Hoofdcategorieën

E-mailadres info@routershop.nl
Telefoonnummer +31(0)30-6691222
KVK 32079458
Transportmogelijkheden Opsturen, Rembours
Betaalmogelijkheden Bankoverschrijving, Creditcard american express, Creditcard mastercard, Creditcard Visa, iDeal, Rembours
  Regels voor bijkomende kosten
Rembours € 13,09
Creditcard American Express € 13,09
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 514 prijzen, 285 unsortedprijzen
Prijsindex 106,3 (6,3% boven gemiddeld)
106,3 (6,3% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Over Routershop

RouterShop.nl is een initiatief van NetwerkShop BV. NetwerkShop is een IT onderneming die inmiddels jarenlange ervaring heeft op het gebied van e-commerce. Onze filosofie is het aanbieden van een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten gekoppeld aan een scherpe prijsstrategie.
Betalen en verzenden

RouterShop verstuurd alle Nederlandse zendingen met de TNT post.

RouterShop heeft een afhaal mogelijkheid, hiervoor moet u alleen wel eerst een afspraak maken.

iDeal
Rembours
¤ 13,09

= direct leverbaar

Openingstijden

RouterShop is een webwinkel en is dus 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. E-mail wordt
op werkdagen van 's ochtends 09:00 tot 17:30 behandeld. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00.

RouterShop.nl

18 Verzending 5 5 5
4 Aftersales 3.5 4 4

Gepost door John2B, dinsdag 13 oktober 2009 20:05
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 2

Op 7 oktober 2007 een Netgear FVG318 aangeschaft via de webwinkel, betaald, en om 14:41 een ontvangst bevestiging gehad.

Zoals je mag verwachten van een webwinkel.

2 uur later 16:08 een verzendbevestiging ontvangen en de volgende dag in huis...TOPPIE.

Snelle afhandeling van op voorraad zijnde produkten, en hulde aan TNT Post die doet wat ze beloven ;-)

Pakketje was prima verpakt.

Aftersales

Op de website van de Routershop is niets terug te vinden over de garantie die zij verlenen op hun produkten. Ik ga er dan ook vanuit dat zij de garantietermijn hanteren die op de site van de fabrikant wordt aangegeven.

Op de site van Netgear wordt voor het produkt Netgear FVG318 een termijn van 3 jaar aangegeven. Echter de routershop zegt maar 2 jaar garantie te geven op dit produkt (3 dagen over de 2 jaar.)

Zij verwijzen mij voor de garantie van het 3e jaar door naar de fabrikant? Erg klantvriendelijk is dat zeker niet, afschuif service eersteklas.

Ik stond op het punt een nieuwe router aan te schaffen incl. extra dect telefoons bij de routershop...helaas, ik kijk wel even ergens anders, daar waar de garantie termijn wel duidelijk wordt vermeld EN WEL wordt nageleeft..

Prima, ik ga het zelf wel de RMA regelen met de fabrikant, maar laat het hier (en daar) graag weten dat ik hier niet tevreden ben met de garantie afwikkeling van de Routershop (en alle aanverwante shops)

Gepost door mrnopants, zondag 27 september 2009 15:44
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Vrijdag even snel een usb wifi stick besteld omdat ik een laptopje had zonder wifi nog. bestelde vrijdag rond kwart over 8 s'avonds met ideal. site is overzichtelijk als je een beetje thuis bent in de spullen.

ik ken dit bedrijf inmiddels al wat langer en koop er vaker dus ik heb er aardig wat vertrouwen in.

prima verzending, in een kartonnen doos met factuurtje erbij. en razendsnel bezorgd. s'avonds besteld, had hem zaterdag ochtend al in huis via TNT. verzendkosten zijn ook maar 5,95 dus scheelt weer in de prijs.

Aftersales

geen oordeel, niet nodig gehad.

Gepost door Microkid, zondag 27 september 2009 14:37
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik zocht een DLink 655 router en volgende pricewatch was Routershop een van de goedkopere met een goede review. Helaas was de router niet leverbaar. Maar als service kan je je mail adres achterlaten. Zodra het product er weer is krijg je een mailtje. Vrijdag was het dus zo ver. Het product was er weer. S'avonds meteen besteld. Heldere site, goed te zoeken, veel informatie. Prima dus. Meteen betaald via ideal. Na de bestelling keurig een bevestigingsmailtje ontvangen. (17:41 uur).

Om 18:45 kreeg ik al een mailtje dat de router verzonden was. Ofwel ruim in 1 uur! Geweldig! Er zat ook een track en trace code bij. De volgende dag werd de router netjes door TPG afgeleverd in een goede doos. Opgevuld met extra papier.
Ofwel : levering binnen 18 uur. hulde

Gepost door ViNcE, dinsdag 8 september 2009 20:54
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Ik wilde snel adsl modem kopen, omdat de vorige kapot was gegaan. Had van te voren al wat gezocht en zag dat routershop precies op mijn woon-werk route lag. Ben er naar toe gereden, heb toen ik voor de deur stond telefonisch contact opgenomen en gevraagd of ik direct kon ophalen. En dat was geen probleem. Ben naar binnen gelopen en stond 10 minuten later weer buiten met mijn modem. Thuis geinstalleerd en werkte (bijna) meteen.

Opgehaald

nvt

Gepost door Foolproof, dinsdag 8 september 2009 20:41
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Over Routershop ben ik zeer positief. Ik heb er tot dusverre 3 keer iets besteld. Bij mijn laatste bestelling had ik zowel voor als na mijn bestelling technische vragen die keurig en vakkundig werden beantwoord. Over de levertijden en aftersales ben ik verder uiterst tevreden. Grote kans dat ik m'n volgende modem/router ook weer bij hen bestel.

Op vrijdagavond om 19.00 uur een nieuwe modem bestemd en zaterdagochtend stond de bezorger al voor m'n deur. Super!!!

Aftersales

Voor de keuze van m'n nieuwe modem ben ik vooral afgegaan op het advies van Routershop. De nieuwe modem (Speedtouch 546) beviel me echter toch niet helemaal (o.a. tegenvallende snelheid en beperkte webinterface), dus aanvankelijk wilde ik de modem ruilen voor een ander type.

Na enig testwerk met de bekabeling bleek de nieuwe modem overigens toch de snelheid te halen die ik had verwacht, maar ook mijn oude modem (Zyxel) bleek nog steeds goed te functioneren (probleem hiermee was dus niet zozeer een defect, maar een verslechterde verbinding). Dit gemeld bij Routershop met de vraag of ik de nieuwe modem kon retourneren. Dat was geen enkel probleem. Ook het geld was vrij snel weer naar mijn rekening overgemaakt.

Gepost door AliOsi86, dinsdag 1 september 2009 12:13

Goeidag beste tweakers ,

Ik heb gister 31-08-2009 (16:00) Draytek VigorAP 700 besteld, bestelling ging zonder problemen.

Via IDEAL internetbankering betaald (weer zonder problemen).

Voor bestelling heb ik mail gestuurd naar klanteservice (5-6 mail), en ik kreeg binnen 1-2 uur antwoord op mijn vragen (behalve weekends za-zo).

En product werkt zonder problemen (accespoint wireless).
Top service !

Ik kreeg na bestelling mail met Track nummer zodat ik pakket kon opvolgen via internet.

Pakket vanmorgen om 10:50 ontvangen, pakket was ingevuld met karton papier (zonder deukjes enz)..

Gepost door bouver, zondag 30 augustus 2009 16:32
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Zeer beleefde en goed geinformeerde mensen op de live chat.

De bestelling verliep zeer goed, ik ontving mijn product 1 dag na de bestelling (En dit voor een buitenlandse verzending).
Het product was zeer goed verpakt.

Nog geen ervaringen mee.

Gepost door kebabi1, dinsdag 18 augustus 2009 13:01
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

op de website kun je makkelijk je producten vinden.
de hoofdpagina is wel een beetje 'druk' met die reclame blokken,maar verder overzichtelijk.
goede voorraad indicatie.
email krijg je als de bestelling is geplaatst en verstuurd

de bestelling wordt volgens afspraak op tijd bezorgd en is goed verpakt met extra materiaal,zodat je pakket tegen een stootje kan.track&trace is ook prima verzorgd.

Gepost door MrDTW, zaterdag 16 mei 2009 15:42
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales: 5

Ik had al een aantal erg goede recenties gelezen over deze shop, maar de verwachtingen werden zelfs overtroffen. Op 5 januari 2009 om 20:01 een Sitecom WL-306 router besteld, met iDeal betaald en binnen 1 uur een bevestiging van de verzending ontvangen (20:53); ongelooflijk snel!

Op 6 januari 2009 in het begin van de avond heeft TNT netjes het pakketje afgeleverd, dus binnen 24 uur besteld en afgeleverd!

De webshop is netjes en overzichtelijk. Het enige wat misschien zou ontbreken is een persoonlijke inlog om zo je bestelling te kunnen volgen.

Ook gebruik moeten maken van aftersales (na 4 maanden) en ook hier een en al lof.

Via e-mail wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status. Een track-and-trace code wordt meegezonden om het pakketje bij TNT te kunnen volgen.

Pakket was netjes ingepakt en kwam in goede orde aan.

Aftersales

Helaas begaf de Sitecom WL-306 het na 4 maanden in gebruik te zijn geweest.

Een RMA via de site aangevraagd en duidelijke instructies per mail gekregen.

Op 14 mei 2009 het pakketje op het postkantoor afgegeven (zelf de verzendkosten moeten betalen). En op 15 mei 2009 al een mail dat er weer een pakketje op weg was naar mij (binnen 1 dag dus weer!). Op 16 mei 2009 in de middag kostenloos en zonder verzendkosten een spiksplinternieuwe router ontvangen.

Geweldige service en wederom zeer snel!

Gepost door GerardG, woensdag 6 mei 2009 10:49
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Zondagmiddag een Linksys bridge besteld, omdat deze hier op voorraad was en niet ongunstig geprijsd.

Maandagochtend ontving al een e-mail dat de bestelling verzonden was met een Track&Trace code. Dinsdagavond werd het pakket bezorgd (wat goed was, omdat ik overdag niet thuis was).

Ik heb ooit al eens eerder iets besteld bij Routershop (ook zonder problemen) en gezien de ervaringen zal ik zeker bij hen terugkomen.

De originele verpakking was in een iets grotere doos verpakt en opgevuld met papier.

Geen ervaring mee.

Gepost door JvS, woensdag 29 april 2009 13:36
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales:

Ik heb een Linksys router besteld. Ik heb voor deze winkel gekozen vanwege de prijs en de shopsurvey score.

Ik vind de website duidelijk. Het bestelproces is simpel en duidelijk. Ik kan betalen met iDeal en het artikel was op voorraad.

Verder ontvang je direct een bestelbevestiging en volgt er een bevestiging op het moment dat het product verzonden is. De router werd de volgende ochtend bezorgd en ik had hem dezelfde week in huis.

Ik heb verder geen gebruik gemaakt van service of communicatie. Ik heb daar dus geen oordeel over.

Het product werd de eerstvolgende ochtend na mijn bestelling in de avond verzonden. Het was netjes verpakt en werd met TNT verstuurd. Dat kan ik tegenwoordig ook wel als pluspunt zien.

Gepost door joombler, woensdag 29 april 2009 12:41
Algemeen: 4 Verzending: 4 Aftersales: 4

Overzichtelijke webshop. Op sommige artikelen wordt geen support gegeven (LinkSys SPA3102). Bevestiging duidelijk. Betalen via iDeal via standaard interface en https. Prijzen liggen iets (20%) onder het gemiddelde (was vorige jaar 2008 duidelijker goedkoper).

Via reguliere kanalen; goed verpakt en werkend na ontvangst.

Aftersales

Prima. Indien door klant verkeerde artikel besteld, kan op kosten van de leverancier worden teruggestuurd en geld of terug of bijbetalen voor het juiste artikel. Geen discussies, to the point.

Gepost door _Christiaan_, dinsdag 20 januari 2009 12:34
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

No-nonsense shop met supersnelle levering en lage prijzen.

Eigenlijk is bij deze winkel alles zoals het hoort te zijn. Geen gekke dingen en snelle levering.

16.54 besteld en betaald met iDeal, de volgende dag om 12.00 bezorgd, dus tussen bestelling en bezorging zat 19 uur. Product was goed genoeg verpakt. Track&Trace krijg je erbij.

Gepost door MadEgg, woensdag 7 januari 2009 21:40
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Overzichtelijke shop met een ruim assortiment en prima prijzen. Weinig op aan te merken. Weinig over technische kennis ed te zeggen want ik heb verder geen contact gehad met de shop, ook niet nodig geweest.

Maandag 5 januari een Draytek Vigor 2820n besteld rond 18:00 uur. Binnen 2 uur had ik een maitlje in de bus dat mijn bestelling verstuurd was inclusief TNT Track&Trace nummer.

Dinsdag rond 18:30 werd het pakketje bezorgd. Beetje laat maar daar kan de shop natuurlijk niets aan doen

Aftersales

Geen ervaring mee, nog niet nodig gehad en hopelijk blijft dat zo!

Gepost door PWM, woensdag 24 december 2008 14:13
Algemeen: 4 Verzending: 5 Aftersales:

De website is duidelijk en overzichtelijk, de prijzen zijn er gewoon scherp.

Het enige probleem wat ik had was dat Ideal (Postbank) plat lag. Daar kon de Routershop natuurlijk niets aan doen. Wel jammer is dat een betaling met Mastercard 6,- duurder is. Dat lijkt me redelijk overdreven. Daarom een "goed" i.p.v. "zeer goed"

Ik heb mijn order, een WRT54GL, op de 23e ingelegd en de 24e was hij al binnen. Gewoon alles netjes verpakt en in orde. Beter kan niet!

Gepost door R.W.Prins, zondag 14 december 2008 22:34
Algemeen: 5 Verzending: Aftersales:

Wat zijn deze mannen/vrouwen snel.
Ik heb op 20 november besteld: Sitecom WL-182 Wireless Network 300N USB Adapter.
bijzonder snel had ik deze in huis, op 20-11 om 15:00hr besteld en betaald via Ideal, en de volgende dag in huis.
verpakking netjes. Het ging zo snel dat ik eigenlijk niks verder over aflevering kan vertellen. gewoon top.

top. supersnel.

Aftersales

Niets mee te maken gehad, dus kan ik geen mening over geven.

Gepost door mrnopants, woensdag 12 november 2008 23:14
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Heb hier al vaker iets besteld, de organisatie achter routershop , netwerkshop heeft een aantal webwinkels waar ik regelmatig bestel. de websites zijn prima verzorgd, goede informatie en behulpzame mensen die je via de chat en telefoon kan benaderen.

over de verzending ben ik zeer te spreken, ik zag dat ze tegenwoordig tot 21:00 verzenden en ik bestelde rond half 9 een nieuwe gaming router van sitecom omdat ik een alles in 1 apparaat wilde hebben. ik kreeg een kwartier later al een track en trace nummer per mail. een dag later kwam de postbode al aan de deur met het pakket, weer prima verpakt in een bruine doos met netjes een factuurtje en opvulmateriaal.

Aftersales

geen oordeel, deze keer geen gebruik van hoeven maken.

Gepost door Sunbeam-tech, woensdag 22 oktober 2008 20:22
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik heb hier vorige week donderdag een D-Link DIR-120 router met printserver besteld.
Ik was in het bezit van een Linksys router maar dat ding werkte niet echt meer mee en viel steeds uit.

Ik kwam bij D-Link omdat ik goede ervaring heb met dit merk (switches).
Ik probeerde ook iets te zoeken met print server voor niet te veel geld en kwam bij Routershop uit voor de DIR-120 met het laagste bedrag en een goede shop survey.

De site ziet er verder prima en overzichtelijk uit.
Je kunt hier mooi met Ideal betalen wat een groot voordeel is.
Ook de voorraad indicatie is aanwezig en klopt ook.
Dat zie je bij sommige winkels wel anders.

Al met al een uitstekende winkel en voor herhaling vatbaar

Op vrijdag werd er een mail gestuurd met de verzend bevestiging.
En zaterdag kwam het pakketje keurig (heel ) aan.
Ook werd er gebruik gemaakt van de tracktrace info.

n.v.t.

Gepost door PieterPan, maandag 13 oktober 2008 10:22
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Engenius Senao High Power (100mW) 11g USB adapter + ext antenne aansl en Zyxel Omni Desktop Antenne 5dBi besteld.
Duidelijke site, makkelijk bestellen.
Eerst nog via de online chatfunctie een vraag gesteld of deze antenne ook op de Senao paste, kreeg snel antwoord, inclusief vermelding dat 1 item niet op voorraad was, dus iets langer zou duren.
Netjes mailtje met bevestiging van bestelling.
Al met al, uitstekende ervaring, zou volgende keer hier weer bestellen. (is mijn tweede keer al)

Track en Trace per mail, zending kon eerste poging niet afgeleverd worden door mijn afwezigheid, tweede poging wel. Grote doos met veel papieren vulling, daar kan de TNT niet veel stuk aan maken.
Prima dus.

Aftersales

Niet nodig gehad voorlopig, hoop het zo te houden.

Gepost door madwizard, zondag 10 augustus 2008 20:53
Algemeen: 5 Verzending: 5 Aftersales:

Ik heb hier een WRT54GL gekocht. De prijzen zijn goed, het was een van de goedkopere winkels voor dit product. De site heeft uitgebreide informatie over de producten en ook de vragen+reacties onderin de pagina's zijn nuttig. Levertijd staat aangegeven en betalen via iDeal is mogelijk.

Ik heb in het weekend besteld, de eerstvolgende werkdag werd de router verzonden via de TNT. Verzendkosten zijn 5 euro (iDeal betaling) dus dat valt mee, Track & trace nummer krijg je via de mail binnen. Verpakking was eenvoudig (doosje met daarin de doos van de router en wat papier eromheen, maar er kan ook weinig stuk aan zo.

VNU Media logo Powered by True

© 1998 - 2009 Tweakers.net - Alle rechten voorbehouden - Uw Privacy - Algemene Voorwaarden

Uitgever van: