Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer +31(0)30-6691222
KVK 32079458
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard VISA € 0,-
Vooruitbetalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 209 prijzen, 442 unsortedprijzen
Prijsindex 102,5 (2,5% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Over Routershop

Routershop.nl is een initiatief van Netwerkshop BV. Netwerkshop is een IT onderneming die inmiddels jarenlange ervaring heeft op het gebied van e-commerce. Onze filosofie is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten gekoppeld aan een scherpe prijsstrategie.
Betalen en verzenden

Routershop verstuurd alle Nederlandse zendingen met PostNL

Routershop heeft geen afhaal mogelijkheid.

iDeal
Rembours
¤ 16,66

= direct leverbaar

Openingstijden

Routershop is een webwinkel en is dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. E-mail wordt
op werkdagen van s'ochtends 09:00 tot 17:30 behandeld. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30.

Routershop.nl

Score: 1 1 0 0
Totaal 13 12 3

Gepost door ameijers, zondag 12 februari 2012 11:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Contact gehad met de winkelier alvorens het product aan te schaffen. Kreeg duidelijke uitleg en totaal geen verkoop praatje. Uiteindelijk op basis van het advies dit product aangeschaft. Super tevreden ermee

Op tijd en keurig.

Gepost door peterkns, donderdag 9 februari 2012 18:49
Algemeen: Score: 4 Verzending: Aftersales:

nog geen oordeel dit is de tweede bestelling,snel verzonden en snel hier in frankrijk geariveerd.

heb nog wel wat problemen met de bestelde router de fritzbox

Gepost door robertdb, woensdag 8 februari 2012 16:48
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Snel geleverd, tegen een goede prijs. Product werkt ook prima! Informatie over de bestelling kwam ook netjes binnen.

Binnen korte tijd ontvangen, netjes verpakt.

Gepost door madmax31, woensdag 8 februari 2012 16:18
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Zeer overzichtelijke website, Prijzen van materialen zijn scherp, uitzoek van verschillende merken en types. en het personeel weet ook waar het over praat.

Goed ingepakt, en uiteraard snel geleverd.

Gepost door Frabo, woensdag 8 februari 2012 13:10
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Uitstekende website; zeer overzichtelijk. Groot aanbod artikelen; duidelijke beschrijvingen; makkelijk shoppen. Uitstekende communicatie; leverancier goed bereikbaar. Prijs is heel redelijk; geen verzendkosten. Het gekochte product blijkt van uitstekende kwaliteit te zijn.

Perfect

Aftersales

Aanvankelijk dacht ik het artikel niet te kunnen gebruiken en ontving prompt een servicenummer voor retournering. Nadien bleek de fout bij mij te zitten en werkte het artikel toch en naar volle tevredenheid. Snelle communcatie met de servicedesk (e-mail).

Gepost door basfluijt, woensdag 8 februari 2012 10:30
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De bestelling was gemaakt en kreeg 20 minuten na betaling via ideal de bevestiging dat het product verzonden was. Dit alles netjes met een Trackingummer.
-----
Een mail met de vraag of alles naar wens was, met de mogelijkheid tot het ingeven van jouw mening op Tweakers. Wat wil je nog meer? Ik ben bijzonder tevreden over de Routershop! Waren alle Online-shops maar zo betrokken bij hun klanten. Ga zo door, dan weet ik zeker dat er nog vele tevreden klanten zullen volgen.

Heb het pakket op het werk laten bezorgen omdat ik vaak laat thuis ben. Vrijdag besteld maar nooit verwacht dat deze al de volgende dag aangeboden zou worden. Super! Vervolgens via tracking een alternatieve dag uitgekozen voor een tweede aflevering (maandag). Ook netjes op maandag bezorgd. Echt Top!

Gepost door smeetsf, dinsdag 7 februari 2012 21:27
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke website met praktische selectiecriteria, die erg snel werkt. De informatie is uitgebreid maar niet te uitgebreid en duidelijk omschreven.
Daardoor is de keuze gemakkelijk en snel te maken.
Ook ben ik erg tevreden over de snelle levering en de gratis verzending.
De door mij gekochte Draytek Vigor 2130 2 VPN functioneert prima. Ook waren er geen problemen bij de installatie.

zie ook bij algemeen. Verder was de router ook degelijk, handzaam en veilig verpakt

Gepost door fpostma, dinsdag 7 februari 2012 19:48
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik gebruik deze shop voor de meeste netwerk dingen die ik snel wil hebben. Het is soms even zoeken op de site, maar de zoek werkt goed Als artikel gemerkt zijn als 'op voorraad' dan heb je bij bestelling ook daadwerkelijk de volgende dag thuisbezorgt. Dat is voor een mij belangrijke reden om deze winkel te gebruiken. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar de bestelling gaan wel altijd goed, dat telt voor mij dan net iets meer.

Info op de site over de apparaten en antwoord op vragen via mail is ook zeer goed. Betaal ik (indirect) graag voor.

Goed verpakt, compleet en binnen 24 uur bezorgt, wat wil een mens nog meer ?

Gepost door rsvissers, dinsdag 7 februari 2012 17:18
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De winkel heeft erg veel producten, daardoor moeilijk "het juiste" te vinden, maar gelukkig ook een goede zoekfunctie. Het gewenste product was op voorraad en werd de dag erna al meteen geleverd, super! Eerst telefonisch nog even contact gehad (was al tegen 5en), snel een medewerker aan de lijn en het was allemaal geen probleem. Meteen statusupdate via email en enkele minuten later weer toen het verzonden werd.

Snelle verzending, goed ingepakt en goed op de hoogte gehouden door via de email, super!

Gepost door jdenijs, dinsdag 7 februari 2012 16:15
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Zeer tevreden over deze shop. De omschrijvingen van de producten die ze verkopen zijn uitgebreid en duidelijk.
De betaling verliep vlekkeloos en het geen wat ik besteld had werd de volgende ochtend al bezorgt.

Scherpen prijzen met soms nog scherpere aanbiedingen.
Kortom als ik iets nofig heb kijk ik eerst of ik het bij routershop.nl kan kopen.
-----
Keurig een mailtje met de order staus ontvangen.
Dus niet zoals bij sommige webshops dat jezelf maar moet ruiken wanneer de order verzonden gaat worden.
Gelukkig niet om de week een spammailtje met een reclame folder ofzo iets zoals bij andere webshops. Ik kom echt wel terug zodra ik iets nodig heb

Zeer snelle levering.
Goede verpakt.

Gepost door m.sliks, dinsdag 7 februari 2012 15:38
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

Producten zijn snel te vinden. Uitleg is ook aanwezen. Productcombinaties worden voorgesteld. Mocht je er niet uitkomen kun je altijd bellen. Telefoon nummer is makkelijk te vinden.

De volgende dag al binnen vindt ik zelf er prettig.

Aftersales

Zijn goed telefonische te bereiken en staan je goed te woord.Mocht je er niet uit komen dan is er altijd een specialist die je verder helpt. Het versturen van fabrieks informatie in de form van een pdf mocht dit nodig zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat de instalatie en informatie zelf allemaal moet opzoeken.

Gepost door padacom, donderdag 19 januari 2012 23:02
Algemeen: Score: 1 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 2

In de week na kerst een draytek 2130 besteld die op voorraad zou zijn volgens de site.
De bevestiging gaf ineens 2-3 dagen aan en na een belletje daags erna zou het zelfs iets langer kunnen worden.
Telefonisch afgesproken de order te cancellen en de toezegging gekregen dat de terugbetaling binnen 10 dagen!!! zou plaatsvinden.
Wel raar als je zelf eerst betaalt vooraf en daarna zo lang op je geld moet wachten terwijl je niets geleverd hebt gekregen...
Een paar dagen later kreeg ik een mail dat de bestelling verzonden zou worden!!????
Weer gebeld en vernomen dat het pakketje gelukkig nog niet weg was....
Vorige week donderdag gebeld na ruim 2 weken en een verbaasde medewerker aan de lijn waarom mijn geval fout was gegaan... Het zou met de betalingen van de vrijdag mee gaan en in orde komen.
Nu, weer een week later en bijna 3 weken nadat ik het geld heb gestort maar weer gebeld waar mijn geld bleef.

Deze club is zeer slordig met andermans geld en verre van professioneel bezig.
Kijkend naar alles wat fout is gegaan vanaf mijn bestelling (geen correcte voorraad info) de niet gecancelde order (zou zo verzonden zijn als ik niet gebeld had) en de inmiddels 4 telefoontjes die ik heb moeten plegen (ze zijn wel bereikbaar en kunnen sorry zeggen maar daar gaat bij mij de kachel niet van branden!) ben ik zeer ontevreden over deze shop.
Mij zien ze niet gauw terug hier!!

niets verstuurd maar zeer slecht kan hier niet worden ingevuld helaas

Aftersales

slordige administratie, men roept maar wat!
Weer gebeld en vernomen dat het pakketje gelukkig nog niet weg was....

Deze club is zeer slordig met andermans geld en verre van professioneel bezig.
Mij zien ze niet gauw terug hier!!

Gepost door mrnopants, zaterdag 7 januari 2012 03:53
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Dankzij eerdere ervaringen in het verleden weer bij deze winkel besteld. Ik had netwerkkabels nodig en voor een vriend direct een router meebesteld.

De website oogt rustig en is overzichtelijk, je kan snel vinden wat je zoekt.

Besteld rond een uur of 4 en betaakd via iDeal, vandaag al bezorgd in een bruine doos met adres sticker op de doos en een factuur in de doos.

Gewoon prima shop, leveren snel en hebben een goed assortiment.

Gepost door Timeout Service, donderdag 5 januari 2012 17:07

Beste shop,
helpen zeer goed bij offerte aanvragen, over welke spullen er nodig zijn etc etc.

zelfs lenen van spullen om richtantennes mee af te stellen doen ze niet moeilijk over.

Kortom veel kennis een een goed advies !

Gepost door Libbz, dinsdag 13 september 2011 09:33
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik heb al eerder hier besteld en net zoals de vorige keer viel mij op hoe veel meer informatie op de website terug te vinden is dan bij andere webwinkels waar ik het product kon kopen. Al mijn vragen werden beantwoord waardoor ik de bestelling plaatste.
Routershop was iets duurder dan de concurrenten, maar niet schokkend ofzo (netgear gekocht).
Toen ik besteld had kreeg ik direct een mailtje met daarin mijn bestelling en een los emailtje met daarin een proforma factuur, ik betaal namelijk met de hand omdat ik geen ideal kan gebruiken.
Ik heb de proforma factuur direct betaald en de volgende morgen kreeg ik een mailtje dat betaling bij hun binnen was. Ik vond het allemaal erg soepel en snel werken.

Ongeveer een uur nadat ik het mailtje had ontvangen dat de betaling binnen was kreeg ik een e-mail waarin stond dat mijn bestelling verstuurd was. In dit mailtje stond ook een code waarmee ik de bestelling kon volgen.
De volgende dag kwam de bestelling correct binnen, prima stevig verpakt in een neutrale doos, niks mis mee.

Gepost door Creative S, donderdag 19 mei 2011 17:03
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

De website is goed overzichtelijk. Bestellen ging simpel en na betaling via iDeal (verzendkosten overigens ¤5,- en niet ¤5,95) keurig een bevestiging via mail gekregen.

's Middags (17-05-2011) om 13.54u al een mail gekregen met de Track&Trace-code. Alles ging vrij vlot. Geheel volgens afspraak is het pakketje tijdens de reguliere rondrit van de TNT (18-05-2011) rond 10.30u afgeleverd. De router was keurig stevig verpakt en bijgesloten uiteraard de factuur.

Gepost door Y00n, zondag 8 mei 2011 00:37
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Mooie overzichtelijke website. De productinformatie wordt op een prettige manier gepresenteerd. De omschrijving, specificaties en bijvoorbeeld de reviews zijn makkelijk bereikbaar.

Vrijdagavond besteld om 18:51 uur. Om 19:08 al een bevestiging dat het product is verzonden inclusief tracktracecode. Die tracktracecode was niet nodig, want het product werd al de volgende ochtend bezorgd op zaterdag. Ik ben meer dan tevreden over deze snelle levering.

Gepost door bdrooij, vrijdag 8 april 2011 07:23
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik vind de website van Routershop een mooie/nette uitstraling hebben en een overzichtelijke structuur hebben. In eerste instantie wist ik niet precies wat ik nodig had maar dankzij het makkelijke menu ben ik toch bij het juiste product uitgekomen.

De klantenservice van Routershop is goed bereikbaar. Voor de aanschaf van mijn Draytek 2710n-B heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker om wat advies te vragen. Het was duidelijk dat deze jongen verstand van zaken had en wist wat er op zijn website staat.

Op advies van Routershop heb ik dus uiteindelijk de V2710n-B besteld en betaald via i-Deal. Het apparaat was direct leverbaar en zou dus op zaterdag worden geleverd.

Ik heb mijn bestelling om 17:00 uur smiddags geplaatst. Later op de avond kreeg ik een mailtje van Routershop met een track & trace nummer waarmee ik mijn bestelling kon volgen.
De volgende dag stond TNT post voor de deur!

Aftersales

Ik hoopte geen aftersales nodig te hebben maar per abuis had ik in plaats van de 2710n-B een 2710n-A (Voor een analoge ADSL lijn) moeten hebben. Maandagmorgen naar de website van Routershop gegaan en een retour formulier ingevuld. Ik kreeg binnen een uur een servicenummer van Routershop waarmee ik de verkeerd bestelde router mocht terug sturen.

Omdat ik zo snel mogelijk het goede product wilde hebben heb ik gebeld met de klantenservice. Ik kreeg opnieuw een vriendelijke jongen aan de telefoon die mij verder hielp. Maandagmiddag om 13:00 uur heb ik de producten omgewisseld.

Het kantoor van Routershop is trouwens makkelijk bereikbaar en telt redelijk veel medewerkers. Toen ik eenmaal buiten was wist ik dat ik met een betrouwbare website zaken heb gedaan. Momenteel draait het internet goed en is de geadviseerde Draytek router goed geinstalleerd.
Mijn volgende aankoop zal zeker weer bij Routershop zijn!

Gepost door smarco, woensdag 30 maart 2011 22:27
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ben op deze site terecht gekomen nadat ik dit van een collega van mij gehoord had, ik heb toen op internet wat na gespeurd en het bleek dat dit een zeer betrouwbare partij was.

Dit blijkt in de realiteit ook zeker zo te zijn, ze doen wat ze beloven en zelfs nog meer.

De site is erg overzichtelijk en goed in gedeeld onder verschillende koppen.
Ik was zelf opzoek naar een nieuwe modem voor mijn ADSL verbinding te vervanging van mijn experia box van KPN.

Je klikt gewoon op het kopje modems en je krijgt een goed onderbouwde scroll down menu aan de linker kant met diverse opties die het zoeken zeer eenvoudig maken.
Annex A of B... Bedraad of Draadloos het is allemaal onderverdeeld onder verschillende koppen.

Ik heb deze bij hun besteld vanwege hun slogan vandaag voor 20:00 besteld morgen in huis, en ja als je gewoon tot 18:00 moet werken dan is dit zeker een uitkomst.

Ik heb deze toen op dinsdag 15 Maart besteld via de site, er stond op dat moment ook dat deze direct leverbaar was en daar ging ik dank ook van uit.

En ja hoor zowaar zag ik toen ik die avond op 9 uur mijn mail checkte een mail met de bevestiging dat deze verstuurd was en tevens zat er een track and trace nummer van tnt bij met nettjes de vermelding dat ik de bestelling vanaf 11 uur kon volgen via de site van de TNT.

En ja hoor toen ik de dag daarna thuis kwam van mijn werk had mijn vrouw het pakketje in de middag aangenomen van de tnt.

Was nettjes in een omdoos verpakt met keurig alle gegevens.
Product onbeschadigd ontvangen en kon hem gelijk gebruiken

Aftersales

Toen ik mijn bestaande experia box wou vervangen voor deze suite ik wel op wat problemen met instellen... ik ben geen IT Specialist en kwam er niet altijd even goed uit volgens mij had ik alles goed ingesteld qua instellingen van het modem maar toch werkte hij niet.

Hoe vervelend dit ook was zijn ze bij routershop wel te berijken tot 20:00 in de avond dus ja wat doe ik... ik ga gelijk bellen met ze.
Na wat instellingen doorgelopen te hebben met ze zijn we samen tot het besluit dat deze fritz!box wat hun noemde een DOA was.

De beste man van routershop stelde voor dat hij voor mij een service nummer liet aanmaken voor mij, dit zou echter de volgende dag pas gebeuren omdat er nietmand van de service afdeling meer was maar dat maakte mij niet zo veel uit.

De volgende ochtend kreeg ik nettjes van hun service afdeling een service nummer en tevens ook een antwoordnummer zodat ik hem kosteloos kon terug sturen naar routershop.

Wat ze niet wisten is dat ik niet ver van de meern af woon (woerden) dus ik belde ze op om te vragen of ik hem niet gewoon kom komen omruilen bij hun op de zaak. Dit was verder geen enkel probleem. Dus ik stapte in de auto en ging richting de meern, ik werd netjes opgevangen door iemand van routershop en die nam mijn product mee naar de service afdeling 5 a 10 min later kwam hij terug met een vervangend product.

Deze thuis aangesloten en deze werkt echt gelijk perfect!!

Gepost door tha_crazy, dinsdag 22 maart 2011 13:01
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 4

Prima webshop.
Echter alleen is het zoeken naar speciale producten vrij lastig.
Je bent best lang aan het zoeken hiernaar en vandaar dat ik eerst ook het verkeerde product had besteld, namelijk een DAP-1360 D-Link DAP-1360 Wireless-N Accesspoint / Bridge / Repeater terwijl deze niet zou voldoen

Gewoon prima.
Goed verpakt, was er bij mij een dagje later aangezien ik zelf niet thuis was.
Niks op aan te merken

Aftersales

Ook hier scoren ze goed.
Ik bestelde als bedrijf en heb dus geen recht op koop op afstand.
Het omruilen voor een ander product gaat echter wel zonder problemen.
Mail reactie is hier ook goed, krijg vrijwel altijd binnen 2 uur een reactie.

Ook de RMA aanvraag was snel, dezelfde avond nog terwijl ik deze om 9 uur 's avonds had ingediend.

VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011