Review Awards

De redacteuren van Tweakers kunnen ervoor kiezen een getest product te belonen met een van onderstaande Awards. Op deze pagina leggen we uit waar deze Awards voor staan.

Excellent

Dit product is een van de beste in zijn klasse en daarmee een Tweakers aanrader. Onze tests wijzen uit dat er met dit product niets mis is; daarnaast is de prijs in verhouding tot het gebodene. Kortom, een uitstekend product, dat je gerust kunt aanschaffen.

Games die de Excellent-award verdienen, zijn in onze ogen aanraders, waarbij altijd in de conclusie wordt uitgelegd waarom dat zo is.

Great Value

Dit product biedt een uitstekende prijs-prestatieverhouding. De koper krijgt veel waar voor zijn geld; het product werkt als beloofd. Mogelijk is het functioneel beperkter of vertoont het ruwe kantjes, maar de prijs maakt dat goed.

Innovation

Sommige producten zijn vernieuwend en hebben het potentieel de markt te veranderen, maar ze zijn nog niet geheel uitgekristalliseerd. Dat maakt ze voor veel kopers een investering met voors en tegens, maar wij erkennen de vernieuwing die het ondanks de aanwezige beperkingen biedt.

Voor games geldt dat deze Awards waarschijnlijk zeldzaam zal zijn, maar er zijn uitzonderingen. Gebruik van nieuwe techniek of nieuwe gameplay-elementen kan leiden tot de Innovation-award.

Ultimate

Dit is een uniek, innovatief, mogelijk zelfs baanbrekend product, dat bovendien de ultieme keuze in zijn klasse is. Ultimate producten bieden een zeldzame combinatie van vernieuwing en kwaliteit. De prijs is daarbij secundair.

Games die de Ultimate-award verdienen, behoren tot de absolute toplaag van games.

Gebruiksvoorwaarden Tweakers Awards

Wanneer u fabrikant of leverancier bent van een product dat een award heeft ontvangen, heeft u het recht om het daarbij behorende logo op uw website en/of in uw reclame-uitingen te gebruiken. U kunt contact opnemen met onze marketingafdeling voor vragen of om de afbeeldingen die geschikt zijn voor extern gebruik op te vragen. U kunt de afbeeldingen direct onderaan deze pagina downloaden. Voordat u een Tweakers Award-logo op uw website of elders plaatst, willen we u attenderen op de volgende voorwaarden voor het gebruik.

Gebruik van de Tweakers Awards logo's is alleen toegestaan voor fabrikanten en leveranciers, of hun vertegenwoordigers, van producten die de betreffende award in een publicatie van Tweakers gewonnen hebben. De award-logo's mogen alleen in relatie tot de producten waaraan de awards zijn toegekend gebruikt worden. Enig ander gebruik van de Tweakers Award-logo's is uitdrukkelijk verboden.

Het logo mag op iedere achtergrond geplaatst worden, mits er voldoende contrast is tussen het logo en de achtergrond. Er mogen geen grafische elementen rondom het logo worden geplaatst die af kunnen leiden. Het gaat hier bijvoorbeeld om tekst, logo's, plaatjes en afleidende achtergrondpatronen.

Het logo moet leesbaar gereproduceerd worden, waarbij in elk geval de datum en het Tweakers logo leesbaar dienen te zijn.

Download hier een reviewschildje om te tonen in je webshop.


Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True