×

Help Tweakers weer winnen!

Tweakers is dit jaar weer genomineerd voor beste nieuwssite, beste prijsvergelijker en beste community! Laten we ervoor zorgen dat heel Nederland weet dat Tweakers de beste website is. Stem op Tweakers en maak kans op mooie prijzen!

Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Driver-update: VIA 4-in-1 4.39 beta

Door , 32 reacties, bron: VIAHardware

11-05-2002 • 16:25

32 Linkedin Google+

Bron: VIAHardware

CoRrRan stuurde ons als eerste de mededeling dat op de site van VIAHardware een nieuwe beta is te vinden van de zeer bekende VIA 4-in-1 drivers. We zijn aangekomen bij versie 4.39 beta. De release-notes zijn helaas niet overduidelijk te vinden:

Description Version
----------------------------
AGP Driver -> 4.11
INF File -> 1.50
Versienummer 4.39 beta
Besturingssystemen Windows 9x, Windows NT, Windows 2000, Windows XP
Website VIAHardware
Download http://www.viahardware.com/download/4in1439vbeta(1).exe

Reacties (32)

Wijzig sortering
Ik heb ze dus ook gedownload en zo op het eerste gezicht werken ze dus goed.
Maar ik heb sinds enige tijd last van mijn muis, die soms dienst weigert. Nu is hij usb, dus ik unplug hem, en plug hem daarna weer in waardoor hij het weer doet.
Nu zit ik te denken (want het lijkt meer een software fout dan een muis die kapot is.) wat de oorzaak kan zijn. Nu kan het de installatie van dit pakketje zijn geweest.
Iemand ook deze symptomen? (winXP)
via heeft ook aparte usb patch drivers moet je ff op hun site kijken
Dank je, heeft gewerkt!
Geen hangers meer van mijn muis, kstond eigenlijk al op het punt een nieuwe muis te kopen.
Ken het wel van een laptop met Synaptics touchpad. Dan kun je hem eerst in standby gooien voor hij het weer doet :(
Ik heb het net geinstalleerd... na install crashte me hele pc. Dus ff restart en nog een keer install... toen ging het wel goed. Maar volgensmij loopt het zaakie niet sneller en stabieler... Ik draai trouwens op xp pro hier.
Ik heb ook Win XP pro, in de eerste installatie ging het al goed. Dus met de ervaringen van de anderen hier erbij: groen licht voor degenen die eerst even afwachten.
We zijn aangekomen bij versie 4.39 beta. De release-notes zijn helaas niet overduidelijk te vinden:

Description Version
----------------------------
AGP Driver -> 4.11
INF File -> 1.50
Eigenlijk zeg je het hierboven zelf al. De 4.39 bevatten de nieuwe AGP-drivers. Hiermee hebben de 4-in-1 nu support voor VIA's nieuwe chipset(s) (o.a. de KT400) met AGP 8x.
Is die bug gefixed (die 4.38 i.i.g. had) dat als je ze installeerde, de drivers niet vervangen werden, en je het handmatig via Apparaatbeheer moest doen?
Ik heb ze helemaal niet geinstalleerd
Abit KT7a Raid.
Crashen zoiezo en onstabiel..
Uitstekende drivers lijkt mij, nadat ik deze geinstalleerd had werkte me PC meteen super stabiel zoals het hoord, ik ben der blij mee.
Quote:
"De link werkt niet meer, het lijkt wel of het bestand van de server verwijderd is. Mogelijk teveel mensen met problemen :)"

Dat komt door de software van deze pagina.... de software breekt de URL-code af zodra er een ']' in beeld komt.

Ga naar ViaHardware.com en kijk boven in de pagina, er staat meteen een directe link naar de 4.39 drivers.
Waarom is deze versie beta, de vorige versies waren dat naar mijn weten niet. Maarja toch maar installen, beta of geen beta het komt wel van de officiele site af.
VIAHardware is niet de officiŽle site van VIA hoor.

Via kent 2 officiŽle sites:

VIA (Aloude Via Site (erg technisch)
VIA Arena (Consumer site)
er is ook www.viatech.com
is de US versie van www.via.com.tw ('aloude via site') maar bij mij is viatech een stuk sneller.
AARGH! Crash crash crash! :r

Net geinstalleerd en na verloop van tijd ineens crash.. OK kan, maar als ik RTCW wil opstarten -> CRASH!

Heb XP Pro.

Gauw de-installeren...
ZIjn ook niet Beta voor niets :)
Zelfs De-installatie werkte niet en 4.38 install lostte ook niets op. Nu restore gedaan en werkt!

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.


Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*