Ik was op zoek naar een Linksys WRT54G, en via de deeplink van Pricewatch kwam ik bij de Routershop terecht.
Meteen een bestelling geplaatst, tegen een lage prijs, en betaald via IDeal. In dezelfde minuut een e-mail met orderbevestiging.
Verzending was 5,-. De router werd de volgende dag direct verstuurd. Omdat ik niet thuis was, pas vandaag (4 dagen later) ontvangen. Netjes verpakt, en natuurlijk het goede product.
Had een aanbieding (gratis USB-ontvanger) gezien van routershop voor de router waar ik in geinteresseerd was (Senao ESR-9710). Na een nachtje erover te slapen (ik zat te twijfelen tussen 2 routers) besloten te bestellen, maar helaas gold de aanbieding niet meer.
Via de chat gevraagd of het toch nog mogelijk was mee te doen met de aanbieding, en na overleg met de leverancier was dat uiteindelijk geen probleem!
Routershop is wel iets duurder dan de rest, maar de service maakt veel goed! (bovendien zijn er weinig andere shops die Senao leveren)
De twee aparte doosjes van de USB-ontvanger en router zaten samen in een grotere doos, met wat extra karton om alles op zn plek te houden.
Maandag betaald via bank, dinsdag verstuurd en mailtje met tracking# (had maandag gekund, maar ik kon niet betalen via i-deal doordat ik niet direkt via de website kon bestellen ivm de gemiste aanbieding), woensdag binnen. Kan gewoon niet netter.
Nog niet nodig gehad.
Prima webshop. Orderbevestiging via email. Ook een email dat de bestelling verzonden is. Track & Trace gegevens erbij, prima. Ik heb een WRT54GL besteld, Routershop had op dat moment voor de laagste prijs en had 'm ook in voorraad. Geleverde product voldoet aan de eisen.
Al eens eerder een WRT54GL en een Senao Sub362ext bij Routershop besteld. Ook toen was ik tevreden over de vlotte afwikkeling.
Zondagmiddag besteld, dinsdagmiddag in huis. Router goed verpakt verstuurd, geen klachten.
Geen ervaring mee.
Op 5 november heb ik bij routershop.nl 2 usb netwerkadapters van D-Link besteld. Had elders al een D-Link router + adapter gekocht en wilde mijn 2e pc en laptop ook gebruik hiervan laten maken. Bij routershop kon ik 2 adapters kopen voor de prijs waar ik elders maar 1 adapter had kunnen kopen. De prijzen zijn hier dus erg gunstig!! De website is duidelijk opgezet en de producten hebben veel informatie. Het winkelwagen systeem werkt hier ook prima. Ik heb er voor gekozen om mijn bestelde producten met I-Deal te betalen (goedkoopste verzending). Het bedrag werd netjes van mijn rekening afgeschreven en direct daarna kreeg ik een bevestigingsmail binnen.
De zelfde dag nog een mail ontvangen met een track&trace nummer om mijn bestelling te volgen. 6 november zou alles dus geleverd moeten worden. Helaas kreeg ik op 6 november per mail door dat de levering 1 dag was uitgesteld. Je word dus overal netjes van op de hoogte gehouden. Zoals beloofd stond op 7 november de TNT aan de deur met een pakketje. Alles zat goed verpakt in een kartonnen doos met voldoende vulling. In de doos zat verder nog een reclame blaadje en de bon.
Aftersales
1 adapter werkt prima. De ander moet ik nog proberen op de laptop. Dus met de aftersales heb ik nog niets te maken. Maar ik heb er volle vertrouwen in dat dat wel goed zit bij routershop.
Ik had problemen met de recent bij Routershop.nl gekochte Linksys RVS4000 (alles werkte, behalve het FTP protocol gaf problemen): na enkele 'calls' bij Linksys geen vertrouwen dat snelle oplossing bij Linksys voorhande was en besloten om deze (tene bijbetaling) in te ruilen voor een super snelle D-Link DIR-655 (Wireless N) bij Routershop.nl: Routershop heeft me werkelijk zéér goed geholpen en geadviseerd: de D-Link DIR-655 router was binnen 2 dagen in huis en werkt als een zonnetje: SUPER snel (werkelijk merkbaar sneller dan de Linksys) en makkelijk te installeren: een DIKKE pluim voor Routershop.nl !
Goed verpakt, snelle en correcte levering
Aftersales
Nadat ik problemen geconstateerd had met de nieuwe Linksys RVS4000 goed geholpen en uiteindelijk verwezen naar Linksys Nederland Support (daar loop je dan tegen 'n ambtenarij aan.....): omruilen van deze Linksys RVS4000 tegen een alterbatief zonder FTP problemen was ook snel & goed geregeld: compliment voor ROUTERSHOP.NL !
Ik heb op 30 september een wireless N modem/router besteld. Dit was de eerste keer dat ik iets bij Routershop bestelde. De router kostte 99 euro, plus 5 euro aan verzending. Dit heb ik met iDeal betaald, waarna ik een scherm kreeg dat ik betaald had. Ik heb tevens een e-mail gekregen met de gegevens van de bestelling, zoals ordernummer en verzendadres. De opmaak was (net als die van de site) zeer overzichtelijk en mooi.
Mijn eerste indruk was zeer positief. De site is netjes, rustig, en overzichtelijk. Levertijden staan op de site, wat ook weer een pluspunt is. Ik heb vaak genoeg meegemaakt dat ik moet bellen voor de levertijden. Dat hoefde nu dus niet. Het is voor mij ook een pluspunt om met iDeal te kunnen betalen, aangezien dit sneller is dan via een overschrijving. Het grootste pluspunt is echter LiveChat, een module om met de verkoper te kunnen praten (Bij hun aangegeven als "Chat met de expert"). Dit werkt zeer prettig. Helaas is er niet altijd iemand aanwezig.
Het bestelde artikel is keurig geleverd. Het geheel werd 's avonds door TNT aan de deur afgeleverd. Het product zat in een anti schok module (karton papier) in een stevige kartonnen doos. Extra voordeel: Er werd gebruik gemaakt van Track&Trace, waardoor ik de status van afleveren kon volgen. In de doos zat een factuur, met een foldertje. Volgens mij werd er voor de factuur gebruik gemaakt van gerecycled papier, wat een bonuspunt oplevert. Ik weet dit alleen niet zeker.
Aftersales
Ik heb zeer weinig te maken gehad met aftersales, door de nette afhandeling en verzending. Ik heb één keer gebruik gemaakt van LiveChat, om mijn order status op te vragen. Dit omdat ik zo stom was geweest om over de email te kijken waarin de 3S code stond. Zeer vriendelijk personeel, en een vlotte en professionele afhandeling. Klasse!
Een zeer goede shop. Ik heb op 10 september een tweetal netwerkproducten besteld, een Linksys gigabit switch en een gigabit notebook adapter. Beide producten stonden op een levertijd van 1-3 werkdagen. Op de tweede dag een mailtje gekregen dat de producten slecht leverbaar waren en de 17e binnen zouden komen op hun magazijn.
Goed, ik heb op de 19e nog niets gehoord over mijn bestelling, dus ik dacht ik mail zelf even over de status. Ik kreeg netjes antwoord terug, met de melding dat de notebook adapter inmiddels binnen was, maar dat de switch niet voor 25 september binnen zou komen ivm slechte beschikbaarheid. Een tweede vertraging, kan Routershop weinig aan doen. Tevens werd aangeboden om mijn bestelling te wijzigen in een andere switch die wel leverbaar is. Ik heb hem gewijzigd in een switch van 3Com, wel iets duurder maar deze was tenminste leverbaar. Hierbij heb ik de vraag gesteld hoe de betaling van het prijsverschil geregeld moest worden, waarop ik op 20 september antwoord kreeg dat ik de 3com voor de prijs van de Linksys zou krijgen. Pluim voor Routershop, dit zullen niet veel webshops doen denk ik!. De bestelling kwam de volgende dag aan.
Alles geleverd in een grote kartonnen omdoos met vulsel. Er kon niets gebeuren met de inhoud, prima in orde dus. Tevens met Track&Trace code geleverd, zodat de zending gevolgd kan worden.
Aftersales
Geen ervaring mee, mijn producten werken prima. Aangezien het contact voor de levering prima is verlopen, verwacht ik dat de aftersales ook wel dik in orde zal zijn.
Mooie website, kan alles prima vinden, netjes voorraad status erbij en goede prijzen. Betalen kon via rembours, vooruit per bank , credit card en ideal.
Lekker voor ideal gekozen aangezien dat goedkoop was en lekker snel binnen.
Prima verzending, om 3 uur in de middag besteld, half uurtje later verzendbevestiging met tracking code dat het verstuurd was.
volgende dag netjes afgeleverd in bruine doos met opvulmateriaal.
Aftersales
Blijkt bij binnenkomst dat ik zo stom ben geweest om een access point te bestellen terwijl ik een router met access point nodig had. maar was al bezig met installeren ..
even gebeld en gevraagd of het nog mogelijk was hem om te ruilen. Geen punt zeiden ze, even formulier op de site invullen voor een servicenummer. dezelfde dag nog servicenummer gehad en pakje opgestuurd. woensdag bij hun aangekomen en direct dezelfde dag nog geruild voor de router variant. deze was 3 euro duurder en dat hoefde ik niet te betalen, ook hebben ze zelfs voor de verzendkosten terug betaald wat ik dus helemaal niet had verwacht ! dat noem ik nou topservice !
Goede, overzichtelijke website. Bevestiging komt direct binnen. Ik kocht een wireless ADSL router (speedtouch) en een Linksys USB wireless adapter, combinatie van die 2 was bij Routershop het goedkoopst.
Via track&trace bij te houden hoe het staat met de verzending.
Prima verpakking in een stevige doos met opvulmateriaal om schuiven te voorkomen. Bestelling was compleet en op dinsdag in huis (zaterdag besteld). Ik ben hier erg tevreden over.
Ik heb bij deze winkel een ethernet bridge besteld die volgens de site op voorraad was. Er was bij de afhandeling een probleem met iDEAL, waardoor ik de bestelling niet kon afronden. Een mailtje naar de webshop werd snel en netjes beantwoord. Uiteindelijk maar gewoon via overschrijving betaald.
Een dag na de bestelling kreeg ik een verzendbevistiging met track &trace nummer. De volgende ochtend werd het pakketje bezorgd. De bridge was zat netjes in een iets grotere doos, de lege ruimte in de doos wal opgevuld met karton. Niets op aan te merken!
Zeer goede website met een breed assortiment voor (draadloze) netwerken. Overzichtelijk en meerdere betalingsmethoden.
Toen ik op 3 juli bestelde stond bij mijn product aangegeven dat de verzending zijn vijf werkdagen zou duren (dus 1 week) en op 9 juli kreeg ik bericht dat het product verstuurd was. Netjes op tijd dus.
Zending is te volgen met Track&Trace en de verpakking is goed.
Aftersales
Op 10 juli zou het product geleverd moeten zijn. Toen ik thuiskwam van mij werk was er echter niets afgeleverd. 11 juli 's ochtends gelijk even Track&Trace geraadpleegd en daar bleek mijn zending niet bekend te zijn. Ik heb daarop routershop een mail gestuurd met de vraag hoe dit kon en wanneer ik de zending kon verwachten. Binnen een uur(!!!) had ik al antwoord dat door een fout bij TNT de zending vertraagd is en ik op 12 juli het product tegemoet mag zien.
Gezien de snelle respons (binnen één uur reactie op mijn mail) en het feit dat Routershop zelf contact opneemt met TNT om het probleem op te lossen is voor mij zeer positief!
Tot nu toe erg tevreden, goede overzichtelijke website. Vooral de klantenservice is erg uitgebreid. Ze geven bijvoorbeeld advies aan mensen zonder kennis van ICT en hebben veelgebruikte termen opgesomt. De E-mail is geweldig snel beantwoord (binnen 8minuten!!), de prijs van mijn WRT54GL was 10euro lager dan andere winkels, in dit geval erg goed dus!
Uitstekende verpakking. Pakketje ook op tijd binnen. Zeer goed dus
Website kunnen we kort over zijn ; Super overzichtelijk en netjes!
Het bestellen en betalen ging gewoon super met Ideal.Kreeg na een aantal minuutjes een bevestigingsmail en een tracknummer, ook gewoon goed dus.Prijzen zijn gewoon goed en niet te duur.
Ook hier zeer goed, bestelling na 1 dag al in huis.Zo moesten alle bedrijven zijn.
Verpakking ook top , en niks beschadigd.
de site is overzichtelijk en de live chat is erg handig en werkt goed.. Er waren wat problemen met de betaling waardoor ik 2x voor de order betaald heb, maar dat ligt aan iDeal en niet aan routershop denk ik..
niks op aan te merken.. Het product was de dag na de bestelling al bezorgd..
Aftersales
Nadat ik zag dat ik 2x voor 1 order betaald had heb ik een mail gestuurd en is het geld teruggestort op mijn rekening. Het heeft 2 weken geduurd voordat het bedrag weer op mijn rekening stond maar hier hadden ze ook direct voor gewaarschuwd nadat ik de mail gestuurd had.
Een zeer duidelijke, overzichtelijke website met goede voorraadindicatie. Ook de reviews zijn een handige aanvulling, net zoals de uitgebreide specificaties.
Ik kreeg om tien uur een mailtje met een T&T nummer. Ze garanderen niets maar zeggen dat het meestal de volgende dag in huis is, wat bij mij ook het geval was. De zending zat in een kartonnen doos met een dikke prop papier zodat het geheel niet kon schuiven. Dat had iets beter gemogen, denk ik.
Aftersales
Ik was zo intelligent vijf keer over dezelfde typefout in m'n adres heen te lezen, dus ik mailde ze (om 01:30 oid) die ochtend om half tien had ik al antwoord dat het aangepast was. DOA/RMA heb ik nog geen ervaring mee, maar als dat net zo gaat, top!
Duidelijke website, eenvoudig bestellen. Ruime betalingsmogelijkheden. Na de bestelling kreeg ik een duidelijke proforma factuur (in mijn geval betaling vooraf).
Na betaling kreeg ik een email met het track&trace volgnummer. De bestelling was vervolgens binnen 2 dage thuis. Perfect!
Perfect op tijd geleverd. Bestelling is primna te volgen via Track&Trace.
(Nog) niet nodig gehad.
Overzichtelijke website. Duidelijke omschrijving. Verwachte levertijd klopt.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Prijs uitstekend.
Verzending snel in huis. Goed verpakt. Er wordt gebruik gemaakt van Track&Trace.
Zeer nette website, alles goed verzorgd, ook uitgebreide informatie over hoe je ze kan bereiken. Ze hebben zelfs een chat functie ingebouwd wat helemaal makkelijk is !
Prima verzending, zit allemaal goed stevig verpakt in een kartonnendoos met opvulmateriaal. Ook netjes track & trace per mail ontvangen zodat ik alles kon volgen.
Aftersales
Bleek bij aankomst dat ik het verkeerde produkt besteld had, even formulier op de site invullen. Binnen een uur had ik een servicenummer en kon ik het pakket terugsturen. Maandag kwam het pakket bij routershop aan en dinsdag had ik mijn nieuwe apparaat. Was zelfs 3 euro duurder en dat hoefde ik niet eens bij te betalen !! Super service !
Een degelijke webshop waarbij de internetsite overzichtelijk is, de betaal mogelijkheden legio en de algehele indruk bijzonder goed is.
Zaterdag 24 februari een router + netwerkkaart besteld. Binnen het kwartier een bevestiging van deze bestelling. Prima in orde.
Maandag 26 februari kreeg ik een bevestiging van de verzending inclusief een track en trace nummer. De volgende dag was op de site van TNT duidelijk zichtbaar waar het pakket zich bevond.
27 februari is het pakket geleverd. Prima indruk.
Nadien een mailtje ontvangen met daarin het verzoek deze survey in te vullen.
Indruk verzending: Zeer goed!
Goeie website, en de chat met de winkel vind ik zeer handig. Je krijg keurig antwoord zonder meteen veel te dure artikelen in de maag gesplitst te krijgen. Maar je moet natuurlijk altijd je gezonde verstand blijven gebruiken.
Wat kan ik zeggen ? Een dag tussen bestelling en ontvangst van een artikel op voorraad. Met Track and trace erbij. Verpakking gezien het artikel ook oké. Het scheelt overigens wel qua prijs als je met Ideal betaald.
Aftersales
Ik maakte zelf een fout: bestelde de access point ipv de router. Geen probleem: na een mailtje en een belletje dezelfde dag nog de router besteld + betaald, en de access point is op de weg terug. Als de credit van de access point ook vlot verloopt, krijgen ze van mij een dikke pluim.