Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Je kunt ook een cookievrije versie van de website bezoeken met minder functionaliteit. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Olaf van Miltenburg - Nieuwsco÷rdinator 22 februari 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3.5
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4.5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4.5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 2.5
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Tweakers zegt: goed!

Lees de uitgebreide review en reacties

Reviews door gebruikers

8 reviews - Pagina 1 van de 1
+1
Review door Boyd - Dell XPS 12 (9Q23-4523) 29 juli 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Uiteraard heb ik de laptop tussendoor wel redelijk kunnen gebruiken. Qua snelheid en specs zit het allemaal wel goed. Het ging bij mij om de Core i5 versie, met een 256GB SSD en 8GB RAM. De laptop is bloedsnel, binnen enkele seconde opgestart en gewoon fijn om mee te werken.
  • Het scherm (als het werkt uiteraard) is ontzettend mooi, heel scherp en een hoge helderheid die het werken in lichte ruimtes ontzettend prettig maakt.
  • De accuduur is voldoende, bij gewoon gebruik haal je een uurtje of 2 a 3. Misschien niet voor iedereen voldoende, maar voor mij wel. Uiteraard valt er wat te tweaken met energiebesparing, helderheid en het gebruik van de laptop, maar ik wil hem graag gewoon gebruiken zoals het prettig is.

Minpunten

  • Bouwkwaliteit. 9 monteurs verder, vervangende XPS 12 komt kapot uit de doos.
  • Touchpad. Wat een drama ding. Vergeet je instellingen elke paar dagen, reageert af en toe heel slecht en je bent af en toe blij dat er gewoon een touchscreen op zit.
  • Geluid. Begint snel te blazen en er komt bij hoge load van de videokaart een hoog piepend geluid uit, ronduit irritant.
  • Garantie afhandeling bij ProSupport. Hoewel het netjes is dat ze de volgende dag al met een monteur aan komen zetten, hadden ze bij mij na 3 keer de laptop gewoon moeten vervangen en niet pas bij de 10e keer. Om nog niet te beginnen over het feit dat nu de nieuwe laptop meteen al stuk is, ze gewoon m'n geld terug moeten geven.

Eindoordeel

Score: 1

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 1
Warmte en geluid Score: 2
Mobiliteit en accuduur Score: 3

+1
Review door barteman - Dell XPS 12 (9Q33-1314) 27 november 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Windows 8 hybride systeem werkt mooi
  • Extreem snel
  • Hoge beeldkwaliteit

Minpunten

  • Het scherm brandt in
  • Hitte en geluid (zeker als je de tabletmode gebruik op schoot)
  • Mousepad reageert slecht

Eindoordeel

Score: 2

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 1
Featureset Score: 2
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 2
Ergonomie Score: 2
Warmte en geluid Score: 1
Mobiliteit en accuduur Score: 4

+1
Review door solenoid - Dell XPS 12 (221X-9737) 16 juni 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Afmetingen
  • kantelbaar scherm
  • Keyboard

Minpunten

  • Fan
  • Touchpad
  • Voeding aansluiting
  • Gesture support in windows 8

Eindoordeel

Score: 3

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 3
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 2
Warmte en geluid Score: 2
Mobiliteit en accuduur Score: 3

0
Review door FoNnEke - Dell XPS 12 (9Q23-4523) 10 februari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig. Lees verder »

Pluspunten

  • Goed om je hart te testen
  • Ziet er leuk uit
  • Als je geld te veel hebt, kan je het makkelijk door deze rotzooi kwijt raken
  • Accu gaat lang mee
  • Ziet er goed uit in de boekenkast.
  • Lange kabel standaard bij adapter
  • Lekker snel als hij het wel doet.

Minpunten

  • Werkt niet
  • Gaat vaak kapot
  • Snel kapot
  • Waardeloos apparaat
  • Je kan er eigenlijk niets mee

Eindoordeel

Score: 1

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 1
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 1
Beeldkwaliteit Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 1
Ergonomie Score: 3
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Review door TWEagle - Dell XPS 12 (9Q23-4523) 4 februari 2014

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Review door mbgmulders - Dell XPS 12 (9Q33-1307) 27 oktober 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 4
Beeldkwaliteit Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 3
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Eindoordeel

Score: 3

Review door Turner - Dell XPS 12 (221X-9744) 29 maart 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 4
Warmte en geluid Score: 5
Mobiliteit en accuduur Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Review door stijnos1991 - Dell XPS 12 (9Q23-4523) 22 februari 2013

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Pluspunten

  • Beeldkwaliteit
  • Touchscreen
  • Convertible

Minpunten

  • 'Scaling'
  • Touchpad

Eindoordeel

Score: 5

Sub-beoordelingen

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Prestaties Score: 5
Beeldkwaliteit Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Ergonomie Score: 5
Warmte en geluid Score: 4
Mobiliteit en accuduur Score: 4

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Scoreverdeling van gebruikersreviews

Score: 5
3
Score: 4
0
Score: 3
2
Score: 2
1
Score: 1
2

Heb jij ook een Dell XPS 12?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



Populair:Apple iPhone 6Samsung Galaxy Note 4Apple iPad Air 2FIFA 15Motorola Nexus 6Call of Duty: Advanced WarfareApple WatchWorld of Warcraft: Warlords of Draenor, PC (Windows)Microsoft Xbox One 500GBSamsung

© 1998 - 2014 Tweakers.net B.V. Tweakers is onderdeel van De Persgroep en partner van Computable, Autotrack en Carsom.nl Hosting door True

Beste nieuwssite en prijsvergelijker van het jaar 2013