Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Alles in 1 vergelijken in de Pricewatch - Win een Linksys Velop-meshsysteem

29-08-2017 • 17:04

110 Linkedin

Na de energievergelijker is er nog een vergelijker waar je als tweaker veel aan hebt en waarmee we de Pricewatch uitbreiden: de 'alles-in-1-vergelijker'. Kijk daar wat voor jou de beste telefoon-internet-tv-combinatie is. Om dit te vieren hebben we een prijsvraag én een cashbackactie.

De Pricewatch is er om de beste deal voor de beste prijs te vinden. Bijna alles wat je hartje begeert, is via de Pricewatch te vinden, maar het interwebs zelf nog niet. Dat kregen we ook regelmatig te horen; velen van jullie willen graag in de Pricewatch telecomleveranciers met elkaar kunnen vergelijken. We hebben daarop onderzocht hoe we dit goed konden realiseren om ervoor te zorgen dat jullie het beste aanbod krijgen.

Daarom is Tweakers bij de ontwikkeling van deze nieuwe categorie de samenwerking met Pricewise aangegaan. Pricewise heeft zich in de afgelopen jaren bewezen als gespecialiseerde vergelijker in de categorie diensten, waar telecom-tripleplay onder valt. Net als bij de energievergelijker is het niet Tweakers, maar Pricewise dat zorg draagt voor de volledige afhandeling na het afsluiten van een contract.

Je vindt de 'alles-in-1-vergelijker' in de Pricewatch in de categorie Diensten.

Doe mee en win
Natuurlijk doen we dit niet zonder leuke actie. Zoek de oplossing voor de onderstaande casus. Je opdracht is: ‘Wat zou de voordeligste keuze zijn voor de familie van Dijk en wat zullen ze op maandbasis kwijt zijn, exclusief kortingen?’ Mail je antwoorden naar tripleplay@tweakers.net. Vermeld daarin je username en het tijdstip waarop je je berekening hebt gemaakt. Uit alle goede inzendingen trekken we een winnaar. Ja, we houden rekening met wisselende tarieven.

Bert en Carolien van Dijk wonen samen met hun zoontje Roel en labrador Bob op Nieuwstraat 6, 3961AE in Wijk bij Duurstede. Ze zijn op zoek naar een nieuwe aansluiting voor internet en tv. In telefonie zijn ze al voorzien. Bert is niet zo handig en installeert de boel liever niet zelf, maar nog liever betaalt hij hier ook niet voor! Roel is fervent gamer en brengt ook aardig wat uurtjes door op YouTube. Hiervoor heeft hij natúúrlijk wel minimaal 40Mbit/s nodig. Carolien kijkt daarentegen liever zoveel mogelijk eredivisiewedstrijden live. Bob wordt tijdens de nieuwjaarsviering alleen rustig van zijn lievelingsprogramma’s op Animal Planet, dus die zender is een must.

De winnaar krijgt een Velop duo-pakket van Linksys, voor een snelle, naadloze verbinding en volledige dekking in elk type en formaat woning. Het Velop-meshsysteem werkt als één netwerk dat voortdurend zoekt naar je verbonden apparaten. Hierdoor kan een gebruiker zich zonder verbindingsproblemen door het huis verplaatsen. Met behulp van de intuïtieve app is Velop eenvoudig te installeren.

Cashbackactie
Naast de prijsvraag hebben we ook een cashbackactie voor internet-tv-bellen. Sluit voor 11 september 2017 een abonnement voor een internetpakket met een snelheid van 25Mbit/s of hoger af en ontvang een cashback van twintig euro. Je krijgt, als je in aanmerking komt, de cashback begin november uitgekeerd.

Voorwaarden cashback:

 • actieperiode: 29-8 tot en met 11-9;
 • actie: cashback van twintig euro op alle internetpakketten met een snelheid van 25Mbit/s of hoger;
 • uitkering van de cashback gebeurt door Pricewise in de eerste week van november;
 • alleen nettoklanten krijgen de cashback uitbetaald.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (110)

Wijzig sortering
Ik snap de meerwaarde niet zo ten opzichten van Pricewise zelf. Zo ver ik kan zien biedt dit dezelfde functionaliteiten en kan ik dus net zo goed naar Pricewise zelf gaan. Dit voelt te commercieel en past imo niet bij Tweakers.

Daarnaast is die tijdelijke 20 euro cashback bij Pricewise zelf altijd te krijgen via cashback sites zoals cashbackxl.nl en zal je dus via Tweakers minder voordelig uit zijn.

[Reactie gewijzigd door DarKHunteR op 29 augustus 2017 18:11]

Tweakers is al jaren commercieel, hoor. :? Maar zo te zien is het inderdaad niet meer dan een partner program en is deze post eigenlijk gewoon een advertentie. Ik hoopte op dezelfde kwaliteit als de pricewatch maar dit is gewoon matig.
Tweakers is het perfecte voorbeeld van een commercieel bedrijf, die zich probeert te profileren als een community.

Met deze prijsvergelijker, verdient Tweakers per hit/aansluiting via Pricewise, en zo heeft Pricewise dankzij Tweakers meer "bezoekers".
Spijker op zijn kop.... Dit is schaamteloze (sluik) reclame, waar Tweakers zich goed voor laat betalen... Jammer, op deze manier gaat de geloofwaardigheid rap onder uit en deonafhankelijkheid sterk omlaag...
Waarom sluikreclame, overal staat toch gewoon wat de deal is? Transparant dus, en daar mag je kritisch op zijn, je kunt er gebruik van maken of niet, maar om nou de onafhankelijkheid in twijfel te trekken lijkt me wat ver gaan.
Rekeningen moeten natuurlijk betaald worden maar het zijn natuurlijk altijd zij die het hardst aan de zijlijn staan te blaffen die het minst bijdragen. Zo zie ik je anders geen membership hebben bij Tweakers desondanks je graag van de site gebruik maakt?

Moest elke gebruiker een kleine donatie doen, zou het in principe niet nodig zijn om dergelijke platformen op te gaan zetten. Ik vind er trouwens helemaal niets mis mee. Is zoals men hier communiceert: het is gewoon transparant en voor veel mensen kan de tool daadwerkelijk wel iets bijdragen.
is de de prijsvergelijker wel interessant als er aanbieders missen zoals NLEx en volgens missen er nog een aantal, als ik mijn postcode invul.
Niet alleen providers; er missen ook complete netwerken. Zo kan ik hier op mijn adres echt wel van glasvezel gebruik maken; maar volgens Pricewise niet. De wereld is echter groter dan KPN / Reggefiber en Ziggo. Hier ligt namelijk glasvezel van Rekam. Ik kan kiezen uit glasvezel van Trined, DDS, CBizz en Solcon. Op het KPN / Reggefiber netwerk miste ik naast NLEx overigens ook Stipte (voormalige Scarlet). Verder mis ik tv-aanbieders als Canal Digitaal. Je kunt immers wel op "alleen tv" vergelijken, maar ziet dan geen specifieke tv-aanbieders.

Ik vind het een goed initiatief, maar had er op een website als Tweakers meer van verwacht.

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 29 augustus 2017 19:00]

Anoniem: 427069
@Jorgen30 augustus 2017 09:10
Misschien is het nog iets wat nog in de kinderschoenen staat. Tweakers.net kan deze feedback nu meenemen om de vergelijker in ieder geval te verbeteren. Heb je deze suggesties ook op het forum gedropt?
Goed idee; doe ik. Zie: Alles-in-1 Pricewise verbeteren

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 30 augustus 2017 10:16]

waar haal je die info vandaan? een andere goede glasvezel vergelijker? Heb je een URL?
De informatie over Gouda en omstreken kan je hier vinden:
https://rekamverbindt.nl/
Dit is oerstom van de aanbiedende partij. Bij mij missen er ook providers. Gevolg: prijsvergelijker is onbetrouwbaar en dus de moeite van het bekijken niet waard. Dit vertel ik andere mensen natuurlijk ook.
Anoniem: 427069
@oef!30 augustus 2017 09:11
Of in plaats van dat je kort door de bocht bent help je Tweakers.net om deze vergelijker de komende tijd te verbeteren door jouw feedback te geven. ;)
Het is een commerciële dienst van een derde partij buiten Tweakers. Ik ben niet van plan om een ander zijn betaalde platform van input te voorzien, het is hun core business ffs.
Anoniem: 427069
@oef!30 augustus 2017 09:45
En het is bedoeld om anderen te helpen het passende pakket te vinden, dus hier help je technisch gezien helemaal niemand mee.
Nou ja, anderen helpen?
Zoals banken mensen aan een hypotheek helpen. En AH z'n klanten aan brood helpt.
Veruit de meeste 'hulp' die je op het internet vindt, is een front voor een of ander verdienmodel. Daar hoeft in principe niets mee mis te zijn, maar dan zou het wel volledig open moeten gebeuren. En dat is dan weer een heel naïeve eis.
Door je input te geven kan je in elk geval Tweakers.net van ideeën vorozien. Wie weet leidt dat tot een eigen versie van Tweakers die beter aan je wensen voldoet. :)
Sterker nog, als ik op provider vergelijken druk wordt het logo van Fiber getoond, vervolgens wordt Fiber niet getoond in de prijsvergelijker als optie terwijl deze op mijn adres wel beschikbaar is met VDSL en een betere optie is dan elke andere getoonde provider :+

[Reactie gewijzigd door Djonny op 29 augustus 2017 17:31]

Inderdaad ze missen wel paar aanbieders... Jammer |:(
tweakers.net
Tweakers.nl
Je bent vermoedelijk een Belgische medetweaker :) ? Het balletje moest even bij mij vallen, en zo te zien ben ik niet de enige. Je duidt subtiel het verschil tussen aspiratie en realiteit.

Al vermoed ik dat je met het geen toegang hebben tot deze vergelijker niet veel hoeft te missen. Dat de vergelijker een port is van Pricewise is misschien eerder uit nood geboren dan een keuze van Tweakers. Mogelijk hebben ze eerst getracht om zelf een vergelijker op te zetten, net als met de winkels. Met de winkels zijn ze daar voldoende op tijd begonnen. In de energie- en en telecom was het achteraan aansluiten. De markt voor vergelijkers was al verzadigd. De next best thing bleef over, een vergelijker porten. Curieus was daarin de keuze voor Pricewise. DJMaze die in een reactie wat andere (nl) vergelijkers noemt die door aanbod en selectiecriteria al vlot dichter tegen het tweaker DNA aan schurken dan Pricewise. Er moeten dus andere redenen zijn geweest dat de keuze op Pricewise is gevallen.

Ik zie eigenlijk nog twee andere opties. Ten eerste kan tweakers een vergelijker van informatie op vergelijkers maken. Waarschijnlijk gaan de vergelijkers en hun klanten (de netwerkbedrijven) daar voor liggen, omdat Tweakers de gebruikers de informatie in een format toont die de netwerkbedrijven niet wenselijk vinden, want dit zou transparantie kunnen toevoegen. Ook zou deze benadering voor Tweakers heel arbeidsintensief kunnen zijn, om al die informatie te harmoniseren. Een tweede optie is om vooral niet aan een netwerkvergelijker (en energievergelijker) te beginnen en te kijken waar nog wel iets is toe te voegen. Tweakers vergelijkt al wat meer internet winkels. Hierop zou ze zeer met wat meer overtuiging kunnen storten, en zou zich ook wat beter verhouden tot haar BE-NL aspiraties.

Ach, wie weet hoe verhit de discussies intern over de keuze voor deze twee laatste vergelijkers zijn geweest. Misschien zijn de contracten met de vergelijkers eindig. Ik hoop dat tweakers in haar toekomstige koers zich blijft afvragen wat haar identiteit is, en dat ze keuzes blijft maken die dicht bij haar identiteit blijven.

Edit: taal

[Reactie gewijzigd door teacup op 30 augustus 2017 06:26]

Je kan in de comments links maken als:
https://tweakers.net/plan...ction=10439913#r_10439913

Verder leek de deal mooi want volgens de website van het jaar verkiezing:
Beste Vergelijking website: Tweakers Pricewatch
Populairste Vergelijking website: Pricewise
5.2 De populairste website: de website met het hoogste aantal stemmen in een betreffende categorie wordt verkozen tot populairste website.
Door alle kritiek die hier wordt gegeven is natuurlijk de vraag: wie hebben er allemaal foutief op Pricewise gestemd?
Of kreeg pricewise heel veel 0 sterren?

[Reactie gewijzigd door DJMaze op 30 augustus 2017 12:10]

Je kan in de comments links maken
Weet ik hoor, ik wilde je alleen niet aan je haren mijn betoog insleuren ;), maar je hebt een verdienstelijk rijtje gepost, credits hiervoor!

Tja, populariteit, als we vanuit dat criterium willen vertrekken. Eigenlijk zegt ons dat alleen dat het merk er goed in geslaagd is naamsbekendheid op te bouwen. Wat die stemmen precies vertegenwoordigen weten we eigenlijk niet. Hebben mensen een keer dat jaar een prijsvergelijker gebruikt en op basis hiervan wordt Pricewise geselecteerd, want bekend? Inderdaad is in deze tijd populariteit bijna een self fulfilling prophecy aan het worden. Het kan natuurlijk nog steeds dat de gemiddelde burger oprecht blij is met Pricewise en tevreden is met de leidraad die het biedt (ten opzichte van niks). Je zal er versteld van staan hoe weinig onderzoek mensen uitvoeren voor ze iets doen. De moeite om naar een Pricewise te kijken is eigenlijk al een bovengemiddelde voorbereiding. Wat dit betreft moet wij onszelf ook de spiegel voorhouden. Diegenen die overal van het naadje van de kous willen weten. Veel mensen zitten niet zo in elkaar. Wat mij betreft heeft Pricewise nog een lang en gelukkig leven. Door de wijze waarop Pricewise selecteert is alleen niet te vergelijken met het niveau dat de Pricewatch al heeft en nog verder in kan groeien. Maar ja, ik betaal tweakers' rekeningen niet.

Edit:taal

[Reactie gewijzigd door teacup op 31 augustus 2017 07:02]

Weer zo'n nutteloze vergelijker die geen rekening houd met afstanden tot de wijkcentrale of maximale internetsnelheid i.v.m. type bekabeling in de grond. Dan blijft https://netco-fpi-info.fourstack.nl/ toch mijn favoriet.
Dat is alleen geen vergelijker. Je ziet hier gewoon op een KPN website, die bedoelt is voor de medewerkers, wat jouw haalbare snelheid is en of er onderhoud gepland staat. Dezelfde kennis die je hier op doet v.w.b. je maximum haalbare snelheid, moeten de providers je ook laten zien als je bij hun de postcodecheck doet. En dat gebeurt ook, zo heb ik ervaren.

[Reactie gewijzigd door Jorgen op 30 augustus 2017 02:55]

En als je die informatie nu eens uit die KPN website injecteerd in de prijsvergelijker, dan heb je ineens meerwaarde tov Pricewise. Nu is het inderdaad weer een zoveelste kopie prijschecker.
Inderdaad. Nu laat die KPN-website logischerwijze enkel zien wat er op haar netwerk mogelijk is; dus je mist Ziggo, Rekam, Caiway, enz, maar dan heb je al meer nuttige informatie.
haha weet het.

ik woon ruim 300 meter af van beide wijkcentrales (adsl en glasvezel)

dus mijn snelheiden zijn uitermate goed.
(ze moesten nog wel een fiber-cable naar mijn woning blazen, maar ja dit koste me helemaal niets)
Ik heb mijn twijfels. Ik kijk nu naar KPN Internet en TV 100Mb/s via Glasvezel. Daar wordt gezegd:
 • Contractverlenging: 1 maand. Dit is niet waar, het contact wordt volgens de voorwaarden omgezet in een contract voor onbepaalde tijd met een opzeg termijn van 1 maand. (6 en 13.1 van de Algemene Voorwaarden)
 • Grootte e-mailbox 1000GB. Dit betwijfel ik. Ik kan nergens het antwoord vinden (ik dacht 500MB), maar het lijkt mij eerder 1000MB dan 1000GB
 • Homepage: Nee. Nou, jawel. Dit kan je zelf activeren via http://cscmail.kpnmail.nl/. Standaard staat het uit ja.
 • Vast IP-adres: Nee. Dit is een twijfel geval, en ik kan begrijpen dat jullie dit een Nee geven/. Je krijgt geen garanties, maar je IP verandert praktisch nooit.
 • Bij Onbeperkt Bellen staat dat je met Bel Onbeperkt naar 40 landen kan bellen, maar dit zijn er veel meer, volgensmij rond de 80 of 90. Zie hier het overzicht
 • Verder mis ik de consistensie bij "ontvangers/modems". Bij Telfort krijg je namelijk een "glasvezelmodem", terwijl je bij KPN een "wifimodem" krijgt, maar de grap is dat je bij Telfort en KPN dezelfde FTU/NT krijgt met bij beide een Experiabox. En bij T-Mobile krijg ik een "draadloos wifimodem" ipv een "wifimodem".
 • En ik vind het jammer dat Fair Use Policy niet verder is uitgewerkt.

[Reactie gewijzigd door RobinF op 29 augustus 2017 18:13]

"draadloos wifimodem" ipv een "wifimodem".
Betekend "draadloos wifimodem" misschien dat er geen UTP aansluitingen op zitten?
Raar want op de website van t-mobile staat helemaal geen draadloze modem.
Of is het een gevalletje "met zonder saus"?

[Reactie gewijzigd door DJMaze op 29 augustus 2017 17:53]

Nee als ik de site van T-Mobile zie dan zitten er wel poorten op (zie hun website). Die zijn ook nodig om de glasvezel er in te krijgen lijkt mij.
Daar is natuurlijk de uplink voor. 😚
Ja klopt, maar dan is het dus al niet draadloos meer :P
Dit gaat in mijn beleving nergens over.
Als ik hem aanklik dan zie ik niks. Wat blijkt. Ublock Origin blokkeerd bij mij alle derdepartij-domeinen. Het wordt in z'n geheel gehost door pricewise. Het is dus gewoon een gebrandde versie van de vergelijker van pricewise. Erg jammer dat tweakers.net zich verlaagt tot dit soort dingen. Eerst al dat gedoe met die energievergelijking (ook van pricewise), en nu dan met die alles-in-één-checker.

Zoals hierboven al door meer mensen word aangegeven klopt er allemaal vrij weinig van (ontbreken van aanbieders (waarschijnlijk betalen die geen provisie), maximumsnelheden die niet kloppen, enzovoorts)

Tip voor tweakers.net: Aan het eind van het jaar een zorgverzekeringvergelijker als het jaarlijkse gezeur weet begint?
Die tip nemen we mee! Bedankt hiervoor!
Roel is fervent gamer
Ik kan de gemiddelde latency nergens vinden in de vergelijker, en er is ook geen info over packet loss en algehele stabiliteit van de verbinding.
Iedereen weet dat een hoge downloadsnelheid het enige is wat telt voor een optimale online game-sessie!

Edit: [/sarcasm]

[Reactie gewijzigd door Nitramuse op 30 augustus 2017 09:34]

En iedereen weet dat een online game-sessie mislukt met een snelle maar steeds wegvallellende verbinding
Als je ingesteld staat op België krijg je inderdaad een 404. Kan dat niet met een mooiere pagina worden opgevangen?
Zie ik het over het hoofd of kan ik echt niet sorteren op bijvoorbeeld het laagste maandbedrag?
Je kan niet sorteren op bedrag, je kan niet zoeken op het aantal sterren, je kan zelfs niet zeggen dat je zo min mogelijk sport zenders wilt hebben.
Je kunt zelfs niet eens de gewenste bandbreedte opgeven of hierop sorteren. Daarnaast is de layout volledig verknald. Echt een lachertje dat Tweakers dit zo oplevert!
Is 'ie niet automatisch op maandbedrag gesorteerd?
Zoeken op zo min mogelijk zenders van een bepaald genre is natuurlijk ook niet echt logisch. Je kunt ze altijd blokkeren op je tv.
Heb het niet zo op pricewatches van internet bedrijven. Vele zeggen 25mbit/s, maar dat is dan maximaal en dan wordt er veel minder geleverd. Hoe wordt daarmee om gegaan in deze pricewatch of kan er niks aan gedaan worden?

Misschien ook handig om te selecteren voor alleen per maand tarief, want je kan wel 1 jaar minder betalen, maar het volgende jaar betaal je dan meer.

[Reactie gewijzigd door 0xygen500 op 29 augustus 2017 17:09]

Als het goed is, moeten ze tegenwoordig verplicht laten zien wat je haalbare snelheid is en mogen alleen nog abonnementen worden verkocht met snelheden die je kunt halen c.q. die daar het dichtst bij in de buurt liggen.

Stel je kunt 17 Mbit halen, dan geldt de laagste hogere snelheid (waar binnen jouw snelheid valt) als maximumabonnement. Wanneer jouw provider bijv. 10 Mbit, 25 Mbit, 50 Mbit en 100 Mbit aanbiedt, zou jij alleen uit 10 Mbit en 25 Mbit kunnen kiezen. Zo werkt het in elk geval op de websites van T-Mobile, KPN, XS4All, Telfort, NLEx en Stipte. Zo heb je wel garantie over het halen van jouw maximum snelheid, maar ook de garantie dat je nooit een abonnement kiest waar je echt niks aan hebt.
Ah, dan is dat waarschijnlijk aangepast sinds die tests. Bedankt voor het delen :).
Is dit echt zo'n groot probleem? In mijn omgeving ligt glasvezel en 80%van mijn kenissen krijgt daarop sneller internet dan waar ze voor betalen.

Zelf woon ik in een buitengebied waar zelfs de laagste ADSL snelheid bij de abonnementen niet gehaald word. Een telefoontje naar KPN en we hoeven minder te betalen vanwege het ongemak.

In mijn omgeving komt hetgen wat je suggereerd eigenlijk niet voor.
Dus je moet maar gaan bellen voor korting terwijl zij gewoon geen goed product leveren. 8)7
@rigbuilder Een aantal jaar geleden had ik een test gezien van VARA of Kassa dat eigenlijk alleen Ziggo de afgesproken snelheid leverde, de rest was veelal lager. De gemelde snelheid is als je naast de buurtkast zit :+
Geen goed product kunnen leveren. Ik woon langs een drukke provinciale weg waar niet zomaar even de weg open gegooid kan worden. Dit gebeurd eens in de 5 jaar en dan wordt alles tegelijkertijd gedaan (asfalteren, stroom, internet, televisie kabels leggen, water, gas riolering vernieuwen).
Ja dat is een probleem. "In mijn omgeving ligt glasvezel" leuk voor je omgeving, maar zo lang het overgrote deel van Nederland nog geen glasvezel heeft, is het gebruikelijke praktijk dat als je pech heb dat je niet net toevallig naast de wijkkast zit, je blij mag zijn als je de helft van de beloofde snelheid haalt...
Dan mag je toch even mijn bericht gaan lezen, ik zeg juist dat ik geen glasvezel heb en instabiel internet heb. Maar in de gevallen dat het niet mogelijk is om sneller internet te leveren kunnen ze gewoon een aangepast abonnement maken voor je.
Gewoon. filteren op glasvezel :+

Maar even on-topic. Ik kan me hier wel wat bij voorstellen. Voor mij is deze pricewatch zo goed als zinloos. Er zitten allerlei dingen bij het pakket inbegrepen zoals in mijn geval spotify. Het is natuurlijk Heb je meerdere TV connecties nodig en hoeveel kost dat?

Daarnaast zijn er ook opties zoals extra TV zenders die goedkoper zijn bij de ene aanbieder. Ik zie trouwens ook de upload er niet bij staan en om wat voor type verbinding het gaat. VDSL / kabel / glaszvezel...

Tja, die theoretische verbindingen blijven leuk maar in de praktijk komt er maar weinig van terecht. In mijn regio was ziggo (toen upc) een drama geworden. Blokkerige TV. Internet verbinding dropte naar ongeveer 10 tot 15% van de max haalbare en de maximaal haalbare verbinding kon je alleen haken op maandagochtend om 4 uur. Ik ben echt zo blij dat ik op glasvezel zit maar heb af en toe wel medelijden met de rest van Nederland die het moet doen met een slechte verbinding.

[Reactie gewijzigd door rigbuilder op 29 augustus 2017 17:19]

ik heb het mijn berekening ook de gemeten snelheid toegevoegd (van wat ik meet via wifi)

en de snelheid klopt wel vrij goed.
(maar dan woon ik ook maar maximaal 300 meter van zowel de vdsl als de fiber tussen-centrale vandaan)

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee