Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
1
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+2
Hillman5100 25 september 2011

Thermaltake Commander MS-I USB3

Pluspunten

  • Mooi design
  • Interne USB kabel
  • Meerdere draai clips voor drives
  • Kabel management
  • Zwarte panelen
  • Prijs

Minpunten

  • Front zit heel stevig vast
  • Front paneeltje moeilijk te verwijderen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 4

+1
fornix 20 april 2014

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooi fiberglas schermpje
  • Fraai uiterlijk
  • licht komt er mooi uit
  • Grote koelers tot 16cm hoog kunnen ingebouwd worden zonder het moederbord uit de kast te halen.

Minpunten

  • Kabel management is erg krap
  • Frontje is andere kleur wit
  • Goedkoop materiaal

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 3
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 5

+1
dmvdberg 8 april 2012

Thermaltake Commander MS-I USB3

Pluspunten

  • redelijk ruim
  • anti inbraak spacer al aanwezig
  • Front usb3 IO oplossing is aardig

Minpunten

  • kabel management is niet optimaal
  • HDD bay's liever een kwart slag gedraaid
  • front usb3 oplossing is tegelijk ook brak

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 3
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 3

hoi3344 27 september 2016

Thermaltake Commander MS-I USB3

Prima kast van redelijk goede bouwkwaliteit. De voorkant zit wat vast en is moeilijk te demonteren. Handig zijn de hand schroeven van de side-plate, dus demonteren zonder schroevendraaier. Voeding onderin met stoffilter. Verder zijn er erg veel plekken voor koelfans

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • Veel plek voor koeling
  • Stevige bouwkwaliteit
  • USB 3.0
  • Bijgeleverde led-fans

Minpunten

  • Cable management zonder rubbers
  • Voorkant zit erg vast

Eindoordeel

Score: 4
nickos45 17 februari 2016

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition

Prima kast voor de prijs, maar is niet erg geluid bestendig en er komt gemakkelijk stof binnen ondanks de filters aan de voorkant. Ook jammer dat de SSD op de onderkant gemonteerd moet worden.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Prijs
  • Interne USB kabel

Minpunten

  • Krap kabel management
  • Fans boven passen niet met sommige moederborden

Eindoordeel

Score: 4
ivan797 2 januari 2014

Thermaltake Commander MS-I Snow Edition

Prijs Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 5
Installatiegemak Score: 3
Modbaarheid Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
DieGozerDaar 1 augustus 2013

Thermaltake Commander MS-I USB3

Prijs Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 5
Kwaliteit voeding Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
IceSam 30 november 2012

Thermaltake Commander MS-I USB3

Prijs Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Inbouwmogelijkheden Score: 4
Koelingsmogelijkheden Score: 4
Vormgeving Score: 4
Installatiegemak Score: 4
Modbaarheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Thermaltake Commander MS-I?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee