LG Tone Free FN4 (Zwart) Review
26 augustus 2020, laatste update op 26 augustus 2020, 370 views
Rapporteer
Product gekregen
Mooi design, koppelen en opladen snel en eenvoudig. Bediening vraagt wat oefening. Prima geluid!
Pluspunten
- makkelijk verbinden
- snel opladen
- mooi design
Minpunten
- ambient sound werkt niet altijd prettig
- rechter dopje 2 x uit mijn oor gevallen
- bediening vraag enige oefening
Heb de dopjes nu een aantal weken in mijn bezit. Over het design van de dopjes en de case ben ik tevreden. Ook het verbinden met de telefoon is heel simpel en snel gedaan. Prima geluid! De bijbehorende app is eenvoudig in gebruik.
In tegenstelling tot het bedienen van de oordopjes. Dat is wel erg wennen en toen ik eindelijk dacht het "gevoel" gevonden te hebben, bleek ik er daarna toch weer mee te rommelen.
Ambient sound vind ik buiten niet altijd werken. Als er wind is, dan hoor je dat enorm suizen door je oortjes.
Met een klein tikje zet je het geluid stil en heb je de omgeving weer volledig in het oor, dat werkt prima!'
Helaas wel al twee keer mijn rechterdopje "verloren". Ik heb het rubbertje al vervangen door een grotere en een kleinere, maar dat maakt niet uit. Blijkbaar past hij rechts niet optimaal in mijn oor. Nadeel is dat ik daardoor wel bang ben om te verliezen.
Opladen gaat supersnel en de dopjes gaan ook niet zo snel leeg. De microfoon werkt goed, anderen kunnen mij ook prima verstaan tijdens een telefoongesprek.