« 1 2 3 4 »Resultaten 1 t/m 20 van 61
Vorige week zondag bestelt ik had een helen lading bestelt:
AMD Athlon 64 X2 7750, 2.7GHz, 3MB, AM2+, 95W, Box
Kingston HyperX 4GB(2x2GB) DDR2 PC2-8500, 1066MHz (2x)
Hitachi Deskstar 7K1000.B 1TB, 7200rpm, 16MB, SATA (2x)
Corsair CMPSU-CX400W Power 400W, ATX12V
Asus M4A78 PRO, AM2+, AMD770, 4xDDR2, ATX
D-Link DGS-1005D Switch, 5p 10/100/1000
Sweex Netwerkkaart 10/100/1000Mbit, PCI
Voor mijn nieuwe server, zag al dat de X2 7750 niet goed werd geleverd, toen keek ik gister ochtend waren de hardeschijven allebei 4 euro gedaald, precies het verschil tussen de processor.
Met mijn vader naar de winkel gereden naar de balie gegaan, een meneer alles veranderd en de prijzen van de hardeschijven herberekend....
Dus uit eindelijk is dit het lijstje geworden:
AMD Athlon 64 X2 7850
Kingston HyperX 4GB(2x2GB) DDR2 PC2-8500, 1066MHz (2x)
Hitachi Deskstar 7K1000.B 1TB, 7200rpm, 16MB, SATA (2x)
Corsair CMPSU-CX400W Power 400W, ATX12V
Asus M4A78 PRO, AM2+, AMD770, 4xDDR2, ATX
D-Link DGS-1005D Switch, 5p 10/100/1000
Sweex Netwerkkaart 10/100/1000Mbit, PCI
De X2 7850 was op voorraad en zoals lazen waren die 4 euro gedaald dus 8 euro in totaal precies het verschil tussen de processor.
Prima service
Niet nodig opgehaalt
Aftersales
Niks was stuk, alles boot
Duidelijke website met goede voorraad indicatie van zowel hun eigen winkels als hun leverancier.
Ik heb hier op 25 juni (`s avonds) een moederbordje en een behuizing voor mijn HTPC besteld. Prijzen zijn redelijk, niet 1 van de goedkoopste maar ze hadden op voorraad wat ik wou.
Verzendkosten van 6,50 zijn zeer redelijk. Zelfs onder het normale TNT tarief. Pluspunt is ook dat iDeal gratis is.
Ik kreeg op 26 juni een verzend bevestiging binnen met 1 track & trace code. Even later volgde een 2de mailtje met daarin 2 track en trace codes, blijkbaar paste het toch niet allemaal in 1 grote doos
Dit maakt de verzendkosten van 6,50 eigenlijk nog netter.
Pakket werd een dag later (27ste) bezorgt. De behuizing gewoon in zijn originele doos, en het moederbord was goed verpakt in een normale kartonnen doos.
Al met al zeer tevreden.
Geen ervaring mee.
Al reeds een tijdje onderzoek gedaan naar een goede hd-media speller en tenslotte op de Netgear EVA9150 uitgekomen. Volgens tweakers price watch erachter gekomen dat Informatique een aanbieding had (249 euro). Via de website mijn bestelling geplaatst en meteen een bevestigings email ontvangen. Kort daarna zag ik dat de status was veranderd naar "de order is uitleverbaar en wordt naar u verzonden". 3 uur daarna kreeg ik een verzendmelding met een TNT Post Pakketservice tracking nummer. De volgende dag kon ik via de track-and-trace zien dat de speler bezorgt zou gaan worden hetgeen dan ook gebeurde. Alles in prima staat ontvangen.
Gisterochtend besteld, vandaag gekregen. Praktisch binnen 24 uur. Keurig op de hoogte gehouden door track-and-trace. De media speler was verpakt in z'n originele doos, dus zonder extra verpakkingsmateriaal er nog omheen.
(nog) niet nodig gehad
Twee keer een bestelling gedaan (met een week er tussen). Eenvoudige site om te gebruiken, daar nu in totaal 7x wat besteld en blijf het een top site vinden om wat te bestellen!
Het eerste pakketje bestond uit twee keer een HS950 Creative Headset, een Razor Copperhead Anarchy Red Mouse en een Eminent 66-in-1 cardreader. Het wachten was op de muis, daarom heeft het een week geduurd voordat die bestelling binnen was, perfect aangegeven wanneer het geleverd zou worden!
Het tweede pakketje bestond uit twee aanbiedingen namelijk een Seagate Barracuda 7200.11 1.5 TB SATA HDD en een Scythe Mugen 2 koeler. Mooie prijs samen en zeer snel geleverd (gisteren besteld, vandaag in huis!). Top service en snelheid!
Aanrader voor alle kopers op gebied van computers en randapparatuur!
Alles was goed te volgen via de site en TNT's track & trace. Via iDeal betaald dus 6,50 euro verzendkosten wat prima te doen is, heb het welles waar 2x moeten betalen voor beide pakketten die op dezelfde dag geleverd werden (op het zelfde moment ook nog!) maar het was ook apart verpakt dus pakket 1 was de deur al uit voordat pakket 2 besteld was! Alsnog goed verpakt met materiaal voor bescherming, alles was in top staat.
Desondanks het weekje wachten voor het eerste pakketje was het een snelle levering want de muis was aanwezig bij de leverancier en daar was het wachten op!
Helemaal tevreden dus!
Aftersales
Nog niet nodig gehad, alles bleek te werken zonder problemen!
Snelle en overzichtelijke website met goede filtermogelijkheden zodat je gauw bij de juiste artikelen terechtkomt. Voldoende technische specificaties. Betaalproces loopt goed. Orderbevestiging en verzendbevestiging (inclusief track & trace). Prima!
Netjes en rammelvrij verpakt (luchtkussentjes gebruikt)
Aftersales
Geen ervaring; gezien het overige kan ik me niet voorstellen dat dit punt ineens beroerd is.
Dinsdag een retention kit voor mijn Thermalright koeler besteld zodat ik mijn koeler kan blijven gebruiken op mijn nieuwe Core i7 920 en bijbehorend moederbord. Speciaal bij Informatique besteld omdat zij normaal gesproken binnen 24 uur leveren al is dat 2 bestellingen hiervoor eenmaal niet het geval geweest maar dat was waarschijnlijk een uitzondering.
Orderbevestiging had ik al snel binnen al bleef de verzendbevestiging uit. 's Avonds nog steeds geen verzendbevestiging......
Helaas is het nu de tweede keer op 5 bestellingen dat Informatique niet levert binnen 24 uur zoals beloofd ook al heb ik ruim op tijd besteld (dinsdagmiddag om 14:09) en was het produkt gewoon op voorraad. In dit geval baal ik hiervan als een stekker want ik heb al mijn andere spullen klaar liggen op de kit na en ik had de donderdag vrij genomen om mijn nieuwe systeem af te bouwen. Mijn vaste TNT bezorger komt altijd rond etenstijd met mijn bestelling (ik ben de laatste op zijn route) dus donderdag laat pas ontvangen i.p.v. woensdag rond etenstijd en de komende tijd heb ik gewoon geen tijd meer om alles te assembleren. Bedankt bij deze! Blijkbaar zijn de levertijden bij Informatique niet meer zo nauwkeurig in vergelijking met wat ik vroeger gewend was van dit bedrijf, 2 op 5 bestellingen te laat vind ik niet aanvaardbaar.
Informatique heeft een behoorlijk assortiment, maar ze hebben niet alles. De prijzen zijn voor een webshop wat aan de dure kant, maar daar staat wel service tegenover. Nou ja, dat dacht ik. (Zie Aftersales).
De website zit redelijk in elkaar al is het wel lastig dat je niet in de prijslijst kunt sorteren. Bevestigingsmails e.d. is keurig op orde.
Deze bestelling ben ik op gaan halen, dus geen oordeel. Bij andere bestellingen was het overigens keurig voor elkaar.
Aftersales
Ik heb vorig jaar een 640 GB Samsung F1 harde schijf gekocht. Deze is stuk gegaan (de tweede al, er is een slechte batch geweest) dus ik naar Informatique voor garantie. Vorige keer was het geen enkel probleem, toen kreeg ik zo een nieuwe mee. Deze keer liep het echter anders. Het viel me al op dat de schijf aan een veel grondiger test werd onderworpen.
De 640 GB schijf die ik had, hadden ze niet meer liggen, maar voor een tientje bijbetaling kon ik een 750 GB seagate krijgen. Ik wilde graag snel een andere HDD en ik kan de extra ruimte wel gebruiken dus ik vond het best. Toen ik thuis kwam bleek het echter om een refurbished schijf te gaan. Dat had men er dus niet bij gezegd.
Op zich vind ik het niet erg dat men refurbished schijven bij garantie geeft, maar dan zouden ze dat er wel bij moeten zeggen. Op deze manier betaal ik extra voor een schijf die al eens kapot is geweest. Als ik dat had geweten had ik m'n geld wel teruggevraagd. Als dit de service is waar ik extra voor betaal dan bestel ik volgende keer wel bij de goedkoopste webshop uit de pricewatch.
Saillant detail: de voorraadstatus van de Samsung F1 640 GB staat op hun website als "Ruim voorradig".
Update 13 juni
De Seagate HDD bleek niet voor niets refursbished, het kreng werd door de bios van meerdere pc's niet of maar de helft van de tijd herkend, net aangemaakte partities verdwenen spontaan en data wegschrijven was al helemaal geen optie. Certified repaired noemen ze dat.
Een e-mail gestuurd en het uitgelegd en ik kreeg als antwoord "Wij kunnen uw schijf omruilen voor een Samsung F1 640GB en het te veel betaalde bedrag kunnen wij aan u crediteren.". Ik vanmiddag naar Informatique om het te regelen, en deze toezegging bleek niets waard te zijn. Omruilen voor nieuwe HDD's gebeurt alleen als ze maximaal een half jaar oud zijn, en er werd gekeken naar mijn originele aankoop, niet de refurbished schijf. Omruilen voor een andere refurbished schijf was mogelijk, maar ik neem niet aan dat ik uit hoef te leggen dat dat voor mij geen optie was. Geld terug was geen optie, het volledige bedrag kan alleen binnen een week, een gedeeltelijke teruggave alleen binnen 30 dagen.
De enig overgebleven mogelijkheid was om een deel van het oorspronkelijke aankoopbedrag (een x bedrag per maand van de leeftijd) in te zetten om een nieuwe aan te schaffen, wat er op neerkwam dat ik uiteindelijk naast de 10 euro van vorige keer nog eens 6 euro bij moest betalen. Aangezien er geen enkele andere mogelijkheid was ben ik hier uiteindelijk maar mee akkoord gegaan. De 6 euro ging uiteindelijk niet door omdat ze het in hun betalingssysteem niet voor elkaar kregen, een mazzeltje.
- Toezeggingen gedaan per e-mail of telefoon zijn niets waard
- Effectief bied Informatique maar 6 maanden garantie, daarna wordt je opgezadeld met refurbished rotzooi.
Dat zou dan de service moeten zijn waar je extra voor betaald. Nou deze crappy service is mij de meerprijs niet waard, mij zien ze hier voorlopig niet meer terug. Ik ga wel voor de goedkoopste webshop, dan weet je tenminste van te voren dat de garantie karig is en daar betaal je dan ook naar.
De website zelf ziet er wel verzorgd uit (al mijn Html Validator-Firefox-plugin had daar een iets andere mening over). Producten zijn onderverdeeld in categorieën en subcategorieën, wat het makkelijk maakt om een bepaald type product te vinden op de site. Daarnaast zijn producten ook te vinden via een goede zoekfunctie. Ikzelf heb echter mijn product gevonden via de Pricewatch, waar Informatique de goedkoopste bleek te zijn, als er ook rekening werd gehouden met verzendkosten.
Het bestelproces is vrij eenvoudig; na aangegeven te hebben dat je een product wilt bestellen, kan je kiezen uit verscheidene betaalmogelijkheden en kan je aangeven of je je bestelling wilt ophalen of verzonden wilt hebben. Na dat gedaan te hebben, kreeg ik een orderontvangsbevestiging per mail, wat aangeeft dat je order ontvangen is. Zodra een medewerker van Informatique de order in behandeling neemt, krijg je nog een orderbevestiging, die een link bevat naar een pagina op de Informatique-site, waar de actuele status van je bestelling te volgen is.
In mijn geval was het artikel niet op voorraad bij Informatique zelf, maar wel bij de leverancier (zoals al netjes was aangegeven op de productpagina).
Zodra Informatique mijn bestelde product had ontvangen van de leverancier en de zending gereed was gemaakt, kreeg ik nog een laatste e-mail van Informatique, met daarin o.a. een link naar de Track & Trace-pagina van mijn pakketje. Dat kwam de volgende dag aan in een met 'security tape' verzegelde kartonnen doos, waar nog een papieren factuurtje bij zat.
Niet van toepassing.
Gepost door reteb,
zondag 31 mei 2009 17:08
| Algemeen: |
Verzending: |
Aftersales: |
Beoordeling: zeer goed |
Heb hier voor de derde keer een harde schijf gekocht ( Samsung Spinpoint 1 TB ).
Net als de voorgaande keren, 's middags telefonisch besteld, volgende dag, binnen 24 uur, ontvangen.
Viel me weer op : snelle, zakelijke, jiongens aan de besteltelefoon, die verstand van zaken lijken te hebben.
Valt ook goed kloppende afspraken mee te maken.
Nemen ook ruim de tijd om telefonisch vragen te beantwoorden en gevraagde uitleg te verschaffen.
Ze zijn iets duurder - maar niet veel - dan elders, maar dan heb je ook een internetzaak MET een winkel met alle voordelen van dien.
Veel op voorraad, goede organisatie en administratie.
Zijn gewoon per vaste telefoon goed en snel bereikbaar.
Alle keren binnen 24 uur ontvangen.
Perfect werkend orderbevestigingssysteem.
Aftersales
Hebben, zonder gedoe, een schijf teruggenomen ( die waarschijnlijk wel goed was maar met mijn BIOS overhoop lag ).
Ze hebben ( tegen mijn voorschotbetaling ) direct een vervangende schijf gestuurd zonder portoberekening.
De volgende werkdag ( sneller kan niet ) na mijn terugzending van de schijf werd mij de oorspronkelijke aankoopprijs gerestitueerd PLUS door mij destijds betaalde porto.
Wow, daar kunnen nadere internetzaken nog een puntje aan zuigen.
Zie mijn oordeel over de after sales, aangezien dat vaak een onderbelichte zaak is.
Aftersales
Had sinds midden 2008 een Sitecom wireless audio transmitter. Ging enkele weken geleden defect. Retour gebracht, klacht zonder morren geaccepteerd, maar was helaas niet voorradig. Na ca. 2 weken een mailtje met de mededeling dat "de bestelling kon worden opgehaald". Ik naar Berschenhoek, maar wat bleek? Mail niet traceerbaar, niet bekend bij Service dienst, 9 stuks in back-order bij de leverancier. Kortom: voor Jan L naar Berschenhoek gereden. Thuis "in de pen" geklomen (e-mail) en gevraagd om coulance en het apparaat op HUN kosten toe te sturen (normaal 6,50 EUR). Informatique is inderdaad coulant, heeft de verzendkosten voor haar rekening genomen. Lof! Zo hoort het!
Website en winkel zien er prima uit. Netjes en verzorgd. Ben er vaker geweest. In alle gevallen wist ik precies wat ik moest hebben, dus over de technische kennis kan ik niet oordelen. de eerste twee keer heb ik het benodigde in de winkel zelf besteld en betaald. De laatste keer heb ik online besteld en in de winkel afgehaald. Omdat ik 's morgens besteld had en 's middags af wilde halen, heb ik voor de zekerheid even gebeld. Het duurde even voordat de telefoon werd opgenomen, maar dit was niet hinderlijk. De medewerker aan de telefoon wist mij te vertellen dat de bestelling klaar zou staan. Direct na het gesprek had ik een bevestiging per mail.
De service bij het afhalen was perfect! Om de een of andere reden werkte mijn pinpas niet. De pin automaat gaf aan maximum bereikt. Ik had me die ochtend en middag meerdere malen er van gewist dat ik genoeg geld op mijn rekening had staan. Ook had ik nog niets emt die pas betaald. De vriendelijke medewerker liet mij op zijn computer zelfs even het internetbankieren checken. Na nog een mislukte poging om te pinnnen, mocht ik in de winkel zonder extra kosten met Ideal betalen. Ook weer via de terminal van de medewerker. Echt een prima service!
Aftersales
Maar helaas, de HDX-1000 bleek defect. Op sommige momenten gaf hij geen (HDMI) signaal. Nadat ik mezelf er van verzekerd had dat het niet aan mijn (wat oudere) TV lag, ben ik naar de servicebalie van Informatique gegaan. Aangezien ze niets als defect aan nemen zonder het zelf te testen, heb ik bijna een half uur mogen wachten voordat de medewerker terugkwam om mij te vertellen dat ze het probleem niet geconstateerd hadden omdat ze het apparaat eigenlijk niet goed konden testen. Ze hadden namelijk geen filmbestanden. Omdat ik aan een defecte HDX-1000 niets heb, ben ik maar heen en weer gereden om mijn HDD met films op te halen. terug bij Informatique heb ik weer ruim een 15 minuten mogen wachten alvorens de medewerker mij wèèr kwam vertellen dat het defect niet geconstateerd was. Als antwoord op mijn vraag "En nu? ik heb er thuis niets aan, aangezien het ding van af het begin al bij mij, bij mijn collega en een maat van mij gewoon niet werkt" ging de medewerker nogmaals naar achter om na ruim 10 minuten nogmaals terug te komen met de mededeling dat het probleem wèl was geconstateerd. Maar omdat de fabrikant en dus ook Informatique "fan zijn van het repareren", kon de HDX niet omgeruild worden. Dit repareren kon tot 4 weken duren. Aangezien ik nooit een werkend product heb gehad en ik ruim 2 uur bezig ben geweest bij Informatique daarom, heb ik vorige week een mail gestuurd. Ook daar heb ik nog steeds geen response op gekregen. Inmiddels ben ik eigenlijk wel een beetje klaar met Informatique hierdoor.
*Update*
N.a.v. Deze review heb ik een mail gekregen van de Klantenservice, bij wijze van uitzondering zou ik een andere HDX krijgen. Bij de servicebalie tot twee keer toe gevraagd of ik een nieuw exemplaar zou krijgen. Dit werd door de medewerker tot tweemaal toe volmondig met ja beantwoord. Thuis aangekomen bleek ik een duidelijk gebruikt exemplaar meegekregen te hebben. Door alle leugens en onwil was ik er echt klaar mee. Apparaat terug gebracht en geld terug gekregen (dat ging wèl snel). Inmiddels bij een andere shop een nieuwe HDX gekocht welke de kuren niet vertoond.
Goede website met duidelijke voorraad informatie. Betaling eenvoudig met iDeal. Binnen een dag had ik een bevestiging en een mail dat mijn spullen verstuurd waren met TNT, compleet met Track and Trace nummer. Alles dat ik besteld had was trouwens op voorraad.
Track and Trace werkt prima. Producten waren goed verpakt met 3 van die luchtkussentjes. Producten in goede staat en inmiddels werkend in de PC.
Nvt
Goede duidelijke website. Wel iets durder als sommige andere webwinkels.
Bevestiging bestelling vrijwel direct na afronding bestelling.
Dit is de 2e keer dat ik hier wat bestel. Beide keren bestelling vrij vlot geleverd
Bestelling is goed verpakt, beide keren werd levering op een dag aangeboden dat er niemand thuis was. TNT levert het dan de volgende dag alsnog.
Voldoende plastic lucht gevulde kussentjes ter opvulling van de doos
Track en trace werkt op zich wel, maar zou nauwkeuriger moeten zijn(is zaak tnt)
Aftersales
Tot op heden nog niet nodig gehad
tja wat moet ik erover zeggen? western digital harde schijf besteld, volgens alle vergelijk sites de goedkoopste van nederland, gratis via ideal betaald, binnen twee dagen had ik hem binnen. top dus.
Via Informatique een Shuttle barebone gekocht (Shuttle SP35P2). Eerst besteld bij een andere zaak, maar door het lange wachten op een bevestiging (wou hem voor het weekend hebben) maar besteld bij Informatique.
Binnen een uur had ik de bevestiging binnen en direct betaald met iDeal.
Volgende dag een mailtje dat de barebone binnen is gekomen en op de post is gedaan.
Snelle werkwijze dus, goede e-mails waarvan je weet waar je aan toe bent
Verzending via de TNT.
Wat ik wel een klein nadeeltje vond: ze verzonden hem in de orginele doos. Zo ziet iedereen dat er een PC in zit. Opzich niet erg, maar je weet maar nooit
Wat wel goed was; de verzendsticker zat over de opening van de doos( je kan de doos dus niet normaal openen zonder de sticker eraf te halen)
Niet van toepassing.
Na een miskoop in de zelfde winkel heb ik deze gekocht, ruilen was geen probleem
Conceptronic Grab'n'GO MultiConnect 3.5", Zw, USB2
Voortaan ga ik meer kopen bij hun
Was jaren klant bij alternate en ondertussen niet meer tevreden over service en meer.....
Na mijn mening zijn ze achter uitgegaan na de grote verhuizing.
Ze versturen super snel en goed verpakt.
Aftersales
Als je vragen hebt staan ze je goed te woord. En nemen de tijd voor je...
Zeer overzichtelijke en duidelijke website..
Prijzen zijn ook goed te noemen. Betalen kon gewoon via iDeal, zeer snel dus. Orderbevestiging en statusupdates gaan gewoon netjes via de mail. Zeker een winkel om vaker aankopen te doen.
Hier ben ik zeker over te spreken. Op 13 mei een 22 " monitor besteld, op 15 mei in huis. Sneller kan eigelijk niet (vanwege de bezorgingstijd)
De bestelling was goed verpakt, Track & Trace was ook beschikbaar.
Aftersales
Edit: Nadat ik een dode pixel had aangetroffen heb ik het scherm teruggestuurd. (Ik had een pixelverzekering van 19 euro)
En enkele dagen later netjes een nieuwe gekregen, en hiervan werd ik ook op de hoogte gehouden via de mail. Deze winkel is dus een aanrader
Site is goed overzichtelijk en te navigeren met een breed aanbod.
Ook word je goed geinformeerd over elk stadium van je bestelling.
Telefonische vragen en wijzigingen worden snel en goed behandeld. Ik had perongeluk niet ideal gekozen bij de bestelling en daarvoor gebeld. Nog voordat de woorden "u krijgt een nieuw mailtje" zijn mond uit waren had ik 'em al in de mailbox.
Dinsdag middag besteld, woensdag middag in huis.
Ik had eerst m'n bedenkingen over de claims van snel versturen, maar dit heb ik nog niet meegemaakt!
Alles ook goed verpakt in een stevige doos met schuim/luchtzakken.
Aftersales
De USB stick die geleverd was, was helaas defect. Daarnaast was de SSD niet helemaal naar wens. Met ze gebeld en na het invullen van 2 formulieren de zaak terug gestuurd.
Alhoewel ik mijn bedenkingen had met de vraag die ik gesteld had, namelijk een ander type SSD (duurder) en de rest van het geld voor de stick terug, had ik binnen 3 dagen de schijf en het verschil bedrag (inclusief mijn verzendskosten) terug.
Zeer goede service!
Ze hebben een duidelijke website met een goede indicatie van de voorraad. Wel heb ik af en toe het gevoel dat de duurdere dingen beter op voorraad zijn.
Ik maak meestal een keuze om snel geleverd te krijgen dus bestel ik dit wel.
Is degelijk verpakt en snel verzonden tegen goeden tarieven
Aftersales
Nog geen gebruiik van hoeven maken
Heb bij deze shop al erg vaak besteld. Website is vrij overzichtelijk. Bijna altijd juiste informatie, soms niet helemaal qua voorraad, maar dat is bij maar 1x voorgekomen. Je krijgt eerst een bevestiging en daarna een betalings email met gegevens. Ik kreeg een status update toen het verstuurd was.
Ik heb 1 email verstuurd omdat er in eerste instantie een schijf op voorraad was maar toen ik de bestelling had gedaan ineens niet. Dit werd zeer vlot opgelost. Prijzen zijn gemiddeld, niet goedkoop, maar ook niet de duurste.
Goed verpakt. Track en Trace werkd gebruikt. Alles is goed geleverd en verpakt.