Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
4
Score: 4
2
Score: 3
2
Score: 2
0
Score: 1
0
0
Nickkname 19 januari 2022 Product gekocht

Horizon Zero Dawn Complete Edition voor Windows

Erg mooie game, zit goed elkaar. Een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi verhaal
  • Goede graphics
  • Uitdagend

Minpunten

  • Inventory soms onhandig

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 5
Prestaties Score: 4
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4

John Stopman 23 juni 2021 Product gekocht

Horizon Zero Dawn Complete Edition voor Windows

Goede game waar ik mij tientallen uren mee vermaakt heb :-)

Pluspunten

  • Prima DLC

Minpunten

  • Hoge systeemeisen

Eindoordeel

Score: 5
jdh009 9 oktober 2020 Product gekocht

Horizon: Zero Dawn Complete Edition, PS4

Het spel is geweldig voor het genre, maar het is niet erg origineel, dus je zult het geweldig vinden als je nog niet eerder veel actie/avonturen RPG's hebt gespeeld, maar als je erg ervaren bent in dit soort spelletjes zou je het wel eens repetitief kunnen vinden/veel van hetzelfde in.grootte.delen.van.het.spel.

Pluspunten

  • Grafische vormgeving
  • Diepgaand personage
  • Lore
  • Mooie afwisselende omgevingen
  • Veel speeltjd

Minpunten

  • Soms repetitief
  • Buggy gezichtsuitdrukkingen
  • Dorpen voelen dood aan (weinig/geen interactie)

Eindoordeel

Score: 4
Ben Adar 17 augustus 2020 Product gekocht

Horizon Zero Dawn Complete Edition voor Windows

Grafisch wat ik er van verwachtte. Maar dan... Continue crashes. Eerst denk je nog "huh? Mijn specs zijn meer dan voldoende" dus ga je wat pielen met de instellingen, maar dat had geen invloed. De eerste Patch release, die er binnen no-time na de initiële release al was, geen verschil.

Pluspunten

  • Grafische vormgeving
  • Spel techniek
  • Quest opbouw

Minpunten

  • Instabiel, veel crashes
  • Lag in de controlls

Eindoordeel

Score: 3
Nindustries 3 juli 2019 Product gekocht

Horizon: Zero Dawn Complete Edition, PS4

Geweldig verhaal, leuke gameplay en mooie beelden.

Pluspunten

  • Geweldig verhaal
  • Leuke vijanden
  • Diepgaand personage

Minpunten

  • Menselijke gezichten soms wat raar

Eindoordeel

Score: 5
GewoonJarmo 1 januari 2019 Product gekocht

Horizon: Zero Dawn Complete Edition, PS4

Geweldige game, met een goeie story line. Genoeg content om je tijd vol te maken , hierna kun je freeplay spelen

Pluspunten

  • Mooie graphics
  • Ruim 70uur gameplay

Minpunten

  • Alleen pijl en boog

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Gameplay Score: 5
Beeld Score: 5
Geluid Score: 5
Besturing Score: 4
Prestaties Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Stabiliteit Score: 5
Prijs Score: 4
lambertwm 9 december 2017 Product gekocht

Horizon: Zero Dawn Complete Edition, PS4

Top-game in het open world action/RPG genre.

Pluspunten

  • Geloofwaardige, interessante wereld
  • Sterk verhaal
  • Fantastische robots
  • Soepele combat en movement
  • Geweldige graphics

Minpunten

  • Tijdrovend

Eindoordeel

Score: 5
trogdor 29 november 2017 Product gekocht

Horizon: Zero Dawn Complete Edition, PS4

Leuk spel met veel content, maar na een keer alles gespeeld te hebben is het klaar. Het lijkt trouwens een volledige reskin van een farcry game, tot en met de manier van crafting aan toe.

Pluspunten

  • 80 uur speeltijd
  • bekende speelervaring
  • mooie omgevingen
  • prachtige robots

Minpunten

  • tergend langzame 'fast' travel
  • geen multiplayer
  • weinig replayability

Eindoordeel

Score: 3
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Horizon: Zero Dawn Complete Edition?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers is samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer onderdeel van DPG Media B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee