De telefonische bereikbaarheid is slecht.
Website is in orde
Aftersales
Studentmobiel komt zijn afspraken niet na, de wachttijd aan de telefoon is zeer lang, op E-mail wordt niet gereageerd.
Na een snelle maar incomplete levering blijkt dat de aftersales zeer slecht is, op E-mail wordt niet gereageerd en de na zending wat 2 maal wordt belooft komt niet, de volgende keer koop ik ergens anders.
al doende leert men.
De website is vrij overzichtelijk en heeft een ruim aanbod van abbonementen en producten. Soms is de website wat traag, maar navigatie e.d. gaat prima. Een bestelling plaatsen gaat makkelijk. Na bestellen wordt er automatisch een account aangemaakt en krijg je een wachtwoord toegestuurd. Via je account kan je de orderstatus bekijken, je factuur / contract downloaden en natuurlijk je gegevens wijzigen. Tevens krijg je na bestellen de vanzelfsprekende bestelbevestiging met je ordernummer en overige benodigde informatie.
Via e-mail en telefoon is de bereikbaarheid redelijk. Antwoord op e-mail doorgaans binnen 2 werkdagen. Telefonisch kom je een tijdje in de wacht te staan. De personen die je te woord staan doen dit zeer netjes. Ondanks dat men om 16.00 niet meer telefonisch bereikbaar zou zijn werd ik goed geholpen toen ik om 15.58 belde en 5 minuten in de wacht kwam te staan. Toen ik ophing was het 16.10.
Via e-mail krijg je netjes status updates van je order als er iets belangrijks verandert.
Zodra je order verzonden wordt krijg je een nette e-mail met track&trace nummer, een directe link naar de status van je zending en duidelijke instructies van wat je moet doen als het pakket niet binnen 3 dagen bezorgd wordt. Het pakket wordt overigens via TNT verstuurd. Mijn bestellling is binnen 3 dagen geleverd. 1 dag na versturen stond de postbode op de stoep. Mijn bestelling was verpakt in een discrete doos, maar zonder opvul materiaal. Het product was dan wel goed verpakt in zijn originele doos, maar toch zou ik het prettiger gevonden als er nog een extra laag van bescherming omheen zat. Derhalve is het pakket toch zonder kleerscheuren netjes aangekomen.
Zeer goede prijzen. Ik heb er een Sony Ericsson K810i besteld, en daar had ik geluk mee want een paar dagen later werd hij ineens 30 euro duurder. Dezelfde dag betaald, en een bericht gekregen (maandag) van betaling is binnen. Als het artikel op voorraad is, wordt het verzonden. Er stond op de site: op vooraad, en de paar dagen erna ook. Maar de bestelling kwam toch pas zaterdag. Waarom? Omdat de toestellen door bedrijven waren gereserveerd en hun website nog niet zover was dat dat allemaal in het voorraadsysteem mee werd gerekend. Op zich is dit natuurlijk vreemd (ze waren er mee bezig het te verbeteren), maar we werden heel netjes via de telefoon geholpen. Ook e-mails werden goed en snel beantwoord.
Nadat ik donderdag dus bericht kreeg dat de telefoon vrijdag of maandag die week daarop zou aankomen in hun winkel, gaven zij dinsdag als waarschijnlijke datum van aflevering. Zaterdagochtend stond er echter al een TNT-man voor de deur met het pakket. Alles heel, netjes, geen beschadigingen. Top!
Aftersales
(nog) geen RMA gehad gelukkig.
Winkel met scherpe prijzen.
Overzichtelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden (via email en orderstatus op de site) van je bestelling.
Goede en snelle reactie op vragen per mail en ook telefonisch goed te bereiken (op een normaal telefoonnummer; geen duur 0900).
Product was zeer snel in huis.
Aftersales
Ik kwam tot de conclusie dat mijn telefoon niet de nederlandse taal ondersteunde.
Studentmobiel heeft mij zelf (nog voor ik tijd had om contact op te nemen) hierover gebeld met de oplossing dat ik het toestel kon terugzenden en dat hun een nieuwe zouden opsturen.
Perfecte service dus. Kosten die ik gemaakt heb voor het terugsturen van toestel waren ook snel bijgeschreven op mijn girorekening.
De website is recentelijk verbeterd, en is behoorlijk overzichtelijk. De prijzen zijn scherp en er zijn regelmatig acties. Klanten krijgen een melding als hun contract dreigt af te lopen waarop ze extra goedkoop een nieuw abonnement kunnen afsluiten.
Zo heb ik afgelopen jaar geheel kosteloos van een Debitel Vodafone ¤22,50 abonnement kunnen genieten. Ik ben nu voor de derde opeenvolgende jaar klant en bijzonder tevreden.
Helaas laat de website aan navigatie hier en daar wat te wensen over.
Contracten worden per post verstuurd en binnen een dag bewerkt.
Aftersales
Je wordt op de hoogte gehouden via e-mail. Als je abonnement dreigt af te lopen, wordt je netjes via post en e-mail herinnerd om deze af te zeggen om aanzienlijk hogere tarieven te ontlopen. Bovendien krijg je een extra goedkoop aansluitend alternatieve abonnement met automatische nummerbehoud aangeboden. Erg netjes, vind ik!