Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie
Moderatie-faq Wijzig weergave

Reacties (20)

Even een reactie, ik heb zelf de k7a raid ik moet zeggen dat de zt bios hier niet goed draaide maar alfijn de 3c deed het beter heb zelf de sb live daar mee heb geen problemen mee gehad werkt gewoon
maar de laatste versie die Abit r01 heeft uitgegeven die draait als een speer alleen moet ik de bios goed instellen anders loopt hij steeds vast gevolgen dat windows register naar de knoppen is mocht ik een score geven voor deze bios is dit een 9!
wat heb je anders moeten instellen dan?
(ten opzichte van 3C )
ja robbert vertel eens ?
ben wel benieuwd dan
Da's raar; dat is weer een oudere HPT370 Bios dan de vorig (v1.2.0612) Zijn daar problemen mee ofzo?
In deze BIOS zit (itt tot de begeleidende test) wel het nieuwst HPT370 BIOS (1.2....)
versie v1.2.0612? Ik vraag dat aangezien HighPoint toch aanraadt dezelfde drriverversie als bios versie te gebruiken? Bovendien draai ik nu bios v1.2.0612 en die is veel sneller bij mij.

edit:

Heb 'm zelf even geinstalleerd en er zit inderdaad hpt370 bios v.1.2.0612 in. De nieuwste dus. Ik heb 'm gewoon weer met behoud van m'n rais-0 configuratie kunnen installeren. Zonder verlies van data dus
Add new option "1200 above" for high speed Athlons with 100FSB. KT7/KT7-RAID/KT7A/KT7A-RAID/KT7E only support 1.4G(100) Athlon with L1 bridges disconnected. Check L1 before you buy a CPU please!
dus ik kan een 1,4ghz op 14*100 op m'n kt7 laten draaien?
support 1.4G(100) Athlon with L1 bridges disconnected
Dus als je je L1 brug van je 1,4G(100MHz) hebt gedisconnect, denk ik het wel :P
hopelijk dat vervelende 100 mhz weer eruit te krijgen :)
eindelijk heb al een maand mijn 1,4 ghz, jamer dat ik al een ander mobo gekocht heb. Tsja kan geen maand zonder pc natuurlijk
die r01 deed het bij mij niet erg best
100 mhz :(
deze draait weer op tweak waarden anders had ik niks aan me muskin reepjes en de a raid !
nu nog dat 1400 :) en zo`n bong radiator :)
|:( wc toch dicht in de buurt
Nou ik ga hem nu maar eens updaten want die vorige was toch niet zo heel geweldig bij mij. Ben benieuwd deze keer.
:r
weer niks pffffffffffffffff
mijn kt7 en kt7 a raid draaide echt zwaar :r op deze versie met muskin geheugen en een duron en een athlon pffffffffffffff
ik ga eens in het forum speuren welke versie iedereen eigenlijk gebruik

maar het kan nooit kwaad om te testen
Ik heb zelf een standaard kt7a, draait prima met de Zt bios die het sblive gezeur oplost.Verder altijd goed gedaan Valt me op dat iedereen met de raid versie alleen maar gezeik heeft met die highpoint bios en drivers.........ken genoeg mensen met de kt7(a) en raid versies......kt7(a) gaat prima, met raid is het huilen geblazen........
Nou net als het vorige bios, de .b01, kon ik deze niet ongebruikt laten liggen. Hij loopt net als de b01 stabiel hier en heb geen idee wat er nou verandert is tussen die twee types. Hij start super snel op en het raid gebeuren is nu ook met deze beta's veel verbeterd(lees sneller)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True