« 1 2 3 »Resultaten 1 t/m 20 van 60
Webshop ziet er netjes uit. Kon de Intel X25-M SSD zo vinden zonder omwegen.
Woensdag 11 nov een Intel X25-M besteld gezien ze op voorraad waren volgens de website van Informatique. Voor de zekerheid toch even gebeld om te checken of het echt op voorraad is, en ja het was echt op voorraad. Bij vele webshops wel anders.
Kon de bestelling gelijk telefonisch doorgeven en kreeg een email met de Ideal link. 's avonds betaald met Ideal.
Volgende dag een email update van Informatique dat de order verzonden was met TNT (zeker een plus in deze tijden met DHL, DPD, Selectvracht en andere budget shippers, waar ik wel heb meegemaakt dat ze pakketten voor je deur neerleggen, beschadigen, kwijtraken of simpelweg retour afzender sturen zonder reden).
Vrijdag mijn bestelling al in huis. Keurig, 100 punten !
Aftersales
Geen ervaring mee. Hopelijk niet nodig ;-)
Wat ouder model Kingston ValueRAM KVR266X64C25/1G besteld.
Via de Pricewatch naar geheugenuitbreiding gezocht voor een wat oudere PC. De goedkoopste winkels waren Azerty en Informatique (beide goede beoordelingen hier op Tweakers.net). Informatique gaf voorraad 'ruim voorradig' en Azerty '2 tot 3 dagen' dus in dit geval bij Informatique besteld. Het verschil was maar 50 cent en bijkomend voordeel van Informatique was ook dat ze aangesloten zijn bij de Thuiswinkel Waarborg.
De website heb ik niet echt doorgekeken, omdat ik gelijk vanuit de Pricewatch naar het betreffende product gelinkt werd. Het bestellen ging gemakkelijk en door het gebruik van IDeal was de betaling snel verstuurd. Het enige wat ik even kwijt was was het winkelmandje, omdat er gebruik gemaakt wordt van een icoon i.p.v. tekst.
Gelijk na het bestellen een orderontvangstbevestiging (zondag) ontvangen en volgende dag (maandag) om 10 uur 's morgens de orderbevestiging zelf. Even later die dag (maandag) om 17.00 kreeg ik de verzendbevestiging binnen, dat het product verstuurd was en vanaf de volgende dag geleverd kon worden. Deze is de dag erna (dinsdag) netjes afgeleverd.
Het is verder ook mogelijk om de status van de order te bekijken op de site van Informatique. Pakketpost bij geheugen is ¤2.50 ipv ¤6.50 bij andere producten.
Verzendbevestiging op maandag 17.00 ontvangen en het product is dinsdagmorgen afgeleverd via TNT Post.
Er werd geen gebruik gemaakt van Track&Trace, maar in de email stond wel een 010-nummer aangegeven, waar je naartoe kon bellen mocht het product 2dagen later nog niet geleverd zijn. Mogelijk had ik het nummer wel kunnen vinden op de site zelf (orderstatus), maar door snelle levering heb ik van Track&Trace sowieso geen gebruik hoeven te maken.
Het geheugen was verstuurd in een stevig doosje (van de fabrikant) in een in een bubbelenvelop (informatique). Dit is stevig/veilig genoeg voor geheugenrepen naar mijn mening.
Ik had 3 onderdelen snel nodig waaronder videokaart geheugen en externe harde schijf.
Alles wat ik bestelde stond op de website op voorraard en dit bleek dus ook zo te zijn. Dezelfde dag werd het nog opgestuurd. Top werk!!!!
De order was dezelfde dag nog verstuurd, dit is geweldig. Alles zat in 1 doos echter zonder enige opvulling.... Dit vond ik wel minder want een harde schijf en geheugen worden de hele tijd dus door de doos heen geslingerd
Aftersales
Hier heb ik nog niet mee te maken gehad.
Voor m'n ouders een nieuwe pc samengesteld. Deze winkel was erg goedkoop en kon alles leveren, op zeer korte termijn! Overzichtelijke website, dus het was zo in het winkelmandje gelegd. Moet zeggen dat de keuze reuze was, hoe flauw het ook klinkt. Dit maakte niet echt meer uit, omdat ik daarvoor de pricewatch had uiteraard. Bij het bevestigen kwam ik erachter dat de AMD athlon triplecore niet meer op voorraad was, een tegenvaller, omdat ik wel dat weekend erna de pc in elkaar wilde knutselen. Bestelling was zo geplaatst, email zo binnen, en maandag was de ontvangstbevestiging van de bestelling.
Maandag dus de ontvangstbevestiging. Aangezien ze de processor niet meer op voorraad hadden, had ik mij erbij neergelegd dat nét na het weekend de zooi zou aankomen, waardoor ik pas dat weekend dáárna bezig kon. Zaterdag tot onze grote verbazing stond een mannetje op de stoep, even tekenen en hoppa. Ik had onderweg nog de bestelling kunnen volgen per pakket (2 pakketten, één voor de kast en één voor de rest van de hardware).
Aftersales
Nog geen kennis mee gemaakt.
Bestel zo'n 15 jaar computeronderdelen waarvan laatste paar jaar af en toe bij Informatique doordat deze winkel zich onderscheidde qua:
- Voorraadstatussen (vele online winkels geven aan dat ze voorraad hebben maar vaak lang wachten op levering)
- Goed logistiek proces (afhalen dmv genereren pciklist/nr invoeren bij balie)
Tot mijn spijt afgelopen week een bestelling geplaatst; zou compleet systeem in elkaar draaien voor kameraad (incl randapparatuur) maar had eerst alleen proc/mem/geugen/hd besteld aangezien dit direct voorradig was. Geheugen was actieprijs waardoor andere prijzen van onderdelen (die iets duurder waren dan concurrent) tegen elkaar wegvielen. Bovenal wou ik onderdelen die dag nog hebben.
Bij ophalen mag ik volle mep betalen terwijl ik aangaf onder actievoorwaarden te hebben besteld (Had zelfs screenshot hiervan mee)! Tot mijn stomme verbazing wordt me doodleuk gezegd of de volle mep te betalen of spul te laten liggen aangezien geheugen dagprijzen betrof..........Hierop gevraagd naar manager en hierover poos gesproken maar bleef volhouden dat het dagprijzen zijn. Waarom staat er dan op de site: Mits voorradig EN op\voor datum xx besteld, dan actieprijs?! Voor mij een laatste keer dat ik hier besteld heb en raad anderen ook aan hier waakzaam voor te zijn.
Nvt
Nvt
Men heeft een overzichtelijke site. Voldoende snel en met een goede zoekoptie.
Ook het aanmelden en afrekenen ging eenvoudig en de bevestiging kwam snel per e-mail. Ook de beantwoording van mails ging vlot. Daarvoor mijn complimenten.
Een foutje op de site zette mij echter op het verkeerde been, maar na wat mailtjes en voorstellen van hun en mijn kant is e.e.a. keurig opgelost en afgerond.
Zoals ik al schreef, werd er na de gemaakte afspraak alles in een snel tempo afgewerkt.
Keurig een mail ontvangen met track en trace nummer die mij rechtstreeks bij T & T post bracht. Zeer keurig geregeld.
Al jaren koop ik met tevredenheid onderdelen bij Informatique. Het is geen echte prijsstunter, maar voor de service betaal ik graag een fractie meer. Voorheen had ik alleen ervaring met de perfecte website, maar nu ik voor het eerst de aftersales gebruikt heb leek het me wel de moeite waard om een review te schrijven.
Aftersales
Voor het eerst in jaren had ik last van een defect product. De punt-toets van mijn 20 maanden oude Logitech keyboard deed het soms niet goed. Uiterst irritant met internetten en rapporten typen.
Ook al wist ik dat Informatique wel een goede zaak was had ik niet echt zin in een RMA procedure. Dat kwam denk ik door mijn beeld ervan door de negatieve ervaringen die hier op Tweakers te vinden zijn. Met name omdat het probleem zich niet altijd voordoet, en dan zal je zien dat het perfect werkt als men er naar kijkt. Toen ik mijn Intel SSD ging kopen toch maar meteen mn toetsenbord meegenomen.
De sfeer was meteen prima want de klantenservice is netjes ingericht: er zijn voldoende stoelen, je kan water pakken en er is een TV ter afleiding mocht je moeten wachten. Was echter meteen aan de beurt, werd vriendelijk geholpen en kreeg zonder problemen een nieuwe mee. Dat gaf mij meteen wat extra vertrouwen bij de aanschaf van mn SSD.
Zeer overzichtelijke website. Keurige voorraadindactie. Toevallig zag ik de Club3d HD5850 op voorraad staan voor EUR 229, meteen een order geplaatst. Aangegeven dat ik de bestelling kom ophalen en betaal bij het afhalen. Kreeg vrijwel direct een orderbevestiging per mail en binnen een uur was de bestelling klaar om op te halen. Ik heb nauwelijks hoeven wachten bij het afhalen, dus al met al ben ik vol lof over Informatique! Ga zo door.
Overzichtelijke en goed ogende website. Duidelijke voorraadstatus. Meestal is Informatique wel wat aan de dure kant, ook in dit geval, maar het product was tenminste direct leverbaar. Het bestellen is makkelijk en door het betalen met iDeal is een bestelling snel betaald. Na betaling gelijk een mailtje met gegevens over de order en de succesvolle betaling. Zou ik er nog eens bestellen? JA!
Binnen een kwartier! (16 minuten om precies te zijn
) kreeg ik de melding dat het pakket met mijn bestelling aan TNT was uitgeleverd met bijbehorend Track & Trace nummer. Heb ik nog nooit zo snel meegemaakt. De verpakking was goed, met stootkussentjes voor schokabsorptie.
Aftersales
Geen ervaringen mee gehad.
Ik wilde er een Asrock Ion 330-nettop bestellen, en dat deed ik bij Informatique. Prima webshop. Nergens last van gehad, geen onduidelijkheden ofzo. Had er nog nooit van gehoord, maar ze komen zeer professioneel over.
Op maandagavond bestelling gedaan, de volgende dag overdag al in huis! Enige puntje: ik had bij het opmerkingenveld aangegeven dat ik 'm het liefst 's avonds wilde krijgen, omdat er overdag waarschijnlijk niemand thuis zou zijn. Daar is niet op gereageerd, ook geen bericht dat dat niet mogelijk was. Beetje jammer, maar niet erg; bovendien was er uiteindelijk tóch iemand thuis.
De bestelling was goed verpakt met luchtkussentjes en dergelijke. Niets op aan te merken.
Alles was volgens de site op voorraad en dat klopte dus ook. Dinsdag besteld, kon het woensdag al afhalen.
Heb het op donderdag afgehaald.
Ze hebben een leuke feature waarmee je vanuit je afhaalbevestiging een zogenaamde picklist kunt laten printen zodat in het magazijn de spullen al gepakt worden. Dan zou je niet lang hoeven wachten...
Dat heb ik om 08:45 gedaan en kwam de spullen om 10:00 uur halen.
Nou, leuke feature maar werkt dus niet. Alles moest nog verzameld worden dus stond ruim 20 minuten te wachten. Toen ik er wat van zei reageerde men totaal onverschillig; "Tja, blijkbaar is er nog niks ingepakt..."
Zeer overzichtelijke website. Je kunt favoriete producten in een verlanglijst zetten. Je kunt de productpagina ook als fotogalerij laten zien, bijvoorbeeld handig als je een computerbehuizing zoekt en wil weten hoe ze eruit zien.
Productinfo is (bijna) overal aanwezig, inclusief link naar de fabrikant.
Voorraadstatus klopt echt met wat ze op voorraad hebben.
Garantietermijn wordt ook gelijk weergegeven.
Snelle reactie op een e-mail met een vraag over de leverdatum.
Bestelproces is duidelijk met verschillende betaalmethoden. Betalen met VISA kost niets extra.
Diverse e-mails tijdens het bestelproces ontvangen.
Ik heb het product zelf afgehaald bij de afhaalbalie.
Als je van tevoren aangeeft dat je eraan komt, wordt je order alvast verzameld in het magazijn.
Aftersales
Ik was niet tevreden met de mediaspeler die ik had gekocht. De netwerkperformance was niet wat ik er van had mogen verwachten.
Ik had de verpakking al heel voorzichtig opengemaakt en alle zakjes, boekjes en dergelijken netjes opengemaakt en alles bewaard. Ik kon het product dus weer precies zo verpakken als dat ik het gekocht had.
Ik had voordat ik van huis ging al een andere besteld, die was op voorraad.
Bij de servicebalie was ik binnen 5 minuten aan de beurt. Probleem uitgelegd en de medewerker nam de speler even mee naar achteren. Even later kwam hij terug en hij maakte een tegoedbon voor me aan, die kon ik dan gelijk verrekenen met de nieuwe mediaspeler.
Wederom goede service van Informatique.
webwinkel is duidelijk, gebruiksvriendelijk, en voorzien van goeie specs en informatie. Betaalsysteem is prima, spreekt allemaal voor zich. Verzendkosten zijn acceptabel: Iig onder de verzendprijs bijTNT. Vaak is het een teleurstelling als je de webwinkel meer betaalt voor de verzending dan wat het hen werkelijk kost om te verzenden. E-mail ter bevestiging was duidelijk, en werd direct ontvangen (geen vertraging). Prijs ook goed.
Besteld: Corsair XMS2 1GB DDR2 PC2-6400, 800MHz
Bankje is veilig aangekomen, verzonden in een verstevigde kartonnen enveloppe met bubbeltjesplastic, duidelijke pakbon en in originele verpakking. Is ook binnen de gestelde termijn zoals op de webwinkel weergegeven ontvangen.
Aftersales
Geen gebruik van gemaakt.
Was op zoek naar een goede switch. Na meerdere goede ervaringen met Informatique weer hier het product besteld.
Het product was op dat moment niet beschikbaar, maar moest besteld worden bij de fabrikant. Ondanks dat was de switch 5 dagen later al binnen (en er zat een weekend tussen).
Prima afhandeling dus.
Levering was, zoals gezegd, snel binnen, ondanks dat de switch eerst bij de fabrikant besteld moest worden.
D.m.v. mailtjes werd ik goed op de hoogte gehouden van de status.
Hier heb ik van de week mijn eerste aankoop gedaan.
De eerste indruk is goed.
Ik zag op de nette overzichtelijke website een processor staan, waarbij stond dat er een beperkte voorraad was.
Toen ik belde om te vragen of ze deze nog voorradig hadden, werd er meteen een reserveringsorder voor mij gemaakt, zodat ik niet voor niets zou komen.
Bij binnenkomst melde ik me in de winkel voor mijn reservering, waarna bij de afhaalbalie op een scherm te zien was, wat de status was van mijn te behandelen order. Dit ter indicatie voor hoe lang het zal duren, en aan welk balienummer je het artikel kan afhalen.
Hier kreeg ik een goede en indruk van, en deed hierom een
positieve eerste indruk op van Informatique.
Indruk van Informatique is altijd goed geweest, nooit problemen gehad met een bestelling.
Informatique is wel een fractie duurder als andere webshops, maar daar staat een correcte voorraad indicatie en een prettige afhandeling tegenover.
Op 13 oktober een Intel SSD besteld rond 13.00. Om 14.30 al een mailtje dat het pakket aangeboden was aan de TNT.
Pakket op 15 oktober in ontvangst genomen.
Prima.
Aftersales
Nog niet nodig gehad. Geen oordeel.
Ik kom al meer dan 10 jaar bij Informatique over de vloer; tot nu toe is altijd alles perfect geregeld geweest. Ze zijn iets duurder dan gemiddeld, maar daar staat een stuk service tegenover waar je U tegen zegt.
Ik haal altijd de spullen op.
Aftersales
Ik had een niet goed werkende harde schijf van zo'n 5 maanden oud (Seagate 7200.11 van 1,5TB). Ik ben daarop vandaag naar de servicebalie van Informatique gereden. Ik was de bon kwijt, en had alleen nog een afleverbewijs van de website kunnen downloaden; dat was voldoende.
Ik heb daar het probleem van de harde schijf kort uitgelegd en kon gelijk een nieuwe ophalen bij de afhaalbalie. Ik vertelde dat ik liever een Samsung wilde. Dat was geen probleem, en ik kreeg vanwege het prijsverschil zelfs nog geld terug. Binnen 10 minuten stond ik weer buiten met een nieuwe harde schijf. Ik kan niet anders zeggen dan : TOP bedrijf !
Ik had voor een kennis een adsl modem besteld. Deze gekocht aan de balie. Helaas bleek bij thuiskomst dat deze mensen een isdn ipv een normaal modem nodig hadden. Slecht natuurlijk maar het was niet makkelijk te achterhalen ivm verhuizing en facturen die een beetje kwijt geraakt waren daardoor. Voor het gemak waren de type stickers van het oude (dode) modem af gehaald. Modem heb ik een week later teruggebracht en een creditnota meegekregen. Zonder gedoe kon ik dit modem omruilen. Tegen verwachtingen in zelfs! Werd snel en goed geholpen bij de servicebalie. Dat ging een aantal jaren geleden wel anders daar, toen was het er heel erg druk en ruilen een gedoe. Helaas was het goede modem niet op voorraad maar deze werd voor me besteld.
nvt, afgehaald
Aftersales
Ik had een verkeerd modem gekocht. Ik kon dit zonder problemen terugbrengen en kreeg een creditnota voor een nieuw modem. Deze is besteld en kreeg een paar dagen later bericht dat dit aangekomen was. Afgehaald en geinstalleerd, werkt weer prima!
Ik had een Canon 7D body in pre-order geplaatst. In mijn communicatie via de email en telefoon werd ik erg vriendelijk voorgelicht over verwachte levertijden. Er werden ook geen beloftes gedaan die niet nagekomen konden worden en dat resulteerde in een aangename verzending en ontvangst voor mij.
Bestellen, betalen en contact zoeken was eenvoudig en contact was dus vriendelijk en eerlijk. Precies zoals het moet zijn.
Gewoon via TNT. Dus duurde 1 dag.
De site is overzichtelijk.
Logisch gesorteerd, juiste producten bij de juiste hoofd categorie.
Geeft voldoende informatie per product.
Ook is er een voorraad indicatie aanwezig, hoewel er geen aantallen genoemd worden. Heb je als klant toch een goede indicatie of het gewenste product geleverd kan worden binnen de verwachtte termijn.
De producten zaten goed verpakt, wat schade vrije aankomst bevorderd.
Tevens viel de leverduur erg mee gezien het feit dat één van de producten uit bij een externe leverancier moest worden besteld en daar beprekt voorradig zou zijn.