Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer 026 - 8200215
KVK 09166512
Aangesloten bij ICTWaarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Contant, iDeal, Paypal, Pinnen, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Contante betaling bij afhalen € 0,-
Paypal betaling € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 283 prijzen, 318 unsortedprijzen
Prijsindex 99,1 (0,9% onder gemiddeld)

Reviews en reacties

Score: 1 0 0 0
Totaal 7 4 3

Gepost door SamCritch, dinsdag 7 februari 2012 13:53
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De enige webwinkel in NL die een product dat ik zocht op voorraad had. Ik zocht een Iomega TV with Boxee, en dat hadden zij.

Dag 1 besteld, dag 2 in huis.

Gepost door Tubby, dinsdag 7 februari 2012 13:16
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Goede winkel, al meerdere keren besteld.

Inhoudelijk op het vlak van Network Attached Storage en Streaming media weten ze heel erg veel en kunnen ze alles ook Demo-en in hun eigen winkel in Arnhem.

Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden, bij m'n laatste bestelling kon ik een bestelling ook in de winkel ophalen nadat TNT had gezegd dat ze het pakket hadden aangeboden maar ik de hele dag thuis geweest was en niemand gezien heb.

Het originele pakketje kun ik weigeren en ik had m'n Sonos nog mooi voor de kerst binnen

Gepost door Sjeng, donderdag 26 januari 2012 17:09
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Begin 2009 twee QNAP systemen inclusief HDs besteld bij WifiMedia (2xQNAP 109-ii + 2x WD 1TB Green).

Aftersales

Na net geen 3 jaar na de aanschaf werd ik recentelijk geconfronteerd met een defecte HD in een NAS besteld bij WifiMedia begin 2009. Na kort telefonisch contact met hun opgenomen te hebben heb ik verder online het RMA verzoek aangemaakt. Na het weekend de schijf op de post gedaan en per direct een nieuw exemplaar retour ontvangen. Geen kosten, geen gelul, echte service. Top!

Gepost door paulvanelten, zondag 8 januari 2012 22:54
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Op zaterdag 31 December 2011 waren zij op tweakers.net een van de voordeligste aanbieders van de Popcorn A-300. Deze was na telefonische controle op voorraad, zodat ik deze in Arnhem bij de winkel heb af kunnen halen.
Een geweldig mooie winkel met zeker 15 aangesloten mediaspelers met een goed advies.

Aftersales

De op zaterdag 31 december in de winkel afgehaalde Popcorn A-300 mediaspeler bleek helaas geen mkv bestanden af te spelen. Dit op de e-mail aan Wifimedia gemeld, waarop direct antwoord kwam ondanks dat men op maandag gesloten is. Na enige keren heen en weer mailen, telefonisch contact gehad. Men heeft direct een nieuwe Popcorn A-300 voor mij gereserveerd. Zodra wij gelegenheid hadden om de Popcorn om te ruilen, heeft men deze uiteraard eerst getest. Hierna heeft men mij HDD in een demomodel geplaatst, die alles netjes afspeelde. Vervolgens werd door de medewerker mijn HDD in de gereserveerde nieuwe Popcorn geplaatst en ook getest. Ondanks dat het erg druk was in de winkel, nam men goed de tijd voor het testen van de diverse types videobestanden. KLASSE.

Gepost door rdbruin, zaterdag 7 januari 2012 17:29
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Zeer overzichtelijke website. Ben mijn product wezen afhalen en ook de winkel maakt een keurige indruk. Overzichtelijke zaak, goed gelegen (parkeergarage om de hoek).
Ik was de winkel amper uit of ik kreeg per mail al een bevestiging dat mijn order was afgehaald.
Dikke plus hier!

Gepost door Tackleberry, zaterdag 31 december 2011 00:40
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Mijn bestelling heb ik geplaatst bij Wifimedia na een eerdere goede ervaring. Bovendien was de prijs van het product ook scherp.

Vooraf contact gehad met de sales afdeling over de aankoop. Goed te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen over het product en eventuele alternatieven.

Om 17:22 besteld, binnen twintig minuten de verzendbevestiging ontvangen. PostNL heeft de volgende dag de bestelling afgeleverd. Lekker snel, zoals beloofd.

Het product was in een extra doos verpakt, waarbij papier / karton is gebruikt als opvulmateriaal. Niet overdreven goed, maar voldoende gezien het product.

Gepost door ajboelen, donderdag 17 november 2011 10:59
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

WifiMedia heeft een reputatie hoog te houden. Service en nette levering is daarvan een belangrijk aspect. Zoals mijn eerdere ervaringen met deze winkel: alles piekfijn in orde. Bestelling en betaling via site goed op orde. Berichten over de status van de bestelling. Levering op verwachte datum. Verpakking solide en compleet.
Voor de service achteraf beschikt de winkel over een gebruikersforum waar veel is te vinden over de via WifiMedia verhandelde apparaten. Ook hun eigen deskundigheid vindt zijn weg naar dit forum, antwoorden laten meestal maar kort op zich wachten.

De verzending is goed op orde.
Informatie over de status van de bestelling is adequaat en helder. Levering geschiedt op de afgesproken dag.
De verpakking is stevig en biedt voldoende bescherming tegen van buiten komend onheil.

Aftersales

WifiMedia is wat betreft aftersales een voorbeeld voor de collega webwinkels.
De medewerkers hebben een hoge mate van deskundigheid m.b.t. de spullen die ze verkopen. Op hun gebruikersforum wordt die gebundeld met de kennis en ervaring van andere gebruikers.
Bij problemen wordt er snel en accuraat gehandeld.

Gepost door XanaduNL, woensdag 9 november 2011 11:06
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Wifimedia was de eerste en enige winkel in Pricewatch die de Dune HD TV-101 verkocht. Website is duidelijk en betaling gemakkelijk.
Ik kreeg direct een welkoms e-email en bestelbevestiging.
De prijs was adviesprijs, maar acceptabel.

Het werdt dezelfde dag verzonden incl. track&trace.
Het kwam goed verpakt de volgende dag aan.

Gepost door Hans, donderdag 3 november 2011 09:43
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke site, je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling per email. Betaald per iDeal.

Goed verpakt in bubbeltjesplastic en schuimvlokken.

Gepost door Neefdave, maandag 24 oktober 2011 09:35
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Via de pricewatch er achter gekomen dat wifimedia gewoon in Arnhem zit waar ik woon. Had nog nooit eerder van deze winkel gehoord. Wifimedia bied een overzichtelijke website met voldoende informatie die bij de producten horen te staan met een goede concurrerende prijs.

Aftersales

Na 2 weken begon mijn Dune D1 kuren te vertonen. Hij bleef in een soort reboot loop hangen. Zelf geprobeerd de firmware te herstellen en opnieuw te installeren maar dit mocht niet helpen. Ging er al van uit dat ik het apparaat meerdere weken kwijt zou zijn omdat het product opgestuurd moest worden ter reparatie. Tot mijn verbazing werd deze zonder problemen omgeruild en kreeg ik direct een nieuwe mee. Topservice.

Gepost door jlangkemper, vrijdag 21 oktober 2011 18:26
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Van mijn NAS waren een paar schroefjes om de hardeschijven vast te schroeven kwijt geraakt. Eén telefoontje naar de de klantenservice van Wifimedia.eu was voldoende voor een oplossing. Dezelfde dag nog zijn een paar nieuwe schroefjes op de post gegaan richting mijn huis. Uitstekende service!

Gepost door H Jeroen, vrijdag 21 oktober 2011 09:37
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Naar aanleiding van de 40% kortingactie bij Logitech kwam ik er via de Tweakers.net pricewatch achter dat Wifimedia mijn gewenste product (Logitech Harmony 900) voor dezelfde prijs kon leveren. Na de shopreviews bekeken te hebben, besloten om op de website van WifiMedia te kijken. Hier bleek dat als ik het product zou bestellen, het de volgende dag al geleverd zou worden.

Het pakket was erg goed te volgen via de standaard Track en Trace van PostNL. Ook werd ik tot het product op de post gedaan werd netjes door WifiMedia op de hoogte gehouden.

Mijn afstandsbediening was goed verpakt in een aparte doos, en was volledig omhuld met opvulling van schuim, een dikke topper dus!

Ook werd het product zoals afgesproken de volgende dag bezorgd.

Gepost door maartenho, donderdag 15 september 2011 20:24
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Spullen werden goed en op tijd geleverd (winkel gekozen vanwege snelle levering: savonds besteld, volgende dag geleverd)

Aftersales

De Synology gaf na een SMART-test aan dat de harddisk moest worden vervangen. Nadat Wifimedia aan had gegeven wat ze allemaal nodig hebben heb ik de harddisk opgestuurd. Hoewel ik nog wachtte op een ontvangstbevestiging ontving ik binnen 3 dagen als een nieuw exemplaar.

Gepost door Trenchdog, woensdag 24 augustus 2011 10:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De website maakte een degelijke en geïnformeerde indruk. Aangezien de door mij gezochte NAS hier leverbaar was voor een goede prijs, heb ik hier mijn bestelling geplaatst. Het kunnen betalen met creditcards speelde ook mee! Mijn bestelling werd vlot bevestigd en door middel van heldere mails werd ik op de hoogte gehouden.

De bestelling werd op tijd geleverd. De NAS leek in de oorspronkelijke transportdoos geleverd te zijn, wat een logische keus was in mijn ogen. Het was goed en stevig verpakt.

Gepost door funrider, donderdag 18 augustus 2011 11:54
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke website al is het design niet echt denderend. Nette factuur per e-mail. De prijs was scherp en levertijd op website klopte. Ook hebben ze zich prima gehouden aan 'claim' vandaag voor 17uur besteld en de volgende dag in huis.

Ik had op 8 augustus een WD TV Live Hub Media Center besteld om 16.45 uur en als je voor 17.00 uur bestelde dan heb je m de volgende dag in huis en dat was ook het geval. Goed verpakt.

Gepost door eggiebirdie, maandag 15 augustus 2011 13:05
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Hele prettige klantenservice, zijn echt 'above and beyond' customer expectation.
Beide in zelfde week overleden.
wifimedia bood aan mijn probleem op te lossen, ook al hadden ze er niks mee te maken.

had zelf ingeleverd, keurig ingepakt terug gestuurd.

Aftersales

Super service mee gemaakt: Qnap was overleden. Die had ik helaas niet bij wifimedia gehaald. Collega van me had precies dezelfde (639pro) in dezelfde week wel bij wifimedia gehaald.
Beide in zelfde week overleden. (Heel vreemd)
Mijn leverancier beweerde dat er 1 jaar garantie op zat en wilde niks doen.
Wifimedia bood aan om mijn Qnap ook onder garantie te repareren.
Na paar weken kreeg ik 'm keurig thuis gestuurd, zonder rekening!

Gepost door RichardvdZee, vrijdag 12 augustus 2011 17:11
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales: Score: 5

Op maandag besteld (zijn ze gesloten) dus woensdag binnen, prima. Ik had een outlet versie, maar deze werkte verder in eerste instantie goed. (zie aftersales)

Aftersales

Dune werkte na aankomst, maar ging vrij snel bij het bekijken van een film weer uit. Hoe vaker ik het probeerde des te sneller ging de speler uit. Gebeld met Wifimedia: ze vroegen of ik een firmware recovery wilde proberen, dit hielp helaas niet. Dune opgestuurd, 2 weken later retour (moederbord vervangen) was toch met vakantie (had vergeten een 1TB HD eruit te halen, maar deze zat er nog netjes in. Weer aangesloten, helaas zelfde probleem => weer contact met Wifimedia en vanwege de verzendkosten dmv een antwoordnummer teruggestuurd. Weer bijna 2 weken kwijt.... en bij aankomst bleek nogmaals het mobo vervangen??? (dit snapte ik niet). Weer getest en helaas... weer na ongeveer 45 min uit (dit wisselde). Nogmaals gebeld met Wifimedia, zij vonden het ook vervelend en boden direct aan om de Dune te vervangen voor een nieuw exemplaar, zodra de mijne weer binnen was. Ik heb de nieuwe nu alweer 2 weken spelen ZONDER problemen, bedankt!! Misschien een idee om regelmatig de status vd reparatie te updaten, ik wist nu pas wat er gebeurd was, bij terugkomst.

Gepost door DrippingSoul, maandag 27 juni 2011 10:57
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Al diverse bestellingen hier gedaan en elke keer juist geholpen.
Deze keer hier besteld niet vanwege de prijs, maar vanwege de levertijd van een Nas die ik wilde hebben.

De winkel waar ik eerst mijn bestelling plaatsten zei dat deze morgen op voorraad kwam en dan verstuurd zou worden, maar na 2 dagen nog niks te hebben ontvangen of iets gehoord te hebben van de winkel belde ik ze op en vertelde zij mij dat de leverancier het niet op voorraad had.

Ik had meteen mijn bestelling gecanceld en naar wifimedia gebeld, deze had het op voorraad en als ik de bestelling dan deed was die morgen in huis. En dat was dan ook zo!

Product werd geleverd in een doos gevuld met lege doosjes van hardeschijven. Verders niks op aan te merken.

Gepost door mtv1, woensdag 15 juni 2011 21:28
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

helder overzichtelijke website, klantvriendelijke salesmedewerker gesproken aan de telefoon. Bij het bestellen (via de website) werd snel geschakeld met het magazijn of alles nog ingebouwd kon worden (binnen half uur) voordat het verzonden werd. Dit was mogelijk en werd ook goed uitgevoerd.

prima afgeleverd, zelfs het last minute plaatsen van de harddisks in de NAS was geen enkel probleem en was de bestelling de volgende dag (zaterdag) al in huis.

Gepost door Travelan, zaterdag 28 mei 2011 13:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales: Score: 5

Personeel is heel klantgericht en kundig. Je wordt netjes te woord gestaan en alles is bijna op voorraad

Aftersales

Een jaar geleden een QNAP TS410 bij WifiMedia gekocht de geadviseerde harddisk bleken laten door QNAP niet meer ondersteund (niet de fout van WifiMedia dus). Harddisk werden gratis omgeruild, zonder dat er om hoefde te vragen.
Echt super service !!!!!!!!

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011