Alleen maar geheugen (intern, extern). Redelijke, vlot te navigeren website. Enigzins beperkt aantal merken.
Gewone, toepasselijke verzending. Doosje of bubbel-envelop.
Aftersales
3 SD(HC) kaarten besteld. Komen aan. 1 goed, 2 fout. Fout wordt erkend, gevolgd door 'We kunnen vandaag op rekening de goede kaartjes verzenden' en later 'We zullen de producten vandaag na leveren'. Netjes, denken wij. Zo hoort het. Waarschijnlijk morgen (zaterdag) binnen.
Bijna een week later (vanwege het koutje van die arme meneer PostNL moeten we ze wat ruimte geven), niets. Waar blijven de kaartjes ? Antwoord : ze zijn niet opgestuurd, want we willen eerst de foute terug ! Gevolgd door meerdere berichten met geen enkel excuus, verklaring voor, of zelfs verwijzing naar de eerder gemaakte belofte. Compleet omgeslagen !
Klagen bij Webshop Keurmerk (waar ze bij aangesloten zijn, sic !) blijkt volslagen zinloos. Die zijn blijkbaar alleen in het leven geroepen om de regeltjes die de webshop hanteert te herhalen, en gaan ook totaal niet in op de belofte van direct vervangen.
We hebben er al tientallen kaartjes besteld, want we hebben ze regelmatig nodig. Het spreekt vanzelf : NOOIT MEER !!!
Aan de reactie op fouten herken je de goeie webshops. Dit is er geen.
duidelijke website, bestellen gaat eenvoudig. Via iDeal betaald en duidelijke emails met de status van de bestelling
Netjes verpakt in bubbel enveloppe
Duidelijke website met voldoende technische gegevens. Op zoek naar een nieuwe harde schijf bleek na vergelijken intergeheugen.com een van de goedkopere aanbieders te zijn met goede reviews. Mede daarom heb ik besloten de schijf (en nog wat andere zaken zoals DIMM geheugen) bij interngeheugen.com te kopen.
De levering van de harde schijf was netjes en tijdig.
Aftersales
De harde schijf ging binnen garantietermijn kapot. Na aanmelding bij Interngeheugen.com kreeg ik onderstaand antwoord. Omdat ik geen zin had in een hoop discussie heb ik de harde schijf garantie-afhandeling maar zelf op mij genomen, maar dit is niet de bedoeling. Dus een dikke onvoldoende voor after sales.
ANTWOORD INTERGEHEUGEN.COM:
Helaas kunnen we de schijf niet omruilen voor een ander merk. (voorgaande zin doet er hier even niet toe, maar als alternatief had ik een ander merk schijf gevraagd indien mogelijk)
De RMA aanvraag van de harddisk gaat rechtstreeks via Seagate:
De schijf kunt u na de aanvraag terugsturen naar een adres in Nederland.
Als u kiest voor een ‘advanced replacement’ sturen ze eerst een nieuwe schijf op.
U heeft dan nog 30 dagen de tijd om de defecte schijf terug te sturen.
Zeer goed, duidelijke website, goede zoekfunctie en zo mijn product gevonden. Goede emailupdates. Veel keuze uit producten en op voorraad.
Prima. Netjes in een bubbelenvelop. Met een duidelijk adreslabel. En zeer snel in huis.
Aftersales
Zeer goed, had nog even een vraagje, even gebeld. Een snel menu en vrijwel direct iemand aan de lijn die me kon helpen, perfect. Geen enorm keuzemenu en nog niemand aan de lijn kunnen krijgen. Heel snel geholpen dus, ik kon meteen beginnen met inbouwen en dat voor een zeer nette prijs!
De website ziet er goed uit, alles is eenvoudig te vinden. De voorraad status is duidelijk zichtbaar en wordt duidelijk uitgelegd.
De spullen (sd kaartjes en kaartlezer), zijn snel verstuurd. Gezien de prijs was mij duidelijk dat er geen track en trace zou zijn. Dat lijkt me echter geen probleem aangezien e.e.a. in een dikke envelop past.
De website is overzichtelijk en je kan makkelijk vinden wat je zoekt. Ik kreeg bij elke status update een email, de mail dat de bestelling verzonden was belande gek genoeg in mijn spamfilter (gmail). De prijzen zijn concurrerend met andere webshops.
Mij was niet duidelijk wanneer ik mijn zending kon verwachten. Bij één artikel van de bestelling stond een uitroepteken bij de voorraad. Dit artikel was op voorraad bij de leverancier. Het andere artikel was wel op voorraad bij de winkel en daar werd aangegeven dat de levertijd 24 uur was. Ik dacht dus dat ik één dag extra moest wachten op het artikel wat op voorraad was bij de leverancier. Dit bleek uiteindelijk niet het geval te zijn, de volgende dag lag alles keurig in de brievenbus.
Verzending geschied in een airkraft envelop en was verzonden zonder track&trace. Dit vind ik persoonlijk erg riskant aangezien ik uit eigen ervaring weet hoeveel zendingen verdwijnen in het distributie proces van TNT. Een concurrerende website bied gratis verzending aan voor zendingen zonder track&trace en bied de mogelijkheid om wel track&trace te gebruiken voor +/- ¤6. Bij MAPP betaalde ik standaard ¤2.75 verzendkosten en was eigenlijk in de veronderstelling dat er verzonden werd met track&trace.
Een duidelijke site die laat zien waar een geheugen voor geschikt is. Razendsnelle reactie op bestelling en betaling. Door de mogelijkheid om je computer te scanne weet je precies wat je moet hebben voor geheugen.
De levertijd was niet bekend, maar 30 mei bestelt en 3 juni in huis is zeer snel. In een keurige bubbltjes envelop verpakt.
Ik heb op vrijdagnamiddag 2 CF cards besteld en zoals beloofd werd er keurig netjes afgeleverd door TNT post op zaterdagmiddag!
Alleen maar positieve ervaringen met deze shop: meteen een bevestiging van bestelling, daarna een track code en na levering een bedankje. Steeds netjes vermeld waar je terecht zou kunnen voor vragen en eventueel hulp als er iets niet zou kloppen. Geweldig, alles in 1 keer als beloofd in orde! een dikke vette 10 over de hele lijn!
Ik had een oudere computer waar intern geheugen aan toegevoegd moest worden. Dank zij de mogelijkheid om interngeheugen.com de computer online te laten scannen was het vaststellen van het type geheugen een fluitje van een cent.
Aansluitend besteld, met iDeal betaald en 2 dagen later was de geheugenmodule ontvangen.
Helemaal tevreden. Uitstekend verpakt in een plastic doosje plus "bubbeltjesplastic"
Prima website, overzichtig en duidelijke specificaties.
Wat mooi is is de geheugen scan tool, als je zelf niet weet welk geheugen je in je PC of Laptop hebt. Even installeren en uitvoeren, kind kan de was doen.
Al regelmatig iets gekocht, altijd duidelijk en snel antwoord op je vragen.
Afgehaald.
Aftersales
Ooit eens verkeerd geheugen gekregen (kan de beste overkomen) direkt gebeld en uitgelegd. Ik kan het geheugen direkt komen omruilen...TOP.
De meeste bestellingen altijd foutloos en snel afgehandeld.
Beste Interngeheugen TEAM, ga zo door, jullie zijn echt TOP
Voor mijn WD MyPassport Ess.2 had ik soms wat problemen met betrekking tot stroomtoevoer via USB2.0. Vandaar ben ik op zoek gegaan naar een dual USB kabel met 2x A male in en 1x A female uit. Van WD zelf bestond er ook zo'n kabel, maar via de Western Digital Store kon ik er lastig aankomen, vandaar ben ik uiteindelijk gekomen op eenzelfde soort product van Addonics, dat interngeheugen.com in zijn assortiment had.
De site was op zicht overzichtelijk, daarom 4 sterren, maar ik kon niet zo bij dit product komen zonder de naam in de zoekbalk te typen. Dit vind ik jammer aangezien ik alleen via Google zo op hun site terecht kwam en dus vanaf de homesite hier niet naar toe kon komen op een handige manier (anders kreeg u 5 sterren).
Na de bestelling (11 augustus) kreeg ik direct een orderbevestiging per mail. Daarnaast kreeg ik nog een bevestiging van de betaling en 13 augustus jonstleden kreeg ik een automatisch gegenereerde statusupdate dat het product zou worden verstuurd.
Wat betreft de prijs is te zeggen dat deze goed is, aangezien interngeheugen.com dit als "bijna" enige in Nederland aanbiedt en je het alleen via duurdere manieren uit bijvoorbeeld het buitenland kunt krijgen.
De bestelling was op tijd in huis en het was goed verpakt. Voor de verzending van de kabel heeft men gebruik gemaakt van een stevige envelop die aan de binnenkant was bekleed met bubbelfolie. In de envelop zat vervolgens een doosje, waarin vervolgens een gesealed zakje zat met daarin de dual power USB kabel. Daarnaast werd ook nog een factuur in de envelop meegestuurd.
De verzending zelf was te volgen met Track&Trace.
Kortom: zeer tevreden over deze webshop!
Aftersales
Hiervan heb ik geen gebruik gemaakt.
Voor wat oudere computers heb ik geheugen besteld (PC2700). Er zijn al niet zoveel winkels meer die dat nog leveren, maar bij InternGeheugen kon je ze nog krijgen van een 'echt' merk (Kingston) en voor een goede prijs.
De bestelling is keurig afgeleverd, de 4 modules zaten in een envelop met bubble-wrap, dus geen verspilling van verpakkingsmateriaal (veel bedrijven doen voor de kleinste pakketjes al een doosje).
Zondag besteld, dinsdagmiddag hebben ze het aan TNT overhandigd en daarover gemaild.
Aangezien de laatste review op deze winkel al weer een poos geleden is wil ik toch mijn ervaring ook even kwijt:
Ik was op zoek naar een Compactflash<->s-ata adapter van Addonics, die door slechts enkele winkels geleverd kon worden. Interngeheugen.com was 1 van de goedkoopste met ook nog een redelijke verwachte levertijd (op voorraad bij leverancier, dus vanaf 2 werkdagen door hun verzendbaar). Ze verkopen dus componenten die niet iedereen verkoopt en de gemiddelde ervaring hier gepost was goed
De website is aardig overzichtelijk (zo groot is het assortiment ook weer niet). Verder is alle benodigde informatie over producten en de winkel zelf aanwezig. Reacties op vragen die ik via de mail stelde werden snel en terzake beantwoord. Over de prijzen kan ik niet veel zinnigs zeggen verder, ze lijken mij alleszins redelijk.
Wat wel even leuk is om te vermelden: Je ontvangt ook status updates via SMS!!! Dit is de eerste winkel waarbij ik dit meemaak en het biedt wel leuke toegevoegde waarde
Hier een "Goed". Ik had 3 producten besteld waarvan het hoofdproduct, de adapter, als indicatie "1 werkdag" had staan. Dat zou inhouden dat het product bij de leverancier op voorraad is en dus binnen 1 werkdag (10 feb.) bij de webshop zelf binnen zou komen en dan dus verstuurd zou worden.
Omdat dit niet gebeurde heb ik op 11 feb. eens een mailtje gestuurd hoe het er voor stond. Ik had binnen zeer korte tijd een antwoord dat ze zelf ook niet begrepen waarom het product nog niet bij hun binnen was maar dat dit waarschijnlijk die dag wel zou binnen komen. Helaas gebeurde het ook die dag weer niet, dus heb ik op 12 feb. nog maar eens gemaild. Toen kreeg ik wel de harde bevestiging dat het product inmiddels binnen was en 's avonds ontving ik dan ook netjes het SMSje (!) dat m'n bestelling verstuurd was.
Zaterdagochtend (13 feb.) werd het pakketje bij me aangeboden. Dit was verder prima ingepakt in een onherkenbare doos (dat waardeer ik altijd erg).
Oftewel, ik vind dat interngeheugen.com ondanks de kleine omissie toch mijn bestelling goed heeft afgehandeld
Via de website van Intern Geheugen de bestelling geplaatst voor een setje SODIMM's om mijn Macbook Pro 13 van 2 Gb naar 4Gb te upgraden.
Selectie via de site verliep correct, en betaling is via creditcard snel geregeld.
Selecteren van de specifieke geheugen-modules is goed geregeld via de website: met het selecteren van mijn systeem, kwam het juiste produkt naar voren.
Van het registreren, bestellen en verzenden van de order heb ik netjes en op tijd per email bericht ontvangen.
Een track-n-trace code van TPG wordt niet verstrekt, maar je kan de status via hun site volgen.
De geheugenmodules waren in een enveloppe met foam/bubbeltjes-wrap verpakt.
De enveloppe is zonder beschadiging bezorgd, compleet met een factuur erbij. Netjes. Gelukkig geen overbodige/oversized kartonnen doos! Goed!
Aftersales
update 25/10 15:15u: helaas is 1 van de SODIMM's niet in orde, met als resultaat dat mijn MBP spontaan at random bevriest. Ik heb via de website al een RMA-aanvraag ingediend. Zodra eea afgerond is, zal ik dat verwerken.
update 31/10 23.01u:
vandaag na thuiskomst lag de nieuwe geheugenkit bij de post (nadat ik eerder via de RMA-procedure de oude (defecte) modules retour had gestuurd). Ik had deze defect woensdag per post gestuurd, en vrijdag kreeg ik bericht dat de nieuwe/vervangende items er aan komen. Inmiddels de laptop voorzien, en al enkele uren onafgebroken kunnen werken/benchmarken van het geheugen: geen bevriezers so far! (voorheen was na enige tijd een bevroren OS/X het resultaat).
Complimente!
We kopen regelmatig diverse artikelen bij InternGeheugen dus maar eens tijd voor een kleine review.
De op voorraad zijnde artikelen zijn natuurlijk het mooist, dezelfde dag afhalen en klaar is kees.
Maar artikelen niet op voorraad kan even duren, maar dan wordt dan wekelijks op de hoogte gehouden. Je hebt wel eens van die nostalgische geheugen modules die niet makelijk verkrijgbaar zijn, en dan kan de levering even duren.
Navragen of geheugen compatible is e.d. worden altijd goed beantwoord en of meegedacht aan een oplossing. Telefonisch goed bereidbaar, maar ook per email zeer accuraat.
Redelijk overzichtelijke webwinkel, al vindt ik het persoonlijk iets te druk, al kan dat ook aan mijn leeftijd liggen...hahaha!!
Ben dus erg tevreden over hun dienstverlening en dus een tevreden klant. Ga zo door...TOPPIE.
Afgehaald...!!
Altijd pretting weer eens persoonlijk contact te hebben, leuk praatje aan de balie en je bent weer up to date..!!
Aftersales
Een enkele keer een verkeerd artikel besteld, omruilen was geen probleem. Maar dat proberen we natuurlijk zoveel mogelijk te voorkomen door even navraag te doen ;-)
Overzichtelijke site. Eerlijke voorraadstatus (eigen voorraad gescheiden van voorraad leverancier).
Erg snel verzonden, maar ietwat fragiel in een bubbeltjesenvelop. En dat is eigenlijk niet echt handig bij kwetsbare dimmetjes.
De site is zeer duidelijk en het zoeken met de wizards ging prima. De voorraad indicatie is goed.
De site informatie is goed, en de klantenservice is goed bereikbaar.
Helaas ging er iets fout. Er werd besloten om mijn verzending (tegen hun eigen voorwaarden in) om het via de gewone post te versturen omdat de waarde te laag zou zijn.
Ik stuur het meestal naar mijn bedrijf omdat daar getekende pakjes worden aangenomen en het geheugen snel wilde hebben.
De vervangende zending kwam snel aan, (binnen 2 dagen), TNT kwam al langs op dinsdag. Helaas kon ik het pas zaterdag afhalen.
Aftersales
De klantenservice was zeer behulpzaam toen mijn eerste zending niet aankwam. De vervangende zending was snel geregeld na het invullen van een verklaring.
Ik hoop dat zij nu alles versturen met handtekening, dat voorkomt problemen voor beide partijen
Ik heb geheugen besteld voor mijn ACER laptop dat volgen de shop geschikt moest zijn. Het geheugen bleek niet te werken in mijn laptop en ik heb contact opgenomen met de support. Via snelle reacties op mijn mailtjes kwam ik samen met de support tot de conclusie dat de geheugen module defect moest zijn. Ik heb de module terug gestuurd (RMA) en binnen een paar dagen een nieuwe ontvangen die goed werkt.
TOP!!!
Snelle verzending en netjes verpakt ontvangen.
Aftersales
Zeer goede en snelle reactie van de aftersales en de afhandeling van de RMA.
Zondag 1 maart een nieuwe voeding besteld voor een Dell laptop. Volgens de website was deze niet op voorraad maar zou hij wel binnen 3 werkdagen bezorgd worden.
Nadat de bestelling geplaatst was, gelijk betaald via ideal. Netjes via e-mail een order bevestiging gekregen en het een bewijs dat deze via ideal betaald was.
Dinsdag avond een mail gekegen dat de bestelling via TNT verzonden was, incl. track & trace nummer.
Woensdag is het de batterij door TNT afgeleverd. Deze was netjes verpakt in een doos, incl schuimrubber.
Ze waren de voordeligste en hadden hier bovendien een goede rating- genoeg reden om te bestellen. Website oogt een beetje rommelig naar mijn smaak maar is verrassend gebruiksvriendelijk. Zoekfuncties zijn uitstekend.
Ik bestelde 2 stuks Transcend SDHC 16 gb geheugen en 1x 32 gb USB stick die niet op voorraad was. Drie dagen zou het duren voordat die binnen was. De vierde dag werden de spullen bezorgd- precies zoals aangegeven dus.
Ik kreeg een email met bevestiging van mijn bestelling, van mijn betaling met iDeal en van de verzending. Heel correct dus.
Bedrijven die sjoemelen met spullen die zgn op voorraad zijn of die ze zgn binnen 'enkele dagen' kunnen bestellen, hoeven niet meer op mijn business te rekenen. Ik ben best bereid om te wachten- als de verkoper maar eerlijk is en mij niet aan het lijntje houdt met valse beloften.
Dit bedrijf doet wat het belooft.
Verzonden in doosje met beschermend materiaal en daarin de goederen in hun gesealde verpakking. Arriveerde precies op de dag dat ze beloofd hadden. Tracktrace nr gekregen.
Niet nodig gehad.