LG Tone Free FN4 (Wit) Review
24 augustus 2020, laatste update op 24 augustus 2020, 134 views
Rapporteer
Product geleend
Nooit meer zonder draadloze oordopjes!
Pluspunten
- design
- gebruiksgemak
- kwaliteit
- ook voor sportactiviteiten
- pasvorm
Minpunten
- app geluidsfuncties bieden weinig extra
Eerste ervaring met draadloze oordopjes, voorheen altijd gebruik gemaakt van bedraade oordopjes. Na deze ervaring wil ik niets anders meer! Geweldig design, mooi geluid en gebruiksgemak is top! Zodra je de oordopjes eenmaal gekoppeld hebt, maken ze daarna meteen connnectie met je telefoon. Je hoeft hiervoor niets meer te doen alleen de oordopjes in je oren te doen, fijne functie!
App Tone Free
De app die bij de oordopjes hoort werkt ook prima, hiermee kun je nog meer uit je oordopjes halen. Bijvoorbeeld het vinden van je oordopjes, ze maken dan een geluidje zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. Heel handig, want je legt ze heel makkelijk zomaar ergens neer! Ook kun je in de app het batterijpercentage zien van je oordopjes. Zo kun je zien of je je oordopjes moet opladen. In de app kun je ook gebruik maken van functie om het geluid nog beter te laten horen. Naar mijn mening heeft dit weinig toegevoegde waarde.
Batterijduur
Verder is de batterijduur prima, zodra je de oordopjes niet meer gebruikt maak je gebruik van de oplaadcase en door de snellaadfunctie zijn ze ook echt binnen 5 minuten voor 1 uur opgeladen.
Sporten
Het geluid is voor mij prima, ik gebruik ze voornamelijk voor het hardlopen. Daarvoor is het geluid prima. Bass kan misschien iets beter. Verder blijven de oordopjes harstikke goed zitten zodra je gaat sporten, pasvorm is dus echt top! Ze kunnen ook tegen zweet.. dat is mooi meegenomen ;-). Het lichtgewicht speelt ook mee dat je het bijna niet meer door hebt dat je deze oordopjes in je oren hebt!