Advertorial

Door Tweakers Partners

De unlimited Tweakers-roadtrip - Met Samsung en T-Mobile naar Londen

11-04-2017 • 12:49

34 Linkedin

Vier gelukkige tweakers mochten tijdens de Unlimited Tweakers-roadtrip met Samsung en T-Mobile naar de introductie van de Samsung Galaxy S8 in Londen. Onderweg testten de tweakers uitvoerig het T-Mobile Unlimited EU-abonnement. Hier kun je hun belevenissen terugzien en -lezen.

Het Team Techgekkies, bestaande uit tom kaal en jorisboythuh, ging de sportieve competitie aan met The Galaxy Brothers, Majesty en Frank!in. Na uitgezwaaid te zijn door het personeel van Tweakers vertrokken de teams naar Calais. Onderweg werden de nodige punten verdiend met opdrachten die door de community waren verzonnen.

Op het forum werden de belevenissen gedeeld. Filmpjes en foto's lieten zien hoe de mannen zich door de lange lijst met tests worstelden. Wat dat voor opdrachten waren? Van een foto maken in een T-Mobile shop tot een hoge hartslag meten met de Gear S3. Een 360-gradenvideo in een carwash maken, speedtests van het T-Mobile-netwerk in een vlot rijdende Audi, luchtgitaar spelen, carpoolkaraoke en nog wat dingen die niet direct in de comfortzone van tweakers zitten. Het moet worden gezegd, Techgekkies en de Galaxy Brothers hebben zich van hun beste kant laten zien... en horen. Uiteindelijk wonnen de Galaxy Brothers met een nipt verschil van honderd punten. Zij mogen de Samsung Gear S3 smartwatch houden.

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Daarmee was de roadtrip nog niet voorbij. Na een innige kennismaking met het nachtleven van Londen stond de volgende dag ook het Unpacked 2017-evenement van Samsung op de agenda. Om een van de aanwezige tweakers aan te halen: "Het was supervet! Mega exclusief en supercool om mee te maken en tussen al die belangrijke mensen te zitten! Een officiële accreditatie, supercoole demo’s en heerlijke hapjes waren onderdeel van dit exclusieve evenement!" De mannen mochten samen met de verzamelde Europese pers als eerste het toestel van dichtbij bewonderen. Daarna lonkten de onweerstaanbare klanken van Londens leukste clubs en werd het nog een lange, lange avond.

Helaas komt aan al het goede een einde; de volgende dag vertrokken de teams weer naar Nederland. Maar niet met lege handen, want wat de heren nog niet wisten, was dat hun eigen Galaxy S8 in de auto op hen lag te wachten. Onderweg werden de eerste ervaringen opgedaan met een gloednieuwe Galaxy S8, de eerste reactie die we hoorden: "Hij oogt kleiner dan verwacht (vooral de S8+), mooi design, en vooral super vette oordopjes!" Je leest de uitgebreide reviews binnenkort op Tweakers.

Veel dank aan de Techgekkies en Galaxy Brothers, die er echt een mooie wedstrijd van hebben gemaakt. Dank aan T-Mobile en Samsung, die deze Unlimited roadtrip mogelijk hebben gemaakt. Last but not least, veel dank aan de Tweakers-community, die de opdrachten voor de roadtrip heeft verzonnen. We hopen dat jullie er net zo van hebben genoten als wij en we kijken met jullie uit naar de volgende editie.

Wat vind je van dit artikel?

Geef je mening in het Geachte Redactie-forum.

Reacties (34)

Wijzig sortering
Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat het een heeeele toffe trip was en ik Samsung, Tmobile en Tweakers erg dankbaar ben dat ik dit heb mogen meemaken :)

Ik verwacht echter niet dat mijn objectiviteit verloren is gegaan doordat ik meegedaan heb aan de wedstrijd. De roadtrip is alweer even voorbij en mijn enthousiasme is inmiddels weer getemperd :P
Ik zal de S8 de komende weken goed onder de loep nemen om een mooie review te schrijven. Daarnaast ben ik eigenlijk ook nog van het HTC/Sony kamp dus makkelijk zal de telefoon het vast niet krijgen :P
Haha, fantastische video geworden! Echt heel leuk.
Zoals ik al aangaf in het filmpje: echt een onvergetelijke ervaring. Heel erg bedankt T-Mobile, Samsung & Tweakers :).

Ook ik zal mijn best doen een zo uitgebreid mogelijke review te schrijven, dus mochten er nog verzoeken zijn voor specifieke tests/benchmarks etc., let me know!
Ik heb een beetje een dubbel gevoel bij dit soort artikelen. Het wordt gebracht onder de Tweakers-banner maar hoe objectief zijn de mensen die mee mogen doen? Vaak zijn mensen die iets gratis krijgen, of hebben gewonnen, een stuk positiever. Dat kan een vertekend beeld geven. En juist van Tweakers wil ik een objectieve berichtgeving hebben.

Maar gelukkig staat er nu Adv. voor dus dan kan ik dit soort zaken in de toekomst overslaan :) Reclames staan hier gewoon aan, maar dit soort reclame-vermomd-als-artikel heb ik het niet zo op.

Admin-edit:Dit soort algemene discussies graag in Geachte Redactie

[Reactie gewijzigd door Dirk op 11 april 2017 16:14]

Ik denk dat je hier een goed punt aanhaalt. In dit geval is het nog wel duidelijk te zien, maar zeker bij acties waarbij gevraagd word een review te schrijven en de beste reviews iets kunnen winnen is het de vraag hoe objectief de reviews zijn.

Niet alleen de reviews zelf, maar ook de reacties en beoordeling van reviews. Heb daarover ook ooit een mail gestuurd naar Tweakers maar helaas nooit antwoord ontvangen. Ging om een actie waarbij de beste reviews iets konden winnen, maar een aantal reviews kregen opvallend veel reacties van inactieve accounts en kregen opvallend hoge beoordeling. Niet te bewijzen maar duidelijk dat de reviews met de meeste vriendjes als betere reviews werden beoordeeld, maar was dat ook zo?

Ging mij ook niet om het winnen, maar zoals jij aangeeft verwacht je van Tweakers (zowel de website als de gebruikers) een zekere vorm van objectiviteit. Misschien zou het goed zijn als mensen een product mogen testen of iets kunnen winnen bij het schrijven van een review, dat deze reviews moeten worden gemarkeerd, zodat iedereen hier zelf de waarde van de review kan bepalen. Net zoals een artikel als deze aangeduid word met Advertorial.
In dit geval krijgen we alle 4 S8 ongeacht hoe de review gemaakt is (ok, hij moet wel een beetje uitgebreid zijn).
Dus volgens mij gaat de vlieger hier niet op betreft het partijdig zijn. Ik ervaar verder ook geen druk om verplicht een positieve review te schrijven.
Wat Tweakers wil is een echte review van een echte tweaker. Vooraf stellen we alleen de eis dat het een serieuze review moet zijn. Niet in 8 regels zeggen dat een top telefoon is zonder foto's.
Er wordt nooit een opdracht of verzoek over een positieve beoordeling gedaan. Opdrachtegevers die dat verlangen, die weigeren we. Dat heeft namelijk totaal geen zin. Jullie prikken daar direct doorheen.
Dat is, in dit geval dan, inderdaad niet aan de orde.

Denk ook dat het niet alleen te maken heeft met bewust partijdig zijn. Ik geloof best dat er veel Tweakers zijn die in een dergelijk geval zo objectief mogelijk zullen testen en schrijven en dat Tweakers dat ook het liefste heeft. Tweakers (website) gaat zich niet laten omkopen voor positieve reviews.

Maar als jij tijdens een event een presentatie en uitleg over een product hebt gehad, kan het zijn dat jij informatie hebt gekregen die iemand die het toestel nieuw krijgt nog niet heeft gehad. Het is voor jou dan normaal dat iets werkt op manier x, maar voor een echte nieuw gebruiker niet.

Ook kunnen bepaalde functies zijn uitgelicht in ideale setting, misschien kom je er dan thuis achter dat het toch niet helemaal top werkt, maar je hebt gezien dat het wel top kan werken, maar hoe vaak kom je de ideale setting tegen.

Nogmaals, hoeft niet perse om deze actie en reviews te gaan en genoeg Tweakers zullen het alsnog objectief genoeg benaderen. Veel Tweakers zullen ook benoemen dat ze aan een actie hebben meegedaan in hun review, maar ik denk dat het niet verkeerd is om reviews n.a.v. acties te markeren.
Laten we op een andere plek de discussie voorzetten want deze is zeker interessant, edoch volkomen offtopic hier.
Als dat Adv er net nog niet stond is dat een foutje, het is inderdaad niet de bedoeling dat dit soort artikelen ongemarkeerd live staat :)

Zie ook deze verdere uitleg: plan: Tweakers introduceert .Adv-artikelen
Niets aan de hand. Vanaf moment van publicatie stond .adv aangevinkt.
Hangt er vanaf, ik test nogal eens spullen die ik na de review mag houden maar als daar meuk tussen zit, dan ben ik daar gewoon eerlijk in. Troep is troep.
Liever dit soort acties dan irritante banners, goed gedaan dus van de commerciële tak van Tweakers!
Helemaal mee eens, er zijn vele vormen van advertenties en sponsored content, de meeste nou niet bepaald kwalitatief, maar over het algemeen doet Tweakers het naar mijn mening heel goed.
Die roadtrip sticker op de motorkap is lekker netjes geplakt! Puik werk! :+

Los van de objectiviteit is dat natuurlijk gewoon een leuke acties! Meer van dit! :D
Die hebben gewoon veels te hard gereden daardoor die bubbels.....
Dat was ook niet moeilijk met die auto's kan ik uit ervaring vertellen O-)
Hier bevestiging van het andere team }>
Wat voor Audi's waren het
o zie het al S6 hehe

[Reactie gewijzigd door Baseboy op 11 april 2017 13:12]

Een S8 was beter op zijn plaats geweest :+
Anoniem: 278375
11 april 2017 13:31
Leuke actie!

Wel heel erg jammer dat als vervoer geen zero emissie voertuig is gebruikt. Leuke auto's maakt Audi, maar wel van de minst duurzame soort op basis van achterhaalde techniek (en motor management gericht op pk's ipv lage emissie).

Oproep aan Tweakers: grijp dit soort publieke acties aan om de hele trip een innovatieve vibe te geven. Er zijn genoeg auto's ondertussen met zero emissie die fun zijn om te rijden en acceptabel bereik hebben.
Vergeet dan ook niet dat ze bij een biologisch restaurant moeten stoppen.
Maar ja je kan ook heerlijk met de trein naar London, misschien ook een mooi groen alternatief.
In de review verwacht ik dan ook wel hoe er met het milieu wordt omgesprongen, hoe groen of zwart is de telefoon.

Maar alle gekheid op een stokje, doorslaan hoeft natuurlijk ook niet.
Anoniem: 278375
@bbob11 april 2017 14:16
Aangezien dit een techsite is, is het restaurant niet echt boeiend, tenminste niet voor mij (schaar mijzelf onder de directe doelgroep van deze site), maar ik passeer hier misschien wat techies?

Echter, de (carbon) footprint van producten interesseert mij zeker. Zou best bij elke review mogen worden berekend of geschat, of in ieder geval besproken.

Als we niet beginnen met duurzaamheid belangrijk maken door erover te praten, gaat het ook niet veranderen... en doorslaan is het exponent wat zeker niet effectief (en daarmee ongewenst) is :)
Bah, wanneer win ik nou eens zo'n poll, andere mensen zien winnen is ook maar saai :P
Maar gefeliciteerd aan de winnaars hoor! :)
Dit was een video insturen. Kans was vele malen groter dan met een poll. ;)
Ah, dat heb ik gemist helaas, volgende keer beter! :)
Als je dan toch reclame maakt, doe het dan goed. En dat is bij deze aardig gelukt. Filmpje kijkt makkelijk weg, enorm van deze tijd en duidelijk een commercial. Dikke auto's, veel tech en een paar nerds. Top :+

Gefeliciteerd allen. Mogen jullie de S8 eigenlijk niet compleet houden? Dat mag toch wel als tegenprestatie lijkt me ;)
Ja, mogen ze.
Anoniem: 372172
11 april 2017 12:52
Ziet er goed uit allemaal :)
Was weer een mooie actie!
Zeer vermakelijke video, ben benieuwd naar de Reviews!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee