Door Frederik Zevenbergen

Productmanager Tweakers Elect

Tweakers zoekt vijf Huawei Mate 9-testers

21-12-2016 • 14:32

195 Linkedin

Als we jullie zouden vragen: "Wat moet een telefoon allemaal hebben?" dan krijgen we een lijstje dat we zo ongeveer wel kunnen uittekenen. De ontwerpers van Huawei hebben goed meegelezen, want elk item dat we konden verzinnen, staat bij de indrukwekkende specs. De Mate 9 heeft eigenlijk alles in zich om de ideale tweakerstelefoon te worden.

Ideale tweakerstelefoon?
Een supersnelle Kirin 960-chipset, een betrouwbare en sterke accu van 4000mAh, een groot scherm van maar liefst 5,9 inch, Android 7 en natuurlijk de nieuwste dubbele camera van Leica, die Huawei in al zijn toptoestellen bouwt. De Mate 9 heeft uitbreidbaar geheugen door middel van een sd-kaartje én dualsim. De hardware en de Emui 5.0-software van Huawei optimaliseren het toestel continu voor jouw gebruik. Waar je oude telefoon na verloop van tijd misschien traag ging aanvoelen, blijft de Mate 9 snel.

Testers gezocht
Of het ook die ideale tweakerstelefoon is, moeten jullie zelf gaan bepalen. Huawei wil vijf tweakers de kans geven om zelf ervaring op te doen met de Mate 9. We verwachten dat je het toestel stevig aan de tand voelt om vervolgens je ervaringen in een review te delen. En we gaan de leukste review ook op video vastleggen, wie weet met jou in de hoofdrol. Als dank mag je de Mate 9 na het testen houden. Wil je meedoen? Geef je dan hieronder op in de poll. Wie weet begin jij het nieuwe jaar goed met een Huawei Mate 9!

Spelregels

 • Meedoen kan tot en met 1 januari 2017, alleen via de poll.
 • Alleen ingelogde bezoekers kunnen deelnemen.
 • Winnaars krijgen uiterlijk 2 januari bericht via e-mail. Niet-winnaars krijgen geen bericht.
 • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
 • De winnaars zijn bereid mee te werken aan een video-opname, die in week 4 of 5 plaatsvindt.
 • Minderjarigen mogen pas meedoen na voorafgaande toestemming van hun ouders of verzorgers.
 • Werknemers en/of crew van Huawei en Tweakers zijn uitgesloten van deelname.

Huawei Mate 9-testpanel

Je gebruikt een adblocker en daarom kun jij niet meedoen aan deze actie. Lees over ons verdienmodel en waarom jouw steun voor ons belangrijk is.

Aantal stemmen: 4.917. Deelname gesloten op 01-01-2017 23:59. Stemmen is niet meer mogelijk.

Reacties (195)

Wijzig sortering
Heel leuk een aardig dit, hoe erg iedereen ook wilt winnen vind ik dit geen goede manier van uitkiezen. Misschien doen we "winnaars" wel helemaal niets met deze telefoon anders dan verkopen. Is het niet het beste om al bekende en steengoede reviewers deze telefoon als algemene dank te laten reviewen, als dank voor al de reviews?
Je tekent eerst nog een gebruikers overeenkomst, als je zo dom wilt zijn de telefoon te verkopen is de lol daarvan kort geleefd namelijk.

Je moet uit eindelijk een goede review maken anders hang je gewoon aan boetes.

Wat je daarna ermee doet boeit Tweakers of Huawei niet, je krijgt het toestel na de review dus jouw eigendom

[Reactie gewijzigd door Kadardar op 21 december 2016 15:21]

Veel mensen vinden een ervaring van 5 minuten en daar een paar zinnen over schrijven ook een review. Verder zie ik nergens dat het toestel niet verkocht mag worden.

De waardering van een review is soms ook vreemd. Zie hier een review die ik schreef voor Coolblue over de Sony SRS-ZR5 (Onder 'Rajesh'). Volgens Coolblue was deze review (onder 'Ward VR') echter de review die in aanmerking kwam voor de titel 'reviewkoning van de week' met de bijbehorende bon van 100 euro.

Die laatste schrijf je na een paar minuten ervaring al. Eigenlijk hoef je het toestel niet eens te proberen aangezien je veel al weet. En zou Tweakers echt actie nemen als je review niet naar behoren is?
Iedereen kan een review schrijven. De een is beter in Nederlands, de ander is beter met het product visueel in beeld te brengen etc.. Wat naar mijn idee een knappere prestatie is, is om een interessante maar informatie tekst te schrijven dat mensen het willen blijven lezen, omdat zo er achter te komen of een product daadwerkelijk (eventjes zwart/wit) slecht/goed is. Niet alleen dat, iedereen 'zoekt' iets anders in een review. De een is opzoek naar het mini detail of de camera alleen in 4:3 kan schieten, of ook nog andere ratio opties heeft. De andere wilt simpel weg weten of de batterij goed is, kijkhoeken goed zijn, wat de levertijd of een goede webshop is en de laatste wilt bijvoorbeeld graag weten of je er gemakkelijk spelletjes op kan spelen. Een review is naar mijn idee goed, als er veel punten besproken worden, diepgang geeft op bepaalde punten en daardoor alle elementen getest en beschreven worden.

Vaak zie ik reviews voorbij komen die alleen hun dagelijkse taken beschrijven, terwijl bepaalde punten helemaal niet besproken worden. Stel je hebt de Google Pixel, en iemand vertelt alleen over de Camera, maar je speelt graag spelletjes..

Naar mijn mening is het dan ook handig om veel visueel materiaal naast je tekst te zetten, omdat zien nog altijd geloven is. :)

De reviews die ik schrijf en maak zijn dan ook niet 5 of 50 minuten werk, maar daar gaan 'wat' uurtjes inzitten. Uiteraard heb ik mij aangemeld, om zo hopelijk het toestel op alle vlakken te mogen testen, en hierbij de review veel informatie en diepgang te geven, terwijl het wel interessant is om te blijven lezen. Als je een review schrijft, dan probeer ik mij altijd in te denken hoe andere hun toestel gebruiken, en waar dat verschilt met mijn gebruik. Met die gedachte probeer ik altijd een review 'compleet' te maken. Ookal is een review nooit compleet.

Ik denk dat T.net dan ook reviewers zoekt waarvan er een paar het product visueel goed in beeld kunnen brengen, veel diepgang op bepaalde punten kunnen geven in de review, goede all-rounders en uiteindelijk ook een reviewer die marketing-technisch denkt... het blijft toch een commercieel project. Daarom aan iedereen, meld je aan, want het hoeft niet alleen 'bekende' reviewers te zijn zoals je misschien denkt.. iedereen heeft een andere kijkhoek op bepaalde vlakken.
Onder het mom van: wie hard werkt, verdient meer!
Gun ajb @Kanem0chi deze telefoon. Deze Tweaker is een verrijking voor de site en mag best een keer beloond worden. :)
Die knappe en informatieve tekst moet natuurlijk wel de norm zijn als het gaat om de bereidheid een review te schrijven. Zoals je zelf zegt, kan iedereen dit, als er maar een beetje moeite voor genomen wordt. Dit is ook het punt dat RaJitsu wil maken. Het zit er dik in dat iemand gewoon aast op een gratis telefoon (niets mis mee) en niet de bereidheid heeft om daar effe de tijd voor te nemen een reviewtje te schrijven. Die review waar hij naar linkt zou zomaar zo'n review kunnen zijn. Als Coolblue vervolgens iets waar duidelijk wel tijd in gestoken is negeert ter faveure van die Xperia X-review, tsja dan is dat twijfelachtig te noemen op zijn minst.

Het kan dus zomaar zijn dat iemand die helemaal niets met telefoons heeft (behalve dat hij of zij zoals iedereen er een gebruikt) hem gewoon in de wacht sleept en 5 minuutjes neemt voor een 'review', en klaar is en hem vervolgens op Marktplaats knalt. Dit in plaats van iemand die toestellen wel waardeert, er graag over praat, comment op gerelateerde nieuwsberichten, duidelijk wel wat reviews geschreven heeft, onderbouwde meningen heeft over het onderwerp in zijn algemeenheid, etc. etc.

Zou jammer zijn.
Helemaal mee eens! En daarom aangemeld :) En misschien ben ik niet de beste reviewschrijver, maar ik zou er zeker flink wat uurtjes in stoppen. Dat mag men ook wel verwachten als je de telefoon achteraf cadeau krijgt, toch?
Ik ben student, wat verwacht je van mij dan voor kijkvlak? Ben benieuwd.
Ik zou de telefoon voornamelijk gebruiken voor communicatie, PostNL (scannen, e.d.) en spelletjes in de trein (Supercell). De Huawei P8 doet het daarmee prima, maar moet soms vaker dan 1 keer per dag aan de stroom.
Ja alleen mis ik altijd veel op tweakers.net op dit gebied en dat is het tweaken en modificeren.
Ik vind het geinig om weleens telefoons open te moeten maken voor reparaties, zo krijg je ook een hele andere indruk van wat je nu daadwerkelijk in je hand hebt.
Wat ik hier veel lees is: nja accu gaat zolang mee, beeld ziet er zus en zo uit, de camera kan dit en dat, app B opstarten duurt zoveel sec terwijl app C zoveel sec duurt.
In mijn beleving totaal niet boeiend, want het is allemaal redelijk goed bij high end modellen. Mocht het niet zo zijn staat heel het internet vol met 100e zo niet 1000e zelfde reviews als hier.
Wat maar bar weinig mensen doen is het toestel ontleden, hoe werkt de telefoon zonder camera? Hoe is deze bestand tegen vocht en stof, sluit alles goed van binnen?
Mijn interesses zijn dan ook niet bepaald standaard, die gaan helaas veel verder dan de standaard dingetjes nakijken en noteren.

Uiteraard moet het leuk blijven om te lezen en dienen de standaard dingetjes die jij opnoemt aanwezig te zijn in een review, maar het tweaken is er helaas totaal niet meer bij (en nee niet even rooten of een overclock tool downloaden :P, daar zie ik dan weer geen waarde in, tenzij het de levensduur positief beïnvloed).

[Reactie gewijzigd door LopendeVogel op 30 december 2016 23:06]

Ik snap je punt, en het liefst zou ik dat ook doen. Het enige wat ik niet heb is de ervaring, alsook de financiële middelen mocht het (goed) fout gaan.

Graag zou ik willen testen of mijn Mi5s 4/128 een beetje tegen water kan, ook al staat dat niet in de beschrijving. Maar als het dan mis gaat.. dikke doei 400€ haha

Ook het openhalen van sommige toestellen gaat niet zonder kraken of scheuren. Dit is een trend die van de auto wereld en witgoed kant komt, steeds minder is zelf te repareren.

Fabrikanten leunen steeds meer op de gebruikerservaringen, dan op de repareerbaarheid. Misschien dat dat ook komt doordat er steeds welvarender worden, en gemakkelijker iets opnieuw kunnen aanschaffen mocht het mis gaan. Ook reparatie onderdelen worden met de dag moeilijker te verkrijgen heb ik het idee.

Vandaar dat ik persoonlijk altijd review vanuit de gemiddelde consument, het doelgroep waar Tweakers ook steeds meer op doelt, die een klein beetje diepgang wilt. Hierdoor probeer ik vanuit de gemiddelde gebruiker te kijken, en dan iets dieper op bepaalde punten in te gaan, zodat het leuk, interessant maar ook wat leren over hun toestel.

Daarnaast, hoeveel gasten zijn er wel niet op YouTube te vinden die een teardown doen. Het is meer een Niche markt. Dat zie je ook aan topgear. Geen diepte, maar wel de nieuwste modellen bespreken, met een beetje diepgang om consumenten lekker te maken. Maar daar ontleden ze ook geen motorblok bijv.

[Reactie gewijzigd door kanem0chi op 31 december 2016 00:19]

Denk dat de titel review koning ook wat te maken heeft met de site.

Op Tweakers kom ik om uitgebreid (onafhankelijk) informatie te krijgen door iemand die het product goed getest heeft en er een goed verhaal over schrijft. Dit zijn vaak ook mensen die ruime ervaring hebben met de product categorie.

Op een site als Coolblue, of een andere webwinkel, lees ik liever in een paar bullet-points wat iemand goed of niet goed vindt aan het product. Als je bepaalde bullet-point vaak terug ziet komen, is dat vaak redelijk waarheidsgetrouw.
Een ellenlang verhaal zal ik daar vaak niet lezen, want ik ga er toch niet vanuit dat het echt specialisten zijn daar.
Wat je aangeeft klopt op zich wel, maar is het dan wel een review? Ik heb even gekeken hoe ze de applet ingericht hebben als je een review gaat schrijven, en ze vragen wel om onderbouwing. Dus het is niet vreemd dat je gewoon een degelijke review schrijft dan. Verder doet het gros al waar jij naar zoekt, dus als je iets wil bijdragen kom je met een degelijk verhaal met argumenten en beschrijving van ervaringen.

In geen enkele wereld is die Xperia X 'review' beter. Dan moeten ze maar aangeven dat het om bullitpoints moet gaan.
Haha, lullig... Als ze dezelfde zorgvuldigheid aanhouden met hun service...

Maar dit is natuurlijk Tweakers waar het eea wel anders gewaardeerd wordt. Echter heb je natuurlijk een goed punt dat een review gewoon een review is, of iemand er nu moeite voor doet of totaal niet en simpelweg een verplichting nakomt en daar zelfs geen acht op slaat om ook maar de moeite te doen er wat degelijks van te maken.
Dat is alleen echter de insteek niet.
Onderbouwing waar nodig is wel iets wat je moet doen.

anders zou een review al zo kunnen zijn:
"De telefoon heeft een mooie afwerking en werkt goed...
check mij V&A voor het toestel"

Dat is niet de insteek van deze actie en zou zeker als gebreken worden gezien naar mij verwachting.
Een winkel is geen goede plaats om een objectieve review te vinden. Een site waar specialisten komen om reviews te schrijven (o.a. Tweakers) is dat (tot op zekere hoogte) gelukkig wel.
Veel mensen vinden een ervaring van 5 minuten en daar een paar zinnen over schrijven ook een review.
Dat is het ook, maar van een totaal andere orde (o.a. kwaliteit)

Ik vind de reviews die op Tweakers staan vaak te uitgebreid. Het lijken vaak wel reclamepraatjes. Dan denk ik: "land eens man". Ook worden de zaken die _ik_ interessant vind niet altijd (uitgebreid) besproken (dat kan ook niet altijd want iets als hoelang de software updates binnen blijven vloeien is een voorbeeld wat je langere tijd na aankoop pas weet).

Het is ook maar de vraag wie de reviewer is. Niet iedere reviewer weet waar hij het over heeft. Ik heb de indruk dat wanneer ik een review op Tweakers lees ik de helft van de tijd een uitgebreid betoog aan het lezen ben waarbij iemand mij probeert er van te overtuigen dat hij weet waar hij het over heeft.

Ik heb wel een simpele manier om dit te verbeteren: subonderdelen moet je in kunnen klappen, en van te voren al aangeven welke subonderdelen je wel en vooral niet wilt zien/lezen. Zo heb ik totaal geen trek om allerlei mooie fotos te zien die gemaakt zijn met een camera. Dat onderdeel interesseert mij geen zier.

Tenslotte vind ik cijfers in een review nietszeggend. Zoals ik bijvoorbeeld zei interesseert de camera mij geen zier dus als jij een 8 ipv een 7 geeft vanwege de camera dan is het toestel voor mij slechts een 7. Maar dat mag ik dan maar zelf uitzoeken? Nee! Graadmeters over specifieke eigenschappen daarentegen geven wel -enigszins- een accurate weerspiegeling van de feiten.

Als Tweakers dat zou willen, zouden ze (subjectieve) kwaliteit-checks moeten uitvoeren op de reviews zodat ze aan bepaalde eisen voldoen. Lijkt mij erg complex, en duur.

Ook is de vraag of je het toestel daarna verkoopt niet aan de orde. Misschien heb je al een (goede) telefoon? Misschien ben je niet tevreden met de nieuwe? Als men het echt tegen wil gaan moet men de telefoons terugvragen. Maar de eis om het toestel niet door te verkopen is onredelijk.
volgens mij worden de reviewers al elke maand in het zonnetje gezet. en op deze manier heb je kans dat andere mensen zicht toch ook (al dan niet verplicht) gaan wagen aan het reviewen van producten.

en volgens mij zullen juist de personen die heel veel reviewen dit soort artikelen na het reviewen gelijk weer verkopen, aangezien zij het puur voor de review doen.
niet perse, ik heb vb nog maar één review op tweakers staan (lang geleden), maar zou dit toch wel graag nog eens doen waarbij ik eventueel wel de structuur van enkele forummers overneem om een mooie samenhang te kunnen creeren voor de lezer, niet zo baanbrekend :)
Het product blijft eigendom van Tweakers tot de uitgebreide review, die een aantal onderwerpen moet behandelen, is gepost en voldoende uitgebreid is bevonden. Tot die tijd dien je zorg te dragen dat het product netjes blijft.

Na goedkeur wordt het product eigendom van de reviewer als beloning en is die vrij er mee te doen wat hij wil, inclusief verkoop.

Vergeet niet dat het review en van een product en het schrijven van een review veel tijd kost. Zo veel tijd zelfs dat ik je aanraadt om alleen mee te doen als je ook echt interesse hebt in het product en het leuk vindt :).
Want alleen bekende reviewers kunnen goed reviewen?
Zou inderdaad fijn zijn wanneer dit voorbehouden wordt aan mensen die wat meer over smartphones te melden hebben en niet mensen die van sites als gratiz.nl komen. De ervaring leert, net als bij die sinterklaas-actie, dat het vooral deze mensen zijn die 'winnen'. Al kan ik me voorstellen dat hier misschien een selectieproces aan vooraf gaat?

Edit: Ik bedenk me net dat ik ooit een video hier gezien heb over een van die evenementen en dat de mensen in die video vrij onderlegd over kwamen. Dus wellicht dat ze inderdaad een selectie maken tussen mensen die wat beter kunnen schrijven over smartphones.

[Reactie gewijzigd door Kenju op 21 december 2016 15:42]

Niet iedere goede tweaker is iedere dag uitbundig op tweakers
Ik denk niet dat Tweakers en Huawei het met je eens zullen zijn. Op deze manier creëren beiden natuurlijk veel meer exposure en goodwill voor hun producten (camera en website).
Iemand zoals ik krijg nooit de gelegenheid om een review te maken omdat ik simpelweg geen geld heb voor dit soort dingen
Heb je een smartphone?
Ja maar niet de nieuwste?
Zie ik nog steeds geen reden waarom je geen review kan schrijven.

In de loop van de tijd is zo telefoon al een paar keer ge-update (wellicht heel android) waardoor de telefoon al anders werkt dan bij launch.
Meeste populaire reviews stammen af van de introductie en dat is ook niet gek, iedereen gaat kijken of die telefoon hun oude telefoon kan vervangen.
Maar soms wil je ervan weg blijven ivm het updaten van de telefoon en is een up-to-date review prettiger.

Ik zie zelf mensen een NES reviewen puur omdat ze het eens willen proberen en soms bedenk ik me... die persoon is best goed maar een nieuwer apparaat had hem wellicht betere exposure gegeven.

Omdat je denkt dat iets niet nieuw is en niet review waardig is zit tussen je oren.
Als het jouw een goed gevoel geeft kan het andere mensen helpen om wellicht toch nog iets te kopen.
Mooi toestel, alleen het zal nooit een echte Tweakers telefoon zijn, simpelweg omdat je er weinig aan kunt tweaken.
Er is weinig kans dat er veel customs Roms voor komen wegens de Kirin Soc
Tweaken is meer dan custom roms, maar voor de mate 8 (ook kirin soc) zijn er al wel een paar. Dan nog kan je al een hoop tweaken met root en Xposed
Op een nog niet echt werkbare CM13 rom na zijn er voor de Mate 8 nul custom roms. Alleen aangepaste stock roms, met root en wat goodies. Paranoid Android, Resurrection Remix en dat soort échte custom roms zijn er voor de Mate 8 niet en zullen er waarschijnlijk ook nooit komen.
Klopt het is ook echt niet een toestel wat ik zelf zou kopen. Alleen denk ik dat echte tweakers altijd kiezen voor custom roms ed

Uhm ik bedoelde dus dat ik denk dat echte tweakers niet altijd kiezen dus :)

[Reactie gewijzigd door RebelwaClue op 22 december 2016 10:34]

Schaar mijzelf toch onder de noemer "Tweaker" en heb nog nooit een zo fijn toestel als de Mate 8 gehad, ondanks gebrek aan custom roms :) Scherm, grootte, snelheid maar vooral de accu: werkelijk super. Had meer van de Mate9 verwacht (okay de GPU is veel beter maar speel geen games) dus da's gelukkig financieel gunstig 8-)

[Reactie gewijzigd door Brad Pitt op 22 december 2016 09:12]

Haha sorry ik vergat het woordje NIET. Ik ben dus van mening dat echte tweakers niet per definitie voor custom roms kiezen. Maar gewoon het maximale uit een telefoon halen dmv apps, instellingen, etc.
Denk ook niet dat je tijdens het testen van deze Mate 9 mag gaan zitten rooten/custom recoveries/etc installeren.

[Reactie gewijzigd door RebelwaClue op 22 december 2016 10:37]

Ik heb een p9 lite. Ben daar enorm tevreden over. Ik mis alleen een gyroscoop in mijn telefoon :( Ik vind de mate 9 overigens wel vrij prijzig om de ideale tweaker-telefoon te zijn.

[Reactie gewijzigd door GLaDOS op 21 december 2016 14:38]

Ik snap je kritiek over de prijs wel, zeker omdat ik de eerste mate had die toch wel heel veel goedkoper was. Maar met deze high end specs en alles erop en eraan wat je zou kunnen willen is het best te rechtvaardigen. De ideale tweakers phone moet super specs hebben, super features en een medium prijs, dat is gewoon niet heel realistisch als je de telefoon niet wil importeren uit china.
Het kan met legale import wijze alsnog goedkoper. Neem bijvoorbeeld de Xiaomi Mi 5S plus, heeft Foritain nog een mooie review over geschreven, net iets minder in cameraprestaties, maar wel dezelfde camera opzet. Net iets meer ram en volgens benchmarks net iets sneller. Dat alles voor €522* euro. Dat is alsnog een 168 euro goedkoper. Dus kan je zelf kiezen of de camera je die meerprijs waard is.

En ja, er is ook een community die voor updates zorgt en de spyware controleerd.

*import- en douanekosten €400*1.21(btw) = €484*1.05(douanekosten)=€509 + €13 (inklaring postnl) = €522
Ziet er leuk uit, jammer alleen dat deze niet waterbestendig is en geen DAB-radio heeft.
DAB als argument noemen is wel extreem lame. Er is welgeteld 1 mobiele telefoon die dat heeft.
De ontwerpers van Huawei hebben goed meegelezen, want elk item dat we konden verzinnen, staat bij de indrukwekkende specs.
Dus de redactie kon niet zo goed verzinnen?
"De winnaars zijn bereid mee te werken aan een video-opname"
Tuurlijk. Zou graag filmen of op een andere manier meewerken, maar ik hoef om eerlijk te zijn zelf niet zo nodig in beeld te komen. Is dat erg?
"mee werken aan" - dus je mag ook de camera bedienen lijkt mij :) en de video wat editten, etc. Laat je vriendin/moeder/een van je maten in beeld komen dan :)
Eerst horen wat de bedoeling is voordat ik ja zeg - ik bedank voor het met mijn hoofd in beeld komen.
Prima dat ik iets vertel terwijl de telefoon in beeld is..
Ik vond het reden genoeg om niet mee te doen :)
Dit lijkt me wel ontzettend leuk en spannend om aan mee te doen, ik heb op het moment een LG telefoon die ik tot het uiterste heb gedreven om te kijken waar de grenzen lagen, hetzelfde gold voor mijn oude galaxy telefoons van Samsung, heb in het verleden o.a ook nog een ASUS laptop gehad die ik ook goed stevig aan de test heb onderworpen toendertijd, dat zou ik nu wederom willen doen met deze Huawei Mate 9 :*) !.
Hoe drijf je een telefoon tot het uiterste? Het klinkt spannend maar ik kan me er niet veel bij voorstellen
Door bijv. de telefoon met een custom rom de componenten over te clocken en zo te kijken waar de limieten liggen van de hardware die erin zit.
Of met een read write test ondervinden waar de limieten van de ram chips liggen of de schrijfsnelheid van het apparaat zelf, per onderdeel een aantal programma's gebruiken om de limieten van het huidige product te bereiken.
Qua software ging ik altijd aan de slag met custom roms om te kijken welke het beste samenwerkte met de interne componenten zonder bijv. de batterijduur te vernaggelen. Zo zijn er nog vele andere opties en mogelijkheden waar ik nu niet op kom waarmee je een toestel zoals bijv. de nu aangekondigde Huawei Mate 9 goed en stevig aan de tand kunt voelen.
Flauw dat je niet mee mag doen met een addblocker aan :(
Heel erg logisch ;) het staat je vrij om tweakers abbo te worden :)
Dacht dat ik dat ook was, vandaar ;-)

Maar zie nu dat de groene T weg is bij mijn naam, vaag. Kan me ook geen mail herinneren dat mijn abbo verlopen is oid. Ga maar eens checken.

Edit: abbo eind november afgelopen zie ik. Inmiddels verlengd, maar nog steeds die addblocker melding :-(

Edit2 : addblockermelding is nu weg (duurde blijkbaar even) :)

[Reactie gewijzigd door vlietinho op 21 december 2016 16:13]

Hoewel ik een gloednieuwe OnePlus 3T heb, ben ik toch wel heel erg benieuwd wat dit toestel te bieden heeft :)
Een tweakerstelefoon? Misschien op papier. In de realiteit zijn telefoons met een eigen chipset van Huawei niet zo geschikt voor de "tweakers". Custom ROM support is vrijwel altijd karig, of onbestaande.
Dat zeggen ze ook over de Exynos. Toch tweak ik van alles aan mijn telefoon. Tweaken is veel meer (en minder) dan je telefoon van een custom rom voorzien.

Als ik mijn wifi-ap beter op ga hangen om mijn bereik in mijn huis te verbeteren dan is dat ook al tweaken ;)
I'm in. Altijd al eens willen rondzuilen met een phablet. De vraag is: Kan deze mijn tablet laten stof happen?
Dit idee had ik ook. Heb nu een HTC m8 en vind die perfect tot net te groot. Tegelijk vind ik ik kleinere telefoons gelijk weer te klein. Nu het de mode is toch boven de 5" te zitten met scherm grootte vraag ik het me af of het niet gewoon gewenning is.
1 2 3 ... 15

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee