Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Dev Summit

Tweakers Developers Summit 2018 schedule.

  PERSERIJ 23 Keynotes/Webdevelopment KALVERMELK 2C Agility KALVERMELK 1 Security KALVERMELK 2A Security KALVERMELK 2B Game development POSTKAMER Mobile app development DOUCHELOKAAL Mobile app development JUTEKELDER Webdevelopment MEELZOLDER Webdevelopment
09.00 - 09.30 RECEPTION
09.30 - 09.45 15 min Jim Stolze Host Opening.
09.45 - 10.40 55 min Dr. Sue Black Keynote If I can do it, so can you.
10.40 - 11.10 COFFEE BREAK
11.10 - 11.50 40 min Erik & Martijn De Persgroep Online Services Incrementally replacing a legacy system using the strangler pattern. Bart de Water Shopify HTTP 402: Payment Required
11.20 - 12.00 40 min Melanie Rieback Radically Open Security Pentesting ChatOps. Corniel Nobel Exact Breaking the monolith & keep being secure by default.
11.30 - 12.10 40 min Peter & Pascal Pillows Willow Pioneering immersive worlds within VR.
11.35 - 12.15 40 min Donovan van der Roest Tweakers How (and why) to build you own Pricewatch(ish) (web)application. Dylan Drost Karify and Betty's Kitchen Dart: I'm your Flutter. Hugo Visser Little Robots Room: the blessed object mapper. Davy Engone Hackages The Future of Web Frameworks, Everything is a Component!
12.20 - 13.00 40 min Joost & Milo Kubernetes, Love on first sight? Michiel Toneman Keeping data in motion. Leon Bedaux Agile as a result, not the solution. Giovanni & Jesse Integrating omnichannel Polymer journeys in a native mobile App. Robert Jan & Michel Getting started with OAuth2.0 and OpenID Connect in a web API strategy.
13.00 - 13.50 LUNCH
13.50 - 14.50 55 min Stuart Russel Keynote The long-term future of artificial intelligence.
14.50 - 15.30 40 min Martijn Meijssen Agilecoach.one Life of a Scrum Master. Jessica Dunbar Concrete5 Security is an Illusion. Rik van Duijn Dearbytes Pentesters perspective on programming. Arkaitz Garro WeTransfer Improving web performance at WeTransfer: Why and How
15.05 - 15.45 40 min Benjamin de Jager TurtleBlaze Procedural track generation, a new race every day.
15.15 - 15.55 40 min Bartol Karuza De Persgroep Unlocking mobile for the web developer with React Native. Gergely Orosz Uber Building mobile apps at scale.
15.30 - 16.10 40 min Bruno Souza SouJava Build, Test, and Deliver Code Faster with Containers. Bert Ertman Luminis Serverless, the Future of the Cloud?!
16.10 - 16.35 COFFEE BREAK
16.35 - 17.20 40 min Aurelien Geron KiwiSoft Using Knowledge Graphs to Boost Recommender Systems. Nicole Mills Booking.com Agile a large organisation - does it really work?
16.40 - 17.25 40 min Riccardo ten Cate Xebia Making the web secure, by design. Thijs Suijten Q42 React Native: Buy one get one free?! Arno Veenstra Blendle Content Personalization at Blendle.
17.30 - 18.15 45 min Seb Lee Delisle Keynote The art of coding - bringing computing into the great outdoors.
18.15 - 20.00 SOCIAL

Door Olaf van Miltenburg

Nieuwscoördinator

13-02-2018 • 09:12

0 Linkedin Google+

Reacties


Er zijn nog geen reacties geplaatst

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Call of Duty: Black Ops 4 HTC U12+ dual sim LG W7 Google Pixel 3 XL OnePlus 6 Battlefield V Samsung Galaxy S9 Dual Sim Google Pixel 3

Tweakers vormt samen met Tweakers Elect, Hardware.Info, Autotrack, Nationale Vacaturebank en Intermediair de Persgroep Online Services B.V. © 1998 - 2018 Hosting door True