Kom al jaren bij Yorcom en heb er al twee (dure) computers gekocht. Kom er erg graag vanwege de kennis en bereidwilligheid van het personeel. Altijd goede, deskundige uitleg en eerlijkheid. Ook al neemt dat wat tijd in beslag.
Aftersales
Veel gebruik mogen maken van de goede service van Yorcom. Nooit gezeur en zelfs nadat garantie verstreken was van bijvoorbeeld een dure muis kon ik gratis een nieuwe mee nemen.
Bij problemen die door mijn schuld waren veroorzaakt waren was er altijd een goede oplossing.
Reparaties altijd sneller klaar dan dat er opgegeven was.
Ik kom er graag en kan de shop aan iedereen aanraden (en dat doe ik ook). Mijn volgende PC komt zeker bij Yorcom vandaan.
Vrijdag besteld op internet en cf. belofte en voorraad volgende dag in huis...amper 24 uur! Scherpe prijs, prima verpakking én een gratis pet van intel, altijd leuk...
Site is overzichtelijk, IDEAL betalen en....product dus vlot in huis.
Perfect verpakt, bon duidelijk zichtbaar aan buitenkant.
nog geen ervaring mee.
Voor aanschaf van een Xeon processor (plus overige hardware) een bestelling geplaatst bij een webshop die deze producten binnen enkele dagen kon leveren. Na enkele dagen bleek echter dat de leverancier van de processor dit niet kon waarmaken.
De website van Yorcom toonde nog een exemplaar van deze CPU op voorraad, en na een telefonische bevestiging van een hulpvaardige medewerker heb ik per ommegaande een nieuwe bestelling bij Yorcom geplaatst en betaald via iDeal. Vervolgens heb ik de oorspronkelijke bestelling bij de andere webshop aangepast en de processor van de bestellijst geschrapt.
Diezelfde middag meldde de andere webshop echter dat de leverancier toch nog een (goed verstopte?) processor op voorraad bleek te hebben. Dus de bestelling bij Yorcom weer geannuleerd, met excuses voor de rompslomp.
Binnen een uur ontving ik een vriendelijk e-mail bericht van medewerker Dennis met een bevestiging van de annulering en de belofte dat het overgemaakte bedrag zo spoedig mogelijk gecrediteerd wordt. Later constateerde ik dat Yorcom het volledige geldbedrag bijna binnen enkele uren heeft teruggestort.
Aftersales
Een vriendelijke, stipte en betrouwbare afhandeling door Yorcom, ongeacht het feit dat ik slechts de kostbare tijd van hun medewerkers heb verkwist. Waarvoor dank!
Na "wat mindere" ervaringen met andere leveranciers in en rondom Vlaardingen, kwam ik enkele jaren geleden via Tweakers bij Yorcom terecht.
Ik woon in Hoek van Holland. In Hoek van Holland hebben we geen winkel waar computers danwel onderdelen verkocht worden.
Postorder is niet altijd wat voor mij. Ik heb graag een winkel, met verkopers die je kunt aankijken en aan wie je vragen kunt stellen die direct beantwoord worden. Vlaardingen is niet zo ver weg.
Ik ben niet helemaal van de oude stempel. Ik gebruik Tweakers en andere websites om producten te vergelijken, maar als ik iets meer moet betalen bij een (vaste) leverancier dan vind ik dat niet erg.
Even voor de duidelijkheid: Ik mail regelmatig vragen naar Yorcom (dus ik hoef niet perse in de winkel te staan), en die worden dan snel beantwoord, maar ik geef voorkeur aan echte verkopers. Het andere wat ik recht dien te zetten, is dat ik zeg dat ik gerust wat meer wil betalen. Maar ik ben natuurlijk niet he-le-maal van lotje getikt. Yorcom is namelijk niet duur.
De winkel is de grootste en lichtste winkel in computer supplies die ik ken. Maar ik ken niet zoveel van dit soort winkels. Ik ben waarschijnlijk sowieso een leek in jullie ogen. Maar waar ik wel best veel van weet, is van commercie en gastheerschap. Ik moet afgaan op het feit dat het altijd druk is in de winkel. Er is veel aanloop, dus ik ben niet de enige die kiest voor deze winkel. Er staan altijd een man of vier/vijf continue van achter een balie mensen te helpen. Dat doen ze goed. Dat doen ze met respect, met geduld en met kennis van zaken.
Aftersales
Mijn reden om hier een stukje te schrijven, is een stuk aftersales wat ik heb mogen ondervinden in de afgelopen dagen.
Afgelopen zondagmiddag ging mijn dvd-brander stuk, toen ik een cd'tje beluisterde. Ik stuurde een e-mail naar Yorcom, met de vraag of men daar misschien gemakkelijk kon zien wanneer ik mijn brander had aangeschaft. Ik zat niet zo goed in mijn vel, omdat mijn vrouw enkele dagen ervoor was geopereerd (kanker). Die reden heb ik echter niet opgegeven.
In eerste instantie kreeg ik (op zondagavond) een mailtje dat men de factuur niet kon vinden. Toen ik de volgende morgen mijn e-mail bekeek, zat er opnieuw een mailtje Yorcom bij. Van Marko. Hij had even verder gezocht. Twee jaar geleden op 4 augustus had ik de brander aangeschaft. Ik kon hem komen omruilen. Ook zonder bon.
Daarmee scoor je! Goed toch?
nadat ik via tweakers opzoek was gegaan naar een nieuwe monitor, een Zalman ZM-M220W, kwam ik uit bij Yorcom.nl
De site ziet er netjes uit,
de winkel ziet er ook keurig uit, zoals je van een pc winkel zou verwachten.
ik heb hier gekozen om het product af te halen,
aangezien ik nogal haast had.
Bij aankoop werd ik echter niet gewaarschuwd voor de aanwezigheid van dode pixels, en de bijbehorende ISO normen. hierdoor ben ik dus ook vergeten om het scherm voor de aankoop on-site te testen.
Aftersales
Nadat ik mijn monitor had geinstalleerd werd mij duidelijk dat ik last had van een paar dode pixels.
Op de zelfde dag heb ik nog contact op genomen over de monitor.
Dit gesprek werd echter kort beantwoord, dode pixels zouden niet onder de garantie vallen.
Het bedrijf toonde niet eens intresse om het scherm zelf te beoordelen of foto's te bekijken.
Na wat speurwerk op internet bleek er dat als er tijdens de aankoop gewaarschuwd moet worden voor het aanwezig zijn van dode pixels, als dit niet is gebeurt moet een scherm zelfs met 1 dode pixel vervangen worden. (http://www.jurofoon.nl/nieuws/weblog.asp?id=2539)
Tijdens mijn aankoop ben ik niet gewaarschuwd!
Ook claimde Yorcom dat er in "kleine lettertjes" op de factuur een waarschuwing zou staan.
Dit is ook niet waar!
(tenzij de letters microscopisch klein zouden zijn)
Vervolgens heb ik maar contact op gezocht met Zalman om te vragen hoe het precies zit met dode pixels, en een RMA en vervanging te regelen.
Die hebben mij beloofd dat, ongeacht het aantal dode pixels, en dus of de monitor een "fail" of "pass" status heeft, het scherm vervangen gaat worden.
(Zalman: "I will also request immediate replacement for you. It’s unacceptable for my standards to allow for such unit to be in the hands of a photographer/designer")
Na Yorcom te hebben ingelicht over Zalman wilde het bedrijf nog steeds niet met aan een RMA beginnen.
Nu is het bedrijf "Space Promotion BV" door Zalman ingeschakeld om alsnog mijn monitor (kosteloos) te vervangen.
Yorcom je word bedankt...
EDIT:
Overigens was ik ook nog niet op de hoogte van het recht om een aankoop die op afstand is aangekocht binnen 7 dagen te ontbinden.
(ik ben echter wel van mening, na het lezen van marieke2006 haar ervaringen, dat hier zowieso niet op gereageerd zou worden)
EDIT 2:
vandaag ben ik gebeld door het bedrijf, en het is vanplan mij een nieuwe monitor toe te sturen, die krijgen ze geleverd van de nederlandse Zalman supplier. alleen om snel van service te zijn waren ze van plan om mij een van hun schermen uit de vooraad te sturen.
op mijn verzoek hebben ze in de winkel het scherm getest,
echter wat bleek was dat al hun (3) schermen vol zaten met dode pixels. waarchijnlijk was er een flinke productie fout geweest in de batch van monitoren. nu is het wachten om de vervanging van de leverancier. hopelijk is die wel 100% dode pixel vrij.
Ter compensatie voor alle problemen is mij ook belooft dat er een "presentje" mee gestuurd zou worden
Vaker bij Yorcom spullen besteld. Heel fijne en snelle website. Goed telefonisch bereikbaar en per mail snel en vakkundig reactie!
Veel op voorraad, en zo niet staat het duidelijk aangegeven. Na 1 belletje weten ze snel te vertellen wanneer het bij hun op voorraad is. Helemaal top dus!
Ik had een Windows Vista Media Center en wilde eens proberen te werken met de Linksys Media Center Extender. Na goed overleg met een medewerker besloten de versie met HDMI en DVD te nemen. Prijs, levertijd was helemaal duidelijk.
Keurig verpakt en zoals afgesproken aangekomen. Alle kabels waren er en ik kon meteen aan de slag.
Aftersales
Vanaf het begin was ik niet tevreden met de Linksys Media Center Extender. Kwaliteit van beeld was slecht. Maar goed, het was ook een gok van mij om het te proberen.
Afgelopen week is de Linksys Media Center Extender stuk gegaan. Na een firmware upgrade kon hij geen Media Center systeem meer vinden. Gebeld en eerlijk gezecht dat ik niet tevreden was met de Linksys Media Center Extender en nu de situatie toch zo was wilde ik hem graag terug sturen en laten crediteren i.p.v. een nieuwe op laten sturen.
Dit was geen enkel probleem. Terug gestuurd, dag erna credit in mijn mailbox en deze is verwerkt met een volgende bestelling die ik daar heb geplaatst.
100 punten voor Yorcom! Top service, snel, eerlijk, betrouwbaar. Complimenten. Yorcom, tot de volgende bestelling.
Het is mij in de afgelopen 2 maanden inmiddels 3 (!!!) keer gebeurt dat ik een artikel bestelde, dat volgens de website op voorraad was, maar dat niet bleek te zijn. Drie keer voor niets gereden dus.
Bij de laatste keer zei ik (zo vriendelijk als ik nog kon): geef me dan de duurdere versie maar en maak 'em wat interessanter. Er kon niks, nada, noppes ... -dat- getuigt van inlevingsvermogen en klantvriendelijkheid zeg ! En er staat nergens dat het een voorraad-indicatie is of zo, nee gewoon "artikel is in voorraad" ...
Ze gaven overigens aan dat de voorraad op de website twee maal per dag bijgewerkt werd. Onzin, gezien dat één artikel sinds die tijd nog steeds op voorraad staat en het andere artikel nog minimaal 3 dagen erna op voorraad heeft gestaan (inmiddels niet meer).
Het is dat ze zo dichtbij zitten, maar om eerlijk te zijn heb ik het wel even gehad met deze toko. Blegh ...
Na een slechte ervaring bij Salland die het 'Logitech Cordless Mediaboard Pro for PS3 & PC Bluetooth' niet kon leveren, ook al stond aangegeven van wel, heb ik de bestelling maar bij Yorcom geprobeerd. Helaas de duurste winkel uit de Pricewatch, maar ze hadden het tobo als enige winkel in NL op voorraad. Voor de zekerheid heb ik nog even gemaild of het tobo daadwerkelijk op voorraad was en of het om de qwerty lay-out ging. Dit werd binnen een dag bevestigd, en ik heb meteen die dag ook mijn bestelling geplaatst. Minpuntje is dat ik de website een beetje ouderwets vind, maar deze functioneert verder prima. Een nieuw modern design zou geen kwaad kunnen.
De dag van de bestelling werd het toetsenbord ook daadwerkelijk verzonden. Verzekerd, met track&trace. Vandaag heb ik het toetsenbord ontvangen. Het product zat in een grote stevige Logitech doos, met veel vulling (kartonslierten, nog nooit gezien maar vast heel effectief) en een gratis Intel petje
Prima gegaan dus.
De website ziet er netjes uit. Alles netjes overzichtelijk.
Maar eerst wilde ik graag 2 maal de G51 bestellen, die hadden ze nog, alleen een daarvan was het showmodel(en verder is die out of sale). Dus ik vroeg of er wat korting vanaf kon. Nou 10 euro kon er van het showmodel af, dat vond ik nogal wat weinig, en aangezien ik samen met nog iemand bestelde had ik gevraagt of ze die even een dag appart wilde houden allebij en dat ik de volgende dag er weer over zou opbellen.
Dus de volgende dag bel ik. Zeggen ze: Ja, er zit een foutje in ons systeem waardoor de G51 al verkocht is. Eerlijk gezegt geloof ik niks van dat foutje, 1 dag kan er wel gewacht worden met verkopen lijkt mij. Maar toen kreeg ik wel het showmodel(met een klein krasje) toegestuurd met ongeveer 40 euro(wat nu ineens wel meer kon worden).
De verzending ging wel redelijk snel. Ik kreeg het allemaal netjes binnen. Maar na een defect wilde ik het terug sturen en geld terug krijgen, maar nu schijnt het dat ik de verzendkosten niet vergoed krijg en het zelf ook nog moet op sturen of lang komen brengen. Ofterwijl ben ik 2 maal verzendkosten kwijt/1 maal en daar helemaal heen rijden en heb nog helemaal niks binnen.
Beste Vince1,
Bedankt voor je reactie.
Een foutje is menselijk en we hebben het naar ons idee ook netjes opgelost. We hebben hierdoor zelf het showroom model met 50% korting weg gedaan en daarmee heeft u een hele mooie deal.
Nu is uw set na een aantal weken defect en heeft Logitech dit product niet meer in het assortiment en kunnen wij deze daardoor ook niet meer leveren.
Als deze er nog wel was geweest had Logitech deze voor u omgeruild zonder enige kosten. Nu moet de set terug komen naar ons en vragen we u om deze op uw kosten terug te sturen. (Even voor de duidelijkheid wij hebben deze nog niet van u mogen ontvangen). Het product dat u wenst aan te schaffen ipv de defect G51 sturen we overigens ZONDER verzendkosten naar u. Ipv hier eerst een slechte reactie neer te zetten had u ons ook kunnen vragen of er geen andere mogelijkheden waren. We willen u er ook op wijzen dat er op de andere speakerset die u hier voor in plaats wilt hebben er ook een korting is gegeven wat eigenlijk niet gebruikelijk is.
Hopelijk begrijpt U ook dat we ergens een grens moeten trekken.
Als u bij een winkel bij u in de buurt met de auto iets op haalt en het gaat kapot dan gaat u ook terug naar deze winkel en heeft u extra bezine verbruikt. Deze wordt dan helaas ook niet vergoed door de winkelier.
We begrijpen dat dit misschien teleurstellend is en vragen u dan ook nog even contact met ons op te nemen zodat we samen met u naar een oplossing kunnen kijken.
Mvg,
Het Yorcom Computers Team
Ik had bij Yorcom een Logitech G35 headset besteld, deze was bij hun in voorraad.
De website is goed te doen, alhoewel inloggen met een klantnummer wat irritant is omdat je die natuurlijk ergens moet noteren om hem niet te vergeten.
Na mijn bestelling geplaatst te hebben en betaald had met iDeal kreeg ik een bevestingsmail. De bestelling vond plaats op donderdag avond 21 mei.
Een dag later om 16:00 kreeg ik een mail waarop vermeld was dat de order verstuurd was bijgeleverd was een track en trace code.
zaterdag ochtend belde de TNT aan en het pakketje was binnen.
De doos was neutraal met alleen het Getronics logo en gevuld met karton-slierten (weet hier even geen betere naam voor) die goed hun werk hebben gedaan, er zat geen krasje op de doos van de headset zelf. Zat ook nog een pet met het Intel logo bij (aardig presentje) en natuurlijk de factuur.
Niet van toepassing geweest
Een UPS de APC Back-UPS CS 500 300Watt besteld bij Yorcom.
Niet de goedkoopste zaak, maar had in het verleden goede ervaringen met dat bedrijf.
Pakje is goed aangekomen in originele doos van APC.
Nu begint de ellende.
De UPS bleek te zwak te zijn voor devoeding van mijn pc.
Na zoeken op de APC website vond ik info in een FAQ over dit probleem. Het komt door dat mijn voedingg PFC (Power Factor Corrected) heeft waardoor er "inrush" of pieken in de belasting optreden, vooral bij overschakelen van main- naar battery-power.
Die korte overschakeling is al genoeg om de UPS op overload te laten knallen. APC adviseerd dan ook een zwaardere UPS.
Dus let hier op mensen, als je een UPS gaat kopen!
Een zwaardere UPS vind ik te duur, dus heb ik besloten om hem retour te zenden.
Na geen reactie te hebben ontvangen op mijn retour zending ben ik na een week maar es gaan bellen met Yorcom.
Na een vaag gesprek wat ongeveer zo verliep: "zou mischien, eventueel, zou kunnen, ik weet niet zeker, gecrediteerd"
En hier haak ik dus af!! Eerst niet communiceren, en me dan afschepen met vage beloftes.
Nadat ik een kwaaie mail had gestuurd, werd ik zaterdag gebeld door een mevrouw en hebben we het een- en ander uitgepraat, prima zo, dacht ik.
De bevestiging mail:
===================================================
Zoals telefonisch besproken stuur ik bij deze de creditnota betreffende de geretourneerde UPS, zie aub de bijlage.
De betaling is vrijdag 24 april j.l. aan u overgemaakt.
Namens Yorcom wens ik u een fijn weekend.
Vriendelijke groet,
====================================================
Totdat ik zondag dit in mijn mail-box ontving:
(de namen heb ik verwijderd)
==============================================
To: "xxxxx @ Yorcom Computers" <xxxxx@yorcom.nl>, "xxxx@xs4all.nl" <xxxxx@xs4all.nl>
Subject: RE: Bevestiging verweking creditnota
From: "xxxx @ Yorcom Computers" <xxxxx@yorcom.nl>
Date: Sun, 26 Apr 2009 12:26:05 +0200
Had hij weer gebeld? Heb spijt dat we die ups terug hebben genomen.
=================================================
Duidelijk een foutje van een medewerker die niet weet hoe een CC werkt.
Schande! Zo denkt men daar over de klant blijkbaar. Als je om je geld komt 'zeuren'
En diegene begrijpt het ook niet eens, ik had niet "weer gebeld" ik werd zelf opgebeld, waarschijnlijk door de baas.
----> EXIT Yorcom wat mij betreft.
goede garantie.
voeding bleek niet goed te zijn, er werd net zolang aan gewerkt (nieuwe pc) totdat het weer klopte. zeer goede service, iedereen aan te raden
Mijn eerste ervaring met Yorcom. Maandagavond half tien voeding voor Shuttle barebone besteld. Contact via de mail verliep snel, duidelijke aanwijzingen in de mails voor het aanmaken van een account. Betaling via i-deal verliep vlekkeloos. Ook na de bestelling wordt je keurig op de hoogte gehouden d.m.v. mails.
Site is overzichtelijk, kon snel vinden wat ik zocht. Enig minpuntje: bij de technische gegevens van de betreffende voeding (Shuttle 250W PC40) kon ik niet vinden of hij geschikt was voor mijn type barebone Die informatie moest van een andere site komen. Pluspunt was duidelijk de prijs. Goedkoper kon ik de voeding niet vinden.
Over de verzending niets dan goeds. Dinsdag verzonden, mail met trackingcode gekregen (eerst blijkbaar een onjuiste code, twee minuten later de goede), woensdag 12.00 uur het bestelde artikel in huis. Keurig verpakt in stevige doos met plastic luchtzakjes.
Niet nodig gehad.
De website.
De website is overzichtelijk en bevat goede informatie over producten, zo heb ik zelf een goedkoop moederbord kunnen vinden waarbij de specificaties vermeld werden. Een moederbord met alc888 geluid.
Hiervan kreeg ik een order bevesitiging.
En een dag later is het verstuurd.
Nu kom ik alleen iin de weekenden thuis. Dus zaterdag ingebouwd maar toen bleek het bord geen beeld te geven direct een mail gestuurd. En op maandag al bericht terug dat ik het retour kon zenden met hun procedure erbij.
Dinsdag het bord terug gestuurd, en zij hebben woensdag direct een nieuw bord toegestuurd, hele goede service. Ik hoorde vandaag dat het al binnen gekomen was. Over anderhalve week kom ik pas weer thuis om het in te bouwen maar ik vertrouw erop dat deze wel goed moet zijn.
Zeer goed verpakt in karton, en met karton snippers. Tevens is het rma onderdeel geleverd met plastic vulling in de doos.
Heel snel een ander bord toegestuurd gekregen naar het terugzenden van het doa bord.
Aftersales
Zeer snelle reactie van Yorcom. En snel een nieuw moederbord toegezonden gekregen nadat het bord wat ik in eerste instantie ontvangen had defect bleek te zijn.
Dinsdag terug gestuurd. Woensdag nieuw bord opgestuurd gekregen en dit is Vandaag donderdag aangekomen.
Ook in het verleden werd al niet moeilijk gedaan met een harddisk die na 7 maanden was overleden die werd zo in de winkel omgewisseld.
Wat handig is om te weten is dat Yorcom niet moeilijk doet over het annuleren van een reeds betaalde (iDeal) order. In mijn geval was deze nog niet verzonden. Ik hoefde er niet zelf achteraan, ze belden me op met de vraag wat ik verder wilde.
Het volledige bedrag stond 4 dagen na afschrijving weer op mijn rekening.
Hoewel dit soort dingen wel in de algemene voorwaarden staat, maak ik ook wel eens anders mee helaas. Vandaar deze positieve vermelding.
Tijdens het bestellen van een Conceptronic CFULLHDMA gaf de site aan dat m'n huisnummer 'niet bestond' op de eerder aagegeven postcode, dus had ik het als opmerking er nog even duidelijk bij gezet. Binnen een uur een mail van Yorcom dat het adres goed is doorgekomen en dat ik eind van de middag nog een mail ontvang met de Track n Trace code. Thumbs up!
Site is makkelijk, werkt snel, en betalen is ook zo gebeurd dmv iDeal.
21 Januari besteld
22 Januari bestelling afgeleverd door TNT
De bestelling zat in een iets grotere doos verpakt met kartonnen reepjes als bescherming (wat overigens best stevig was!). Onbeschadigd kwam de bestelling dus aan, factuur zat erbij.
Echt goed. De enige reden dat ik niet "zeer goed" heb gekozen is dat de info over de aan te schaffen Toshiba Satellite Pro A300-13X wel ERG kompakt is en niet kompleet (aanwezigheid bluetooth wordt niet vermeld). Maar voor de rest prima: shoppen is rechttoe-rechtaan, prijs toen de laagste, er werd op de site beloofd dat er een extra GB geheugenkaart bij zou zitten en bij telefonische navraag (direct verbinding) bleek dat te kloppen, orderbevstiging en statusupdate in orde.
De volgende dag kompleet in huis (inclusief het gratis slot). Nauwelijks tijd gehad om Track&Trace te gebruiken, zo snel. Goed en stevig ingepakt.
Aftersales
Nvt, want alles was eenvoudig te installeren, ook de downgrade naar XP Professional. Alles werkte daarna feilloos.
Op de website wordt niet vermeld dat Acer een ander 'DOA' beleid heeft. Pas bij de factuur wordt dat gescheven, maar die ontvang je pas bij de aflevering, dus dan sta je al voor een voldongen feit!
Geen opmerkingen verder, dat ging snel en goed verpakt.
Aftersales
Mijn Acer bleek DOA te zijn. Volgens Yorcom houdt dit in dat die dan ter reparatie teruggestuurd MOET worden, terwijl ik van mening ben dat ik de overeenkomst mag ontbinden en ik dan recht op mijn geld terug heb. Ik word verwezen naar Acer, maar men vergeet dat ik geen overeenkomst met Acer heb afgesloten, maar met Yorcom. En zij hebben mij een ondeugdelijk product verkocht.
Het recht op ontbinding obv de wet Koop op Afstand (binnen 7 dagen) wordt ontkend, omdat de doos al geopend is. Dat is blijkens de website van jurofoon in strijd met de wet: dat mag alleen bij audio en software e.d. gevraagd worden.
Website is vrij overzichtelijk. Voorraad status is accuraat (bestelde onderdelen waren volgens status aanwezig, en werden ook zeer snel geleverd).
Updates via mail waren duidelijk.
Prijs is goed/concurrerend.
Afhandeling was zeer snel: bestelling werd rond 17:30 geplaatsd, rond 18:00 kreeg ik de bevestiging dat de order was ingepakt en aan TNT doorgegeven voor levering (incl link voor Track&trace). Pakket werd de dag erna aangeboden.
Onderdelen zaten in een ruime doos, opgevuld met karton-vulling. Goed beschermd dus.
de site zelf vind ik goed uit zien , niet te druk .
na de bestelling geplaatst te hebben , direct e-mail bevestiging van de bestelling.
en na 30 minuten e-mail bevestiging dat het klaar stond om opgehaald te worden.
de winkel zit bijna direct aan de snelweg en er is voldoende plaats om te parkeren.
werd ook snel geholpen , ondanks dat het mij best wel druk leek toen ik binnenkwam.
voor mij voor herhaling vatbaar !
zelf opgehaald
niet nodig gehad