Hoofdcategorieën

iDeal € 0,-
Vooruitbetalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 198 prijzen
Prijsindex 93,1 (6,9% onder gemiddeld)
93,1 (6,9% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

24 Aftersales 5 5 5

«  1  2  3  4  5  6  7  »Resultaten 1 t/m 20 van 127
Gepost door bram2202, zaterdag 21 november 2009 14:04
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Website kan iets overzichterlijke, maar voor de rest goed.
Ideal optie is ook heel erg fijn.
de orderstatus kan je ook goed volgen.

en prijzen zijn ook goed

Super. Gister middag rond 11 uur besteld, betaald met Ideal.
en rond half 2 stonden TNT hier al op de stoep met de spullen.

Goed Verpakt met zachte vulling.

alleen het track en trace ging niet helmaal goed, op de site van TNT stond dat hij nog ik utrecht stond, twerwijl ik hem al in me hande had, MAAR die fout zal bij TNT liggen niet bij Afuture.nl

N.V.T

Gepost door LeGato23, donderdag 19 november 2009 23:11
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Duidelijke website. Wat verwacht je van een webshop? Goede prijs en snelle levering. Afuture heeft hier wat mij betreft perfect aan voldaan.

Verzending kan niet beter. Woensdag besteld en de dag erop door TNT afgeleverd. Van Afuture netjes een email gehad met daarin de track&trace code en link om het helemaal makkelijk te maken.

Aftersales

Nog geen ervaring met aftersales. Ik lees hierover wel goede berichten. (alvorens ik bij Afuture besteld heb, heb ik uiteraard eerst even een aantal shopreviews bekeken)

Gepost door eggie, woensdag 18 november 2009 20:54
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Vertrouwde winkel voor mij ondertussen, zullen ze blijven ook. Toetsenbord+muis en tv kaart besteld. Toetsenbord stond niet op de website omdat ze die niet op voorraad hadden. Even bellen en ze konden me een mooi toetsenbord en tv kaart aanraden. Had nog wat vragen over twee toetsenborden en muizen naast elkaar, klopt allemaal wat me verteld werd.
Toetsenbord moest besteld worden, ging hij gelijk doen.

Door mijn fout verkeerde adressen opgegeven van aflevering en facturatie, maar dat wilden ze tot 3 keer toe vriendelijk oplossen. Volgende keer zal ik zelf wat beter opletten

Via mail word je op de hoogte gehouden van je order, met track and trace codes erbij.

Levertijd zoals beloofd, blijkbaar kunnen ze hun leverancier goed inschatten. Klasse!

Binnen de beloofde tijd, en zo verpakt dat als de postbodes er mee gelummeld zouden hebben, de artikelen nog niet beschadigd zouden zijn.

Gepost door DrEvil1986, woensdag 18 november 2009 13:56
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Eigenlijk geen negatieve aanmerkingen op de website, gewoon een standaard galerijtje met duidelijke foto's en titels.

Alle producten op de site zijn op voorraad wordt er geclaimd. Dat gold in ieder geval wel voor mijn bestelling, dus dat lijkt me ook prima in orde.

Ik heb een Cooler Master Real Power M620 en een 12CM casefan besteld.
Beide scherp geprijst.

Betalen via ideal is mogelijk, en ook nog eens gratis! Top
Ik had een snelle reactie op de opmerking bij mn order.

Ik heb de bestelling opgehaald.
Kanttekening, 's ochtends rond 11.00u besteld en om 15.00u afgehaald.
Lekker vlot!

Geen ervaringen mee.

Gepost door withead, dinsdag 17 november 2009 21:43
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Website is erg eenvoudig en het is eerst even zoeken naar je persoonlijke gegevens. Producten op de site zijn direct leverbaar. Dit klopt gezien de snelle aflevering. Tevens wordt de voorraad na bestelling meteen bijgewerkt. Bestel status wordt via de mail doorgegeven. Prijzen voor de producten waren de laagste op moment bestelling.

Zeer snelle verzending. Degelijk verpakt en te volgen via track en Trace.

Nog niet van toepassing.

Gepost door DragoslaV, dinsdag 17 november 2009 20:56
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Na wat flink lopen zoeken heb ik voor mijn nieuwe Intel 920 systeem voor 80% bij afuture kunnen kopen. Ze waren ook de goedkoopste die deze producten had.

Ik had nog nooit eerder bij ze besteld. De bestelling bestond uit: CPU / GPU / Ram / Mobo / Voeding en HDD)

De site; als webdesigner kan ik niet te lang naar hun website kijken, er is ook weinig interactie. De kleuren zijn eentonig en plaatjes worden in het overzicht te klein weergegeven. Beschrijvingen zijn tevens ook schaars of incompleet.

Echter werkt het allemaal wel, ik had zo het laatste leverbare product gekocht met Ideal en na mijn betaling was dit product ook niet meer te vinden. Alles is dus ook echt leverbaar zoals vermeld wordt.

De bestelling was woensdag vroeg geplaatst en de zelfde dag kreeg ik een email met bevestiging van de verzending. Het duurde uiteraard voordat Track&Trace de order had verwerkt maar uiteindelijk deed deze het ook.

De verpakking was uitstekend, bijna op het punt van overkill (teveel schuim en plastic) maar dat vinden we absoluut niet erg, de doos was trouwens goed stevig dus die word ook nog voor andere doeleinden gebruikt!

Gepost door sanfelice, dinsdag 17 november 2009 20:24
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

De website is dik in orde alleen is het aanbod wat aan de magere kant.
Dit onder andere in verband met de door mij aangeschafte NAS, ik had wat harde schijf betreft weinig keuze. Ik kreeg bij bestelling direct een bevestiging van de bestelling wat wel prettig is. Groot pluspunt vind ik dat met telefonisch contact je een (normaal) nummer kunt bellen. Niet zo'n duur 0900 nummer. Al met al prima

Verzending binnen 1 dag ontvangen, erg prettig! Goed verpakt.

N.V.T.

Gepost door Crywolf, zaterdag 14 november 2009 22:06
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Omdat ik al eerdere goede ervaringen met Afuture had,besloot ik(mede door de lage prijs)mijn nieuwe monitor(Samsung Syncmaster P2450H)daar te bestellen.
Om 15.30 besteld en betaald via Ideal.
Je krijgt meteen bevestiging van de order,en betaling.
Ook wordt de voorraad lijst meteen bijgewerkt.
Later op de dag nog een mail met trac&trace code.

Had gevraagd of ze wat papier oid over de doos v/d monitor wilde doen,om hem wat minder diefstal gevoelig te maken.
Dit was keurig gedaan,en de factuur was goed verpakt op de doos geplakt.
Had dus om 15.30 besteld,en de volgende dag om 10.30 al in huis.
Snelle levering dus,ik ben niet anders van ze gewend.

Aftersales

Nog geen ervaring mee gehad.

Gepost door jonbeton1, zaterdag 14 november 2009 16:08
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

De website van afuture vind ik zeer overzichtelijk met als grootste voordeel het inzicht dat de consument heeft in hun stock voorraden. Het assortiment is beperkter dan bij andere shops maar de prijs was voor mij zeer goed.
Ik heb besteld: I7 920, ASUS P6T SE, Scythe Mugen 2
Er werd zeer snel en professioneel op emails geantwoord en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het langste wachten is tot de betaling is uitgevoerd en ontvangen maar daar kan afuture niets aan veranderen. Ik kan afuture zeker aan iedereen aanraden!

Snel verpakking kon misschien wel beter. De 3 dozen zaten in een grotere kartonnen doos die in mijn ogen met restjes piepschuim was aangevuld, het leek nogal chaotisch en veel afval voor de consument. Factuur mooi aanwezig. Wederom liet afuture weten dat het pakket verzonden was en binnen 1 of 2 dagen geleverd zou worden. Het werd twee dagen maar ik woon in België dus dit is zeer acceptabel.

Aftersales

Jammer genoeg moeten vaststellen dat mijn moederbord defect was (1 geheugenslot werkte niet naar behoren) op 29 oktober RMA ingediend. Het pakket zelf opsturen nam een aantal dagen in. Vanaf dat ze het pakket ontvangen hadden werk ik weer op de hoogte gehouden van de status. Het bleek defect en ik kreeg een nieuw moederbord. Dan gevraagd of het mogelijk was de P6T Deluxe V2 op te sturen mits bijbetaling. Dit was geen probleem en het bij te betalen verschil bedroeg het verschil in dagwaarde van beide borden. Weer moesten ze bevestiging hebben dat het bedrag op hun rekening stond en dan werd het diezelfde dag (12 november) nog verstuurt om hier op 13 november toe te komen.
Zo'n service juich ik enkel toe!! Bedankt
Bij mijn volgende internet aankopen zal ik afuture zeker niet links laten liggen.

Gepost door Kensei, vrijdag 13 november 2009 10:46
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales: 5

Site is overzichtelijk, maar het geeft niet alles aan wat Afuture kan bestellen. Ik had in dit geval een evga GTX275 FTW op het oog en, wegens zeer goede ervaringen met Afuture, wilde ik 'm graag weer bij hun bestellen.
De kaart was niet op hun site vermeld, maar na een mail, waar trouwens altijd(!) zeer netjes en zeer snel op gereageerd wordt, bleek dat ze de kaart via hun leverancier konden bestellen.
Order hebben ze aangemaakt, ik betaalde via ideal en ...de volgende dag was de kaart er al!
Ik wist niet wat me overkwam...zoiets kom je zelden tegen.

Ik kan lang en kort over deze jongens praten, maar 1 ding is zeker...hun motto van "snel, sneller...afuture" klopt zeker!

Net ook wat extra geheugen bij ze besteld, stond ook niet op hun site, gemailed, prijs en levertijd gevraagd en binnen no-time een reactie. Zojuist bestelling via mail gedaan en binnen 5 minuten was de order al geregeld.

Als ik punten mag geven:
Website: 8 (kan uitgebreider)
Communicatie: 10
Bereikbaarheid: 10
Snelheid van reageren: 10
Prijzen: 9 (soms niet de laagste, maar dat kan je niet altijd verwachten)
Service: 10

Tip: wil je wat bij deze shop bestellen en het staat niet op hun site? Dan gewoon even mailen. kans is groot dat ze alsnog kunnen leveren (zo is mijn ervaring tenminste wel)

tot nu toe alles afgehaald

Aftersales

Niet nodig gehad qua RMA of DOA. Wel een keer iets teveel betaald (foutje bij intypen bedrag tijdens overboeking) en het restant werd bij volgende keer bestellen gewoon verrekend...hoef je zelf echt niet achteraan te gaan, dat doen ze voor je.

Gepost door Zeepoog, dinsdag 10 november 2009 14:35
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Bestelde een Synology DS209 NAS Server, gewoon omdat ze op dat moment de goedkoopste aanbieder waren. Ik bestelde op zaterdag, en toen ik maandag de website bezocht om de voorraad van 't product te peilen, was 't product al van de site verdwenen. Even gemaild om te informeren hoe lang de levertijd zou worden zonder voorraad, kreeg ik een uur later al antwoord. Na het plaatsen van de bestelling gaat de voorraad meteen -1, en omdat er nu dus geen voorraad meer was, verdween 't product automatisch van 't scherm. Mijn ervaring is dus dat men snel reageert op vragen.

Bij verzending een automatisch gegenereerde email van hen ontvangen, met een trackingnummer van de TNT post. Dag later in huis. Snelle service, en pakket is in goede staat aangekomen.

Gepost door jaSc, donderdag 5 november 2009 09:21
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Deze survey zal kort zijn omdat alles naar wens is verlopen, maar ik wil toch even een blijk van waardering geven aan deze professionele shop. De status van de voorraad op de site is correct en wordt vrijwel netjes en op tijd bijgewerkt.

1 x OCZ Platinum Dual Channel 4GB besteld op 3-11, direct betaald met behulp van Ideal en de volgende dag binnen.
Je wordt keurig op de hoogte gehouden door middel van mail.

Goed verpakt in een ruime doos met piepschuim en snel binnen. Prima dus, kan er niet meer van maken

Aftersales

Gelukkig geen ervaring mee gehad, alles is prima verlopen en geheugen draait als een zonnetje

Gepost door Blacktop, dinsdag 3 november 2009 18:22
Algemeen: 2 Verzending: 4 Aftersales:

ik heb van het weekend de OCZ ReaperHPC 2x2GB 1066Mhz besteld. en vandaag binnen gekregen. het viel me meteen al op dat de bescherm folie op de OCZ logo ontbrak. (ik weet dat omdat ik al een setje heb). en ik bekijk ze eens goed en zie dat aan de achterzijde een kleine beschadiging zit die opgevuld is met zwarte marker, en na een korte test blijken beide bankjes de opstart cyclus van WIN 7 niet overleven en de PC reboot ,

Dit zijn duidelijk 2ehans RMA setje die als nieuw is verkocht

de verzending is goed,
alles was netjes en stevig verpakt.

wordt vervolgt

Gepost door Sdreeg, donderdag 29 oktober 2009 17:31
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Overzichtelijke website met de prijzen duidelijk aangegeven, afgezien van eventuele verzendkosten, welke pas op het eind inzichtelijk worden gemaakt. Het geheel van de site doet enigszins spartaans aan, vanwege de afwezigheid van enige opsmuk. Het aanmaken van een nieuwe klantaccount verliep bij mij zonder problemen; na het invullen van de gegevens was het voldoende om op het aangegeven mailadres het mailtje te bevestigen via de toegestuurde link. Het afrekenen verliep soepel met Ideal, maar het betalen met creditcard behoorde helaas niet tot de mogelijkheden.

De verzendkosten vind ik persoonlijk aan de hoge kant, maar de verpakking is er dan ook naar. Mijns inziens was bij mijn bestelling (Windows 7 OEM Home Premium) een bubbelenvelop voldoende geweest, maar ik kreeg een kubusvormige doos thuisgestuurd. De bestelling was netjes in het midden van de doos gelegd, in een bedje van foam. De factuur lag bovenin de doos.
De verzending zelf verliep snel (binnen 24 uur na bestellen had ik het pakje in mijn bezit) en ik werd goed op de hoogte gehouden door middel van een email met track&trace link.

Gepost door dbart, woensdag 28 oktober 2009 20:01
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Op zoek naar een Asrock ION Nettop met een garantie van 2 jaar ipv de gangbare 1 jaar kwam ik terecht op de site van Afuture. De Asrock werd hier aangeboden voor een goede prijs plus 2 jaar garantie !! Bestellen dus maar.
Het lezen van de algemene voorwaarden bracht echter twijfel over de geboden garantie. Even navragen per telefoon. Keurig te woord gestaan en vervolgens per email mijn twijfel weggenomen. Hierna mijn bestelling verder afgehandeld en vrij snel daarna bevestiging ontvangen.

26 october in de namiddag besteld, de volgende dag is de Asrock keurig verpakt afgeleverd. Verloop van verzending was via T&T te volgen.
Op de bijgesloten factuur was nog eens expliciet de 2 jaar garantie vermeld.

Gepost door john036, woensdag 28 oktober 2009 08:23
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

26 oktober pm 15:35 product besteld en op 27 oktober keurig verpakt in huis. Zei zijn denk ik zowat de enige met realtime voorraad. Bij hen geld wysiwyg
Zeer professioneel. Dit is de eerste keer dat ik dit schrijf, heb er al vaker besteld en alle keren goed

Onbeschadigd en snel

Aftersales

Via mail en informatie perfect op de hoogte gehouden

Gepost door AiRWiN1983, donderdag 22 oktober 2009 15:13
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

Deze shop ontdekt via de (overigens erg goed) vernieuwde pricewatch van Tweakers. De website oogt wat beperkt, maar de service en snelle levering heeft alles ruimschoots goedgemaakt.

De bestelling op 20 oktober gedaan rond 22:00 uur. De bestelling binnengekregen op 22 oktober. Ik kan gerust stellen dat de levering van mijn bestelling dus zeer snel is verlopen. Super.

Gepost door BamSlam_, dinsdag 20 oktober 2009 08:19
Algemeen: 5 Verzending: 4 Aftersales: 5

Op zoek naar een monitor/LCD TV voor in de huiskamer kwam ik via de pricewatch bij Afuture uit. Met de Samsung 2333HD was Afuture niet de allergoedkoopste, maar ik betaal liever een paar Euro's meer bij een goede zaak dan dat ik bij de allergoedkoopste allerlei bestelellende te verduren krijg. Bovendien is Afuture ook nog eens redelijk dichtbij mijn woonplaats gevestigd, dus mocht ik ooit met het scherm terugmoeten dan kan ik dat eventueel persoonlijk doen.

Afuture heeft een eenvoudige site zonder poespas. Daar houd ik wel van. Grafisch misschien niet moeders mooiste, maar het bestellen gaat eenvoudig. De voorraadaanduiding klopt. Sterker nog, als een artikel niet meer in voorraad is verschijnt de melding dat het pas weer mogelijk is het artikel te bestellen zodra er weer voorraad van is. Bij deze zaak dus geen toestanden met bestellen, betalen en dan maar afwachten hoe lang het gaat duren.

Via email werd ik op de hoogte gehouden van het bestelproces: bestelbevestiging, ontvangst betaling en verzendmelding met track/tracenummer van TNT.

Ik bestelde op vrijdagochtend 16 oktober. De volgende ochtend bezorgde TNT het scherm. Vandaag besteld, morgen geleverd wordt dus waargemaakt. De reden dat ik een beoordeling "goed" geef is dat de Samsung-doos open en bloot verstuurd werd, er was slechts een adressticker opgeplakt. Dat maakt het geheel erg diefstalgevoelig. Even een pakpapier om de doos heendoen had geen kwaad gekund. Reken daar voor mijn part een Euro extra voor.

Aftersales

Helaas ontbraken pakbon / factuur bij de zending. Ik heb de zaterdag van ontvangst meteen een mailtje gestuurd met het verzoek om alsnog een factuur te sturen. Daarop werd maandag keurig gereageerd. de factuur werd in PDF-formaat alsnog gemailed.

Gepost door neboekadnezar, maandag 19 oktober 2009 21:14
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Ik heb hier vandaag gekocht::
- AMD Phenom II X4 955
- Gigabyte GA-MA790XT-UD4P
- Antech three hunderd
en een Cooler Master true power m620.
om 12:00 gebeld om nog wat info in te winnen of de combi goed was. Aangegeven dat ik het spul een uur later wilde ophalen. Even geld gehaald bij een pinautomaat, want pinnen kan er niet. Allemaal geen probleem, goed en kundig te woord gestaan. De medewerker hielp mee de spullen naar de auto dragen.
Zoals alle reviews hier: niets op aan te merken. Prima shop.

Opgehaald

Aftersales

Als het nodig is, heb ik er veel vertrouwen in.

Gepost door smurfje007, donderdag 15 oktober 2009 17:07
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

De aanmeld procedure voor nieuwe klanten is wat omslachtig. Eerst gegevens invoeren, via e-mail een bevestigingslink om vervolgens in te kunnen loggen.
Niet meest snelle systeem, maar als het resultaat maar goed is.

Op hen site een aantal producten gevonden. Alles zou uit voorraad leverbaar zijn. nu lees je dit vaker en is het niet zo. Nadat mijn bestelling afgerond was, waren de artikelen daadwerkelijk verminder op de site.
Dit komt ook bij de status te staan, waardoor er bij 1 item een melding stond dat het niet langer op voorraad was. Na en e-mail gestuurd te hebben kreeg ik binnen 2 uur een reactie terug met de uiitleg.
Prima shop met goede prijzen en uitstekende service.

Keurig verpakt in een grote doos met luchtzakken erin.

Aftersales

Prima gereageerd op mijn e-mail.

«  1  2  3  4  5  6  7  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: