Staples
Staples is in 1985 opgericht door Tom Stemberg. Toen hij tijdens een weekend geen nieuw printerlint kon kopen, bedacht hij een manier om gemakkelijker – en betaalbaar – aan kantoorbenodigdheden te komen. Inmiddels is Staples uitgegroeid tot de grootste leverancier van kantoorartikelen ter wereld: klanten (voornamelijk bedrijven, maar ook particulieren) kunnen op onze website kiezen uit meer dan 10.000 kantoorartikelen. Bureaustoelen, laptops, koffiezetapparaten, beveiligingscamera´s – er is eigenlijk niets wat wij níet hebben.

Vóór 18 uur besteld, morgen geleverd
Bestellingen die u op werkdagen plaatst vóór 18 uur, leveren wij de volgende werkdag, tenzij anders vermeld. Bestellingen die vrijdag vóór 18 uur worden geplaatst, worden maandag geleverd. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 18 uur en maandag 18 uur worden op dinsdag geleverd.
Veilig betalen
Bij Staples betaalt u altijd veilig. U kunt afrekenen via iDeal of met uw creditcard. Zowel Visa, MasterCard als American Express worden geaccepteerd.

Gratis bezorging
Alle bestellingen vanaf 10 euro verwerken en bezorgen wij gratis. Bij bestellingen onder 10 euro betaald u 5 euro bezorgkosten, zo blijft het bestellen uiteindelijk zo voordelig mogelijk.
Afhalen bij een vestiging naar keuze
Bent u niet in de gelegenheid om uw online bestelling in ontvangst te nemen, dan kunt u deze ook laten afleveren bij een Staples-vestiging
naar keuze (tenzij anders vermeld bij het artikel). Wij sturen u een
e-mail als uw bestelling binnen is. Hierna heeft u een maand de tijd om uw bestelling af te halen.

Gratis retourneren
Indien u, binnen veertien dagen na levering, niet tevreden bent over een artikel, kunt u het op twee manieren omruilen of retourneren, mits het artikel compleet en onbeschadigd is en u beschikt over de originele verpakking. Hier zijn geen kosten aan verbonden.
Koppel uw klantnummer
Bent u nog geen klant van Staples, dan kunt u tijdens het bestelproces een account aanmaken. Heeft u ooit wat in één van onze vestigingen gekocht, dan kunt u eventueel uw bestaande klantnummer invoeren.

Elke week scherpe aanbiedingen.
Wilt u op de hoogte blijven van onze scherpste aanbiedingen en acties?
Meld u dan hier aan voor onze e-maildeals, of volg ons op Twitter en Facebook.