Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Door Pieter Molenaar - 14 november 2012

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Kleurweergave 10
Vormgeving 8
Bouwkwaliteit 8
Prijs 6
Contrast & helderheid 4
Featureset 8

Eindoordeel

Tweakers zegt: 6

Geteste uitvoering: Philips 42PFL6007H

Lees de uitgebreide review en reacties

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
1
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
1
Score: 1
0
Pagina 1 van de 1 9 reviews
+2
Cygnitr0n 22 januari 2013

Philips 47PFL6007H

Pluspunten

  • Passief 3D
  • Duidelijke Setup
  • Makkelijke interface
  • Design
  • A+ in verbruik

Minpunten

  • Traag menu
  • Loop met nieuwe Software Update
  • Componenten geeft geen rood weer icm Nintendo Wii

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Kleurweergave Score: 4
Ghosting Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 3
Contrast & helderheid Score: 3
Featureset Score: 4

+1
ztitz 22 januari 2013

Philips 55PFL6007H

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • 3D beeld ook mooi
  • duidelijke afstandsbediening
  • verloopstekker van HDMI naar scart (voor o.a. de WII)

Minpunten

  • mediaserver gedeelte valt de hele tijd uit
  • krijg met geen mogelijkheid ondertitels werkend bij de mediaserver
  • geluid
  • geen automatische herkening van 3D
  • traag menu

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Kleurweergave Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Featureset Score: 3

+1
Jackyx 28 oktober 2012

Philips 55PFL6007H

Pluspunten

  • Wij vinden het 2D beeld erg mooi beter als bij de LG.
  • Zeer acceptable Passief 3D beel vergelijkbaar met de LG (wij wilden geen actieve 3D).
  • Ambilight vinden wij iets toevoegen (als de tv vlak tegen een muur hangt).
  • Remote is fijner als bij de LG (LG heeft te veel knoppen)
  • Zenders indelen (zappen) vinden wij fijner als bij de LG bij de Philips kunne we een volgorden aanmaken en dan tijdens het zappen hier altijd standaard door heenlopen bij de LG moesten we eerst Favorieten selecteren en dan door de lijst bladeren.
  • Geluid is redelijk voor een TV beter als op de LG.
  • Ghosting had de LG duidelijk zichtbaar last van (maar stoorde ons niet echt) bij de Philips zie ik het nauwlijks vind het zwart ook erg goed.
  • De nog smallere bezel (1cm) tegenover de 2011 modellen.

Minpunten

  • SmartTV is bagger en niet te gebruiken (looptvast en is erg traag).
  • Afspelen van media (fotos, videos en muziek) op externe bron USB en netwerk werkt erg slecht en onbetrouwbaar (via zowel wifi als Lan 1Gb netwerk) ook niet echt bruikbaar.
  • Type 3D wordt vaak niet goed herkent soms mag je dan zelf kiezen of het sbs of een ander type 3D is maar vaak ook niet dus eigenlijk niet bruikbaar.
  • 3D beeld via HDMI van de HTPC word niet herkend en omschakelen naar 3D sbs handmatig of 2D naar 3D conversie is niet mogelijk.
  • Smart TV en de andere afspeel mogelijkheden waar Philips zo mee adverteerd is meer voor de marketing afdeling om de tv aan de man te brengen maar bij deze serie niet echt funtioneel wekt alleen maar ergernis op als je hier iets mee wil doen moet je deze tv (voor nu) snel vergeten.

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Kleurweergave Score: 5
Ghosting Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 3
Contrast & helderheid Score: 5
Featureset Score: 1

Dave92 22 januari 2014

Philips 32PFL6007H Zwart

Kleurweergave Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Featureset Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

murtho 9 januari 2014

Philips 42PFL6007H

Kleurweergave Score: 4
Ghosting Score: 3
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 3
Contrast & helderheid Score: 4
Featureset Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

SlimSjakie 15 januari 2013

Philips 37PFL6007H

Kleurweergave Score: 5
Ghosting Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4
Vormgeving Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Featureset Score: 5

Eindoordeel

Score: 4

Stpan 10 december 2012

Philips 42PFL6007H

Kleurweergave Score: 3
Ghosting Score: 1
Vormgeving Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4
Pixeldefecten Score: 1
Prijs Score: 2
Contrast & helderheid Score: 3
Featureset Score: 4

Eindoordeel

Score: 2

MIT 6 september 2012

Philips 42PFL6007H

Kleurweergave Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 5
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 4
Featureset Score: 5

Eindoordeel

Score: 4

M3lvinG 2 juli 2012

Philips 42PFL6007H

Kleurweergave Score: 5
Ghosting Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Prijs Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Featureset Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Meer redactionele artikelen


Heb jij ook een Philips 6000-serie PFL6007H?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



LG G4 Battlefield Hardline Samsung Galaxy S6 Edge Microsoft Windows 10 Samsung Galaxy S6 HTC One (M9) Grand Theft Auto V Apple iPad Air 2

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True