« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 60
De website van Pixmania vind ik vreselijk onoverzichtelijk. Veel te veel informatie op het hoofdscherm en geen fijne indeling van de verschillende secties. Ik heb me meerdere malen rotgezocht naar mijn winkelmandje, de checkout en mijn persoonlijke instellingen op de site.
Toen ik eenmaal de checkout gevonden had kon ik snel betalen en ging het contact verder per e-mail goed en snel. De prijzen zijn naar mijn mening prima.
Netjes verpakt, vrij snel afgeleverd. Niets op aan te merken. Track & Trace werkte gewoon.
(nog) niet nodig gehad.
Ik maak deze shop review naar aanleiding van een bestelling van een IOLAIR MB24W monitor (de product review kun je vinden op "http://tweakers.net/pricewatch/220602/iolair-mb24w.html#tab:reviews"). Op de site stond een kijkhoek van 180 graden vermeld en ik verwachte dus een monitor met MVA paneel te ontevangen. Helaas werd een versie geleverd met een TFT paneel, die een veel beperktere kijkhoek heeft. Helaas kon geen vervangend exemplaar geleverd worden. Ik heb deze monitor getourneerd en het volledige bedrag inclusief verzendkosten terug ontvangen.
Aangezien ik mijn geld volledig teruggekregen heb, ben ik tevreden.
Een minpunt van deze webshop is wel, dat je bij het afronden van de bestelling enkele niet bestelde items uit je winkelmand moet verwijderen.
De monitor werd vier dagen na bestelling afgeleverd in de originele doos. Er zat geen extra verpakking omheen.
Aftersales
Een week na ontvangst van de monitor heb ik een klacht ingediend dat het product niet aan de specificaties voldeed. Vier dagen later had ik nog geen reactie ontvangen, dus heb ik nogmaals geklaagd. De eerst volgende werkdag kreeg ik bericht, met excuses voor het verlate antwoord. Bij dit bericht zaten een bon en een retournummer waarmee ik de monitor terug kon sturen.
Nadat ik via de site gevraagd had, hoe dit terugsturen precies moest, kreeg ik bericht dat het pakket door UPS opgehaald zou worden. Dit is inderdaad de volgende dag gebeurd.
Enkele dagen later was het geld terug gestort op mijn credit card (waarmee ik de monitor betaald had). Daarna heb ik nog gevraagd of ik de verzendkosten ook terug kon krijgen, een ook die kreeg ik teruggestort op mijn credit card.
Het kost even tijd, maar uiteindelijk ben ik zeer tevreden met de afhandeling van het probleem.
Website is rommelig. Hoewel dat niet mag uitmaken is de service gewoonweg bagger.
Ondanks de slechte service is het product nadat het weer op voorraad was toch vrij rap verzonden. Ook prima verpakt. Prima gedaan.
Aftersales
On-ge-lo-ve-lijk slecht. Na het product besteld te hebben krijg ik netjes een bevestiging. Tijd later krijg ik de melding dat het product niet op voorraad is en pas over een geruime tijd weer geleverd wordt. Hier wordt mij de opties gegeven te wachten of de bestelling te annuleren.
Ik mail terug (klantenservice@pixmania.nl) dat ik de bestelling graag wil annuleren. Vervolgens krijg ik hier geen reactie op. Enkele dagen later stuur ik de mail nogmaals. En nogmaals.. geen reactie. Toen ben ik dit tafereel ivm drukte even uit het oog verloren. Tot mijn verbazing kreeg ik ca. 2 weken later een mail dat de bestelling verzonden is... oke, geen reden tot paniek. NOGMAALS de annuleringsmail gestuurd. En nogmaals geen reactie. Tot 2 maal toe extra (inclusief vandaag) nog eens gemailed maar nog steeds geen reactie.
Ik heb dit nog nooit eerder meegemaakt bij een shop eigenlijk. Normaliter ben ik niet zo van de reviews plaatsen bij shops. Maar dit is wel zo ongelovelijk slecht dat ik het zeker even wil aanstippen. Ik zie hier al meerdere reacties staan van Pixmania op slechte beoordelingen. Alsof je een voorkeurspositie geniet wanneer je op een grote publieke website opeens WEL de problemen gaat oplossen.
Hele dikke -1. Ik bestel er nooit meer iets. Vertrouw het voor geen meter meer!
Deze shop zou uit de database verwijderd moeten worden. Enige communicatie is niet mogelijk. Het 0900 nummer is constant in gesprek. Email wordt alleen met standaard berichten beantwoord.
Middels credit card fraude zijn er allerlei bestellingen op mijn adres geplaatst. Wat er precies aan de hand is is nog niet duidelijk. In ieder geval is er een order van meer dan 2000 euro bij Pixmania geplaatst. Ik heb deze geprobeerd te annuleren maar kon geen contact met ze krijgen. Vervolgens wordt de bestelling in delen verzonden waarbij het mij een hoop moeite en geld kost om alle onderdelen weer terug te sturen. Dit loopt nu ongeveer 3 weken en het geld is nog niet terug terwijl alle pakketten allang terug zijn.
Geen enkele communicatie met Pixmania mogelijk. Ik had de order al voor de verzending geannuleerd maar het werd toch verzonden en deels door mijn buurvrouw aangenomen. Ook communicatie met DPD is niet mogelijk.
Aftersales
Ik wil iedereen met klem aanraden hier NOOIT te kopen. Het is een buitengewoon vaag zaakje en ik heb mijn geld nog altijd niet volledig terug terwijl alles allang terug is gestuurd. Sterker nog, nooit in ontvangst is genomen op 1 klein onderdeel na dat ik de volgende dag ongeopend terug heb gestuurd.
Heb al vaker wat bij Pixmania besteld, dit keer de Logitech MX anywhere. De site is wel erg druk maar ik kan er wel vinden wat ik moet hebben.
Ook word je goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling
mijn ervaring met Pixmania is erg goed en blijf er ook bestellen
de verzending is zeer snel voor iets dat uit Parijs moet komen, ook was de muis goed verpakt.
Pakket kon ik volgen met Track en Trace van DPD
Op 13 oktober in de namiddag eveneens een D-Link DSL-2640B besteld wegens constant uitvallen van het internet bij de vorige router. Deze router was echt zeer goed geprijsd bij Pixmania. Verzending via Kiala gekozen.
Zoals reeds vaak gezegd is de site nogal druk, maar de juiste producten zijn nog relatief eenvoudig te vinden. Negatief is wel dat als je op de nl site zit bij een product en je dan wilt naar de be site (bijvoorbeeld als je komt van Tweakers.net), je altijd terug naar de homepage verwezen wordt en terug naar het product op zoek moet. Ook bij het betalen is er nog altijd die garantie die standaard mee in je winkelmandje komt en omslachtig te verwijderen is.
Na betaling mooi bevestiging gekregen.
Vervolgens op 15 oktober bericht gekregen dat het product verzonden was, en link voor track & trace via de Kiala website. Uiteindelijk op zaterdagnamddag (!) 17 oktober bericht gekregen van Kiala dat het pakketje was toegekomen. Het product zat in een doos die ietsje groter was, maar dit was zeker met een router geen probleem. Het afhalen bij Kiala ging heel vlot.
Vermeldenswaardig is nog dat ik van Pixmania zelf wel pas 2 dagen later (maandag) bericht kreeg dat de bestelling was aangekomen bij Kiala. Maar omdat Kiala zelf mij al verwittigd had was dit ook niet echt een probleem en is de termijn van 4 dagen levertijd gerespecteerd, wat toch het belangrijkste is!
Aftersales
Product werkt voorlopig naar behoren.
Een WD 500Gb USB HD besteld een een logitech mapje waar deze in kan. Bestelling werd binnen 48 uur geleverd hetgeen ik erg vlug vond voor een bedrijf dat in Parijs schijnt te zitten. De artikelen bevonden zich in een kartonnen verpakking die strak om de artikelen zat; ze waren derhalve goed beschermd.
Bijzonder snel en adequaat beschermd.
Aftersales
Geen ervaring mee. De artikelen werkten namelijk naar behoren.
De website was nogal druk en overweldigend. Ik ben bij Pixmania terecht gekomen via een prijsvergelijk site. Die had me eerst doorgestuurd naar de .nl site. Pas bij het uitchecken kreeg ik de melding dat ik op de verkeerde site zat, en via de .be moest gaan. Mijn winkelwagentje werd gereset, ik werd naar de .be site doorverwezen, en moest opnieuw op zoek gaan naar mijn product. Dit kon mijn insziens klantvriendelijker.
Op 6 oktober, 's avonds, heb ik de DSL-2640B besteld aangezien mijn internetverbinding met mijn vorige router constant wegviel. Ik koos voor de standaard verzending. 7 oktober werd mijn bestelling verzonden, waarvan ik op 8 oktober een bevestiging kreeg. Vandaag werd het pakketje geleverd. De doos waarin het verzonden werd, was iets groter dan de verpakking van de router zelf, maar veel kon het niet bewegen. Alles was dus in orde.
Aftersales
Ik hoop dit niet nodig te hebben
Beste klant,
Bedankt voor uw review. We proberen continu de website de verbeteren, dus we zullen uw opmerkingen in overweging nemen!
Tot ziens bij Pixmania
Pixmania Benelux
Ik heb 25 september een grafische kaart besteld bij Pixmania. Een HD4890 voor 150 euro. Dat was de goedkoopste op dat moment. Op 28 september is het verzonden via Kiala. 30 september op het sorteercentrum in Nederland en pas 06 oktober op het afhaalpunt. Maar toen bleek dat het Kialapunt het pakket pas had ingescand nadat Kiala het bedrijf opgebeld had na een telefoontje van mij naar Pixmania. Ik ben dus positief over Pixmania, zowel voorraad indicatie als levering, echter over Kiala niet. Traag, slechts 2 euro goedkoper dan de pakketdienst. Een pluim voor de klantenservice, dat had ik niet verwacht gezien de slecht ervaringen van anderen.
De website vind ik slecht omdat het heel lastig is om precies die bestelling te plaatsen zonder bijgevoegde prullaria. Komt onsympathiek over. Ik wilde een Samsung 24" scherm aanschaffen bij Pixmania omdat de prijs laag was en het scherm als direct leverbaar op de website stond. Helaas pindakaas. Na bestelling en betaling werd mijn order in de stand "in behandeling" gezet. Dat bleef zo gedurende een week of wat. Ik heb op de Pixmania website diverse berichten gezet, in den beginnen vriendelijk en informerend, daarna meer richting klacht. Na enkele uren kreeg ik een automatisch bericht dat ik binnen 24 uur nader bericht zou krijgen. Mooi niet dus. Uiteindelijk geannuleerd via de website. Het enige goede was dat mijn geld opeens (zonder bericht...) werd teruggestort. Daar was ik mooi klaar mee. Gelukkig had Yorcom in Vlaardingen hetzelfde scherm, zo af te halen....
Geachte klant,
Bedankt voor uw bericht. We hebben uw bestelling bekeken en door een technische fout was de voorbereiding ervan vertraagd. Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft opgeleverd. Op de emails die u heeft gestuurd heeft u overigens wel iedere keer binnen 24 uur antwoord gehad (3x) ; zijn deze niet in uw spam terechtgekomen? In onze laatste email van 14/08 hebben we u geïnformeerd dat de bestelling op uw verzoek werd geannuleerd en dat het aankoopbedrag zou worden terugbetaald. Dit heeft u inmiddels ontvangen.
We hopen u terug te zien op onze website.
Pixmania Benelux
Verwarrende interface die meerdere "shops" tergerlijkertijd aanbiedt. Hierdoor moet een onoplettende koper meerdere verzendkosten betalen (of opnieuw een ander product bestellen = tijdsverlies).
Eenmaal je het product "besteld" hebt, duurt het makkelijk 2 dagen vooraleer de website dit ook zo aangeeft. Het is dus uiterst onduidelijk of je opnieuw moet bestellen of wat er misgelopen is. Ik vermoed dat je pas bestelt (volgens de website) als het geld toegekomen is bij pixmania.
Ze stuurden me een totaal minderwaardig product op (zie hieronder) waardoor deze shop voor mij nooit meer in aanmerking komt!!
Gewerkt via Kiala-punt, wat uiteindelijk de enige goedkope manier blijkt te zijn voor het bestellen van een autoradio. Let wel op: er zijn verschillende *shops* bij pixmania waardoor als je niet goed oplet 2 producten koopt bij 2 verschillende leveranciers (dus 2x verzendkosten). Het Kiala-systeem is wel handig, enkel de updates zijn nogal aan de trage kant (van status "bestelling moet verwerkt worden" naar "toegekomen"). De status op de pixmania-website lijkt ook niet realtime info te bevatten??
Helaas bleek het product dat ik bestelde (autoradio) een gebruikt exemplaar waarbij de garantie-zegel ("niet verbreken of je bent garantie kwijt") sterk beschadigd was. De CD-lade was onbeschermd verstuurd (die zit normaal gezien vastgeschroefd voor verzending) en het strafste van al: de power/audio-kabels waren doorgeknipt en nadien met plakband weer aanmekaar gezet!!!
Edit: in andere reviews lees ik dat men steeds veel te grote dozen gebruikt voor de verzending. Even melden dat ook ik een erg grote doos kreeg toegestuurd, doch daar het om een autoradio ging, was dat geen probleem...
Aftersales
Ik moet toegeven: ik neem nooit een extra garantie-regeling bij een webshop (en dat heb ik bij deze shop al erg veel beklaagd; zie verzending).
Het nummer voor informatie/communicatie is een betaalnummer! Ik heb geen contact-email-adres teruggevonden op de website.
Om het product terug te sturen diende ik het op te sturen naar Parijs (gekocht bij pixmania.BE). Kost: >26 EUR gezien het gewicht.
Ik selecteerde VERGOEDING aangezien ik principieel niets meer zal bestellen bij deze firma gezien het kapotte product dat ze me opstuurden.
Tot op heden (2009-10-01) niets ontvangen op de rekening van Pixmania/fotovista!
Beste klant,
Bedankt voor uw review. We hebben uw bestelling bekeken, en gezien dat u het product heeft teruggestuurd als "niet tevreden, geld terug". Zoals u de staat van het product beschrijft, is het duidelijk een non conform product; we zullen daarom behalve het product ook de oorspronkelijke verzendkosten vergoeden. Dit was nog niet gebeurd, omdat we uw bankgegevens nog niet hadden. Hierover hebben we u een email gestuurd.
De kosten voor het terugsturen van het product vergoeden wij, als u ons een bewijs van de gemaakte kosten stuurt. Hierover zult u nog bericht ontvangen.
Onze excuses voor het ongemak. We hopen het probleem zo naar tevredenheid te kunnen oplossen.
Pixmania Benelux
De website is niet overzichtelijk genoeg om door te hebben dat er twee versies van de GorillaPod bestaan. Het artikel dat ik heb besteld.
Direct nadat ik een artikel had besteld bij Pixmania, realiseerde ik mijn fout. Ik had een goedkope versie besteld, en ik wilde de duurdere. Het was (gecommuniceerd via email) niet mogelijk mijn bestelling ongedaan te maken. Ik wilde nog wel een duurder product afnemen. Ik citeer: "Een bestelling kan niet meer worden geannuleerd zodra hij in verwerking gaat. Uw monitor staat op dit ogenblik klaar om aan DPD te worden gestuurd. Hij zal dus binnen enkele dagen aan u worden afgeleverd." Vervolgens wordt maar liefst 5 dagen later, de bestelling daadwerkelijk op de bus gedaan! De bestelling is met een Duitse firma, DPD. Aangezien ik geen controle had op het ontvangstadres was weigeren aan de deur onmogelijk. Dit zou trouwens opnieuw problemen hebben kunnen opleveren. De moeite van terugsturen heb ik mezelf ook bespaard. Dan heb ik niks meer, geen geld en geen product. Internetbedrijven leer je pas kennen als er iets fout gaat. Bestel niet bij Pixmania.
Beste klant,
Zou u ons uw bestelnummer (begint met CCL) of klantnummer kunnen doorgeven, zodat we uw bestelling in detail kunnen bekijken? We gaan hier dan een passende oplossing voor zoeken.
Bij voorbaat dank.
Pixmania Benelux
Ik wilde een Panasonic LX3 compact camera goedkoop aanschaffen. Bij Pixmania was ie al een tijdje het goedkoopst volgens de pricewatch.
Uiteindelijk de knoop doorgehakt en besteld. Keurig netjes via de website. Geen onduidelijkheden. Supersnelle levering daarna. Binnen 4 dagen had ik het apparaat in huis. Keurig netjes verpakt. Originele verpakking ook netjes verzegeld. Alles wat erin hoorde zat er ook in.
Erg tevreden dus tot nu toe.
Goed verpakt en binnen 4 dagen na bestelling in huis.
Aftersales
Ik hoop natuurlijk dat ik het niet nodig zal hebben. We zullen het zien in het geval van ...
-Website is erg druk, vergelijken van artikelen werkt niet.
+breed assortiment, prijzen, levering
Volgens afspraak geleverd binnen twee werkdagen
De bestelling op pixmania is prima en vlot verlopen. Het artikel zelf was uitstekend geprijst. En al is het produkt goedkoop, de afhandeling door Pixmania verloopt keurig. De informatie is correct en de bestel- en statusfaciiliteiten van PIX zijn zeer uitgebreid. De verpakking van het artikel is keurig en pixmania houdt je keurig op de hoogte van hun acties. Dat wil zeggen tot Kiala in beeld komt. Zie hiervoor hierna. In het algemeen kun je zeggen: koop vooral bij pixmania; gusntige prijzen en goede afhandeling. De betaling via IDEAL verloopt zonder problemen. maar laat dan vooral de aflevering niet via Kiala verzorgen. Er zijn verschillende opteis voor verzending. Express en normaal zijn dan misschien iets duurder (de totaalprijs blijft toch nog gunstig) maar het bespaart je een hoop gedoe met Kiala.
Minder tevreden ben ik over de afwerking door Kiala. Het transport verloopt traag en toen mijn pakje eenmaal bij het afeleverpunt was moest ik ruzie maken met het afleverpunt om mijn pakje mee te krijgen. De barcode kon niet ingescand worden (onbekend en niet correct) en daarom wilde men mij het pakje niet meegeven. Ondanks dat ik alle kosten allang had voldaan, claimde men dat het pakje niet van mij was zolang zij het niet konden inscannen. Uiteindelijk is er een oplossing geforceerd maar voor mij nooit meer Kiala. Eerdere bestellingen via DPD verliepen overigens probleemloos.
Aftersales
Hier heb ik gelukkig geen ervaring mee en kan daarover dus geen oordeel geven.
Beste klant,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat de levering via Kiala niet is verlopen zoals gewenst. We zien inderdaad dat er een probleem is geweest met de barcode. We zullen van onze kant de klacht doorgeven aan Kiala, om dit soort misverstanden in de toekomst te voorkomen.
We hopen in ieder geval dat u tevreden bent met het product.
Tot ziens op onze website,
Vriendelijke groeten,
Pixmania Benelux
Heb het product 15 september om 22:00 besteld en direct betaald me ideal.
Alles liep prima en op de site was alles goed te vinden en werd alles duidelijk aangegeven.
Product werd netjes de 17de gelevert en was prima te volgen via een link op de website.
enige nadeel is dat de doos van de camera los in een grotere doos zat.
Dit had wel opgevuld mogen worden.
Pixmania heeft ruime keus, en ze zijn niet duur. Weinig op aan te merken. Je krijgt ook en bevestiging van de bestelling.
Verzending via Kiala gaat niet echt snel.
Verpakking was waardeloos.
Aftersales
Ik kreeg uiteindelijk wel een doos geleverd, maar wat blijkt? De doos was leeg! Geen draadloos usb-hub die ik wel al betaald heb!
Waarschijnlijk door het slechte verpakken (doos kon je aan de onderkant gewoon openduwen) is de inhoud zoekgeraakt of gestolen.
Ik heb gebeld met Pixmania, maar die verwezen me naar de mail. Inmiddels heb ik al diverse malen gemaild, via e-mail en ook via hun contactformulier, maar krijg gewoon GEEN respons. Alleen een automatisch gegenereerde e-mail.
Ik geef dus een zeer slecht voor de aftersales, want die is gewoon 0,0 !
Beste klant,
Zoals zojuist telefonisch besproken, is uw pakket terug in onze centrale. Zodra het geregistreerd is, zal de terugbetaling worden aangevraagd.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft opgeleverd.
Pixmania Benelux
zodra dat gebeurt is, zal ik de aftersalecijfer wat aanpassen
edit:
inmiddels 29 september, en ze zijn hun belofte nog niet nagekomen. Nog geen geld terug en ook geen product.
edit2:
dit is toch niet te geloven!
Ze houden hun belofte niet en gaan OPNIEUW weer een onderzoek starten!
Krijg ik een email:
Beste Dhr. Langenberg ,
Naar aanleiding van uw verzoek eerder vandaag aan onze klantenservice, delen we u mede dat we een aanvraag hebben ingediend bij Kiala tot opening van een onderzoek.
Uiteraard wordt u van de voortgang van dit onderzoek op de hoogte gehouden.
De site is rommelig en weinig overzichtelijk. Vooral bij kleine dingen. Ik vond de filter-adapter via Google, dat was gemakkelijker dan zoeken op de site.
De bevestiging van de bestelling kwam snel en de status-updates via email zijn goed. Ik kon met Ideal betalen
De verzending via Kiala is nadelig, ofschoon goedkoop. Er zijn weinig afhaalpunten in mijn omgeving en ze zijn ver. De bestelling was goed verpakt, maar een filteradapter kan ook in een bubbeltjes-envelop verzonden in plaats van in een grote doos. In dat geval kost de verzending 88 cent en kan hij gewoon door een brievenbus
Artikel besteld en vooraf betaald met iDeal. Dezelfde dag nog geannuleerd. Geen reactie op mijn e-mail berichten. Later weer e-mail verstuurd. Ik krijg steeds een automatisch berciht dat ik binnen 24 uur antwoord zal krijgen. Geen reactie. Op een gegeven moment krijg ik bericht dat de bestelling klaar ligt bij het Kiala punt. Nogmaals bericht verstuurd dat ik de bestelling nog dezelfde dag geanulleerd heb, dat ik de bestelling dus niet ga ophalen en dat ik graag mijn geld terug wil. Geen reactie.
Communicatie is absoluut onmogelijk bij annulering! Men houdt zich volledig stil aan de andere kant en betaald het geld niet terug.
Aftersales
Bestelling dus nog dezelfde dag geannuleerd. Geen enkel bericht meer gehad over de annulering. Geen cent terugbetaald ontvangen. Mijn advies: bestel hier alleen als je het zeker weet, want de annuleer knop werkt absoluut niet bij dit bedrijf. Je bent dan gewoon JE GELD KWIJT en je hebt ook geen product!! Kortom, JE EINDIGT MET LEGE HANDEN!
Geachte klant,
Uw annulering is wel degelijk goed doorgekomen en het bedrag is inmiddels al terugbetaald, op 26/08/2009. Diezelfde dag heeft u daarover een email van ons ontvangen. Over de annulering hebben wij u eerder ingelicht op o.a. 26/07, 29/07 en 04/08.
We zullen alsnog een terugbetaling voor de verzendkosten voor u aanvragen.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd,
Pixmania Benelux
Op 25-8-2009 heb ik een bestelling geplaatst en met paypal betaald. Op 26-8-2009 kreeg ik een mailtje om voor validatie een nummer in Frankrijk te bellen. Dit nummer is niet bereikbaar, continue in gesprek. De helpdesk (0900 nummer a 25 cpm) bevestigde dit, het nummer was 'overbelast'. Wat ik wel kon doen is een kopie van mijn identiteit en bewijs van adres faxen. Op dat punt heb ik de bestelling geannuleerd, zoveel moeite ga ik niet nemen voor een online bestelling.
Daarnaast is het vervelend dat bij je bestelling automatisch extra garantie en een klantenkaart wordt bijgevoegd, als je niet oplet betaal je daar ook nog voor.
Beste klant,
U heeft het verzoek ontvangen van de afdeling validatie om contact met hen op te nemen; dit is een standaard veiligheidsprocedure die door ons wordt uitgevoerd. Op sommige momenten is het opgegeven nummer drukker bezet dan op andere. Mocht u er niet door komen, dan kunt u ook altijd even een email sturen. Onze excuses voor het feit dat het niet meteen is gelukt.
De extra garantie en de klantenkaart kunt u naar keuze verwijderen tijdens het bestelproces.
We hopen u terug te zien op onze website.
Pixmania Benelux
Zet dat dan in het mailtje, dat je ook per email kan reageren. Dit is wat jullie sturen:
<quote>
U heeft een bestelling geplaatst op
www.pixmania.com en we danken u voor het getoonde vertrouwen en voor uw interesse in onze producten.
Om de op de site ingevoerde gegevens met betrekking tot de betaling te controleren, verzoeken we u contact met ons op te nemen op: 0033 / 1 45 01 35 88 .
Zolang wij geen bericht van u ontvangen, kunnen wij helaas niet overgaan tot het verzenden van uw bestelling, ondanks dat wij het geld dan al reeds ontvangen kunnen hebben.
Met dank voor uw begrip en hopende dat wij zeer binnenkort uw bestelling kunnen verzenden, met vriendelijke groet,
Votre contact : H.lajaj - Service Validation
</quote>
Ook nog met een stukje Frans er in....