Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
5
Score: 4
6
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
+1
rbr320 12 september 2016

Trust GXT 322

Prima gaming headset voor een lage prijs. Stevig en met een prima geluidsweergave. Ook de microfoon is prima.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bouwkwaliteit
  • Geluidskwaliteit
  • Lange, stevige kabel

Minpunten

  • Volumeregeling en microfoon dempknop vallen niet meteen op

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 5

+1
ocf81 22 september 2016 Product gekocht

Trust GXT 322C

Koptelefoon met een redelijke geluidskwaliteit nadat je de equalizer van je geluidskaart aan het werk hebt gezet. Het draagcomfort is goed genoeg om de koptelefoon een paar uur achtereen te kunnen gebruiken. De microfoon is goed genoeg om Teamspeak mee te kunnen gebruiken, maar de opnamekwaliteit is niet geweldig.

Pluspunten

  • Comfortabele oorschelpen
  • TRRS koppeling werkt ook goed met moderne laptops
  • Geluid is wel helder na instellen EQ

Minpunten

  • Oppervlak is ongeschikt voor het bevestigen van acccesoires zoals headtracking devices
  • Lage einde van het spectrum enigszins zwak
  • Ging maar een jaar mee

Eindoordeel

Score: 2Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 3
Opnamekwaliteit Score: 2
Gebruiksgemak Score: 4
Features Score: 3

+1
PrivateJoker 12 september 2015

Trust GXT 322

Na een lange zoektocht toch maar voor de nog onbekende Trust GXT322 gegaan. Geen high-end headset, maar voor de gemiddelde gamer toch een leuk setje. Strak uitgevoerd met goed geluid, enig minpuntje is de wat kortere flexibele microfoon. Voor de prijs toch best aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Strak design met mooie kleuren
  • Goed geluid met lekkere bass
  • stevige kabel met een mooie lengte
  • Voelt solide aan
  • Zit comfortabel en voelt niet zwaar
  • Aantrekkelijke prijs

Minpunten

  • Flexibele en wat korte microfoon

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Weergavekwaliteit Score: 5
Opnamekwaliteit Score: 5
Gebruiksgemak Score: 5
Features Score: 5

DartvederNewbie 31 mei 2019 Product gekocht

Trust GXT 322W

Prima low-budget headset die doet wat het moet doen, waarbij de basisfunctionaliteit (geluid en microfoon) prima is. Bouwkwaliteit laat te wensen over, maar dat is te verwachten in dit segement.

Pluspunten

  • Microfoon erg goed voor z'n klasse!
  • Comfortabel genoeg voor lange sessies
  • Geschikt voor mensen met een groot hoofd
  • Handige volumeregelaar op linker oor

Minpunten

  • Kabel wordt een grote wirwar na enige tijd
  • Oren worden vrij warm
  • Geluidskwaliteit krap voldoende
  • Mute-switch zorgt soms voor storing

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 2
Weergavekwaliteit Score: 2
Opnamekwaliteit Score: 4
Gebruiksgemak Score: 3
Features Score: 2
KBuster15 17 februari 2019 Product gekocht

Trust GXT 322

goed voor zijn prijs alleen ze zijn niet handig voor lange potjes gamen, iedereen kan meeluisteren als ze in zelfde kamer zitten als jou en de bouwkwaliteit is slecht want als je het aantikt hoor je alleen maar een holle headset en ze hebben niet al hun beloofde specs nagekomen

Pluspunten

  • kleur
  • lange snoer met audio splitter

Minpunten

  • zwaar na een tijdje
  • iedereen kan meeluisteren met wat je doet
  • bouwkwaliteit
  • trekt af en toe haren

Eindoordeel

Score: 3
RickyH 9 februari 2019 Product gekocht

Trust GXT 322

Fijne koptelefoon met een korte kabel. Dit vind ik erg fijn, zo heb ik geen overtollige kabel wanneer ik hem aansluit op mijn Xbox. Hij zit lekker en heeft een mooi helder geluid en een warme bas.

Pluspunten

  • Korte kabel voor consoles.
  • Mooi geluid.
  • Comfortabel.

Minpunten

  • Microfoontje kun je wel uitzetten, maar niet afkoppelen.

Eindoordeel

Score: 5
MartMan97Newbie 27 mei 2018 Product gekocht

Trust GXT 322

Prima headset, niet high-end maar er is mee te leven. Zeer fijne stevige opbouw en handige verstelbare microfoon. Helaas ging de microfoon na ongeveer een jaar kapot, dus heb ik een nieuwe headset moeten kopen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Goed geluid
  • flexibele microfoon

Minpunten

  • Korte levensduur
  • Zwaar op je hoofd

Eindoordeel

Score: 3
Daniel203245 2 maart 2018 Product gekocht

Trust GXT 322

Deze headset is de beste in zijn prijsklasse met comfortabele earcaps en goede surround sound, de microfoon is ook zeer goed en de bas in de headset zit oom goed, bouwkwaliteit kan beter.

Pluspunten

  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • geluidskwaliteit/microfoon
  • comfortabel

Minpunten

  • bouwkwaliteit
  • microfoon wel goed maar is gevoelig voor kabelbreuk

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 953927Newbie 6 september 2017 Product gekocht

Trust GXT 322

Dit is een goed product voor zo'n lage prijs. Goede microfoon niet het allerbeste geluid maar goed genoeg. Als je een koptelefoon gewoon bent moet ik je zeggen dat het wel groot is. De oren zitten rond je oren en je voelt het amper als je ze lang aanhebt.

Pluspunten

  • Goede microfoon
  • Goede bouw

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
Gamende 31 augustus 2017 Product gekocht

Trust GXT 322

Na een tijdje gamen (3 uur) Kunnen de hoofdbanden zeer gaan doen. Voor de rest prima bouwkwaliteit alleen het design van de headset heeft wel duidelijk laten zien waarom deze headset maar 30 euro is.

Pluspunten

  • Zit lekker op je hoofd
  • Mooie Bass
  • Gevlochten Kabel
  • Geluidskwaliteit
  • Earpads zitten lekker
  • Mooie verpakking, vooral voor maar 3 tientjes
  • Is met skype of discord redelijk goed

Minpunten

  • Is best groot en ziet er niet uit in het openbaar
  • De kleinste stand kan nog te groot zijn voor kinderen
  • Microfoon niet de beste in zijn prijsklasse
  • Voor 3 tientjes meer heb je echte kwaliteit te pakken
  • Design

Eindoordeel

Score: 4
ThomVDNewbie 25 november 2016

Trust GXT 322C

De kwaliteit is heel goed in vergelijking met de prijs. Je denk meteen aan een gamersheadset als je deze ziet, omdat het een mooie camoflache kleur heeft. Past perfect om de oorschelp heen en gaat niet zeer doen na een aantal uur. Het geluid is ook perfect.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit voor prijs
  • Mooie kleur, echt een gamersheadset
  • Zit lekker, na 3 uur geen pijn aan oorschelpen
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Korte kabel

Eindoordeel

Score: 4
MarcelRijk 11 september 2016

Trust GXT 322

Voor 30 euro is dit een prima headset!

Pluspunten

  • Grootste pluspunt: PRIJS!
  • Microfoon, verassend goed!
  • Geluid aardig
  • Stevig
  • Lange kabel
  • Fijne stoffen oorkappen
  • Comfortabel

Minpunten

  • Geluid aardig, dus niet geweldig

Eindoordeel

Score: 4
Hidde Stallinga 5 augustus 2016

Trust GXT 322

Erg fijne headset, zeker het geld waard!

Pluspunten

  • Goede microfoon
  • Prima geluidskwaliteit
  • Nette bouwkwaliteit

Minpunten

  • Cable management

Eindoordeel

Score: 5
pweide 24 juli 2016

Trust GXT 322

Voor deze prijs vind ik dit toch wel een behoorlijk goede headset. Stekkertje voor de combipoort is een fractie kleiner dan een normaal stekkertje, waardoor hij iets verder de combipoort in steekt. Waardoor hij niet goed werkt in mijn ASUS N751JK, maar bijv. wel in mijn mobiel (OnePlus X).

Pluspunten

  • Prijs
  • Groot, goede drukverdeling rondom oren.
  • Goed geluid
  • Heldere microfoon
  • Goede brede hoofdband

Minpunten

  • Stekkertje
  • Groot, kan erg lomp staan
  • Voor mij dus USB adapter nodig.

Eindoordeel

Score: 4
Bekir66Newbie 10 februari 2016

Trust GXT 322

Geweldige koptelefoon met redelijk goed geluid. Design ziet er overigens cool uit, "echt een gamerskoptelefoon" zeg je meteen. Ik gebruik het voornamelijk met CS:GO en heb tot nu toe geen klachten over het geluid. Na lang dragen (6uur) kun je wat last hebben van je oren, maar dat is normaal.

Pluspunten

  • Voelt sterk aan
  • Redelijk geluid
  • Kabel lekker lang
  • Microfoon netjes naast je mond, hindert niet met eten/drinken
  • Comfortabel zachte kussentjes

Minpunten

  • Na 6 uur voelt het zwaar aan. (6uur gamen wordt ook niet geadviseerd trouwens)

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Trust GXT 322?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Apple iPhone 12 Microsoft Xbox Series X LG CX Google Pixel 5 Sony XH90 / XH92 Samsung Galaxy S21 5G Sony PlayStation 5 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2021 Hosting door True