Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Door , , 9 reacties
Bron: Asus

Wildfire link naar alweer een nieuwe BIOS voor de A7V266. Enkele dagen geleden presenteerden we nog beta 3. De ontwikkelaars van Asus weten niet van ophouden:

1006__04.ZIP A7V266 ACPI BIOS 1006 beta 04 ( 21.01.2002 )
Moderatie-faq Wijzig weergave

Reacties (9)

Ik heb na het installeren van deze BIOS weer problemen met mijn USB die elke keer uitvalt :(

Bij de vorige (beta 3 dus) had ik problemen om mijn performance-settings te optimaliseren.
Ik vraag me eigenlijk op waarom de beta's elkaar zo snel opvolgen. Zitten er elke keer zoveel bugs in dat een nieuwe versie noodzakelijk is??

Ik wacht wel even op 1006 final. Lijkt me iets veiliger... :)

<edit> De Duitse site ligt natuurlijk plat door de overweldigende aandacht van de tweakers... ;) </edit>
Als ze daar ooit mee komen....
Ik had em gisteren al te pakken...merk geen verschil met 003, en USB werkt toppie!!
Ik hiermee ook die bug eruit dat je USB ermee kapt als je FSB hoger is dan 137MHz? Of hebben jullie het over een andere bug?
Kreeg toenet te horen dat iemand alleen problemen had met deze bios toen hij de nieuwste via drivers installeerde.. 1 versie ouder deed hij het perfectos... of het waar is , dont know want heb zelf geen asus maar ja, ietsie advies erbij ;-)
Ik heb alleen maar probs met die laatste 2 biossen (1005 / 1006 betas) en ben dus maar weer teruggegaan naar 1003B Final.

Een aantal voorbeelden:
Scsi kaart wil niet meer van cd booten, hij zegt netjes.. ik heb een cd gevonden maar blijft gewoon hangen.
Win2k wil niet meer normaal installeren (na de 1e installatie procedure waar ie de files naar de hd kopieert boot ie altijd in het setup menu... nu krijg ik gewoon een msg 'inaccessable boot device' Win98 installeert zich nog wel)
Vage crashes en driverproblemen in win2k...: bv een driverinstall die eerst wel heeft gewerkt , werkte 'opeens' niet meer. (blauw scherm na opstarten van de install file)

Verder heb ik nog een report gehoord van iemand dat z'n Miro PCTV rave kaart raar ging doen (crashes/freezes en strepen in het beeld?) na de bios update naar 1005/1006.

Wel vaag dat asus 1004 heeft overgeslagen en dat 1005 en 1006 nu nog steeds in beta zitten. Kan niet goed zijn ;)

Anyway, heb je geen probs -> stay with 1002 of 1003.
Ik had dus wel een prob, (daarom ook geupdate naar 1005/1006) maar daar neem ik dan maar genoegen mee :)
alle versies van 1006 lopen bij mij niet, als ik de 1e x opstart dan hangt ie, of mijn videokaart slaat niet aan.
dus ik ben weer terug bij 1003 dat werkt tenmiste
verwijder deze post maar :)

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.



© 1998 - 2016 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True