Hoofdcategorieën

Telefoonnummer 013 - 577 45 74
KVK 18086788
Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel Waarborg
Transportmogelijkheden Koerier, Opsturen
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Op rekening
  Regels voor bijkomende kosten
Bijdrage creditcard 2,50% v.d. prijs
Bijdrage Visa 2,50% v.d. prijs
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 10086 prijzen, 25082 unsortedprijzen
Prijsindex 94,5 (5,5% onder gemiddeld)
94,5 (5,5% onder gemiddeld)

Shopomschrijving

Max Logo

Max ICT is begin 2007 gestart als ICT totaalaanbieder richting de zakelijke MKB markt & professionele consument. Met ruim 300.000 producten in het assortiment en een professioneel accountmanagement dat voor u klaarstaat, biedt Max ICT via de webshop maximaal bestelgemak en beheer zodat uw ICT behoeftes op een snelle en efficiënte wijze kunnen worden afgehandeld. Met ruim 200 fabrikanten waaronder merken als HP, IBM, Lenovo, Fujitsu Siemens, Toshiba Acer Cisco Microsoft en vele andere merken zijn we in staat om vanuit uw situatie een goede oplossing te realiseren, persoonlijk en snel geleverd.

Wat u van ons mag verwachten:

Professioneel accountmanagement

U mag van ons verwachten dat uw IT vraag door ons met goed en snel advies wordt verzorgt. Offertes binnen 2 uur na aanvraag op werkdagen. Na inschrijving op onze website krijgt u direct een accountmanager toegewezen voor al uw vragen

Zeer ruim assortiment

U kunt bij ons zeer eenvoudig zoeken en bestellen. Mocht u dit graag willen overleggen zijn er diverse mogelijkheden van telefoon tot mail tot interactieve chat tijdens uw aankopen op de website. Wij helpen u graag met de juiste keuzes op weg binnen ons uitgebreide assortiment, alle prijzen en voorraden zijn realtime. Mocht iets niet direct te vinden zijn, vraag dit direct bij ons aan wij gaan ermee aan de slag voor u!

Snelle levering

Nadat uw bestelling is ontvangen en verwerkt door ons wordt uw bestelling snel en betrouwbaar geleverd.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de 100 euro excl BTW betaald u bij Max ICT 10.50 euro excl BTW. Voor bestellingen boven de 100 euro excl BTW betaald u 7.98 euro excl BTW. Koerierskosten op navraag afhankelijk van uw locatie. Afhalen is vooralsnog niet mogelijk.

Betaalgemak

Zakelijke klanten kunnen bij Max ICT terecht op rekening na goedkeuring, vooruitbetaling, iDEAL en creditcard. Als consument betaald u vooruit, via iDEAL of per creditcard (VISA/Mastercard)

Scherpe prijsstelling en service

Wij verzorgen graag voor u een vrijblijvende offerte om u te overtuigen van onze scherpe prijzen en snelle responses bij uw aanvragen. Aarzel dus niet en vraag direct een offerte aan.

Selectie op goede ICT merken

Wij voeren in ons assortiment ruim 300.000 producten van uitsluitend goede A-merken welke staan voor kwaliteit tegen een goede prijsstelling. Max ICT levert hierin merken als HP, Microsoft, Juniper, Cisco, Toshiba, Acer, Sony, Canon, Epson, Philips, IBM, Lenovo, Lexmark en vele andere merken kijk voor meer info op de website

Diverse certificeringen die u zekerheid geven zaken te doen met een betrouwbare partner

Wij beschikken over diverse certificeringen zoals het Qshops keurmerk, Thuiswinkel keurmerk, MKB ok keurmerk. Dit geeft u maximale zekerheid van zaken doen.

U kunt ons op werkdagen bereiken van ma t/m vr 09.00 – 18.00 013-5774574
Tips suggesties en -opmerkingen vernemen wij graag van u

max_ok

23 Aftersales 2 2.5 3

«  1  2  3  4  »Resultaten 1 t/m 20 van 76
Gepost door TERW_DAN, zaterdag 7 november 2009 15:02
Algemeen: 1 Verzending: 2 Aftersales:

In mijn zoektocht naar een zwarte MSI X340 kwam ik bij MaxICT uit.
Op de eerste mail waarin ik vroeg of het zeker de zwarte was kreeg ik vrij snel antwoord, maar daarna begon de ellende.

De notebook zou ruim voorradig zijn (63 stuks), echter het verzenden duurde erg lang, waardoor ik de notebook pas na anderhalve week in huis had. Dat is onacceptabel, omdat MaxICT zelf dit aangeeft in hun mail "Uw bestelling wordt, mits voorradig, binnen 48 uur geleverd". Als ik dan iets de 23e bestel verwacht ik het uiterlijk de 25e in huis, niet pas de 30e.
Overigens moest ik zelf mailen voor bevestiging, die kreeg ik niet van ze.

Erger was nog de 3 headsets die ik er ook besteld had. Die dingen kosten maar een paar euro dus meestal bestel ik die mee als ik toch al een bestelling plaats. Ik had ze niet echt hard nodig, maar omdat ze er 101 op voorraad hadden (dat gaf de site aan, zelfs nadat het gecheckt was) dacht ik ook deze op tijd in huis te hebben.
Pas nadat ik zelf mailde kreeg ik te horen dat deze pas 23 oktober weer op voorraad zouden zijn (waar die 101 stuks gebleven zijn weet ik niet, maar er klopt dus niets van).

Het werd 23 oktober en niets gehoord. MaxICT reageert niet op e-mails. Op 3 november nog maar eens gemailed, nadat ik op de site had gekeken en zag dat er 529 stuks op voorraad lagen. Toen kreeg ik uiteindelijk antwoord dat ze op voorraad waren en geleverd konden worden. Ik krijg de indruk dat als ik niet nog eens gemailed had ze mijn order helemaal waren vergeten.

Al met al ben ik totaal niet tevreden met de afhandeling van deze winkel.
- voorraden kloppen niet
- ze houden zich niet aan lever afspraken
- ze reageren niet op e-mail
- je krijgt geen betaalbevestiging

Ik heb het wel gezien met deze winkel, ze komen hun afspraken gewoonweg niet na, dus ze zullen mij niet meer terug zien.

Wat betreft de verpakking was er weinig op aan te merken, maar zoals bovengenoemd, MaxICT is traag met verzenden en het afhandelen van hun verzendingen. Iets na een week leveren terwijl het er binnen 48 uur moet zijn is gewoon slecht.
Track and tracecodes krijg je niet (terwijl veel webshops dat tegenwoordig wel doen), en dat in combinatie met hun trage leveringen laten je maar afwachten wanneer je het spul in huis hebt.

Aftersales

Geen ervaring mee, garantie van m'n notebook gaat direct via MSI en garantie op die headsets is niet interessant, dus ik ga MaxICT hierin (gelukkig) niet nodig hebben.

Gepost door paulus4ever, zaterdag 7 november 2009 06:44
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Na een aantal goede, gemiddelde en slechte shopreviews gelezen te hebben, toch hier maar een bestelling geplaatst.

Het ging om een tweetal Terratect Cinergy C PCI HD kaarten.
Deze waren volgens de website op voorraad bij hun externe leverancier (11 stuks).

Het bestellen zelf is helaas redelijk omslachtig doordat men nog op een link in een emailtje moet klikken om een iDeal betaling te doen.

Uiteindelijk toen alles betaald was en de bestelling doorgestuurd was naar de externe leverancier stond er ook dat ik verder geen status-updates mee zou krijgen.

Zo blijkt maar weer dat deze gemiddeld presterende webshop (volgens shopreview) toch gewoon een goed bedrijf is waar je gewoon kunt bestellen.

Producten waren netjes verpakt door de externe leverancier (Qwerty).

Aftersales

Gelukkig nog geen ervaring mee gehad.

Gepost door Q_7, donderdag 5 november 2009 23:31
Algemeen: 1 Verzending: Aftersales: 1

Zeer slechte communicatie,
Beloftes worden niet nagekomen,
Ik krijg maar geen antwoord op bepaalde vragen,

Aftersales

Op 17 maart 2009 (17-03-2009)
XFX HD4870 1GB XXX aangeschaft voor een bedrag van ¤265,49

Op 3 september 2009 (03-09-2009)
Heb ik de kaart naar Maxict opgestuurd MET mijn gegevens.

vrijdag 4 september 2009 (04-09-2009)
Kaart is ontvangen.
Na verwachting zal het 2/4 weken duren.

15 september 2009 (15-09-2009)
Is er al wat bekend over de videokaart?

HIEROP GEEN TERUGKOPPELING VANUIT MAXICT

28 september 2009 (28-09-2009)
Na meerdere malen contact te hebben gehad met Maxict zou de kaart (volgens Maxict) de afgelopen maandag (28-09-2009) terug gestuurd worden naar mij. Na vandaag contact te hebben gehad (29-09-2009) krijg ik te horen dat het nog eens 2 tot 4 weken kan duren voordat ik een werkende kaart terugkrijg.

einde van de mail nogmaals mijn gegevens

29 september 2009 (29-09-2009)
Ik zal morgen direct uw e-mail doorsturen naar ons contact persoon binnen XFX.
Indien hier reactie opkomt zal ik deze direct met u delen.
MAXICT

GEEN REACTIE ONTVANGEN

14 oktober 2009 (14-10-2009)
We zijn inmiddels 6 weken verder, heb je nog enig nieuws voor me?

GEEN TERUGKOPPELING OP MAIL

21 oktober 2009 (21-10-2009)
Na gisteren telefonisch contact hebben gehad zou ik gisteren een bericht krijgen over de status van de RMA, maar ik blijf maar niks horen.
Graag verzoek ik jullie een oplossing te vinden, we zijn inmiddels 7 weken verder.

22 oktober 2009 (22-10-2009)
Ik heb gisteren navraag voor je gedaan bij mijn leverancier, kaart was hier nog niet retour ontvangen van XFX.

XFX kon zowel mijn leverancier nog mij vertellen wanneer de kaart retour komt. Ik verwacht zelf dat dit nog +/- 1 á 2 weken zal duren.
MAXICT

22 oktober 2009 (22-10-2009)
Is dat niet een beetje te zot voor woorden dat ik 10 weken op een kaart moet wachten.. Kan er echt niks anders geregeld worden??

GEEN TERUGKOPPELING

Ik ben het echt helemaal zat om achter deze zaak aan te gaan, op mijn mails wordt niet geantwoord ik zou 4x teruggebeld worden, is niet gebeurd de afgelopen weken. Ik moet er constant achteraan gaan want vanuit MAXICT krijg ik maar geen bericht. Als ik mijn mond zou houden ,en gewoon blijven wachten gaat het wel een paar jaar duren.

In de eerste instantie zou het 2 tot 4 weken duren, dat werd 6 weken, daarna 8 en kwam er weer 2 weken bovenop dus totaal 10. En vooralsnog is het niet bekend wanneer er een oplossing komt.

De schuld wordt continu gelegd bij de distribiteur en XFX , maar als MAXICT er een beetje druk achter had gezet was het naar mijn inzien een stuk anders gelopen.
Heb via andere shops ook eens eens kapotte XFX kaart gehad, en daarbij duurde het absoluut geen 10+ weken.
En ik krijg maar te horen: Tjah,, XFX ik verkoop het liever niet maarjah...

Nou daar schiet ik veel mee op..

Buiten dat moet ik iedere keer opnieuw mijn gegevens opnieuw opgeven, terwijl ik dat zeker een keer of 5 al heb gedaan. Dit zou in de systeem ingevoerd worden, nou niet dus. Vandaag zou er een mailtje naar mij gestuurd zijn met wat meer info, zelfs dat is naar een andere mail adres verstuurd! Ik weet ook niet hoe het kan maar mijn gegevens wordt iedere keer maar kwijt geraakt.

Heb na 2 weken te hebben gewacht bijna iedere week minstens 1x gebeld om op de hoogte te zijn wat er precies gebeurt en wanneer ik een vervangende kaart zou krijgen, iedere keer hetzelfde antwoord, of er is niks bekend of ik word erover teruggebeld (NOT).

Ik wordt constant aan het lijntje gehouden en ben bang dat dit nog zeker een maand gaat duren.

Dit vind ik bepaald geen service..

Op 30 september heb ik MAXICT weer gebeld en kreeg te horen;
- Of ik zou op het credit bedrag moeten wachten, deze zou vrij besteedbaar zijn en zelfs op mijn rekening zou storten is een optie.
- Een HD 4870 1GB maar dit was nog niet zeker.

6 november 2009
Sapphire HD4890 is me aangeboden welke 159 ex. kost bij hun op de site, mag geen goedkopere andere kaart nemen.. alleen deze.

Ik wens liever eerst de credit bedrag af te wachten, aangezien deze begin deze week al bekend had moeten zijn, volgens MAXICT.

Nou het begint onderhand wel wat te worden, maar daar heeft deze review waarschijnlijk ook enige effect op gehad.
Erg jammer.

Gepost door Black_Swan, dinsdag 3 november 2009 17:55
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Over het algemeen zeer te spreken over Max ICT. Voor dat ik mijn order ging plaatsen, heb ik zelf eerst even met de klantenservice gebeld. Dit omdat ik graag wilde weten hoe het zat met hun voorraden. Op de site hadden ze van alle artikelen die ik wilde bestellen zulke grote voorraden, dat ik dit niet kon geloven. Ook na het lezen van verschillende negatieve reviews, was ik iets argwanend. De klantenservice kon mij garanderen dat de artikelen die ik wilde bestellen binnen de leveringstermijn van 1 tot 3 werkdagen geleverd konden worden.

Na het telefoontje was het ook duidelijk waarom. Max ICT handelt tussen leverancier en consument. Dit is prima.

Verzending.... ehhh tja. ERG GOED gewoon. Bijna alle artikelen werden op 31 oktober geleverd. Dat is dus binnen 24 uur. HEEL erg snel dus. En maandag kreeg ik mijn laatste artikel geleverd.

Aftersales

Helaas had ik meteen aftersales nodig. Na het uitpakken van de artikelen die ik op zaterdag geleverd kreeg, bleek de Corsair Obsidian behuizing krassen op het rechter paneel te hebben.

Even ter verduidelijking. !!!DIT KOMT NIET DOOR MAX ICT!!!
De doos was in perfecte staat. Piepschuim bescherming en foam zak ook.

Ik heb toen meteen die zaterdag een mail gestuurd. Hierop was maandag eind het eind van de middag nog niet gereageerd. Dus meteen zelf gebeld.

Ik kreeg een medewerker aan de lijn. Deze was zeer vriendelijk en behulpzaam.

Hij wilde meteen weten waar deze krassen zich bevonden en of ik foto's van de doos en de behuizing wilde maken en door sturen naar zijn persoonlijke bedrijfs email account. Na dit door gemaild te hebben meteen weer telefonisch contact gezocht met Max ICT.

De medewerker zou hiermee contact op nemen met Corsair Nederland.

Woensdag 3 november:
Na nog niets gehoord te hebben van Max ICT, direct weer contact op genomen met de klanten service. Hier kreeg ik weer dezelfde medewerker aan de lijn, die mij meteen herkende na het horen van mijn naam en woonplaats.

Hij heeft contact gehad met Corsair en kon mij zeer positief nieuws vertellen. Corsair gaat mij een nieuw paneel opsturen, waardoor ik mijn nieuwe pc vandaag nog in elkaar kan zetten en niet eerst de gehele kast hoef terug te sturen.

Dus hier one happy camper en zeker een zeer tevreden klant erbij.

Gepost door menn0, zondag 1 november 2009 20:58
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Zeer groot assortiment, goed geprijsd.
Soms kan het grote assortiment zelfs tot teveel keuze leiden, maar daar is aan gedacht met de 'Adviseurs' functie.

Ook is het assortiment makkelijk te doorzoeken doordat in de searchfunctie gelijk de juiste suggesties worden gedaan.

Verder verliep de betaling gemakkelijk en snel!

De producten die ik besteld had waren op voorraad en de bestelling was ook zeer thuis bezorgd. Donderdagavond bestelling geplaatst, zaterdagmiddag alles in huis, naar mijn tevredenheid dus.

Aftersales

De bestelling liep eigenlijk zo gesmeerd dat er geen aftersales contact nodig was. De shop is onder een regionaal nummer bereikbaar en contact opnemen is dus goedkoop en laagdrempelig, een pluspunt dus!

Gepost door wessel1988, zaterdag 31 oktober 2009 11:07
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Een medewerker van Max ICT gesproken welke me een goed onderbouwd advies gaf waarmee ik naar mijn klant kon.
Een aantal dagen later twee Toshiba laptop's besteld met daarbij Office 2007 SBE, garantieuitbreidingen en tassen.
Direct een orderbevestiging ontvangen, via de website kon ik tevens zien dat alles in behandeling genomen was.

Een aantal dagen later via twee transporteurs de bestelling ontvangen. Alles was prima verpakt in zeer ruime dozen. Vooraf heb ik tevens alles kunnen volgen via twee Track & Trace-systemen.

Aftersales

Gelukkig nog geen aftersales nodig gehad tot op heden.
Factuur van bovengenoemde bestelling kreeg ik een aantal dagen later keurig vertrouwd per post opgestuurd.

Gepost door Pinin, dinsdag 27 oktober 2009 20:25
Algemeen: 2 Verzending: Aftersales: 1

Onduidelijke prijzen op webwinkel incl. en ex btw door elkaar gebruikt.
Vooral kosten bij verzendkosten erg vervelend en verwarrend.

Product zou ruim op voorrad liggen, 288 stuks tijdens mijn bestelling. Volgende dag 0 stuks en er was een foutje in het systeem..... tja.

Order geannuleerd op 14 Oktober

Er heeft geen verzending plaats kunnen vinden.

Aftersales

Na twee weken nog steeds geen geld ontvangen van geretouneerde order.

Helaas, ze hadden deze review kunnen besparen door te doen wat ze me beloofde. tussen 5 en 10 dagen geld retour. (en zelf 5-10 dagen geld retour is erg ruim) Dit ben ik niet gewend van webwinkels.

Gepost door smokalot, maandag 26 oktober 2009 13:20
Algemeen: 2 Verzending: 1 Aftersales: 1

Hun prijzen lijken vrij laag te zijn, maar dat blijkt te zijn omdat zij de verzendkosten van hun leverancier aan hen meerekenen. Je betaalt ¤12,50 verzendkosten, en zij stoppen het in een envelop met ¤1,32 aan postzegels.

Omdat ze het verkeerde geleverd hebben moest ik het terugsturen, en daarna reageerden ze niet meer op mijn mailtjes, en heb ik meerdere keren moeten bellen dat ze mijn geld zoals beloofd moeten terugstorten, omdat ze de door mijn bestelde producten (2 DDR3 SODIMMetjes) niet meer kunnen leveren.

De levertijd stond op 2 a 3 dagen, ik heb een week moeten wachten. Ook al lijk je ¤12,50 te betalen aan verzendkosten sturen ze het onverzekerd in een envelop met ¤1,32 aan postzegels.

Aftersales

Ze reageren erg slecht op mail en telefoon, en komen beloftes niet na.

Gepost door AXNcore, zaterdag 24 oktober 2009 16:32
Algemeen: 4 Verzending: 3 Aftersales: 5

Aangezien ik op zoek was naar een nieuwe generatie mediaspeler, de Eminent EM7075, via de pricewatch terecht gekomen bij MAX ICT. Ze waren een van de goedkoopste, en hadden hem als een van de eerste op voorraad volgens de website. De website ziet er redelijk uit.

Na het bestellen, kreeg ik direct een mail, met de bevestiging. Ook kon je de status gedetailleerd (in veel stappen) volgen via hun site. Dit ging in de eerste stappen heel vlot, en binnen een aantal uur was de status "ontvangen in magazijn", helaas werkt deze status niet helemaal goed, want hier bleef hij op staan, ook toen ik het pakket al ontvangen had.

Besteld op 6 oktober, ze waren (een van) de eerste die de EM7075 op voorraad hadden. Betaald met ideal, ik kreeg geen Track & Trace code. Bij de bestelling gaven ze aan, dat er binnen 48 uur geleverd zou worden. Producten kwamen aan op 9 oktober, dus niet veel op aan te merken, alhoewel het sneller had gekund.

Aftersales

Product voldeed niet aan mijn verwachtingen, dus voor de eerste keer ooit, de 2 Mediaspelers onder de wet kopen op afstand (afkoelingsperiode) teruggestuurd.

Dit alles gedaan, na eerst mailcontact met MAXICT gehad te hebben,
ze gaven prima aan dat het mogelijk was, en hoe het verder afgehandeld kon worden.

Ze gaven aan, dat de ene die ongeopend was, voor de volledige 100 procent gecrediteerd werd, en de andere (geopend/getestte), middels een restockingfee gecrediteerd zou worden. (dat zou aan de hand van de staat etc, 10% - 15% fee zijn...)

Na het opsturen, duurde het nog geen week, en het bedrag was gecrediteerd, de ene inderdaad 100%, en de andere een fee van 10%, dus 90% vergoed.

Prima geregeld dus.

Gepost door Darkstriker, donderdag 22 oktober 2009 05:32
Algemeen: 3 Verzending: 3 Aftersales:

De Website van MaxICT maakt een nogal drukke indruk en de categorieen zijn niet altijd even logisch. Met een beetje zoeken is echter wel alles te vinden dus dat komt goed.
Wat echter wel verwarrend is, is dat ze acties die over zijn (omdat de volledige voorraad daarvoor op is) nog wel dik en vet bij de acties neerzetten en hun winkelsysteem kennelijk bugs heeft waardoor het mogelijk is deze alsnog te bestellen (is mij gebeurt)

Bestelling gedaan op zaterdag 15 aug. Betaald met ideal en ook spoedig een bevestiging gekregen.
Maandag 17 hoorde ik dat mijn bestelling in behandeling was genomen. Verder heb ik geen enkel email van maxICT ontvangen (niet over het feit dat zij het actieproduct niet meer op voorraad hadden en ik moest bijbetalen nog over de verzending oid). Telefonisch waren ze wel goed bereikbaar ookal moet je wel een beetje in de rij staan (maar dat was niet erg lang).

De prijzen voor die ik bestelde waren echter erg aantrekkelijk. De Corsair SSD M64 was bij de andere winkels allemaal 45 euro duurder en ook de Linksys WRTN160 was dankzij een aanbieding een koopje (dit bleek achteraf niet te kloppen en ik moest ervoor bijbetalen waardoor de router toch een duur grapje werd)

Zoals ik al zei heb ik na het "uw order is in behandeling" die ik op de eerste werkdag na de bestelling ontving nooit meer iets van maxICT via mail gehoord.

Aangezien allebij de producten op voorraad waren en ik met ideal had betaald verwachtte ik echter een spoedige verzending. Toen ik daar tot woensdag niks van gehoord had heb ik gebeld.
Mij werd toen telefonisch verteld dat de Linksys router die ik had besteld niet meer in de aanbieding was (die echter nog wel op de website stond. kennelijk bijna een week naar dat ie uitverkocht was) en ik daarvoor dus bijna 20 euro moest bijbetalen. Verder was mij verteld dat de SSD wel op voorraad was en ik die de volgende dag binnen kon verwachten. Over de router werd mij toe niks verteld.

Dus ik keurig bijbetaald en dus de volgende dag gewacht op mijn pakketje. Niks van gekomen. Ik ben toen voor het weekend naar een vriend gegaan (er was echter wel altijd iemand aanwezig thuis). Toe ik terugkwam op zondag lag er dan ook een pakketje voor mij. Dat was echter niet de SSD maar alleen de router.
De router was wel keurig verpakt en deed het prima.

Toe de maandag maxICT gebeld waar mijn SSD was. Toen werd mij verteld dat hij al sinds woensdag kennelijk goed verpackt en al klaar lag maar men gewoon was vergeten hem te verzenden :S Men zou hem echter wel nog de zelfde dag versturen en ik zou hem dan dinsdag of woensdag binnenhebben.
Ik heb hem dan ook keurig op woensdag ontvangen.

MaxICT vestuurde zelf destijds nog geen notificaties dat het product verstuurd was en men moet dus 2x dagelijks op hun website inloggen (die trouwens vaak ook ver van up-to-date was). Ze leveren wel een track&trace code van TNT maar die vindt men dus ook alleen op hun site.

Conclusie: 1.5 weken voor 2 kleine producten die als direct verzendbaar gekenmerkt waren en dat alleen naar twee keer bellen en bijbetalen voor een foutief aangegeven aanbieding. Alleen iets voor mensen die graag aan de telefoon hangen met klanten-support en niet echt dringen het product nodig hebben (lees: twee weken kunnen wachten op iets dat op voorraad is)

Aftersales

(Gelukkig) nog niet nodig gehad.

Gepost door natnek, vrijdag 16 oktober 2009 23:42

Corsair Obsidian Series 800D besteld
Duidelijke informatie op de website, en kon zo het produkt van mij keuze makkelijk vinden.

Super snel ontvangen direct van de leverancier binnen 1 werkdag.
Gewoon toppie.

Gepost door Loonens, donderdag 15 oktober 2009 11:38
Algemeen: 3 Verzending: 4 Aftersales: 2

Ik heb op 31 augustus enkele onderdelen besteld bij Max ICT. Deze kreeg ik 2 dagen later, netjes verpakt, binnen. De onderdelen waren;
- Corsair HX450W
- Kingston 4GB Valueram
- Club3d 4890 Superclocked Edition
- Asus M4A78-EM

De website is redelijk overzichtelijk, alleen zijn niet alle producten goed benoemd. Hierdoor kom je met bijvoorbeeld de zoekterm 4890 niet uit bij de C3D 4892 kaart, terwijl dit wel gewoon de 4890 is. Op de website staat overigens ook dat ze bijna alles wel op voorraad hebben, terwijl dit totaal niet het geval is. De leverancier heeft alles op voorraad, waardoor je misleid wordt en je vaak een dag (of meer) langer moet wachten op je onderdelen.
Jammer. Via de mail reageerde Max ICT niet echt denderend (lees; vaak niet) en telefonisch hing je standaard eerst 5 minuten in de wacht. De prijzen zijn wel aantrekkelijk, daardoor is het die kleine minpunten vaak wel vergeven.

De verzending van de artikelen was goed. Alles zat netjes verpakt en kwam binnen 48 uur binnen. Ik kreeg een bevestiging van de bestelling en ze zeiden dat ik de order kon volgen via Track & Trace, maar dat was dus niet het geval. Hier zag ik ook pas dat alles vanuit de leverancier direct werd geleverd, daarom is T&T dus ook niet mogelijk.

Aftersales

Ik installeerde die woensdag alle onderdelen en kreeg de pc niet aan de praat. Ik had al het mogelijke geprobeerd, maar alles wees erop dat ik een DOA (Dead-On-Arrival) onderdeel had. Na wat puzzelen en andere componenten proberen kwam ik erachter dat het het moederbord was. Spijtig, maar niet meteen een ramp. Meteen die woensdag nog rond half 5 contact gehad en wat alternatieven getest. Die donderdag met een medewerker van Max ICT aan de lijn gehangen en het DOA onderdeel werd meteen besteld, zodat ik het waarschijnlijk vrijdag al weer kon omruilen. Opsturen was ook een mogelijkheid, maar omdat ik dan weer een dag extra moest wachten koos ik ervoor om hem even om te ruilen. De afstand was niet zo groot, dus dan is de keuze snel gemaakt.
Ik zat donderdag en vrijdag op een telefoontje te wachten, maar geen antwoord. Ik heb vrijdag overdag gemaild maar ook geen antwoord. Ik denk, ik bel rond 4uur, mocht hij binnen zijn dan kan ik alsnog even snel rijden! Maar het moederbord was spijtig genoeg niet binnen.
Ik het hele weekend eigenlijk lopen balen, want ik had gerekend dat ik kon gamen natuurlijk!. Maar goed, die maandag en dinsdag weer heel de dag gewacht en niks gehoord. Ik mailde dindsdag nog een keer, met de vraag of het moederbord er al was.
Ik kreeg rond 14:00 een mailtje dat ze het druk hadden met een verhuizing en dat gisteren (maandag dus), de bestelling daadwerkelijk pas was gemaakt! Dat schoot dus echt even in het verkeerde keelgat en ik was dus die laatste dagen aan het wachten op iets wat nog niet eens besteld was. Ik zal hier niet neerzetten wat ik dacht, maar het was niet erg prettig zeg maar!
Ik meteen gebeld en gezegd dat ze de bestelling konden annuleren, wanneer het moederbord niet voor 16:00 was bezorgd. Dit kon eigenlijk zo maar niet, maar er werd voor mij dan een uitzondering gemaakt.
Moederbord was natuurlijk nog niet binnen en ik ben meteen naar CD-Romland in Breda gereden en heb een Gigabyte moederbord gehaald. Ik heb de volgende dag het moederbord teruggebracht en de 60 euro zou zo snel mogelijk op mijn rekening worden teruggestort.
Een maand later stond er nog niks op en ik had niks meer gehoord. Ik heb maar weer gebeld en kreeg te horen dat het geld er z.s.m. op werd gestort, een dag later was ik 60 euro rijker. Ik vraag me nog steeds af of ik die 60 euro ook had ontvangen als ik niet had gebeld? We zullen het nooit weten....

Al met al niet tevreden over de after-sales (erg passief vanuit Max ICT en ik heb elke keer contact moeten zoeken voor de stand van zaken, ben geen enkele keer teruggebeld en een enkele keer wel terug gemaild) en hierdoor zal ik ook geen bestellingen meer plaatsen bij Max ICT. Dan betaal ik maar 5 euro meer, maar dan heb je wel een goede service.

Gepost door Qwanta, woensdag 14 oktober 2009 22:56
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik had met spoed een Gigabyte GA-EX58-EXTREME nodig en omdat er leveringsproblemen waren met die borden ben ik gaan zoeken naar een winkel die ze op voorraad had. Op tweakers netjes uitgekomen bij MaxICT. Ik heb voor de zekerheid even gebeld voordat ik bestelde om zeker te zijn dat ze het bord echt op voorraad hadden. Ik kreeg na enige tijd wachten een medewerker aan de lijn die mij op goede wijze te woord stond. Ik vroeg of ze het bord nog werkelijk hadden en na even kijken in de systemen kwam het verlossende antwoord. Ja die hebben wij nog gewoon op voorraad. Toen ik vertelde dat hij amper nog ergens te krijgen is vertelde de medewerker mij dat er inderdaad in heel europa problemen zijn met de levering van bepaalde gigabyte producten.

Na te hebben gehoord dat het bord er ook was had ik nog een lastig vraag. Het is op dit moment half 3 smiddags en vrijdag middag en ik heb het bord morgen (zaterdag) nodig. Na dit te hebben voorgelegd werd mij gemeld dat het wel haalbaar moest zijn. Mits ik asap met iDeal betaalde. Ik heb er geen tijd over laten gaan en heb via de webshop meteen betaald. Daarna nogmaals naar MaxICT gebeld om te vragen of het goed was zo. Dat was het en het zou worden doorgezet naar de juiste personen, tevens zou hij in de gaten houden dat het ook werkelijk verzonden zou worden. Ik ontving geen track and trace nummer, maar na enig uitzoekwerk in de avond kwam ik erachter dat het via een omweg was geregeld wat mij verder niet uitmaakt als het maar goed is.

De volgende middag verwachtte ik nog een andere bestelling en die bestelling kwam netjes op tijd. Toen ik de boel ging uitpakken kwam ik erachter dat er ook een doos van maxict was geleverd met jawel, de Gigabyte GA-EX58-EXTREME. Keurig zoals afgespoken en goed verpakt.

Ik wil hierbij meedelen dat ik hen echt dankbaar ben, door de levering zijn een goed aantal zaken goedgekomen. Ik heb echt een zeer goed gevoel gekregen bij deze winkel door deze gebeurtenis.

Aftersales

Niets te maken gehad met de aftersales.

Gepost door Jack Hair, zaterdag 10 oktober 2009 16:42
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Ik heb op 09 okt een HD5850 besteld via de webshop. Op mijn account stoind nog een verouderd email adres. Dit doorgemailed en netjes bericht ontvangen dat dit geen probleem was en de kaart vandaag (10 okt) al geleverd word! Wat aangezien dit een nieuwe kaart is erg snel is. De kaart is ook aangekomen vandaag, en werkt prima.

Goed verpakt in een doos met luchtbellen plastic.

Gepost door Dani86, zaterdag 10 oktober 2009 15:50
Algemeen: 3 Verzending: 3 Aftersales:

Ik heb een Sapphire HD5870 besteld. Het feit dat MAX ict deze op voorraad had is voor mij al een reden om "algemeen" een voldoende te geven.
Ik had van tevoren gebeld, want als een shop een kaart van dit type op moment van schrijven op voorraad heeft, zijn ze binnen 5 minuten uitverkocht. De telefonist verzekerde mij dat als ik er op dat moment één zou bestellen, dat deze het eind van de week binnen zou zijn.

Ik dus bestellen, maar de orderstatus bleef de dagen er na op "order ontvangen in het magazijn". Dus moest ik een aantal keer gaan bellen met MAX ICT. Dit had helemaal niet gehoeven als de orderstatus gewoon geüpdate zou worden.
Woensdag 7 oktober zou de kaart verzonden zijn. Donderdag ochtend wederom geen status update noch een bevestiging via e-mail en/of track&trace code. Dit baarde mij nogal zorgen vanwege de slechte beschikbaarheid van deze kaarten. Zou er toch geen voorraad zijn? Max ICT werk hier aan, want dit is niet de eerste keer dat ik wat bij max ict besteld heb, en dit is tot nu toe altijd het geval geweest: Geen bevestiging en track&trace code.

Een mail op donderdagmiddag naar info@maxict.nl met een vraag om een simpele bevestiging en/of track&trace code werd gewoon niet beantwoord.

Vrijdagochtend maar weer gebeld naar Max ICT. De telefonist had een track&trace code tevoorschijn gehaald. Eindelijk kon ik de zending traceren, hij bleek donderdag rond 18:00 te zijn opgehaald door DPD en de chauffeur was al onderweg.

Dat je order niet bevestigd wordt en je geen track&trace code krijgt via e-mail kan ik ronduit slecht noemen. Het is maar goed dat de telefonist mij heel goed geholpen heeft, anders had mijn kaart nu dus bij een één of andere DPD loods gelegen.

DPD kon dus gelukkig bij de buren afleveren, toen ik thuis kwam na mn werk meteen het pakketje bij de buren opgehaald. De verpakking van de kaart zat in een kartonnen doos met daarin van die piepschuimen kransjes (hoe heten die dingen eigenlijk?). Prima verpakt dus, dat dan weer wel .

Max ICT zou het orderstatus update systeem wat moeten stroomlijnen, want hierdoor ontstaat miscommunicatie.

niet mee te maken gehad

Gepost door Nivk, donderdag 1 oktober 2009 20:21
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

De website is netjes en overzichtelijk. Het inloggen op je eigen Mijn MAX account is handig om de status en dergelijke van je orders te bekijken. Echter de voorraadmonitor die daar ook staat aangegeven ben ik nog niet achter gekomen hoe die te gebruiken. De prijs van de NETGEAR WNDR3700 was op het moment bij MAX het goedkoopste zelfs met de (hoge) 12,50¤ verzendkosten.

De voorraad op de ochtend van de 17e stond op 50+ voor deze NETGEAR router echter in de late middag waren dit er nog maar 18 stuks. Ik heb deze toen toch maar even snel besteld en kreeg mijn orderbevestiging om precies 18:00 op donderdag de 17e. Ik verwachte het pakket pas na het weekend te ontvangen. Maar de router was al in gebruik om 14:00 op vrijdag de 18e, zeer snelle levering en goed verpakt.

Gepost door Linqed, donderdag 1 oktober 2009 18:22
Algemeen: 2 Verzending: 1 Aftersales: 2

Aangezien mijn laptop gestolen was had ik een pc samen gesteld uit onderdelen die volgens de website allemaal (ruimschoots) aanwezig waren. Ik ontving na een kleine week ongeveer de eerste producten, maar daarna werd het stil. Ik belde de 2e donderdag en er werd mijn verzekerd dat de laatste drie onderdelen diezelfde dag verstuurd zouden worden, is niet gebeurt. Ik belde maandag, ik kreeg te horen 'Dat is niet gebeurt' en er zou een lever probleem zijn bij Gigabyte. Na MaxICT erop te wijzen dat zij volgens hun site er nog 200 hadden liggen was hij opeens wel op voorraad en zou hij 'morgen of overmorgen' verstuurd worden. Is niet gebeurt. Woensdag weer gebelt, nu een stuk pissiger, ik zit al 2,5 week te wachten op mijn pc. 'Dan moeten wij dubbele verzendkosten betalen', 'Wij hebben u een duurdere videokaart gegeven, u bent al genoeg gematst' was wat ik tehoren kreeg. Schandalig vind ik.

Daarnaast kreeg ik ook, in plaats van Team Elite DDR3-1333, Team Elite DDR3-1066 toegestuurd. Ik heb geen zin om dat nog terug te gaan sturen. Ben blij dat ik tenminste alles binnen heb. Eindelijk...

Wat wel goed was is dat ik eigenlijk een Sparkle GTS250 besteld had, maar die kon niet meer geleverd worden, daarom kreeg ik een ASUS HD4870 Dark Knight ervoor in de plaats. Zonder te hoeven bij te betalen.

Als de levering niet zo dramatisch was geweest zou ik vanaf nu alles bij MaxICT bestellen, maar dit heeft mij dusdanig afgeschrikt dat ik het wel weer bij Azerty ga bestellen.

Het duurde 2,5 week voor ik alles binnen had, hoewel alles op voorraad was toen ik de bestelling plaatste op 15 september (het is nu 1 oktober)

Aftersales

In eerste instantie goed, toen ik de ASUS HD4870 aangeboden kreeg, maar daarna beister slecht.

Gepost door Woy, dinsdag 29 september 2009 14:04
Algemeen: 3 Verzending: 2 Aftersales:

Ik ben ook bij deze shop terecht gekomen omdat het goedkoper was dan andere shops ( Op dat moment ¤ 15,- op een artikel ). Ik heb een Logitech Dinovo mini besteld, en er ook gelijk een Samsung F2 1,5 TB schijf.

Op de site stonden beide producten ruim op voorraad ( > 200 ), en in de bevestigingsmail staat ook nog eens expliciet aangegeven dat indien op voorraad binnen 48 uur na bestelling afgeleverd word. Dit is dus helaas niet het geval geweest ( Zie verhaal bij verzending ).

Verder was het bedrijf lastig telefonisch te bereiken, ik heb 2 maal gehad dat ik belde en op een bandje te horen kreeg: "U bent de eerst wachtende", nou is dat opzich positief, maar als je na ruim 20 minuten nog steeds dezelfde melding krijgt word je het wel zat en bel je later maar terug. Een andere keer was ik 2e in de wachtrij, en nadat ik dat na een kwartier nog was heb ik ook opgehangen.

De 2 keer dat ik wel iemand aan de lijn kreeg ging dat vrij snel en werd ik wel netjes te woord gestaan, al werden de beloftes niet waar gemaakt.

Al met al heb ik mij product met 1,5 week vertraging netjes ontvangen, en dat ook voor een mooie prijs.

Als ze de voorraad indicatie en de telefonische bereikbaarheid, of ieder geval wachtrijindicatie, verbeteren zou ik een volgende keer nog overwegen om bij ze te kopen als ze een stuk goedkoper zijn dan de concurrent.

Mijn eindoordeel is dan eigenlijk ook middelmatig, maar slecht vond ik een te lage score, dus toch voldoende gekozen.

Ik had 15 september 's avonds besteld, en aangezien beide producten op voorraad waren volgens de site had ik verwacht dat het op 16 of 17 september verstuurd zou worden.

17 september had ik aan het eind van de middag nog geen bevestiging van versturen gehad, en heb ik dus gebeld. Er werd mij verteld dat het pakket zeker op vrijdag 18 september verstuurd zou worden. Het pakket zou dan op maandag 21 september arriveren.

Nadat ik op dinsdag 22 september nog steeds geen bevestiging over het versturen van het pakket had ontvangen heb ik nogmaals gebeld. Daar werd aangegeven dat de producten nog niet binnen waren, en dat deze zeker op woensdag of donderdag binnen kwamen zodat ik het op vrijdag de 25ste zou ontvangen. Vrijdag om een uur of 14:00 had ik echter nog steeds geen bevestiging van het versturen ontvangen, en heb ik dus contact via e-mail gezocht, en daar ook mijn ongenoegen kenbaar gemaakt. Daar werd redelijk snel op gereageerd, met de melding dat de logitecht dinovo toetsenborden elk moment bij hun binnen konden komen en dat de bestelling dan direct naar mij verstuurd zou worden.

Een half uur later kreeg ik de melding dat het pakket klaar voor verzending stond, en het op maandag afgeleverd word ( Hun leverancier levert niet op zaterdag uit ).

Al met al ben ik dus niet echt tevreden over de duur van de levering, en vooral de voorraad indicatie op de site lijkt dus niet te kloppen. Immers kwam een gedeelte van de bestelling pas 1,5 week na mijn bestelling bij hun binnen. Terwijl er duidelijk op de site stond dat er meer dan 200 stuks op voorraad waren. Ook nadat ik gevraagd had waar mijn bestelling bleef is deze voorraad indicitie niet aangepast, terwijl er dus wel degelijk bekend was dat de betreffende artikelen niet op voorraad waren.

Gepost door Gearjunkie, dinsdag 29 september 2009 12:38
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales: 4

Ik heb onlangs bij MAXICT een Creative SB F1tality Pro met I/O besteld.

Webshop:
Zeer overzichtelijk, snel en makkelijk te navigeren.

Status indicatie van lopende bestelling is erg onduidelijk. Dit komt omdat veelal wordt gewerkt met externe leveranciers. Komt een bestelling bij een externe leverancier vandaan, is de laatst status melding "Order ontvangen in magazijn (221)" Dit blijft staan tot het product is afgeleverd.

Levering:
Levering binnen 24 werd niet behaald. Het duurde 3 dagen voordat ik mijn geluidskaart binnen kreeg (ondanks ruime voorraad indicatie op de site).

Verbeteringspunten:
Order status aanpassen naar duidelijk informatie.
Als het een externe leverancier betreft vermeld dan op de site dat order extern uitgeleverd wordt en verdere status melding niet mogelijk is. met verwachte levering binnen 2 dagen.

"uw bestelling binnen 24 uur in huis" gaat niet dan wel niet altijd op.

Doos met geluidskaart zat netjes verpakt in ruime omdoos met schuim. Factuur bijgevoegd.

Aftersales

Onlangs ook voor de zaak een account geopend en een notebook van asus besteld.
Deze bleek bij levering een totaal andere kleurstelling te hebben (Uiterlijk). Maxict gebeld. deze heeft de leverancier gebeld, plaatjes op internet zijn anders dan huidige geleverde producten. Mij werdt de optie geboden product met korting (inkoop prijs) te behouden, of het product retour te sturen met geld retour. Besloten product te retouneren. Naar mijn mening is deze aftersales prima in orde.

Gepost door beatfreaq, maandag 28 september 2009 11:18
Algemeen: 5 Verzending: 3 Aftersales: 5

De website vind ik prima, ze hebben veel producten en de prijzen zijn best scherp.
Ik kon op de site eigenlijk alles vinden wat ik zocht.

Ik heb bij Max ICT zowel telefonisch als via de website bestellingen geplaatst en beiden verliepen soepel.
Telefonische bereikbaarheid was te allen tijde prima. Ik heb nooit meer dan 1 wachtende voor mij gehad en hoefde nooit langer dan 5-6 minuten te wachten.

Wat ik vaker lees in de reviews over deze shop, en dat klopt met mijn ervaring, is dat de beloofde levertijd niet altijd gehaald wordt. Lastig natuurlijk als je je bestelde product(en) echt nodig hebt maar verder gewoon een kwestie van geduld.
Dit weerhoudt mij er niet van om te blijven shoppen.

In mijn geval had ik 2 laptops besteld, deze werden in de originele HP verpakking geleverd.

Overige produkten zoals externe HDD behuizing en HDD werden netjes en goed verpakt afgeleverd.

Track&Trace was bij mij beschikbaar en ik kreeg ook een verzendbevestiging.

Aftersales

Hier ben ik bij Max-ICT het meest tevreden over.

De laptop van HP die ik besteld heb zou volgens de website van HP een 7200rpm hdd hebben.
Bij aflevering bleek dit echter een 5400rpm hdd te zijn.
Omdat o.a. deze harddisk mijn keus van laptop had bepaald was ik hierdoor redelijk geirriteerd. Eerst dacht ik dat het een verkeerde levering was maar na gebeld te hebben met Max-ICT bleek dat deze laptop echt alleen maar met 5400rpm geleverd werd. Na telefonisch contact met HP bleek dit een fout op de website van HP te zijn, ook alle resellers vermelden deze foute informatie op hun sites omdat HP dit aanlevert.

HP kon dus niets doen voor mij omdat zij uberhaupt geen 500Gb 7200rpm leveren en daar dus ook geen garantie op geven.

Op dat moment sprong Max-ICT mij te hulp. Zij hebben contact opgenomen met HP om te kijken of er toch iets gedaan kon worden.
Na 2 weken kreeg ik via Max-ICT het nieuws dat HP mij, in plaats van een snellere harddisk, een HP Officejet 8500 kon toesturen om mij tegemoet te komen.

Zonder de hulp van Max-ICT zat ik nu dus nog met een verkeerde harddisk terwijl het de fout van HP is.

CONCLUSIE:
ik blijf gewoon klant zolang de prijzen scherp blijven.

«  1  2  3  4  »
VNU Media logo Powered by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: