Review door de redactie

Door Olaf van Miltenburg - Nieuwscoördinator 3 december 2012

Drie Samsung-ultraportables: AMD-apu, touch en 15"

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
3
Score: 4
3
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
Epitome 30 juni 2015

Samsung NP900X4D-A02NL

Al jaren tevreden met de ultrabook. Ik heb wel het geheugen uitgebreid en er een grotere SSD ingezet, maar daardoor kan die weer een paar jaar mee. Goede bouwkwaliteit en werkt zoals verwacht alleen geeft de touchpad soms wat irritaties als je deze per ongeluk aanraakt tijdens het typen.

Pluspunten

  • Dun
  • Lichtgewicht
  • Groot scherm

Minpunten

  • Touchpad overgevoelig
  • HDMI, VGA en netwerk met adapters
  • Grootte van de SSD 128GB

Eindoordeel

Score: 4
assn 20 december 2013

Samsung NP900X4D-A02NL

Prijs Score: 2
Featureset Score: 2
Prestaties Score: 3
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
NmR 15 oktober 2013

Samsung NP900X4D-A02NL

Prijs Score: 5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
veli boz 29 september 2013

Samsung NP900X4D-A02NL

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
martijnmaas370 29 september 2013

Samsung NP900X4D-A02NL

Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 2
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 3
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
quannah 2 maart 2013

Samsung NP900X4D-A02NL

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
ZesPak 5 december 2012

Samsung NP900X4D-A02NL

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung ATIV Book NP900X4D?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee