« 1 2 »Resultaten 1 t/m 20 van 21
Voor mijn laserprinter een grote doos papier besteld, die op de site snel te vinden was in het productenoverzicht. De gedetailleerde informatie over de papiersoort gaf me voldoende vetrouwen in de juiste keuze en om de bestelling te plaatsen. Bij een prijs van 24 euro vond ik de 4,95 verzendkosten relatief aan de hoge kant, maar bij andere webwinkels kwam ik verzendkosten van 15 euro tegen. Voor de betaling kon ik problemloos kiezen tussen iDeal en een acceptgirokaart. In het laatste geval dus betalen achteraf. Dat zie ik niet zo vaak meer. Direct na de bestelling kreeg ik een e-mail ter bevestiging en informatie over de verzending en het volgen daarvan.
Binnen 24 uur stond TNT Post voor de deur met de doos.
's Ochtends had ik via het trackingsysteem kunnen volgen hoe het stond met de verzending. 123inkt had al voorspeld dat levering de volgende dag zou plaatsvinden.
Ik heb verschillende malen inkt voor mijn printers besteld op deze site en ze hebben een net systeem om de juiste inkt voor jou printer te vinden. Netjes compatible en origineel naast elkaar.
De prijze zijn over het algemeen wel bij de laagste die er zijn, niet altijd maar vaak wel.
De betaalmogelijkheden zijn ook altijd goed, Ideal, acceptgiro etc.
Kortom een hele nette site, niks dan lof!
Cartridges zijn meestal in een klein doosje met een paar luchtzakjes er om heen, niets bijzonders, alhoewel het mischien beter in piepschuimvlokken gedaan kan worden. Is iets schokbestendiger aangezien hoe de TNT er soms mee omgaat.
Goed product, warmee elke print prima lukt.
En een overzichtelijke site, zoeken kost weinig tijd.
De Prijs is uitstekend, er wordt niet teveel berekend.
Verpakking is goed, zoals dat ook moet.
Verzending zeer vlot, houdt de wachttijden kort.
Aftersales
Vaak overbodig, had ik dus ook niet nodig
Ben op 123inkt uitgekomen via de pricewatch voor inktcartridges. Zeer lage prijzen, overzichtelijke site. 123inkt maakt alle beloftes waar die in de samenvatting vermeld staan (voor zover van toepassing).
Snel, goed verpakt en in goede orde ontvangen. Op de site staat wanneer je een zending kunt ontvangen als je je bestelling plaatst. Bestelling op zaterdag geplaatst, maandag een mailtje met T&T nummer, dinsdag ontvangen.
Aftersales
Niet nodig gehad, alles in orde
Ik heb 2x lexmark cardriges besteld vlotte site met een makkelijke betaling
Ik koos ervoor om de bestelling met een accept giro te betalen als je dan via internet besteld word je teruggebeld om de bestelling te veryferen. maar als je net zo als ik een mobiel nummer invult dan gaan ze zeuren over dat ze niet mogen leveren als er geen huisnummer is
NVT
Nieuw setje inkt cartridges + lege CD hoesjes besteld. Bestelling plaatsen op de site verliep soepel. Betaling kon achteraf door middel van een bijgevoegde acceptgiro (maak je ook niet vaak mee). De volgende dag was mijn pakje al onderweg en ik kon het via Track & Trace volgen. Op de 2e dag stond de postbode al op de stoep met mijn pakje. De inhoud was prima in orde.
Goede site, snelle levering voor een prima prijs.
Ik heb zaterdagavond even besteld. Ik had een Epson Dx 8450 gekocht en wilde er dus de namaakinkt en fotopapier van het eigen merk voor bestellen. Tot mijn verbazing kreeg ik maandagmiddag om half 1 al een mailtje dat de bestelling verzonden was. En hij was dinsdag binnen! Ze hebben niet eens gebeld om te checken, zoals bij veel eerste bestellingen wel gebeurt.
Tja, wat kan ik zeggen? Heel nette shop! Alles zat keurig in een opgevulde doos. Alleen zitten 2 van de 4 cardridges in een ander doosje. Het nummer klopt wel gewoon en de inhoud ook. Maar dat is het enige wat ik kan verzinnen hoor, want ik vond het verder echt super.
Net als de vorige reviewer een toner voor mijn Brother HL-2030 besteld. Je kan makkelijk doorklikken naar het juiste onderdeel. Ik heb eveneens de namaak toner besteld. Deze toner werkt voorzover ik nu kan beoordelen prima.
Eveneens prima. Binnen een dag bezorgd.
Uitstekende site, alles is goed te vinden. Bestelde hier toner voor een Brother HL-2030; je kunt zoeken op printer model en dan krijg je alle mogelijkheden.
Ze leveren zowel de originele toner als "namaak"; de laatste tegen iets meer dan de helft van de prijs. Daar in het verleden goede ervaringen mee, dus ook nu weer namaak besteld.
Op pinksterzondag besteld, op dinsdagavond een mailtje met een track en trace code, op woensdagavond had ik 'm in huis. Netjes verpakt, kortom: uitstekend.
Op vorige week donderdagavond 24 april een toner en twee pakken double a paper besteld. De dag erna is het verzonden met track & trace code. Op zaterdag de 26e heb ik het ontvangen. Het is lekker vlot verlopen en de verzendkosten zijn ook lekker goedkoop.
Ze hebben de producten in een ongeschikte doos gestopt. Beide pakken papier stonden verticaal, waardoor tijdens de transport beide pakken krom is gaan staan. Door de pakken papier een beetje te wringen zien ze er weer zoals normaal uit. Ik heb het nog niet getest maar ik hoop dat ik geen paper jams krijg.
Er is nog een opvallend detail. De verpakking van één van de pakken bleek opengescheurd te zijn. Ik weet niet hoe dat komt, maar het ligt niet aan de transport.
Voor de eerste keer besteld bij 123inkt.nl en deze week kon dat zonder verzendkosten i.v.m. het winnen van de Nationale Thuiswinkel Award 2008.
Bestellen is eenvoudig en na het plaatsen van de eerste bestelling belt een vriendelijke Mevrouw je op of het geen nepbestelling is. Het was een kort gesprekje maar zo`n vriendelijke stem hoor je zelden.
Verzonden met TNT Post, de volgende dag ontvangen.
Patronen zaten in een klein doosje zonder opvulling maar dat is ook niet echt nodig.
N.v.t.
Aangekomen op de website is het slechts een paar keer klikken en je hebt de juiste inkt cartridges voor mijn printer. Echt hulde voor dit systeem!
Bovenaan de lijst met geschikte cartridges stond meteen een goeie aanbieding. Die genomen en binnen 10 minuten was ik klant en had ik betaald met iDeal.
De volgende dag was mijn bestelling al snel de deur uit gegaan. Ik kreeg meteen een track & trace nummer gemaild. Zodat ik mijn pakket op internet kon volgen. De volgende dag meteen gekeken waar mijn pakketje was en ik zag dat hij al afgeleverd was.
Dus vandaag besteld en binnen 48 uur binnen. Erg netjes!
De juiste inkt is goed te vinden op de site door zoeken op printer type of cartridge type. Bovendien hoeft er niet vooruit betaald te worden: zonder bijkomende kosten krijg je een acceptgiro bij je bestelling. Wel krijg je daarvoor eerst een telefoontje om te controleren of de bestelling klopt.
Op 11-03 besteld, op 12-03 in huis! Goed verpakt in een stevig doosje.
Voor de 2e maal onlangs een toner voor mijn Brother HL-2030 besteld bij 123inkt.nl. In eerste instantie van plan een originele toner te halen maar na enige research op de verder prima site kwam ik een TN-2000 toner Digital Revolution uitvoering tegen. Meer prints voor minder geld en prima kwaliteit! Informatie op de site dus correct.
Na bestelling meteen bevestiging en betaling met iDeal. Bij verzending direct nog een bericht met daarin track&trace link en code plus bijgevoegd een bon in pdf.
Volgende dag werd toner perfect aangeboden door TNT. Zeer tevreden dus!
Verzending goed aangekondigd, goed gedocumenteerd en zeer complete track&trace informatie. Bon/pakbon zat direct op verpakking van doos geplakt (dus geen doos om doos) wat weer beter is voor milieu. Doos was aan onderkant echter wel aan een kant open gegaan maar leverde geen problemen op en kan me eerlijk gezegd niet interesseren. Is productafhankelijk hoe verpakt en verzonden wordt neem ik aan. Dit was simpele kleine toner van rond 30e.
Aftersales
Vrijwel alle contact die ik met 123inkt.nl heb gehad werd dezelfde dag nog beantwoord. Prima klantenservice dus. Als gevolg dat ik al meerdere bestellingen geplaatst heb en zal plaatsen.
Via Tweakers.net kwam ik bij 123inkt terecht. Na een miskoop bij de Kruidvat had ik een nieuw setje inkt nodig voor mijn HP inkjet printer. Ik ben zelf altijd huiverig bij bestellingen op het internet maar hun website zag er betrouwbaar uit en het invullen van gegevens ging allemaal vlot.
Ik heb mijn pakje keurig ontvangen en maak nu dankbaar gebruik van mijn cartridges.
De volgende keer ga ik zeker weer gebruik maken van de diensten van 123inkt en heb het inmiddels ook geadviseerd bij vrienden en collega's.
De verzending kwam wat later aan maar dit had niets met 123inkt te maken. Ik heb het net voor de kerstdagen besteld en met de drukte van TNT post kan ik mij goed voorstellen dat het ietswat langer ging duren.
De kwaliteit van de verzending was prima in orde. Alles was keurig ingepakt en werd verzonden in een klein doosje.
Dit alles heeft er toe geleid dat ik de volgende keer weer mijn inkt bij 123inkt ga bestellen.
Aftersales
Aftersales bij een verzending van een tweetal inktcartridges was niet echt nodig. Het kwam allemaal prima aan dus kan ik niets anders dan goed zeggen.
Mijn schoonouders hebben ongeveer een jaar geleden eigen merk-catridges voor hun Epson-printer gekocht.
Nu de catridges eindelijk nodig waren bleken ze niet te werken.
Een telefoontje naar 123inkt en er werden nieuwe chips toegestuurd (gratis!) waardoor de catridges alsnog werkten.
Chips waren in no-time binnen.
Aftersales
Perfect, na zo'n tijd nog gratis service leveren!
Na lang wikken & wegen heb ik besloten om een Samsung CLP-300 kleuren laserprinter te bestellen & aangezien hij bij 123inkt.nl het goedkoopst was ben ik bij hun uitgekomen.
De site is overzichtelijk, als je op de printer klikt die je wilt bestellen staat er nog extra informatie bij vermeld zoals een link naar de toners die je nodig hebt etc. . Dus heb ik maar meteen een extra imitatie toner mee besteld die ze doen aanraden ipv de originele, zit meer in gaat langer mee & is goedkoper.
Zondag besteld, maandag een verzend mailtje gekregen met de t&t code van TNT-post erin. Dinsdag afgeleverd op het alternatieve adres, sneller kan denk ik niet.
Extra toner hadden ze ook in de printerdoos gestopt aangezien daar nog wel plaats voor was.
Aftersales
Aftersales vind ik persoonlijk het belangrijkste aan een bestelling maar hier heb ik geen ervaring mee bij 123inkt.nl.
Slot conclusie "dik tevreden".
Prima snelle website. Tegenwoordig check ik eerst reviews voordat ik ergens bestel. Als de organisatie er een zooitje van maakt haak ik bij voorbaat af. 123inkt staat links en rechts goed te boek, net als hun "huismerk" toners/cartridges.
Dat huismerk heb ik het voordeel van de twijfel gegeven en twee toners besteld voor m'n Brother laserjet. Ik ben benieuwd of ze even lang mee gaan als het origineel. De eerste afdrukken zijn keurig.
Snel! Donderdag besteld, zaterdag rond de middag thuis aan de deur. En zo hoort het ook, zeker bij printersupplies.
Via een zoekopdracht naar HP-cartridge 27 (zwart) op de site van 123inkt terecht gekomen. Een nette overzichtelijke site, waarop ik de keuze kreeg tussen originele en refill-cartridges. Uiteindelijk gekozen voor een refill-cartridge, waar dubbel zoveel inkt inzit als in het origineel, en daarnaast nog enkele euro's goedkoper is. Meteen besteld, en zoals vermeld dat dat gebruikelijk is bij eerste bestellingen, werd ik de dag naderhand teruggebeld om mijn bestelling te verifieren. Het pakketje zou dan meteen verzonden worden.
Inderdaad kwam het pakketje netjes verpakt, 1 dag daarna aan. Handig is dat je een alternatief adres op kan geven. Ik heb het pakketje op mijn werk laten bezorgen, terwijl de factuur gewoon aan mij geadresseerd apart naar mijn huisadres werd verzonden.
Aftersales
Niet met aftersales te maken gehad.
Al met al ben ik zeker tevreden, dit kon gewoon niet beter.
Nette, overzichtelijke website waarop je makkelijk kunt vinden wat je zoekt, mede doordat je niet alleen op cartridgenummer kunt zoeken maar ook op printertype, zodat je direct de cartridges ziet die je nodig hebt. Technische kennis van de leverancier kan ik natuurlijk niet goed beoordelen, maar de website straalt uit dat hier mensen achter zitten die weten waar ze het over hebben. Bestellen en betalen gaat erg gemakkelijk via iDeal of acceptgiro, en alles wordt bevestigd per email. De prijzen zijn prima, met name die van hun eigen merk cartridges en toners; ook de kwaliteit hiervan is, voor zover ik dat kan beoordelen, prima in orde.
Ook prima in orde. Er wordt geadverteerd met "op werkdagen vóór 15:00 besteld, de volgende dag in huis" en in mijn ervaring klopt dit ook gewoon. Er wordt netjes een Track & Trace-code gemaild en de bestelling wordt altijd goed verpakt.