Cookies op Tweakers

Tweakers is onderdeel van DPG Media en maakt gebruik van cookies, JavaScript en vergelijkbare technologie om je onder andere een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kan Tweakers hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Cookies accepteren' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt? Bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
10
Score: 4
18
Score: 3
1
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
IrisHubertsNewbie 26 augustus 2020 Product gekregen

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Mooi design, koppelen en opladen snel en eenvoudig. Bediening vraagt wat oefening. Prima geluid!

Pluspunten

  • makkelijk verbinden
  • snel opladen
  • mooi design

Minpunten

  • ambient sound werkt niet altijd prettig
  • rechter dopje 2 x uit mijn oor gevallen
  • bediening vraag enige oefening

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

+1
EvyP 26 augustus 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Deze oortjes hebben een zeer goede geluidskwaliteit. Je heb geen last van ruis, en kan omgevingsgeluid aan en uit zetten. Je kan ze makkelijk connecteren met je telefoon. De oortjes gaan 6 uur lang mee. De oplaadcase geeft je nog eens 12 uur extra batterij.

Pluspunten

  • Zeer zuivere klank.
  • Makkelijk te koppelen.
  • Lange batterijduur.
  • Snellaadfunctie
  • Geïntegreerde microfoon.

Minpunten

  • De bediening (tikken, duwen) op de oortjes vraagt wat oefening.

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 4

+1
lowiNewbie 20 augustus 2020 Product gekregen

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Top product! Handig in gebruik en aangenaam om dragen en dit alles in een mooi design.

Pluspunten

  • koppelen direct
  • snel opladen mogelijk
  • noise cancelling
  • comfortabel

Minpunten

  • geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
CrunchingTwchNewbie 20 augustus 2020 Product gekocht

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Met de Tone Free heeft LG een heel interessante propositie te pakken binnen de in-ear oortjes markt. Ze beiden een top geluid, hebben zeer interessante en uitgebreide features, en voelen zeer premium aan.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Klein design
  • Handige functies
  • Lange batterij duur

Minpunten

  • Bediening kan verwarrend zijn

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
ann vg 6 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Beter dan verwacht. Lichtgewicht, goed passend en een zuiver geluid ook bij bellen. Ambient sound is niet mijn ding want ruist erg. Bediening was wennen maar mits personaliseren in de app ging dit vlot. Lezen ook berichten voor en dit had ik niet verwacht. Design oké

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • personaliseerbaar

Minpunten

  • ambient sound
  • zwarte opbergdoos/witte oplaadkabel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
Hert01Newbie 4 september 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Wit)

De oortjes hebben een goede geluidskwaliteit. Zitten comfortabel en je kan ze makkelijk contacten met je telefoon. Het opbergdoosje is erg praktisch en degelijk waardoor je ze makkelijk overal mee naar toe kan nemen. De oortjes gaan 6 uur mee en zijn makkelijk te contacten.

Pluspunten

  • Goede geluidskwaliteit
  • Handig opbergdoosje
  • Accuduur

Minpunten

  • Bediening op de oortjes

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

0
Inge82Newbie 1 september 2020 Product gekocht

LG Tone Free FN4 (Wit)

Wat een top set! Kwaliteit en design is geweldig!

Pluspunten

  • Super kwaliteit
  • Design
  • Batterij duur

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5

0
MarkjzvdmeerNewbie 31 augustus 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Goede oordopjes, bediening is even wennen, maar wel veel opties

Pluspunten

  • Mooi compact design
  • Prima geluid
  • Goede accuduur (icm, oplaadcase)

Minpunten

  • Bediening is wennen

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

0
LisanneeNewbie 29 augustus 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Wit)

De oortjes hebben een fijne pasvorm en hebben een mooi en helder geluid! De oortjes zijn makkelijk naar wens in te stellen via de tone free app. De oortjes worden geleverd in een mooie case die ook dient als oplader!

Pluspunten

  • Mooi en helder geluid
  • fijne pasvorm

Minpunten

  • de touch is erg gevoelig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

0
modenaa 29 augustus 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Fijne oortjes, met lange accuduur

Pluspunten

  • Accu
  • Design
  • Geluidsprofiel is aan te passen
  • Goede app

Minpunten

  • Platte bas
  • Oortjes vinden via app kan alleen wanneer verbonden met bluetooth
  • Ambient sound geen fijne functie

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4

0
phlipseNewbie 27 augustus 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Goed geluid met de technologie van Meridian en ook bellen is kraakhelder. Design is mooi, strak en geen onnodige poespas. Opladen in de case is vrij snel, na 5 minuten zijn de oortjes grotendeels opgeladen. App, ambient sound, batterijduur zonder case en verbinding zijn niet best.

Pluspunten

  • kwaliteit muziek
  • kwaliteit bellen
  • design

Minpunten

  • ambient sound
  • verbinding
  • app
  • bediening
  • blijft niet goed zitten bij sport
  • batterijduur

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3
Weergavekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 3

0
CharVNewbie 26 augustus 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Zeer gebruiksvriendelijk, kan tegen een beetje regen of transpiratie. Als je over-ears koptelefoons gewend ben, is het even aanpassen. Ik heb draadloos enorm leren accepteren.

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Lange gebruiksduur
  • Zuivere klanken

Minpunten

  • Je stemt wordt robotachtig

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 5

0
DinjaVNewbie 26 augustus 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Fijne oordoppen. Handig in gebruik en fijne touch besturing voor start/stop, hard/zacht en volgende/vorige. Door de oplaadcase zit je nooit zonder stroom, binnen 5 minuten weer een uur geluid.

Pluspunten

  • Design
  • Oplaadcase
  • Touchfuncties

Minpunten

  • verbinding met app niet vlekkerloos
  • reactie van de touchfunties

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3

0
Fleur11Newbie 24 augustus 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Nooit meer zonder draadloze oordopjes!

Pluspunten

  • design
  • gebruiksgemak
  • kwaliteit
  • ook voor sportactiviteiten
  • pasvorm

Minpunten

  • app geluidsfuncties bieden weinig extra

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 3
Gebruiksgemak Score: 4

Smokeyy_TR 5 september 2021 Product gekregen

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Prima draadloze oortjes maar microfoonkwaliteit is slecht en vaak kunnen mensen mij slecht verstaan. Voor de rest kunnen ze niet draadloos opladen wat wel minder is. Gelukkig kun je ze met een USB-C kabel opladen wat prettig is. Geluidskwaliteit is prima voor de prijs maar er is niet zoveel bass.

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Comfort
  • Bouwkwaliteit
  • Accuduur

Minpunten

  • Bediening
  • Ambient sound

Eindoordeel

Score: 4
sneeky 18 mei 2021 Product gekocht

LG Tone Free FN4 (Zwart)

Begin dit jaar gekocht, na een uitgebreide vergelijking gemaakt te hebben met andere doppen. Oordoppen bevallen goed, daarom heb ik nog een set gekocht voor mijn partner. De doppen zitten stevig daarom kan ik er ook mee mountainbiken en hardlopen. Voor het gebodene kan ik vooralsnog geen negatieve punten verzinnen.

Pluspunten

  • Pairing werkt goed
  • Prettige App
  • Geluidskwaliteit voldoende
  • Bluetooth signaal reikt ver en door muren heen
  • Voelen stevig aan
  • Draadloze oordoppen bieden veel vrijheid

Minpunten

  • Electronica daalt snel in waarde

Eindoordeel

Score: 4
Angelgirl89Newbie 4 september 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN4 (Wit)

fijne oortjes met lange batterij duur. Touch gevoeligheid mag wat hoger. Verder prima oortjes

Pluspunten

  • batterij
  • Geluid
  • Compact

Minpunten

  • Touch

Eindoordeel

Score: 4
Emile_KNewbie 3 september 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Zwart)

'Zoek oordopjes’ functie is een gemiste kans. Wanneer je de oordopjes in de case laat zitten, kan je geen geluid afspelen. Alleen als ze buiten de case liggen. Goede functie wanneerje dopjes uit je oren haalt gaat hij gelijk op pauze. Daarnaast is het bereik van de oordopjes heel goed!

Pluspunten

  • Bereik
  • Automatische pauze functie
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Zoek mijn oordopfunctie

Eindoordeel

Score: 5
kathyke007Newbie 3 september 2020 Product gekregen

LG Tone Free FN4 (Wit)

Ik loop regelmatig, dus ik was enorm benieuwd naar het gebruik tijdens het lopen. Ik heb gekozen om te lopen met omgevingsgeluid omdat dit veiliger is voor mezelf. Het geluid van de muziek kwam nog steeds helder door de auto's die me voorbij reden.

Pluspunten

  • lange batterij
  • makkelijk te connecteren
  • verschillende oortjes

Minpunten

  • Kleinste oortje was net te klein voor me

Eindoordeel

Score: 5
stefanievds!Newbie 3 september 2020
De reviewer heeft het product gekregen in ruil voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Meridian technologie en dat is goed te merken.Geluid is perfect! Zeer makkelijke case ze vallen goed op hun plaats. Case hoeft niet altijd aangesloten zijn op stroom (accu). Eenmaal gekoppeld, koppelen ze automatisch als je ze uit de case haalt. De ambient sound modus versterkt omgevingsgeluid te erg lange batterijduur

Pluspunten

  • mooie opbergcase die nog eens oplaad ook
  • top geluid

Minpunten

  • ambient sound

Eindoordeel

Score: 4
HarrydeHageneesNewbie 1 september 2020 Product gekregen

LG Tone Free FN4 (Wit)

De kwaliteit van het geluid is geweldig, gaan zeker 4 uur mee en onderdrukken het omgevingsgeluid. Het enige nadeel wat ik (tot dusver) heb kunnen ontdekken, is het feit dat LG voor een eigen formaat usb poort heeft gekozen. Anders dat dat, ben ik er dik tevreden mee.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit geluid
  • Omgevingsgeluid filter
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Geen universele oplader

Eindoordeel

Score: 5
dbrulez2Newbie 1 september 2020 Product gekocht

LG Tone Free FN4 (Wit)

Ik heb deze oortjes nu 4 weken in huis en met zeggen dat ze mij positief verrast hebben. Het geluid is helder en duidelijk de mogelijkheden zijn erg uitgebreid. Ze zitten lekker in je oor en zien er luxe uit. Tevens is de verbinding met je telefoon erg snel.

Pluspunten

  • Hoge kwaliteit
  • Goed geluid
  • mooi

Minpunten

  • Geen draadloos opladen
  • App wat traag

Eindoordeel

Score: 4
StephanvanBNewbie 30 augustus 2020 Product geleend
De reviewer heeft dit product te leen gekregen voor het schrijven van deze review.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Goede geluidskwaliteit door de Meridian techniek en een perfecte pasvorm. Opgeladen gaan de oordopjes gemakkelijk 6 uur mij en met 5m opladen gaan de oordopjes weer een extra uur mee. Met behulp van de oplaadcase heb je 12 uur extra luisterplezier. Alleen de ambient sound modus is niet mijn ding.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Geluidskwaliteit
  • Gebruiksduur

Minpunten

  • Ambient sound

Eindoordeel

Score: 5
diemeebNewbie 28 augustus 2020
De reviewer ontving een beloning voor het schrijven van deze review, bijvoorbeeld korting op de aanschaf.

LG Tone Free FN4 (Wit)

Het is een fijn product en mooi design. Erg gebruikersvriendelijk en goed geluid. De oortjes blijven goed in je oor zitten. De ambient sound functie is heel prettig, ook te gebruiken zonder muziek. Het switchen van apparaten is zeker mogelijk, het blijft altijd een haat-liefde verhouding met bluetooth.

Pluspunten

  • Design
  • Geluidskwaliteit
  • Functies

Minpunten

  • Bluetooth verbinding

Eindoordeel

Score: 5
kessbruilNewbie 27 augustus 2020 Product gekocht

LG Tone Free FN4 (Wit)

strak design en past door verschillende Schelpjes goed in de oren. Via de lg free tone app het geluid In te stellen naar wat jij fijn vind, ook de vind mijn oortjes functie ideaal! . Batterij met oplaadcase tot wel 18u En geluidsversterker wanneer muziek uit is!

Pluspunten

  • Geluidsversterker
  • Free tone app
  • Oplaadcase

Minpunten

  • Oplaadkabel te klein

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een LG Tone Free FN4?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone 13 LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S21 5G Apple iPad Pro (2021) 11" Wi-Fi, 8GB ram Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True