Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

Review door de redactie

Review - Call of Duty: Black Ops

Toeval of niet: in het jaar dat de Call of Duty-franchise een echte uitdager heeft in de vorm van Medal of Honor, bereikt de franchise in kwalitatief opzicht een piek. Modern Warfare 2 was goed, Black Ops is nog beter.

342    9 nov '10

Preview - Call of Duty: Black Ops - Multiplayer preview

Begin deze maand onthulde Treyarch de multiplayer-modus van Call of Duty: Black Ops in Los Angeles. Tweakers.net was er bij en stortte zich op de multiplayer-modus waar gamers massaal op wachten.

193    6 sep '10

Review - E3: Call of Duty - Black Ops

Na het succes van Modern Warfare 2 hoopt Activision op herhaling te gaan met Call of Duty: Black Ops. Aan de marketing zal het niet liggen, want de game was op en rond de E3 overal te zien. En terecht!

85    18 jun '10

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
35
Score: 4
52
Score: 3
40
Score: 2
13
Score: 1
4
Pagina 1 van de 6 Toon reviews van:
+3
SouLLeSSportal 17 december 2010

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Pluspunten

  • Het is weer CoD!
  • Game speelt weer heerlijk vertrouwd
  • Wapens en models zien er prima uit
  • Geluid is prima
  • Nieuwe spelopties
  • Theatre mode
  • Zombie mode!
  • Sfeer is goed qua omgeving (sp)

Minpunten

  • (Deels opgeloste) microstutter fixed (grafisch dan, geluid nog niet)
  • Random freezes/vastlopers
  • Cpu overload bug Fixed!
  • AI is ontiegelijk dom
  • Scripting loopt soms niet al te lekker
  • Maps vallen soms wat tegen
  • Snipers hebben een stuk minder mogelijkheden
  • Sommige wapens en killstreaks zijn te overpowered
  • random vastlopers, geluidstutter en texturefouten nog steeds niet verholpen

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

+1
CZero 15 november 2010

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Pluspunten

  • Een waardige opvolger van MW2. Voegt erg veel toe en je zit er weer heerlijk in. En extreem fijn dat de serverbrowser terug is!

Minpunten

  • Jammer dat hij nog wat getempert wordt door traagheid, lag en dat soort zaken. Over het algemeen wordt dit wel snel en goed opgelost overigens.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 5
Geluid Score: 3
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

+1
Michae 8 november 2010

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Pluspunten

  • Loopt soepel, vlot, zonder haperingen, fouten in het level.
  • AI is zeer goed, op elk nieveau.
  • grafisch uitmuntend
  • Geluiden bij goede audioset verbluffend realistisch
  • Veel harde actie, nooit saai, valt op geen enkel moment tegen.

Minpunten

  • Soms wat weinig basgeluiden (explosies wil je ook voelen)
  • veel filmmomenten waarbij je niks kan doen (is persoonlijk, pas namelijk wel in de sfeer en het verhaal)
  • soms iets te veel gore waardoor het spel niet geschikt is voor jongere mensen die het spel tóch spelen.

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

0
Veening 19 januari 2011

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Pluspunten

  • Epische singleplayer
  • Create a Class 2.0 werkt echt heel goed

Minpunten

  • tegenvallende graphics
  • werkt slecht samen met steam
  • slechte verdeling CPU/GPU

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 2
Besturing Score: 4
Geluid Score: 3
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

merphixia 25 maart 2014

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Avatar_Aang 18 maart 2014

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 2
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

chun1 13 december 2013

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 3
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

RGAT 30 oktober 2013

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 3
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Retaliator 30 september 2013

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Retaliator 30 september 2013

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 5
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

JasperDTC 9 augustus 2013

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

TheRecklezz 2 augustus 2013

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 3
Geluid Score: 3
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

ronniebastard 27 maart 2013

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

D vd V 25 januari 2013

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

me4sakura 12 december 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 4

Jojo19 7 december 2012

Call of Duty Black Ops I, Xbox 360

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

PM_Petrol 22 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 5
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 5

GxTi7 11 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 5

CapSparrow 2 oktober 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Replaywaarde Score: 5
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 5
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 5

Zet790 24 september 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 2
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 2
Prijs Score: 2

Eindoordeel

Score: 1

michaaeel 12 juli 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 3
Replaywaarde Score: 4
Prestaties Score: 4
Besturing Score: 3
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 5

Eindoordeel

Score: 4

MiliaanR 14 juni 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 1
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 1
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 3
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

bvettij 25 mei 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 2
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 3
Besturing Score: 4
Geluid Score: 4
Beeld Score: 3
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 3

Eindoordeel

Score: 3

djrc18 3 mei 2012

Call of Duty Black Ops I, PC (Windows)

Stabiliteit Score: 4
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 5
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Baminge 8 april 2012

Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3

Stabiliteit Score: 5
Replaywaarde Score: 3
Prestaties Score: 5
Besturing Score: 5
Geluid Score: 4
Beeld Score: 4
Gameplay Score: 4
Prijs Score: 4

Eindoordeel

Score: 4

Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100
1 2 3 ... 6

Heb jij ook een Call of Duty Black Ops I, PlayStation 3?

Deel je ervaringen met andere tweakers in een productreview!

Schrijf review



Microsoft Windows 10 Home Apple iPhone 6s Star Wars: Battlefront (2015) Samsung Galaxy S6 Edge Apple Watch Project CARS Nest Learning Thermostat Bethesda Softworks

© 1998 - 2015 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Carsom.nl de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True