Hoofdcategorieën

Website http://www.freezinghardware.nl
E-mailadres info@freezinghardware.nl
Telefoonnummer 053 - 5361548
KVK 08099246
Betaalmogelijkheden Contant bij afhalen, iDeal, Rembours (contant), Vooruitbetalen bij afhalen, Vooruitbetalen bij verzenden
  Bijkomende kosten
Alle verzendingen algemeen € 8,95
  Pricewatch statistieken
Prijsvermeldingen 1313 prijzen
Prijsindex 102,9 (2,9% boven gemiddeld)
102,9 (2,9% boven gemiddeld)

Shopomschrijving

Reviews en reacties

Scorekaart

#   Laatste 3mnd Laatste 6mnd Totaal bereik
20 Algemeen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
19 Verzending Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed
5 Aftersales Beoordeling: geen Beoordeling: zeer goed Beoordeling: zeer goed

Gepost door Kaasplank, woensdag 4 juni 2008 17:46
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Ik had een andere klem nodig voor m'n x-flow waterblok omdat ik van 939 naar 775 ga. Deze hebben ze bij freezinghardware. Niet op voorraad maar met een levertijd van max. 10 dagen aldus de site. Ik had toch geen haast dus heb een bestelling geplaatst. Na een poging tot betalen via iDeal die mislukte kreeg ik een keurig mailtje dat ze zagen dat de betaling mislukt was en daaronder de gegevens om de gegevens via de bank over te maken. Erg netjes!

Ik besloot ook nog een tube arctic silver aan m'n bestelling toe te voegen en het adres te veranderen naar die van mijn werk om te voorkomen dat de postbode 2x voor niets langs komt. Hierop kreeg ik een mailtje dat alles verwerkt was.
Na betaling stonden beide items al klaar om verzonden te worden. Misschien wat onduidelijk na melding van binnen 10 dagen op voorraad. Bij haast was ik misschien ergens anders gaan shoppen.

Vanmiddag vond ik het pakketje op het buro van mijn werk ondanks dat ik geen mail had ontvangen en ook de status op de site nog stond op gereed om te verzenden. Geen ramp maar als je een statuspagina hebt zorg dan dat hij werkt.

Prima verpakt in een anonieme doos met meer dan voldoende beschermmateriaal.

Aftersales

Geen aftersales tot op heden.

Gepost door d-motion, dinsdag 3 juni 2008 00:05

Zeer duidelijke website. Alles is goed track en trace...

1 nadeel vind ik wel van de site is dat je je gegevens niet kan aanpassen.

Goede verpakking. Track en Trace direct dezelfde dag ontvangen.

Niet nodig gehad.

Gepost door PilatuS, dinsdag 27 mei 2008 15:20

De zoveelste bestelling van mij bij FreezingHardware en ook deze keer helemaal tevreden. De site vind ik erg prettig werken. Staat voldoende info bij alle producten wat bij waterkoeling spullen toch ook wel moet met alle verschillende maten.

Vrijwel direct na het bestellen en betalen met iDeal een automatische mail dat de bestelling goed gelukt is. De volgende dag weer een mail dat het pakket al verzonden is.

Alle producten die ik bestelde waren op dat moment op voorraad en dat was ook wel te merken. Binnen 48 uur nadat ik besteld had was het pakket bij mij binnen.

Alles was prima verpakt in een stevige doos en alle producten zijn hier ook zonder enige schade aangekomen.

Aftersales

Gelukkig niet nodig gehad en dus ook geen oordeel hier over.

Gepost door gva, zondag 18 mei 2008 13:33

Heb hier een Sennheiser PC 350 besteld welke in de aanbieding was. De website is erg overzichtelijk met duidelijke productinformatie. De prijs was bovendien ook erg scherp. Betaling via iDeal is handig zonder extra kosten.

Ik heb de bestelling de volgende dag al ontvangen, voordat ik in de gelegenheid was om de zending online te volgen, super dus

N.v.t.

Gepost door R.E., donderdag 15 mei 2008 17:54

Dinsdag wat vragen gesteld over verzendkosten. Ik wilde namelijk een zeer kleine order plaatsen (3,75 euro), wat gemakkelijk in een envelop past. Het was geen probleem om dit ook in een envelop te versturen en de verzendkosten te verlagen naar een redelijk bedrag. De respons op email was uitzonderlijk, zeer snelle reacties (binnen 2 uur antwoord). Ik was zeer tevreden over de correspondentie en over de snelle reacties. Dinsdagavond besteld, bedrag woensdag overgemaakt en donderdag in huis. Zeer snel en goed.

Zoals hierboven vermeld, waren ze erg bereid mee te werken om de verzending zo goed en zo snel mogelijk te laten verlopen. Ik ben een zeer tevreden klant!

Aftersales

Niet nodig en dus niet beoordeeld.

Gepost door Flyingdutchie, dinsdag 6 mei 2008 19:28
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: geen Aftersales: Beoordeling: geen

Op vrijdag 2 mei heb ik een bestelling bij Freezing hardware geplaatst. De website ziet er overzichtelijk en helder uit.
De Artic Freezer 7 Pro was hier het goedkoopst en ik kon de bestelling bovendien afhalen. Op de site stond dat de koeler binnen 5 werkdagen leverbaar was.

De dinsdag erop kreeg ik een mailtje dat ik de bestelling kon afhalen. Er stond wel in dat je van te voren even aan moest geven wanneer je komt. Dat heb ik gedaan, en 1 minuut later kreeg in een mail terug dat het kon.

Ik heb de bestelling opgehaald in Losser.

Nog niet nodig gehad

Gepost door Kurgan, maandag 5 mei 2008 21:36
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: slecht Aftersales: Beoordeling: geen

De website is overzichtelijk ingedeeld en snel zat. Je krijgt netjes een bevestiging van je bestelling en je kunt de status altijd online inzien.

De levertijd klopt van geen kanten. Ik had een Icy Dock carrier en een 40mm fan besteld, levertijd "normaliter binnen 5 werkdagen". Toen ik na 10 werkdagen nog niets gehoord of gezien had maar eens gemaild. De levertijd was toen "begin volgende week". De maandag erop kreeg ik een mailtje dat het nu ""eind deze week" zou worden. Dat is dus al een levertijd van 3 weken. Aan het eind van die week zou ik op vakantie gaan dus ik weer gemaild dat de spullen óf eerder, of een week later bezorgd moesten worden. Het antwoord was dat de spullen woensdag binnen zouden komen zodat ze donderdag bezorgd zouden worden. Donderdag is er dus niets bezorgd, geen bericht van verzending gekregen, geen melding van vertraging... Toen ik terugkwam van vakantie was er dus wel een pakketje bezorgd, een van de buren had het aangepakt. In de track & trace informatie is te zien dat het pas op donderdag is verstuurd. Beloftes van levertijden werden dus tot 3 keer toe niet nagekomen, en ik werd nauwelijks op de hoogte gehouden.

De verpakking was ook niet om over naar huis te schrijven, de Icy Dock en de fan zaten in de doos met welgeteld 2 luchtkussentjes om de lege ruimte op te vullen. Er zat geen bescherming om de producten heen, gelukkig zijn het geen al te kwetsbare spullen. Al met al is het meest positieve wat ik over de verzending kan zeggen dat de spullen uiteindelijk wel bezorgd zijn.

Gepost door w-brouns, donderdag 17 april 2008 13:23

Ben zeer tevreden. Mijn producten waren niet allemaal op voorraad maar als snel ontving ik een mailtje met mogelijke alternativen. Een van de alternativen was eigenlijk nog beter dan het door mij bestelde... Daar hou ik van

Kreeg een net mailtje met track & trace link. heel netjes

Aftersales

Geen gebruik van hoeven maken. Het alleen wat modding spullen gehaald dus ga er ook niet van uit dat deze nodig zal zijn

Gepost door Baddo, zaterdag 5 april 2008 22:58
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Overzichtelijke site
telefonisch goed berijkbaar
over het algemeen correcte (al wel een beetje langzame)afhandeling

Netjes verpakt
Helaas zelf moeten checken voor trace nummer, dat werd (ondanks belofte) niet per e-mail door gegeven.

Geen noodzaak voor geweest

Gepost door hansjuh, woensdag 5 maart 2008 09:59
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: geen

Freezing hardware was de shop die de sennheiser pc350 voor de laagste prijs in de aanbieding had én ze zeiden dat hij bij hen binnen 1-5 dagen leverbaar zou zijn. Dat was de reden dat ik bij he bestelde. Dat een goede indicitatie geven van de levertijd geven moeilijk is blijk uit het feit dat het uiteindelijk 2 weken duurde voordat ik het product binnen had. Dit vond ik een beetje jammer.

Ook kreeg ik verder geen mails over waarom het wat langer duurde etc. Ik heb hier zelf om moeten vragen.

De erg duidelijke en gebruiksvriendelijke site maakt daarentegen erg veel goed. Alles is gewoon duidelijk en goed vindbaar.

De Headset zat goed verpakt in een doos en is gewoon heel aangekomen. Wel jammer vond ik dat er geen factuur in de doos zat. Deze had ik hierbij wel verwacht aangezien ik er ook geen toegemaild kreeg.

Aftersales

De mail word gemiddeld 1 dag later beantwoord. Dit vind ik vrij laat voor zo'n winkel. Ik verwacht dat als je midden op de dag een email stuurt, je dezelfde dag nog een mail terug krijgt.

Verder heb ik dus geen factuur gekregen dat is ook minder. Het product doet het gewoon goed en met een rma heb ik dus nog geen ervaring gehad

Edit: De factuur heb ik zojuist per mail gehad.

Gepost door MichaelSF, vrijdag 29 februari 2008 22:42
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: goed Aftersales: Beoordeling: geen

Eerste keer dat ik bestelde bij Freezing Hardware, en zeker niet de laatste! Duidelijke, overzichtelijke en eenvoudige site waar je rustig rond kunt kijken zonder flashy reclames en andere afleiders. Redelijk uitgebreid assortiment en prjizen zijn redelijk, niet altijd de goedkoopste maar voor mijn nieuwe case, de Aerocool AeroEngine II, toen wel. Via mail een vraag gesteld en die werd snel en keurig beantwoord. Bij de producten staat redelijk veel gedetailleerde informatie. Ze hebben niet veel op voorraad, maar ze kunnen veel producten toch snel leveren (binnen 5 werkdagen). Verder kreeg ik een bevestiging van de bestelling en een verzendbevestiging met Track & Trace code.
Bij de eerste bestelling was er van mijn kant iets mis gegaan, waardoor ik niet meer kon betalen met iDeal, dus heb daarnaa een tweede (zelfde) bestelling geplaatst een een mail gestuurd dat de eerste bestelling dus geannuleerd moest worden. Binnen een uurtje een mail terug dat het gebeurd was. Al met al gewoon zeer goed dus.

Verzonden in de originele verpakking, maar natuurlijk wel met een factuur in de plastic plakstrip. De case zat zeker niet strak vast in de doos en gaten waren niet opgevuld. Maar verder geen schade of krassen of wat dan ook, maar toch geen zeer goed hier. Op de site stond dat de case binnen 5 werkdagen geleverd zou worden, en dat is ook keurig gebeurd. Via Track en Trace is de zending in de gaten te houden.

Aftersales

Ik denk niet dat mijn case ooit RMA moet, maar als dat zou moeten denk ik dat dat geen problemen geeft, gezien de service voor en tijdens het bestellen.

Gepost door Zarkov, maandag 25 februari 2008 14:08
Algemeen: Beoordeling: goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

De winkel is iets duurder dan de gemiddelde webshop maar compenseert door een uitstekende selectie te hebben die wordt weergegeven op een overzichtelijke website. Het personeel is vriendelijk en vakkundig. Het voorraadbeheer is o.k., maar niet bijzonder goed.
Het geeft namelijk alleen maar of een product op voorraad is maar niet hoeveel er van dat product nog aanwezig zijn.
Dit is prima voor grote onderedelen maar aangezien er bij waterkoeling nogal wat klein grut komt kijken kan het af en toe best lastig zijn. Het is bij mij dan ook meerdere malen voorgekomen dat een bestelling wordt tegengehouden omdat er bijvoorbeeld maar 3 inschroef verbindingen zijn terwijl ik er vier heb besteld

De producten worden verzonden met TNT en hier heb ik altijd goede ervaringen mee. Als een product voorradig is dan wordt het meestal de eerst volgende dag na betaling direct verstuurd.

Aftersales

Ik zat met een lekkende snel sluit koppeling, toen ik hierover contact opnam met freezing hardware had ik een heel verhaal in mijn hoofd voorbereid zoals ik dat bij de meeste RMA aanvragen bij andere websites moet doen. Echter dit was helemaal niet nodig, toen ik belde kreeg ik zonder dat ik het helemaal uit hoefde te leggen het antwoord dat ik een nieuwe zou krijgen zodra ik het defecte onderdeel toestuur. Prima dus.

Gepost door overIoad, donderdag 14 februari 2008 19:43

Ik heb op 12 Februari een Lian-Li PC-A71B kast, en een Lian-Li CR35 kaartlezer gekocht. Er staan niet veel winkels in de pricewatch die deze kast verkopen. De website van FreezingHardware gaf aan dat zij deze op voorraad hadden.

Besteld, en betaald via ideal. Direct een mail met mijn inlog gegevens, en de bestelbevestiging waar ik de order kan volgen. Enkele uren later direct een bevestiging dat de bestelling was verzonden. Via track&trace de volgende ochtend gekeken en inderdaad postbode zou het paketje langsbrengen. Lekker snel geleverd aangezien ik 26uur nadat ik de order geplaatst heb mijn paket op de deurmat had staan!

De website is vrij simpel, en helaas is het assortiment niet heel erg groot. Echter zijn de meeste producten wel weer op voorraad. Voorraadindicatie is zeer goed, zodra ik de mail heb gekregen dat de spullen verzonden waren heb ik de artikelen nogmaals op de site opgezocht. De kast was direct van status "groen" naar "geel" veranderd. Zo weet een volgende klant direct waar hij aan toe is.

Het paket is in de originele doos van de behuizing verzonden. Aangezien de kaartlezer vrij klein is hebben ze deze in de doos van de behuizing gedaan. Deze is vervolgens met behoorlijk wat tape weer dichtgemaakt. Helaas is het uiterlijk van de doos door openen/transport wat gehavend aangekomen. Dit vind ik toch wel jammer aangezien ik mijn pc redelijk vaak transporteer en daarbij de originele doos gebruik.

De behuizing zelf heeft verder geen schade, en de doos is op zich nog goed te gebruiken.

Verzending ging zeer vlot. Op 12 februari om 14:34 besteld. Om 16.26 dezelfde dag bericht dat verzonden is met links naar Track&Trace. Op 13 februari om 15:52 paket in ontvangst genomen.

Aftersales

Geen gebruik van hoeven maken.

Gepost door Megaflix, donderdag 24 januari 2008 15:56

Ter vervanging van mijn oude, trouwe, beige Aopen H500A-kast was ik op zoek naar een strakke, nieuwe kast. Het liefst donker van kleur, zodat hij past bij de rest van mijn interieur. Tijdens het zoeken kwam ik uit op de website van Freezing Hardware, waar een Lian Li PC-7B Blue Led Edition op de voorpagina stond. Die kast zag er wel aantrekkelijk uit, dus heb eerst netjes de Pricewatch bekeken en de website van Freezing Hardware of hij aan mijn eisen voldeed. In de Pricewatch stonden maar 2 bedrijven die de kast verkochten, en Freezing Hardware bleek daarin ook de goedkoopste te zijn.

De website van Freezing Hardware is eenvoudig in uiterlijk en in gebruik. De site is zo'n 700 pixels breed en dus ook geschikt voor mensen met een wat oudere monitor of laptop. De achtergrond is gewoon lekker wit, met een lichtgrijze balk bovenin waarin maar 4 dingetjes staan: Home, Winkelwagen, Help en Zoeken. Geen flash-reclames, schreeuwerige op=op-acties of dat soort dingen. Gewoon 2 afbeeldingen met een actie en daaronder wat product highlights.

De prijzen liggen wat hoger dan gemiddeld in de Pricewatch, maar dan heb je het over kleine details en de service is gewoon goed. De Lian Li-kast stond opgegeven als niet op voorraad en levering binnen 5 dagen, maar uiteindelijk heb ik toch 2 dagen later mijn kast al in huis.

De verzending is zeer goed. De kast zat verpakt in de originele doos, met netjes aan de buitenkant de factuur in een plastic plakstrip. De kast stond niet op voorraad en levering zou binnen 5 dagen zijn. Ik heb besteld om een paar minuten voor middernacht op de 21, dus eigenlijk is dat de 22e als ze de bestelling binnenkrijgen. Ik kreeg de 23e al een mail dat hij verstuurd was en heb hem vandaan in ontvangst genomen. Ik had hem pas op de 27e verwacht, dus dat hij er al na 2 dagen is, dat is mooi meegenomen.

Aftersales

De kast is in prima staat ontvangen en heb geen gebruik hoeven maken van aftersales.

Gepost door Chef_v_leeuwen, woensdag 16 januari 2008 19:26

Freezing hardware gekozen omdat zij op het moment dat ik hem nodig had als enigste een Thermalright 120 Extreme op voorraad hadden.
Site werkt eenvoudig en overzichtelijk.

Later nog 2 producten toegevoegd en dit was geen probleem, en snel geregeld.

2 Dagen later netjes de bestelde spullen binnen gekregen

Enigste klein minpuntje is dat de prijzen gemiddeld wat hoger liggen.

Spullen kwamen stevig verpakt aan.
Ook erg handig is de orderstatus op de site, er valt heel eenvoudig door te klikken naar track en trace waardoor je meteen kunt zien waar je pakket uithangt.

Gepost door BioBlade, donderdag 10 januari 2008 20:44
Algemeen: Beoordeling: zeer goed Verzending: Beoordeling: zeer goed Aftersales: Beoordeling: zeer goed

Ik ken Freezinghardware al vanaf het begin van toen ze net begonnen, heb er al vaak besteld en besloot na zeker ruim een jaar niks te hebben besteld weer eens wat leuke spullen te bestellen. Zo gezegd zo gedaan, site was nog steeds super, betaling verliep goed.Toppie dus !

Verzending was zeer goed ingepakt, zelfs een doos om een doos ter bescherming. Tevens zat tussen de spullen goed en stevig opvul materiaal om alles goed op de plek te houden.Toppie dus !

Aftersales

Ik had een verzoek in gediend om er wat leuke stickers & casebadges bij te doen, dit verzoek hebben ze zeker meer dan waar gemaakt. Toppie dus !

Gepost door ReneR1, woensdag 2 januari 2008 22:34

12/12 Corsair DDR3 geheugen besteld, was nergens op voorraad dus ook niet bij Freezinghardware. De verwachting was dat het geheugen binnen 5 werkdagen op voorraad zou zijn. De 17e gebeld, onmiddellijk iemand aan de lijn die er verstand van had. Omdat ik graag voor de kerst het geheugen wilde werd voorgesteld ander geheugen te bestellen van het merk OCZ (ook een 2GB / 1600 MHz DDR3 kit). Een goede keuze, op diverse websites bleek dit geheugen zelfs beter geschikt voor mijn ASUS Maximus Extreem bord (volgens OCZ geoptimaliseerd voor dit bord met Intel chipset). Tevens was het geheugen dik 40 euro goedkoper. De 18e besteld en de 21e binnen ondanks de kerstdrukte!!! Kortom, uitstekende (telefonische) bereikbaarheid en goed advies. De betaling was simpel geregeld via iDEAL, snel via e-mail bevestiging en updates over de levering/verzending. De prijs is concurrerend.

De zending was goed verpakt en keurig te volgen via Track & Trace. Enige kleine nadeeltje van de website, je kunt geen ander adres voor aflevering kiezen t.o.v. het factuuradres. Dit omdat de buren wel thuis waren en ik niet.

Aftersales

Vanwege de gewijzigde bestelling moest de factuur worden aangepast en het verschilbedrag terug worden gestort. Vanwege de kerst (midden in de week) is dit met enige vertraging gebeurd maar zeker binnen een redelijke termijn! Wederom was de communicatie perfect en snel.

Gepost door Sonic, dinsdag 27 november 2007 15:39

Echt een super bedrijf!

Een paar weken terug heb ik hier een nieuwe kast besteld voor mijn systeem. Aangezien ik hier mijn waterkoeling in over wil zetten had ik daarvoor wat extra spullen bij besteld.

Als opmerking had ik geplaatst of ze even naar mijn koppelingen wouden kijken, omdat ik die verschillende maten niet even makkelijk vind. De volgende dag een nette mail ontvangen met daarin dat ik nog een verloopstukje nodig had om alles passend te krijgen.

Freezinghardware denkt prima met je mee!

Ook met mijn tweede bestelling had ik wat vragen over de Aquastream van Aquacomputer. Ze wisten alles goed uit te leggen en stonden we altijd netjes te woord.

Hier ga ik zeker vaker mijn bestelling plaatsen!

Alles was goed verpakt en je bestelling is goed te volgen op hun site.
Ook de levertijd indicatie van een week klopte prima.

Aftersales

Met mijn vorige bestelling had ik een rooster besteld die ik achteraf toch niet nodig bleek te hebben.

Deze heb ik mogen terugsturen en het zou worden verrekend met mijn nieuw geplaatste order. Echt een super service! (ook omdat het uit de originele verpakking was)

Gepost door -SimJoc-, dinsdag 20 november 2007 15:59

Op 23 Oktober heb ik een bestelling geplaatst met wat waterkoeling's onderdelen. Hierbij zat een pomp die onder hun afdeling "opruiming" viel. Deze zou beschadigd zijn, maar dat maakte voor mij niet uit.

De volgende dag had ik al een mail binnen en de dag daarna had ik alles in huis. Zeer degelijk verpakt in bubbeltjes schuim. Toch was er echter een probleem. Het binnenwerk van de pomp was stuk en de pomp was "zo-lek-als-een-mandje". Vermoedelijk was de tnt toch iets te onzorgvuldig met mijn pakje om gegaan.

Aftersales

Na een mailtje dat er iets niet in orde was met de pomp kreeg ik vrijwel meteen de reactie dat dat erg raar was en dat de pomp nog getest was. Ik kon de pomp opsturen en dan zouden ze er naar gaan kijken.

Ongeveer vier dagen later kreeg ik een e-mail dat de pomp gerepareerd was en naar mij onderweg was.

De pomp was netjes voorzien van een nieuw binnenwerk en werkte helemaal goed

Gepost door bove027, dinsdag 30 oktober 2007 14:18

Duidelijke website meer veel producten. Geen poespas maar gewoon de noodzakelijke dingen duidelijk geordend. Duidelijke communicatie met wat je verwacht bij een bestelling bij een webshop (orderbevestiging, verzendbevestiging met Track&Trace).
Prijzen zijn niet bijzonder maar de breedte van het assortiment maar dit goed.

Prima verpakt. Alleen was de doos opgevuld met hard karton. Product zit dus wel klem maar is niet schokdempend. In mijn geval (Een CPU-cooler) geen probleem, maar bij wat gevoeligere dingen kan dit wel eens vervelend uitpakken. Helemaal als je weet hoe ze er bij de TPG mee omgaan.) Vandaar dus de "Goed"

n.v.t.

VNU Media logo Powered by True