Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 5
Score: 5
8
Score: 4
0
Score: 3
0
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
LEX63 22 maart 2021 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro) een perfecte upgrade voor de standaard gemonteerde Wifi en of bluetooth kaart.

Pluspunten

  • Snel en stabiel.
  • ondersteund APTX en APTX HD audio.
  • Snelle stabiele wifi

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

+1
JorenVG 8 januari 2020 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

super netwerkkaart voor wifi 6, als je een nieuwe zoekt neem dan deze, werkt zoals het moet en zeer snel.

Pluspunten

  • Niet duur
  • hoge snelheid
  • stabiele bluetooth verbinding

Minpunten

  • geen AptX

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
Ondersteuning Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Compatibiliteit Score: 5

Tonne 29 december 2021 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

Ik heb de wifi van mijn laptop een update gegeven met dit kaartje. Ben er erg tevreden mee. Het ging mij om de wifi-6 functionaliteit, maar ook de wifi-5 is veel sneller.

Pluspunten

  • goedkoop
  • eenvoudige installatie
  • snel

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5
Knightwolf 24 juli 2021 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

Gekocht om mijn oudere laptop (ASUS ROG GL552VW i7-6700HQ) een boost te geven. Werkt perfect. Supersnel en stabiel, ook op grotere afstand van de accesspoint. 1,2 GBps draadloos AX is nu sneller dan de 1 GBps ethernetkabel. Gebruik icm TP-Link RE605X.

Pluspunten

  • Prijs
  • AX en AC, ook backward compatible met a, b, g, n
  • Veel hardwareinstellingen mogelijk
  • Supersnel en stabiel, ping net zo laag als met ethernetkabel

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Henkie-Jan 1 juni 2020 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

Perfecte kaart voor een zeer goede prijs! Heb deze kaart in het verre oosten gekocht van het merk Fenvi en werkt als een trein. Er zar bij mij een transparante plastic beugel bij voor over de connectors. Dit heeft de prestaties enorm verbeterd in tegestelling tot de metalen van Dell.

Pluspunten

  • Snel
  • Goedkoop (via aliespress ed)
  • Eenvoudiig te installeren
  • Werkt ook probleemloos onder Linux

Minpunten

  • Oudere kernels van Linux herkennen de kaart niet

Eindoordeel

Score: 5
Galaxy_T 12 mei 2020 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (vPro)

Ja, een review voor een WiFi kaart, wat valt daar verder over te zeggen? Kaart zelf kwam simpelweg in een enveloppe aan, laptop opengeschroefd en accu losgekoppeld, oude kaart eruit, nieuwe erin. Bij aanzetten van de laptop werd automatisch de juiste driver herkend. Kwalitatief product.

Pluspunten

  • Plug-n-Play
  • Automatisch herkend in Windows
  • Snelheid
  • WiFi 6 (ax) ondersteuning
  • vPro (mag voor zich spreken)

Minpunten

  • Onduidelijke drivers
  • Antenne's moeilijk te monteren

Eindoordeel

Score: 5
Ultraman 18 april 2020 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

Schik met deze WiFi kaart, de Intel AX200 non-vPro. Deze Intel AX200 doet het keurig met Linux (5.6.3) en Windows 10. Snelheid en latency zijn in orde. Internetdownload haalde 10MB/s over 5 Ghz ism WiFi AC AP. Latency tijdens een game ook in orde: ~30 ms ping. Prima voor mij.

Pluspunten

  • Goede drivers voor zowel Win als Linux
  • Vlot
  • Stabiel

Minpunten

  • Opletten dat je de non-vPro pakt

Eindoordeel

Score: 5
GeoBeo 6 december 2019 Product gekocht

Intel Wi-Fi 6 AX200 (no vPro)

Deze gekocht om de WIFI AC kaart in m'n laptop te vervangen. Dit was denk ik de beste upgrade voor de laagste prijs die ik ooit gedaan heb. Niet alleen is het bereik iets beter en internet veel sneller, de laptop zelf lijkt ook minder belast te zijn.

Pluspunten

  • Snellere laptop (minder CPU belasting?).
  • Minder last van hangende laptop bij laag bereik WIFI verbindingen.
  • WIFI 6 ondersteuning
  • Super goedkope upgrade en niet al te moelijk uit te voeren (mits je geen Apple product hebt).

Minpunten

  • Blijkbaar zaten er flinke bugs of ontwerp fouten in de vorige Intel kaart en/of drivers. Niet echt goed voor het merk Intel dus.

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Intel Wi-Fi 6 AX200?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee