Hoofdcategorieën

E-mailadres
Telefoonnummer +31(0)30-6691222
KVK 32079458
Aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg
Levert aan particulieren en zakelijke klanten
Transportmogelijkheden Afhalen, Belgie, Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Creditcard VISA € 0,-
Vooruitbetalen € 0,-
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 207 prijzen, 496 unsortedprijzen
Prijsindex 101,7 (1,7% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Over Routershop

Routershop.nl is een initiatief van Netwerkshop BV. Netwerkshop is een IT onderneming die inmiddels jarenlange ervaring heeft op het gebied van e-commerce. Onze filosofie is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten gekoppeld aan een scherpe prijsstrategie.
Betalen en verzenden

Routershop verstuurd alle Nederlandse zendingen met PostNL

Routershop heeft geen afhaal mogelijkheid.

iDeal
Rembours
¤ 16,66

= direct leverbaar

Openingstijden

Routershop is een webwinkel en is dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. E-mail wordt
op werkdagen van s'ochtends 09:00 tot 17:30 behandeld. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30.

Routershop.nl

Totaal 18 17 3

«  1  2  »Resultaten 1 t/m 20 van 34
Gepost door jvdsanden, dinsdag 24 april 2012 22:54
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Goede prijs, snelle levering en een duidelijke website. Heeft meerdere webwinkels waarvan ik in het verleden al eens gebruik van heb gemaakt.

Op zondag besteld en op dinsdag geleverd. Op zich is dit goed, maar op de website stond aangegeven voor 17:00 vandaag besteld morgen in huis. Lijkt me op zondag nogal optimistisch, maar moet zou wel als uitzondering op de regel vermelden dat dit moeilijk is.

Gepost door keesg, dinsdag 24 april 2012 18:15
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

De routershop heeft een breed gamma aan routers. e.e.a. is snel te vinden op de site, bestelprocedure gaat verder soepeltjes.
Tevens zijn er voldoende reviews te vinden die je keuze kunnen bevestigen.

Je krijgt keurig een de dag voor levering een mailtje met track and trace code. Had het product in het weekeinde besteld. Gevolg levering dinsdag.
Dinsdag werd het produkt dan ook geleverd

Gepost door parcifal, zondag 15 april 2012 15:11

Bestelling snel verzonden
en vooraf ook goede hulp bij t zoeken naar de juiste artikel

de bestelling ging voledig naar wens met bevestiging en verzendstatus.

Bestelling via Ideal gedaan en de prijs was zeker goed vergelijkbaar met andere winkels.
Bovendien waren er geen verzendkosten.

snel , voledige info per email , goed verpakt en met Track&Trace

Gepost door schmappel, donderdag 12 april 2012 13:45
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Heldere en overzichtelijk site, oogt betrouwbaar. Via e-mail wordt je netjes op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Op tijd geleverd, netjes verpakt. Via Track&Trace te volgen.

Gepost door AnderNeo, woensdag 11 april 2012 08:24
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

Ik heb goede (zakelijke) ervaringen met deze winkel.
Vanaf moment één deden ze niet moeilijk over kopen op rekening. Simpelweg een uitreksel van de KVK digitaal meesturen met de bestelling was voldoende en afdoende. Ook het bestellen op rekening onder het minimale bestelbedrag was geen enkel probleem.

Producten zijn goed verpakt en de verzending is zeer snel. Bestelling is 17.11 uur geplaatst en de volgende morgen tegen een uur of 10.00 was de bestelling binnen.

Aftersales

Ik heb hetzelfde product (een UMTS antenne) meerdere keren besteld. Bij het eerder bestellen heb ik altijd een combinatie gekocht: een antenne inclusief een connector-omvormer. Dit zat er bij een latere bestelling niet bij, omdat ik toen achteraf zag dat ik dus de losse antenne had besteld. Hier was ik samen met een medewerker telefonisch snel achter en de volgende dag had ik alsnog de kabeltjes binnen. Goed te woord gestaan dus.

Ook het eerdere punt van het op rekening kopen onder het minimale bedrag was geen probleem. Dit kan ik op mijn eigen account nu standaard doen.

Gepost door pgrandach, dinsdag 10 april 2012 22:06
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Erg helder en duidelijk is alle informatie te vinden. Betreffende product, bedrijfsinformatie en condities.

Direct informatie beschikbaar over het bestelde product incl track en trace informatie.

Gepost door gizzmallach, dinsdag 10 april 2012 16:03
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

geen opmerkingen, prima geregeld, van bestelling tot telefonische hulp bij bestelling, ook handige bundels zijn beschikbaar wanneer je een totaalpakket wilt bestellen

geen opmerkingen, ook prima

Gepost door josf, dinsdag 20 maart 2012 18:38
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijk en snel gevonden via zoekmachine. Overzichtelijke site en je weet direkt de totale kosten.
Snelle afhandeling met aanmelden etc.

Zoals gemaild is de verzending verzonden en deze was dus ook de volgende dag in huis.

Gepost door Happybuccaneer, dinsdag 20 maart 2012 16:53
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Duidelijke website, kan snel alles vinden. Van bijna alle producten zijn is gedetaileerde informatie te vinden.

De zending was binnen 48 uur binnen wat voor mij snel genoeg is. Het was goed verpakt en beschermt.

Gepost door AMarre, donderdag 15 maart 2012 12:38
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Op zoek naar een koppelstuk om twee Cat5 kabels te verbinden kwam ik op deze site terecht. Eerst nog wat andere sites bekeken, maar toen bleek het 17.00 uur te zijn en op de sites waarop ik aan het zoeken was bleek het voor 16.00 besteld volgende dag in huis. Daarom besloten om bij Routershop een koppelstuk en een kabel te bestellen. Het is niet het goedkoopste, maar mijn ervaringen zijn heel goed. Vrij breed aanbod, en een goede levertijd. Ik heb nergens problemen mee ondervonden.

Voor 17.30 besteld, en zoals de site zegt heb je het dan de volgende dag in huis. Zo ook bij mij. De verzendkosten zijn niet echt laag, maar kunnen ermee door. En het was mij het waard om het te bestellen in plaats van zelf naar een winkel te gaan.
Wat ook werkte was de track and trace functie. dus ik wist zeker dat ik het de dag erna zou krijgen.

Gefeliciteerd! U heeft met deze review een Netgear Stora MS2110 NAS met 1 TB harde schijf gewonnen!

Wilt u net zoals deze klant kans maken op een leuke prijs. Laat dan na het ontvangen van uw bestelling een shopreview achter!

In de maanden april en mei 2012 maakt u kans op de: Western Digital My Book Essential 2TB USB 3.0
(waarde: 125 euro!)

Alvast bedankt!

Bedankt!

ik heb inmiddels een mail gestuurd naar het info adres.
ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet, Awan
Gepost door mbartelink, donderdag 15 maart 2012 08:27
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

De website is overzichtelijk en bied voldoende keuze. Ook het zoeken naar producten is eenvoudig middels de selectiecriteria aan de linkerkant. Prijzen zijn over het algemeen aantrekkelijk / gemiddeld en het bestelproces loopt zoals je tegenwoordig mag verwachten: eenvoudig en soepel.

Ik heb twee Logitech Harmony Adapters gekocht, echter uiteindelijk bleek er maar 1 op voorraad. Ik werd op de hoogte gesteld van dit feit met de vraag of er 1 uitgeleverd kon worden en 1 gecrediteerd kon worden. Communicatie was duidelijk en snel en het gecrediteerde bedrag stond 4 dagen later op mijn rekening.

Gepost door adewinkel, maandag 12 maart 2012 17:20
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik was toe aan een nieuw modem. Een Fritzbox 7390. De site gaf een goede indruk. Overzichtelijk en informatief. De prijs was doorslaggevend, de laagste van de twee leveranciers die mij betrouwbaar leken.
Dat er dan geen verzendkosten betaald moesten worden en de modem op voorraad was, was erg prettig. Ik was net te laat met bestellen anders was het de volgende dag al geleverd. Via mail wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status.
Een bijkomend voordeel was de mededeling op de site dat producten zonder vragen binnen veertien dagen retour mochten. Geeft toch een betrouwbare indruk.

De Track en Trace werkte prima. Alles werd netjes op het aangekondigde tijdstip afgeleverd. Prima verpakt ook.

Gepost door c.j. klein, maandag 12 maart 2012 15:36
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Mijn vragen omtrent de GlobalSurfer III+ in combinatie met een richt antenne of omni directionele antenne, welke op een afgelegen plaats in het buitenland zal worden toegepast, werden snel en duidelijk beantwoord door de Routershop. Volgende week kan ik de installatie daar pas in gebruik gaan nemen . Pas dan kan ik de kwaliteit van het Routershop advies gaan beoordelen. Als de installatie werkt zoals geadviseerd ben ik daar in staat deze review als zeer positief af te ronden :-) !

Snel en compleet geleverd.

Gepost door rpvanderwiel, woensdag 7 maart 2012 21:56
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 5

De webshop is duidelijk en overzichtelijk. Prijzen zijn scherp/concurrerend te noemen. De getoonde informatie van de producten zijn ook zeer compleet.

Zoals overeengekomen is de levering gedaan. Track&Trace klopte.

Aftersales

Kan niet anders zeggen dat dit gewoon goed mag worden genoemd. In mijn enthousiasme een Draytek router voor mijn nieuwe KPN internet aansluiting besteld. Tijdens de oplevering bleek echter dat de lijn niet ADSL, maar VDSL is. Ik heb de router wel aangesloten gehad, maar kreeg het niet aan de praat (logisch achteraf)

Router kon worden geretourneerd in de originele verpakking en ik kreeg netjes een VDSL exemplaar opgestuurd. Kudo's vanwege deze afhandeling.

Een volgende bestelling weer bij deze shop!

Gepost door Meints, woensdag 7 maart 2012 12:35
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

De ene dag bestelt, de volgende dag geleverd, kan niet beter.

De Ruckus MetroFlex 2211 (door medewerker aanbevolen) presteert boven verwachting.

Metroflex als repeater toegepast, aanvankelijk geen ontvangst, met Tablet en smartphone. Nu (door 2 betonnen vloeren) 100% signaal.

Gepost door de boekhouder, dinsdag 6 maart 2012 19:35
Algemeen: Score: 5 Verzending: Score: 5 Aftersales: Score: 5

N.a.v. een artikel in Computer Idee bij de Routershop.nl terecht gekomen. Wou betere antenne op mijn router maar mij werd een EnGenius accespoint aangeraden. Verkoper was zeer terzake deskundig. "Probeer het maar, lukt het niet stuur je hem gewoon terug". Helaas door de traagheid van het signaal van Ziggo kreeg ik ook met de EnGenius niet de gewenste ontvangstsnelheid op 20m afstand. Het apparaat teruggestuurd en tot mijn grote verbazing na drie dagen gewoon het geld terug op de rekening. Grote Klasse!

Op vrijdag besteld, zaterdag in huis. Ales keurig bevestigd via mail en Track&Trace nummer ook via de mail gekregen. Ook het terugzenden was keurig verzorgd. Duidelijke mail met instructies.

Aftersales

Een bedrijf kun je het beste beordelen aan zijn after sales. Verkopen en opsturen kan iedereen. Routershop heeft mij na de verkoop ook aan alle kanten geholpen. Toen het echt niet bleek te kunnen wat de doelstelling was kon ik gelijk het apparaat terugsturen en had ik vrijwel direct mijn geld op mijn rekening terug.

Gepost door daniel_75, dinsdag 6 maart 2012 14:31
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 5 Aftersales:

Ik vind dat de website overzichtelijk is met een fijne kleurkeuze. De informatie bij de produkten klopt naar mijn inziens. Vaak staat er ook een weblink naar de website van de fabrikant. Een zeer groot voordeel van ROUTERSHOP is de zeer goeie zoekfunctie. Je typt een gedeelte in en je krijgt een uitrolmenu van de produkten, ik vind dit ideaal. Voor dat ik bestelde heb ik telefonisch contact gezocht voor advies. Dit was een normaal telefoonnummer, dus geen extra kosten om de winkel te bereiken en er werd snel opgenomen De verkoper had voldoende technische kennis om het juiste produkt aan te bevelen n.a.v. mijn specifieke situatie. Na de bestelling welke ik betaald heb met Ideal ontving ik een email dat de betaling ontvangen was. Vlak daarna een email met een tracktrace link dat het pakketje verzonden en volgbaar was. Ik vind het jammer dat er zelfs bij Ideal betaling nog 5 euro verzendkosten berekend worden. Dit zou in de winstmarge meegerekend moeten/kunnen worden vind ik. Daarom een score goed i.p.v. zeer goed.

Na bestellen een email met het tracktrace nummer. Pakketje is prima verpakt, correct adreslabel en zoals afgesproken de volgende dag in huis.

Ik zou persoonlijk de keuze willen hebben tussen meerdere vervoerders. Ik ben een voorstander van DHL, deze kan je namelijk bij een servicepunt af komen halen. Wie is er tegenwoordig overdag nog thuis. Bij DHL kan je na je werk nog even je pakketje ophalen en ja daar zou ik dan wel die 5 euro bezorgkosten voor willen betalen.

Gepost door mvdhoek, maandag 5 maart 2012 19:33
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales:

Duidelijke website. Informatie over het product is correct en het bestellen via de website verliep zonder problemen en was eenvoudig (betaald via ideal) . Na bestelling een duidelijke bevestiging en de eerste werkdag meteen een mail met de bestelling en trackcode om de bestelling te volgen.
De prijs van de Devolo dLAN 500 AVtriple+ 500Mbps Starterkit was een stuk lager dan bij de concurrerende webwinkels, het was duidelijk een echte aanbieding.

Aflevering via PostNL keurig verpakt in doos, met factuur.

Gepost door atemunro, vrijdag 24 februari 2012 16:09
Algemeen: Score: 5 Verzending: Aftersales:

Zeer goed website, order mogelikheid. Ik wilde en Deveolo 500 kopen. Vanaaf Tweakers Pricewatch kwam ik op het site.

Vooraad goed enz. Makelijk te bestellen.
Prima ingepakt. Goed informatie enz

Het Devolo 500 werkt heel goed. Ik heb al 4 keer 200 en die werken samen. Zelf het snelheid is verbeteerd omdat het entree punt is nu een Devolo 500.

Gepost door Evaliem, maandag 13 februari 2012 07:33
Algemeen: Score: 4 Verzending: Score: 4 Aftersales: Score: 4

goede service en contact. prijs kwaliteit verhouding is goed advies en technische kennis zijn aanwezig.

leveringen komen meestal eerder op in ieder geval op tijd.

Aftersales

Telefonisch contact achteraf met contactpersoon over de levering en tevredenheid.
Bij een geleverd product geven ze volledige ondersteuning via de website. Ook regelen ze trainingen indien gewenst voor apparatuur die via de site gekocht kan worden.
Met deze aanbiedingen voor trainingen zijn ze concurrerend met andere trainings instanties.

«  1  2  »
VNU Media logo Hosted by True

© 1998 - 2012 Tweakers.net B.V. - Alle rechten voorbehouden - Contact - Jouw privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van:

Website van het jaar 2011