« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 53
De site zelf vind ik niet echt overzichtelijk. Het is net allemaal iets te kinderlijk opgezet. Meer voor de (geen vooroordeel) huisvrouwen die veel met emoticons en msn spelen.
Het product dat ik wilde hebben (een Kenwood KM 262 voor m'n vrouw) was welliswaar makkelijk te vinden, maar de informatie matched niet helemaal met die van Kenwood.
Bestellen, betalen, en tracking van je bestelling gaat, net zoals bij anderen, makkelijk en snel.
De bestelling kwam na 7 dagen (3 werkdagen, dankzij woensdag en donderdag vrij) binnen, dus dat was precies zoals op de site aangegeven stond.
De doos was verpakt in zwart plastic en het apparaat zat gewoon in de originele verpakking. Deze is door Kenwood van voldoende piepschuim voorzien zodat er tijdens de verzending geen beschadigingen optreden.
De inhoud van de doos matched niet helemaal met die van de Pixmania site, maar wel met die van de Kenwood site, en daar gaat het uiteindelijk om.
Track en Trace informatie wordt geleverd door een duitse site. Kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen even optimaal is.
Overzichtelijke site, met duidelijke informatie en je kunt producten gemakkelijk vinden. Niks mis mee. Ook word je goed op de hoogte gehouden van de bestelling, en als je inlogt heb je een duidelijk overzicht van je bestelling(en).
Je kunt kiezen uit drie opties voor verzending. Normale verzending via DPD, een express verzending, ook via DPD en je kunt je bestelling naar een Kiala punt bij jou in de buurt laten verzenden. Pixmania doet geen zaken met TNT, wat een groot nadeel is. DPD werkt alleen op werkdagen en tijdens kantoor uren. Als je dus werkt heb je een probleem. Afleveren bij de buren mocht in mijn geval niet vanwege de waarde van het pakket en het feit dat je moet tekenen voor ontvangst. En als je niet thuis bent komen ze op een later tijdstip nog een keer, en als er dan ook niemand thuis is gaat het pakket weer terug naar pixmania. Deze informatie is te vinden op de website, dus ik snap niet waarom sommige mensen hierom een negatieve review plaatsen..
De verzending zelf ging trouwens perfect, met een track and trace nummer kon je het pakket in de gaten houden (ik had gekozen voor een normale zending, dat 2-3 dagen duurt). En toen de DPD bus eindelijk voor de deur stond kreeg ik het pakket netjes verpakt in een stevige doos met folie eromheen. Even tekenen en klaar.
Het enige wat ik op pixmania heb aan te merken is dat ze DPD gebruiken in plaats van TNT. TNT is wat flexibeler, met met de laatste heb ik betere ervaringen dan met DPD. Je kunt wel je bestelling op een Kiala punt laten afleveren, maar dat duurt 4-5 werkdagen. Zo lang kon ik niet wachten, maar het is de enige optie als je werkt.
De website is lekker overzichterlijk. Ondervond alleen een probleem toen ik een telefoonnummer van pixmania zocht. Na enig zoeken nummer gevonden en gebelt waar mij bestelling bleef. Na +/- 20 aan de lijn te hebben gehangen werd de verbinding verbroken. Nog een keer gebelt en kreeg na 10 min een medewerker aan de lijn. Ik kon hem slecht verstaan. De beste man vertelde dat de bestelling was verzonden, en dat ik hem morgen binnen kon verwachten. De dag erna nog steeds niks binnen. Pixmania vind ik persoonlijk niet klant vriendelijk..
Product bestelt met bedoeling als verjaardag cadeau. Verwachte een normale verzending. +/- 2/3 dagen. Ging dat weekend op vakantie. Dus plan was om de bestelling voor de vakantie binnen te hebben. Op de website stond dat het pakket 2 dagen lang klaar stond voor verzending. Maar nog niets vernomen van een koerier. Ik die zaterdag op vakantie. Dus ga ervan uit dat de koerier het pakketje afgeeft aan de buren of weer retour stuurt. Wat doet die man, zet hij het pakket bij de auto! terwijl er niemand de eerste komende week niet thuis is. Iedereen die er langs loopt had het pakketje zo mee kunnen nemen.
Dit is echt belachelijk voor woorden. Dat was ook mijn laatste bestellingen bij pixmania
IK SLUIT MIJ AAN BIJ DE VOORGAANDE KOPER!
KOOP HIER NIETS.
Waarom?
Opzich een redelijke webshop, met veel dingen die goedkop zijn. Maar soms moeilijk te vinden.
Heb hier een Coolermaster cosmos 1000 + Zijpaneel besteld.
Na wat reviews gelezen te hebben heb ik besloten hem weer te annuleren. Bestelling onder rembours dus geen probleem dacht ik.
Hier begint het dus. De communicatie is zo traag dat de bestelling al onder weg is voordat je annulering is behandeld.
Pech dus voor hun, dacht ik en ging toch maar weer opzoek naar wat anders en kwam bij deze zoektocht de oplossing voor mijn aanvankelijke probleem met de Cosmos 1000 tegen en besloot hem dan toch maar te accepteren.
Klinkt nog steeds naar een voldoende, toch?
Wat een gedoe.
Ik weet dat het van ver moet komen, dus ga ik er vanuit dat het langer duurt dan aangegeven tijd.
Dit klopt dus. Ruim langer en alleen de sidepanel. Ik vreesde al het ergste vanwege de gelezen slechte reviews maar zo duur was ie niet dus toch de GOK maar gewaagd.
GEGOKT en VERLOREN DUS. Het venster zelf was licht beschadigd met wat fijne krasjes maar niet echt problematisch.
DE aluminium rand was echter zwaar beschadigd, met een deuk aan de zijkant en krassen op het paneel zelf. Die krijg je dus niet zomaar meer sluitend.
Dit is dus duidelijk niet aan DPD te weiten want de doos was perfect en onbeschadigd. Dit is dus Pixmania ten voeten uit, volstrekt lak aan de klant.
Update:
Toch niet zoveel lak dat hier niet op word gereageerd, we zullen zien hoe dit verder afloopt.
Aftersales
Gezien de staat van de levering zou ik normaal gesproken een RMA hebben aangevraagd. Ik ga dit dus niet doen om de reden dat ik een goed verliezer ben en weet wanneer ik moet stoppen.
Maw de gok nemen om nog meer geld uit te geven aan iets wat voor mij een veloren zaak is, lijkt mij een domme zet.
Ik moet me dus scharen bij de vele uiterst ontevreden klanten die dus hier nooit meer bestellen.
Als Pixmania een verbeterde review wil kunnen ze eerst het geld terug overmaken en dan het produkt retour gestuurd krijgen.
Beloftes van deze club moet ik nml met een grove korrel zout nemen, na het overige te hebben gelezen
Update:
De verwachte reactie is gelukkig niet uitgebleven, mijn bestellings nummer is CCL084320957.
Mijn email adres is jackbrugts@home.nl, hetzelfde als in mijn profiel, gaarne een oplossing waarbij ik kostenloos het produkt kan omruilen tegen een goed exemplaar, zonder weer te moeten investeren in hoge verzendkosten
Update 2:
Mijn zijpaneel is opgehaald door DPD na een afspraak gemaakt te hebben met de mevrouw van Pixmania. Dit is echter al wel weer bijna 2 week geleden en heb er verder niets meer over gehoord.
Ik geef wel een voorlopige aftersales beoordeling vanwege de bereidwilligheid en nakomen va afspraken.
Ik hoop echt dat het goed komt.
Beste brugj03,
Ten eerste onze excuses voor de negatieve ervaring. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u als klant met een kapot product zit.
We zullen een pick-up voor u regelen en de bestelling terugbetalen of u een nieuw product leveren.
Zou u daarvoor uw bestelnummer kunnen vermelden alstublieft? Deze begint altijd met CCL.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
---------------------------------------------------------------
MIJN ADVIES: NIETS KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP!!!
---------------------------------------------------------------
Algemene indruk is niet echt goed. Onoverzichtelijke site, je kunt niet goed sorteren binnen de productgroepen. Vermelde leverdatum klopt niks van.
Ik heb op 26 maart 200e8en opteron 175 S939 besteld, deze was niet op voorraad maar zou 3 werkdagen later binnen moeten komen. Deze leverdatum is 3 keer opgeschoven zonder ook maar 1 keer te melden dat dit was gebeurd of een reden. De leverdatum werd gewoon steeds opgeschoven bij de orderinfo.
Het vervelende was dat ik op moment van bestellen het idee had om gelijk maar ff 10 cd'tjes op spindel mee te bestellen aangezien ik toch al een bestelling had geplaatst en deze wel kon gebruiken. Vervolgens hebben ze gelijk de cd's verzonden waardoor ik hier nu dus ook nog eens verzendkosten voor heb moeten betalen. Heb nu dus 20 euro betaald voor 10 cd'tjes....
Aftersales
In eerste instantie goed, zeker aangezien ik ook een gedeelte van de verz.kstn heb teruggekregen zoals hierboven te lezen valt. Waardering van slecht omdat ik gewoon geen reactie krijg op mails en omdat ik nu al een paar weken zit te wachten op een terugbetaling.
Beste Rob1106,
Dank voor uw review en onze excuses voor uw negatieve ervaring.
De informatie over voorraden die op onze site staat vermeld is realtime. De processor zou zoals u meldt 3 dagen later op voorraad zijn. Dit betekent dat wij het product hebben besteld bij de leverancier en dat deze ons die datum heeft doorgegeven als leverdatum. Helaas kan het bij uitzondering gebeuren dat de leverancier die datum verschuift. Wij vermelden deze hernieuwde informatie dan meteen op onze site.
Het feit dat wij de cd's meteen op hebben gestuurd, heeft ermee te maken dat de meeste klanten hier de voorkeur aangeven. Wij verzorgen dus 2 aparte leveringen, maar berekenen de verzendkosten slechts 1 maal. Dit is een extra service waarvoor u geen extra kosten betaalt.
We zullen u echter alsnog een deel van uw verzendkosten ook terugbetalen omdat we uw standpunt begrijpen.
De terugbetaling van de processor is op donderdag 10 april gebeurd en wordt teruggeboekt via iDEAL. Het is dus binnen enkele werkdagen op uw rekening zichtbaar.
PIXmania
---------------------------------------------------------------------------------
TOEVOEGING OP REACTIE
Toch netjes dat ik een gedeelte van de verzendkosten terugkrijg. Misschien een idee om tijdens de bestelfase een optie neer te zetten om eventuele deelleveringen wel/niet te doen. Kan me voorstellen dat in veel situaties wel gewenst is.
2e TOEVOEGING
Het geld zou op 10 april (7 april aangevraagd!) zijn teruggestort valt te lezen in de reactie van pixmania. Zit nu op 22 april nog steeds te wachten op de terugbetaling! Vind het echt een hele slechte zaak dat een simpele annulering van een order zo'n gigantische rompslomp meeneemt. Heb nu al meerdere keren gemaild hierover en het schiet echt niet op.
3e TOEVOEGING
Zit nu al vanaf dinsdag 22 april te mailen, maar krijg gewoon niet eens antwoord. Echt een drama! Nu op 24 april nog steeds niks gehoord/ontvangen terwijl pixmania beweert op 10 april het geld te hebben overgemaakt.
Dit bedrijf is simpelweg crimineel slecht, bestel hier op eigen risico! Ik heb 3 maanden na mijn originele bestelling nog steeds niet al mijn producten binnen. Pixmania wijgert mij al het geld voor de producten die nooit door mij ontvangen zijn terug te betalen.
Ik heb drie maanden lang uren besteed aan het tevergeefs bellen en emailen met Pixmania om eindelijk mijn bestelling te ontvangen (zie aftersales review) en heb hier dus effectief ook nog voor betaald!
Als het product dat je bestelt al aan komt, gebeurt dit met zeer grote vertraging ten op zichte van de aangegeven levertijd. Afgaand op mijn eigen ervaring en reviews op deze en andere websites is de kans tevens groot dat je het product helemaal nooit zult ontvangen (ook al heb je er al voor betaald!).
Aftersales
Aftersales is verschrikkelijk slecht. Ik heb dit nog nooit meegemaakt in al die jaren dat ik al online dingen koop.
Ten eerste is het onmogelijk om te reageren op support e-mails: je moet elke keer een nieuwe support aanvraag aanmaken op hun website. Dit is echter niet aangegeven! Als je dus gewoon replied op een e-mail zoals je zou verwachten kun je wachten tot je een ons weegt want ze reageren nooit.
Ten tweede wordt je bij elke support aanvraag door iemand anders geholpen (of zo lijkt het in ieder geval). Je krijgt dus elke keer praktisch hetzelfde standaard mailtje terug en er wordt op vorige mails niet ingegaan.
Ten derde is het personeel onbeleefd en verschuilt het zich achter 'standaard procedures' met als enige doel het laf ontwijken van de eigen verantwoordelijkheid. Blijkbaar is slechte klantenservice een standaardprocedure bij Pixmania.
Ik kan dit geen aftersales support noemen, maar eerder een systeem om ontevreden klanten (waarvan er dus blijkbaar nogal veel zijn) net zo lang bezig te houden en tegen te werken tot ze gefrustreerd opgeven.
Beste Xspringe2,
Dank voor uw review.
Voor de levering werken wij samen met partners.
De betreffende transporteur heeft erkend dat de homecinema uit uw bestelling is kwijtgeraakt tijdens het transport. Dat betreuren wij uiteraard. Op 27 maart is de homecinema dan ook aan u terugbetaald.
Ik zal een verzoek doen u alsnog een deel van de verzendkosten terug te betalen, zo'n 5,90 euro voor een homecinema is gebruikelijk.
Onze excuses voor de ongemakken.
Beste mijnheer/mevrouw van Pixmania,
bedankt voor de reactie. Ik ben erg blij dat ik het relevante deel van de verzendskosten vergoed krijg. Het probleem is echter dat ik voor het deel van de order dat de cinema set betreft destijds 308 Euro heb betaald (258,82 exc. btw) en slechts 295 euro terugbetaald heb gekregen.
Het gaat niet om enorme bedragen (zo'n 19 euro in totaal), maar het is op z'n zachtst gezegd niet netjes dat ik drie maanden (en vele mailtjes) na betaald te hebben voor een product dat ik nooit ontvangen heb nog zo veel moeite moet doen om uberhaupt al mijn geld terug te krijgen.
(Ik heb u dit bericht ook per e-mail gestuurd)
Ik heb bij Pixmania een Logitech MX518 muis besteld. De reden om bij Pixmania te bestellen was puur en alleen om de prijs. Ik wist echter niet dat er zo veel slechte ervaringen en slechte recensies op internet de ronde deden. Daar kom je dan vlak na je bestelling achter...
De website is redelijk overzichtelijk maar wat me tegenviel was allerlei extra accessoires/verzekeringen die men je wil aansmeren. Als je te snel klikt koop je extra garantie erbij of een extra retour service oid.
Met de meeste webshops heb je het vaak in 2 a 3 dagen wel thuis als ze het op voorraad hebben. Dat was hier dus niet het geval. Ik wist niet dat ze alles vanuit Frankrijk versturen en dus duurde het ruim een week.
Afgezien van de best wel lange tijd dat je moet wachten is verder alles goed aangekomen. Verpakking was voldoende tot goed.
Doos was licht beschadigd en ingedeukt omdat ze geen vul materiaal hebben gebruik maar de muis van Logitech zat zelf ook in een goeie stevige doos, dus wat dat betreft geen enkel probleem.
Aftersales
Hopelijk blijft mn muis het doen, want terug sturen naar Frankrijk op eigen kosten gaat natuurlijk een duur grapje worden voor zo'n relatief goedkoop produkt.
Als ik had geweten dat ze voornamelijk vanuit Frankrijk opereren had ik mijn aankoop ergens anders gedaan
Beste Tmaster26,
Dank voor uw review.
Helaas klopt het bestelnummer niet (dat hoort te beginnen met CCL), maar bij deze toch een algemene reactie op uw opmerkingen.
PIXmania opereert inderdaad vanuit Frankrijk. Het kan inderdaad zo zijn dat de levering hierdoor wat langer duurt (gemiddeld 3 werkdagen voor een standaard levering hetgeen redelijk blijft), maar dit staat ook gewoon vermeld op de site. Wat dat betreft weet u dus tevoren wat de levertijd is. Deze openheid lijkt ons het belangrijkst, omdat u als klant dan zelf de keuze kunt maken.
Handig om te weten over PIXmania is dat we scherpe prijzen hebben over het algemeen en dat we veel producten hebben die andere webshops niet hebben.
Wat betreft de aftersales en het terugsturen van een kapot product naar Frankrijk: in eerste instantie raden we in het eerste garantiejaar altijd aan het product naar de Nederlandse fabrikant te sturen, omdat deze het snelste het product kan repareren. In het tweede garantiejaar kunt u het product naar ons terugsturen in Frankrijk. U heeft dan echter recht op terugbetaling van de verzendkosten, dus dit hoeft absoluut geen belemmering te zijn.
PIXmania
Ik heb bij Pixmania een 42 inch LCD TV van Philips gekocht. Prijs was volgens mij zeer concurrerend tov andere aanbiedingen. Wel wordt je verrast met extra kosten voor zorgenvrije aankoop. Deze kosten worden in rekening gebracht zodat je de goederen als ze je niet bevallen binnen een bepaalde termijn weer terug kan sturen. Het ongedaan maken van deze kosten is volgens mij niet mogelijk. Verder is de site voor mij duidelijk geweest. De status updates laat zien wanneer de spullen verzonden zijn.
Hoewel de status aangeeft dat de spullen verzonden zijn blijkt je toch nog even geduld te moet opbrengen want de spullen (mijn tv) werd getransporteerd van Parijs via de distrubutioecentra in Duitsland en Zevenaar naar Schijndel.
De doos waarin het scherm zat was beschadigd. De chauffeur van de transporteur (de fa. Dachser) handelde deze zaak echter correct af door hiervan melding op de afleveringsbon te maken alvorens ik voor ontvangst tekende.
Het scherm in de doos had evenwel geen uiterlijke schade opgelopen zoals je mag verwachten.
Aftersales
Ik heb naar de status bij de Pixmania (wegens de langere dan verwachte wachttijd) geïnformeerd en ben hierover binnen 24 uur terug geïnformeerd.
Dit is correct
Beste Htimm,
Dank voor uw review.
Men kan overigens de Zorgenvrije Aankoop Garantie gewoon weigeren.
PIXmania
Indien de levering klopt scoren ze een voldoende. De site blinkt niet uit in overzichtelijkheid, maar als je weet wat je zoekt is het wel te doen. Ze zijn wel wat goedkoper.
De voortgangsinformatie is verder prima. Ook de leveringstijden klopten.
Bij e-mail contact automatsche bevestiging van ontvangst. En in den beginne snelle reactie.
De eerste 2x bestellen waren zo dus positief.
Deze keer echter:
Zodra de levering onvolledig is kom je in een web terecht waar ik niet meer uitkom. In eerste instantie leek Pixmania alles keurig op te lossen (herzending kabeltje van 4 euro).
Dat heb echter ik wederom niet ontvangen. Op de bon lijkt het of ze alles opnieuw gestuurd hebben. Dan maar
Klachtenprocedure (feb). Kan alleen per post naar Parijs. Gedaan. Ik krijg enkel het bericht 'de bestelling is geleverd op .' (geen datum enkel leeg, geen adres waar)
Wanneer en bij wie krijg ik niet te horen. Het is niet bij mij afgeleverd. Voor zover ik kan terugspeuren is de gehele bestelling (en dus niet enkel het kabeltje) opnieuw gestuurd maar is er een klantennummer verwisseld bij SEUR. aan Pixmania gemeld maar geen reactie.
Momenteel wordt helemaal niet meer gereageerd.
Op dit moment ben ik dan ook niet meer van plan van de diensten van Pixmania gebruik te maken.
Als de bestelling klopt. Voldoende. Prima voortgangsinfo.
Als je echter wilt terugspeuren bijvoorbeeld via SEUR (transporteur) wordt het onbegrijpelijk. Nummers die niet overeenkomen, bonnen die door elkaar heen lopen.
Aftersales
Het begon aardig met 'we versturen' het kabeltje nogmaals. Dat leek op een snelle reactie. Daarna een puinhoop.
Mails als ' de bestelling is afgeleverd op . ' en daarna geen reactie meer.
de site ziet er enigzins overzichtelijk uit totdat de zoekmachine gebruikt wordt. dit is een zeer slecht afgewerkte site.
maar goed na veel zoeken eindelijk het product gevonden.
product was goed geprijsd (niet enorm goedkoop maar ook niet de duurste).
na telefonisch contact of het daadwerkelijk wel het goede type was (volgens de telefoonmiep wel) besteld.
twee WD MyWorld besteld. maar verpakt of het een afval was. geen stootkussens of niets. omdat de terugstuurvoorwaarden op de site zo goed leken toch maar aangenomen.
toch het verkeerde type gekregen. zelfs na contact was het nog te moeilijk voor Pixmania om de goede informatie te geven.
Aftersales
niet zeer slecht maar k*tslecht..!
nadat ik de harde schijf voor 25 euro per stuk heb mogen verzenden naar Frankrijk (RMA afhandeling schijnbaar) heb ik vandaag nog steeds geen geld terug gezien. schandalig dus.
het gaat zich om ¤ 600.00 en die zou ik toch wel graag terug willen hebben.
na verschillende verhalen van de verschillende (slecht Nederlands sprekende mensen) heb nog steeds niet de juiste informatie of mij geld terug.
* MENSEN LET AJB OP MET DIT BEDRIJF, MALEFIDE ALS DE PEST, BESTEL DUS NIETS HIER! *
grappig een dag nadat ik dit gepost heb krijg ik in eens bericht dat het geld overgemaakt is...
het verhaal lijkt me duidelijk. ik bestel hier niets meer.
Qua overzicht en structuur van de website valt er niet veel aan te merken op de site. Deze steekt zeer goed ineen, en weet veel van zijn bezoekers te overtuigen, mede door de toch wel sterke prijzen. De GSM die ik er kocht was elders nergens voor onder de 200¤ te vinden, alleen bij Pixmania. Helaas strookt de ophemeling op de site niet geheel met de waarheid, en is deze te vervuild met leugens.
Ik bestelde het product, het kwam ruim een week later aan in het Kialapunt. Toegegeven, ik bestelde het product net na Kerst, midden in de feestdagen dus. In dit geval geef ik hun het voordeel van de twijfel.
Aftersales
Ik mis in de dropdown de categorie abominabel slecht. Van de garantie, klantenservice en aftersale ben ik echt niet te spreken. Het beeldscherm van mijn toestel weigerde dienst, waarna ik het terugstuurde voor reparatie. Na een dikke maand wachten bleek dat het toestel om 1 of andere vage reden niet binnen de garantievoorwaarden viel. Bezwaar aantekenen helpt niet, omdat je emails en brieven blijkbaar nooit aankomen, of men draait rond de pot met zijn antwoorden. Na toch maar enorm hoge reparatiekosten te hebben betaald heb ik mijn product op heden, maart, nog altijd niet terug ontvangen (opgestuurd in september). Na enkele mails ter opvolging van de status van mijn product kreeg ik het vriendelijke antwoord dat men dit netjes voor me ging navragen, ik moet op al die mails nog een antwoord ontvangen. Nee, ik ben niet tevreden over Pixmania in het algemeen.
Website is overzichtelijk, assortiment is zeer breed! Ik koop hier regelmatig produkten die elders erg lastig te krijgen zijn. Prijzen zijn zeker goed te noemen. Vaak worden ook kit-opties geboden, waarbij je extra korting op accessoires krijgt. Pluspunt is ook hier dat je met iDeal kunt betalen. Je krijgt ook netjes status-updates via de mail en is de status via de site te volgen. Factuur als pdf via de mail ontvangen. Het is ook prettig dat je voor verschillende verzendwijzen kunt kiezen met verschillende kosten. Vooral Kiala spreekt mij aan, kun je tenminste op een zelfgekozen tijdstip je aankoop afhalen. Nadeel vind ik dat standaard extra opties voor bijvoorbeeld garantie worden gekozen.
Volgens de site waren beide produkten op voorraad en zou de verzending 4-5 werkdagen in beslag nemen (Kiala-levering).
Om te beginnen vind ik 4-5 werkdagen levertijd voor iets dat op voorraad is al veel te lang. Maar zelfs dat weet Pixmania nog niet eens te halen, want het duurde zelfs nog een dag langer. Is erg slecht oor een webshop en moet veel beter kunnen. Kennelijk een logistiekprobleem bij Pixmania.
De website is redelijk overzichtelijk. Bij het bestellen worden automatisch extra garantie en dergelijke toegevoegd maar deze zijn eenvoudig uit te zetten. De prijzen zijn erg scherp en daarom hebben we er ook besteld. Keurig een email gekregen dat het verzenden nog niet was gebeurd ivm een technisch probleem, maar diezelfde dag was het toch nog verstuurd. Allemaal dik in orde.
De verzending was vlot, maar zodra het aan DPD werd overgedragen werd er minder zorgvuldig met het pakket omgesprongen.
Op de eerste afleverdag was ik even niet thuis maar kreeg geen briefje door de bus dat ze waren geweest, dus heb de rest van de dag zitten wachten. De volgende werkdag (maandag) werd het pakket afgeleverd, maar vraag niet in wat voor staat. De doos was zeer gehavend en 'gerepareerd' met DPD-plakband, vandaar mijn conclusie dat DPD het pakket heeft mishandeld en daarna heeft geprobeerd te maken. Gelukkig zat alles nog wel in de doos ondanks de gaten. wonder boven wonder werkte alles naar behoren. Maar er hoeft voor ons nooit meer iets verstuurd te worden met DPD.
Aftersales
Alles werkt goed, dus nog geen ervaring met de aftersales van Pixmania.
De site ziet er heel goed uit, is informatief en zeer uitgebreid. Er staan alleen enkele volslagen leugens in betreft de levertijden, bereikbaarheid en aftersales.
Deze order betrof een 32"TV, toestel was op voorraad en werd 2 dagen na bestelling verstuurd. Ik had gekozen voor snelle zending met UPS, kost wat maar dan heb je ook wat. UPS medewerker vroeg of we even wilden komen kijken naar de doos, want deze was beschadigd. Nou, de doos lag helemaal aan gort. Dus retour afzender. Na een week ontving ik een mail dat de retour zending was ontvangen en ik alles kon volgen in "my office" we zijn zakelijke klant.
Een half uur gezocht, maar helaas niets kunnen vinden. Een email verstuurd, hoewel mijn ervaring hiermee heel erg slecht was. Nu dus ook weer geen reactie. Dan maar telefonisch, het was tussen Kerst en nieuwjaar dus het kan drukker zijn. Hoezo drukker, ze namen gewoon niet op, speelden constant het bandje af en gooiden je eruit. Ik heb iedere dag tussen Kerst en nieuwjaar gebeld iedere dag hetzelfde. Begin 2008 weer geprobeerd en warempel een jufrouw aan de lijn. Ik heb gevraagd waar ik mijn retour zending kon afhandelen in My Office, helaas wist ze dat niet. Misschien kon zij de zending opnieuw versturen. Dat ging via interne mail en werd opnieuw verstuurd. 10 dagen later geen TV, weer gebeld en krijg een vriendelijke juffrouw aan de lijn die blijkbaar door zieke medewerkers alleen daar zat! Haar collega had het verkeerd behandeld en de TV was niet meer voorradig. Ik zou een voorstel krijgen voor een vervanger, hierop heb ik gereageerd en de TV alsnog een maand na de bestelling ontvangen.
De actie ligt hier constant bij de klant, Pix Mania doet zelf niets.
Deze maand een andere order geplaatst, voor gewone verzending gekozen, 4-5 dagen levertijd----> dat werd dus 11 dagen levertijd terwijl alles op voorraad was.
Aftersales
Zoals hierboven vermeld is de aftersales duidelijk beneden peil. Telefonisch slecht bereikbaar en emails worden al helemaal niet beantwoord.
Scherpe prijzen, de service is daar ook op aangepast.
Duidelijke site om producten te bestellen en scherpe prijzen.
Zodoende had ik voor Pixmania gekozen om een MP3-speler te bestellen. (was achteraf niet verstandig)
Als manier van aflevering had ik een Kiala-punt gekozen.
Na anderhalve week kreeg ik de melding dat de bestelling vanaf het Kiala-punt naar Pixmania terug was gegaan tewijl ik van niets wist.
Op telefoontjes en emails werd niet gereageerd.
Uiteindelijk werd de betaling teruggestort maar zonder de verzendkosten! En nu? Ik kon opnieuw een bestelling plaatsen volgens hun mailtje. En dan weer verzendkosten kwijt zeker? Toch maar ergens anders gekocht....
Aftersales
Buiten mijn schuld verzendkosten kwijt. Het is al twijfelachtig of uberhaupt mijn bestelling ooit verstuurd is geweest, wat het Kiala-punt wist van niets! (ook snel geld verdienen dus)
Pixmania heeft mooie prijzen. Dat was ook de reden om de LG auto radio daar aan te schaffen. De radio gaf echter problemem en heb ik terug moeten sturen voor reparatie. Ik kwam er toen pas achter dat de technische dienst alleen in Parijs zit. Dat zou nog niet zo erg zijn ware het niet dat de 'reparatie' meer dan 2 maaden heeft moeten duren.
Vervolgens bleek het euvel niet verholpen!!!
Daarover contact gehad met pixmania, waarbij aangegeven dat ik toch graag een oplossing zou willen zien. Het enige dat zij konden aanbieden was het apparaat opnieuw opsturen.
Daar heb ik voor gepast en heb uiteindelijk gewoon in nederland lekker lokaal bij de media markt een andere gekocht.
Radio opgestuurd in originele verpakking. Deze terug gekregen waarbij de verpakking geheel uit elkaar getrokken was en het schuimplastic in korrels door de hele doos heen zat.
Aftersales
Er was met pixmania niet tot een tevredenstemmende oplossing te komen (hetzij reparatie binnen een REDELIJKE termijn, hetzij vervangend product), dus rest alleen de slechtste beoordeling.
Daarnaast gaan er vaak dagen overheen voordat er op mail wordt gereageerd, terwijl hier volgens hun eigen website 24 uur voor staat.
Kortom, NIET kopen hier!
Website is prima, prijzen zijn scherp, bestelproces is eenvoudig. Betaald met creditcard. Orderstatusscherm: beetje rommelig / en onjuiste info waardoor je op een verkeerd been gezet kan worden: kan wat mij betreft beter. Maar toch, al met al, vind ik het zeer goed voor elkaar.
2-3 dagen in huis (DPD) gekozen: kostte 12 euri. Woensdag besteld & met CC betaald, de week erop pas in huis... Jammer want ik had het graag in het weekend gehad. Verzending door Pix duurde te lang (zeker druk??). Verstuurd vanuit Duitsland bij Luxemburg (!).
Pakket werd bij de buren afgeleverd. Geen bericht ontvangen in mijn brievenbus: slechte zaak!!!, maar hier kan Pix nix aan doen!! Op de track&trace site stond een naam die mijn buurman toevallig ook had.
Pakket was onbeschadigd, producten waren compleet en werken naar behoren. Echter, als de doos zwaar beschadigd was had ik dus een probleem gehad als mijn buren het geaccepteerd hadden!! DPD weg ermee... Matig zesje door de transporteur en doorlooptijd...
Niet nodig gehad.
Heb hier vorig jaar een scheerapparaat besteld, was iest goedkoper dan de rest. De levertijd stond op 1 week, na 1 week was het nog niet binnen, dus ik aan de lijn geweest(0900 nummer! ) en na lang wachten kreeg ik te horen dat volgens de medewerker het de volgdende week zou binnenkomen. Na nog een week nog niks, weer gebeld, zou weer volgende week worden, dus nog een week gewacht. Weer gebeld, en nu kreeg ik te horen dat zij het apparaat niet meer zouden krijgen van de leverancier.
3 weken en 10 euro verspild(bellen)
Aftersales
Heb een cashback aangevraagd aan de telefoon, dus ik dacht dat het allemaal geregeld zou worden.
na 2 weken nog niks te ontvangen hebben ben ik weer wezen bellen en het blijkt dat ik het via een formulier op hun site moest aanvragen, waarover mij niks was verteld toen.
Dit was mijn enige poging to koop bij pixmania, nooit meer bestel ik daar!
Beste YoghurtO_o,
Helaas heeft u geen bestelnummer opgegeven, zodat ik niets kan nakijken. Uit uw verhaal blijkt echter dat het gaat om een product dat niet op voorraad was op het moment van uw bestelling. Dit staat dan altijd aangegeven op de website en we vermelden daar dan de verwachte datum dat het product weer op voorraad zal zijn bij.
Die beschikbaarheidsdatum is de datum die we doorkrijgen van de leverancier. Het kan echter in uitzonderlijke gevallen gebeuren dat een leverancier 1 of enkele malen die datum opschuift. Dit is vermoedelijk bij uw bestelling gebeurd. De leverancier kon uiteindelijk het scheerapparaat niet meer leveren. Wij zijn in dezen helaas afhankelijk van de informatie die de leverancier ons verstrekt.
Ik kan verder weinig over uw terugbetaling zeggen zonder uw bestelnummer.
Pixmania
Het was de bedoeling materiaal te kopen voor mijn bedrijf in België en naar het buitenland te verzenden waar ik dat op dat moment nodig had.
Op aanraden van het callcenter van pixmania-pro.be heb ik dit online besteld in het land waar ik verbleef met mijn Belgische account. De facturatie zou dan op de normale manier verlopen. (vrijgesteld van BTW).
Na Bestelling werd toch (franse) BTW aangerekend wat voor een Belgisch bedrijf niet terugvorderbaar is, tenzij in bepaalde gevallen, en met ingewikkelde procedures. Door foutieve informatie van het Call center heb ik 19% "teveel" betaald. De rechtbank van Parijs is bevoegd voor eventuele klachten en die moeten in het frans gebeuren.
De verzending was correct, hoewel laat.
Aftersales
Toen ik opnieuw naar het call center belde omdat ik het niet correct vond dat men mij foute info had gegeven, kreeg ik te horen: "wat mijn collega had gezegd, dat weet ik ni, daar was ik niet bij". Men was alles behalve behulpzaam.
Zoekend naar een 8poorts, Gigabit Ethernet ondersteunende Switch kwam ik via de Pricewatch van Tweakers.net bij Pixmania terecht.
Doorgeklikt naar de site welke ik als zeer duidelijk heb ervaren en tot mijn blijde verbazing zat er voor de toch al goede prijs van het door mij gewenste product ook nog eens een PCI Gbit Lan kaartje bij.
Voor het bestellen was een minpuntje dat je na een prijs gezien te hebben voor het product werd geconfronteerd met een hogere prijs. Het wegklikken van een aantal opties deed het product weer op de oorspronkelijk aangegeven prijs komen. Ik zou liever hebben gezien dat ze bijvoorbeeld de extra garantie en dergelijk als optie zouden aanbieden waarbij de klant de keuze heeft deze aan te vinken in plaats van nu de keuze om deze uit te vinken.
De betaling via iDeal verliep vlot en gemakkelijk zoals dit ook hoort.
Na de betaling gelijk een email ontvangen met de gegevens en bevestiging van mijn bestelling.
Vijf dagen later (er zat een weekend tussen) krijg ik een mail met de gegevens over de verzending. Hierin was een link opgenomen waarmee je het pakket via de site van DPD kon volgen. Dit volgen zou mogelijk zijn 24 uur na het verzenden van deze mail. De volgende dag nogmaals gechecked in het pakket was ondertussen reeds in Amsterdam aangekomen. Bij thuiskomst om 17.00 uur diezelfde dag bleek het pakket echter zelfs al reeds geleverd te zijn
Het pakket was keurig verpakt in een kartonnen doos waarin beide artikelen in hun orginele verpakking gesealed zaten. De spullen werken zo direct uit de doos ook prima dus niets dan lof (en zo hoort het in mijn opinie ook!)
Aftersales
Als tevreden klant was er gelukkig geen noodzaak om de afersales te testen