

1 categorie waar mijn stem al helemaal duidelijk is: Game van het jaar. Dat wordt natuurlijk de Nederlandse topper Horizon Zero Dawn!

@redactie, komt er misschien dit jaar nog een artikel wat de redacteuren persoonlijk de beste vonden per categorie? Misschien afzonderlijk van de uitslag zodat die verder objectief blijft?

[Reactie gewijzigd door Martinspire op 12 december 2017 09:32]

Heb zelf heel vaak "geen mening" moeten aanduiden. Het is erg makkelijk om gewoon te stemmen op het product dat je kent, terwijl er genoeg producten in het lijstje kunnen staan die minstens even goed zijn.
Ik heb uiteindelijk op reviewer en processor gestemd, enige waar ik voldoende van af wist samen met de videokaartchip (waar ik uiteindelijk niet gestemd heb omdat niks het verdiende.
Qua game van het jaar. Kijk eens naar de nominaties. :P
Ik zou bijna voor de grap stemmen op SW:BF2. Echt wat een lijst met droefenis zit ertussen zeg. ;(
De nominaties zijn schijnbaar weer niet goed overgenomen uit de topics, net als vorig jaar en het is er zelfs nog duidelijk bij gezet hier op te letten....
Welke nominaties zijn niet correct overgenomen?
Je hebt geen toegang tot categorie 6.

Het topic dat je op hebt gevraagd bevindt zich (momenteel) in een voor jou afgesloten forum.
Ik kan de topics niet meer zien, dus ik kan het je niet precies vertellen. Maar jij kunt dat vast wel, dus dan kun je ze er precies uithalen lijkt mij.

Maar van de userreviews kan bijvoorbeeld Chief niet kloppen. Die heeft maar één weinig bijzondere +1 review geschreven en dat was in 2014.

Edit: als het idd gaat om de blogs dan moet de titel veranderd worden. Want er staat nu userreviews en als je de userreviews van Chief en ook Mux bekijkt dan is er dus niks te vinden in 2017. Dan zijn de op voorhand al vrij kansloos om te winnen.

[Reactie gewijzigd door -The_Mask- op 12 december 2017 11:51]

Hij is volgens mij genomineerd voor een review/blog van zijn kind.

p.s. en anders een oeuvre over zijn meerdere blogs.

[Reactie gewijzigd door Kiswum op 12 december 2017 10:08]

Chief is genomineerd van wege zijn Tweakblog-reeks. Een absolute aanrader, leest weg als een jongensboek! Maar toegegeven, het is wel een lichtelijk vreemde eend in de bijt.

[Reactie gewijzigd door Flimovic op 12 december 2017 10:20]

Is het geen idee om volgende keer via de frontpage een voor verkiezing te doen? Dat iedereen met een account kan stemmen op alle producten uit de pricewatch die in dat jaar zijn toegevoegd en dat aan de hand daarvan een top 10 wordt samengesteld waar vervolgens de echte verkiezing uit bestaat?

Dan krijg je een veel eerlijker beeld. Nu is het schijnbaar via special forum topics gegaan waar maar een klein deel van de community aan mee werkt.
Er heeft daarom een post op de frontpage gestaan met daarin de omroep aan iedereen om mee te discussiëren :) plan: De nominaties voor de Tweakers Awards 2017/2018 zijn begonnen!
Ja klopt maar eigenlijk zou zoiets een week ofzo op de frontpage moeten staan, goed zichtbaar en dat je dan gewoon per categorie kan klikken, net zoals nu met het stemmen. Nu moet je in elk forum apart gaan posten en je moet maar net dat nieuwsbericht meekrijgen.
Gebruik je tracker en je hebt het 1-2 weken netjes in beeld.
De tools worden gratis geleverd door Tweakers, maar je moet het wel gebruiken als je een dergelijke service wil hebben.

(tracker: klik helemaal links of rechts op het pijltje voor de tracker)
Als ik zie hoe vaak ik op 'geen mening' moest klikken omdat ik van die categorie de ballen verstand niet had, dan is het best deprimerend... :|

Jammer dat er geen behuizing van Annoxia tussen stond.

[Reactie gewijzigd door hooibergje op 12 december 2017 09:25]

Bij winkels staat cd-romland en megekko terwijl dat hetzelfde bedrijf is... megekko is de goedkope tak van cd-romland. beetje dubbelop toch?
De ervaring kan alsnog anders zijn lijkt me?

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee