Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Review - Call of Duty: Black Ops

Toeval of niet: in het jaar dat de Call of Duty-franchise een echte uitdager heeft in de vorm van Medal of Honor, bereikt de franchise in kwalitatief opzicht een piek. Modern Warfare 2 was goed, Black Ops is nog beter.

342    291.400 views 9 nov '10

Preview - Call of Duty: Black Ops - Multiplayer preview

Begin deze maand onthulde Treyarch de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops in Los Angeles. Tweakers.net was er bij en stortte zich op de multiplayer-modus waar gamers massaal op wachten.

193    190.627 views 6 sep '10

Review - E3: Call of Duty - Black Ops

Na het succes van Modern Warfare 2 hoopt Activision op herhaling te gaan met Call of Duty: Black Ops. Aan de marketing zal het niet liggen, want de game was op en rond de E3 overal te zien. En terecht!

85    67.985 views 18 jun '10

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
11
Score: 4
11
Score: 3
5
Score: 2
1
Score: 1
0
Pagina 1 van de 2 28 reviews
+1
Michae 8 november 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Pluspunten

  • Loopt soepel, vlot, zonder haperingen, fouten in het level.
  • AI is zeer goed, op elk nieveau.
  • grafisch uitmuntend
  • Geluiden bij goede audioset verbluffend realistisch
  • Veel harde actie, nooit saai, valt op geen enkel moment tegen.

Minpunten

  • Soms wat weinig basgeluiden (explosies wil je ook voelen)
  • veel filmmomenten waarbij je niks kan doen (is persoonlijk, pas namelijk wel in de sfeer en het verhaal)
  • soms iets te veel gore waardoor het spel niet geschikt is voor jongere mensen die het spel tóch spelen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

merphixia 25 maart 2014

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Retaliator 30 september 2013

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

D vd V 25 januari 2013

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

PM_Petrol 22 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

Baminge 8 april 2012

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Bor 28 december 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

rynon 4 december 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

DutchGraffiti 2 november 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 2
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Hassoow93 2 september 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

NoUseWhatsoever 1 augustus 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

iFanboy 22 juli 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

triplecore 30 juni 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

NSG 23 mei 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

hi_magrebi 14 mei 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 3

DHRPCGV 8 mei 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

snoos 13 maart 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 3

skylinne 21 februari 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Simmeh 5 februari 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

jeroen_loeffen 27 januari 2011

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 1
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 3

DHPDELITE 28 december 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

siraadj1991 15 december 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 3
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 4

HenryvanGeffen 13 december 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Touchdown 30 november 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 1
Beeld Score: 2
Gameplay Score: 3

Eindoordeel

Score: 2

mr_greenguy 22 november 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



LG G4 Battlefield Hardline Samsung Galaxy S6 Edge Microsoft Windows 10 Samsung Galaxy S6 HTC One (M9) Grand Theft Auto V Apple iPad Air 2

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True