Door Joris Jansen

Redacteur

Activision toont beelden singleplayer-verhaal in trailer van Call of Duty: WWII

18-09-2017 • 20:41

67 Linkedin

Helaas!
De video die je probeert te bekijken is niet langer beschikbaar op Tweakers.net.

Activision heeft een officiële trailer uitgebracht voor de singleplayer-campagne in Call of Duty: WWII. In de campagne kruipen spelers in de huid van een jonge Amerikaanse rekruut, die onder meer landt op de stranden van Normandië, en verder zal moeten vechten in de Ardennen en in het beruchte Duitse Hürtgenwald. In de trailer is niet alleen te zien dat de wreedheid van de oorlog duidelijk in beeld wordt gebracht, maar ook interne strubbelingen tussen de Amerikaanse soldaten komen voorbij. Call of Duty: WWII komt op 3 november wereldwijd uit voor de Xbox One, PlayStation 4 en Windows; de open multiplayerbèta van de Windows-versie van de game wordt gehouden in het weekend van 29 september tot en met 2 oktober.

Reacties (67)

Wijzig sortering
Ik heb de Multiplayer Beta gezien van CoD:WW2. Ik was zo hyped voor CoD maar de gameplay is echt zoals elke CoD is; het spawn & shoot principe... Gemiste kans.

Deze trailer is ook weer zo goed; maar ik verwacht dat de gameplay beelden veel minder zijn, omdat dit bij de MP ook het geval was. Elke keer als ik een trailer zie ben ik gehyped, maar elke keer als ik gameplay zie dan ben ik toch weer erg teleurgesteld.

Ik snap best dat ze de 'fanbase' van CoD 'trouw' willen blijven, alleen je ziet gewoon dat met de launch er veel spelers spelen maar na 2-3 maanden een groot deel al weer afgehaakt is. Dus ik ben kritisch. Maar man man man wat een mooie trailers iedere keer. Als de uitgever een animated WW2 film zou maken zou ik hem zeker gaan kijken, want de cutscenes en trailers zijn vaak van hoge kwaliteit.

[Reactie gewijzigd door RedHat op 18 september 2017 21:27]

Ik heb zelf helemaal niets met de COD franchise, het kwam ten tijde dat Medal of Honor de heer en meester was in de oorlog shooters. En zeker de laatste jaren lijkt de focus, bij alle games, voornamelijk op multiplayer te liggen. Veelal lijkt de singleplayer campaign, als deze er al is, op een "afterthought".

Van mij hoeft dat niet, sterker nog ik prefereer singleplayer in bijna alle gevallen. Zeker bij games als COD is multiplayer vooral een spawn, get killed and respawn, met daar tussendoor zeurende 12 jarige kinderen. Geef mij maar weer de games ten tijde van Medal of Honor Allied Assault, een dijk van een singleplayer en ja je kon ook nog wat multiplayer dingen doen. Prima voor als je een keer op een LAN samen wilde spelen, of thuis via het internet.

Echter, zoals altijd wacht ik rustig de reviews af. Ik heb 1 stelregel en dat is: geen pre-orders. Hierop zijn wellicht een of twee uitzonderingen mochten deze er ooit komen (Half Life 3 en/of Portal 3), maar afgezien daarvan houd ik me eraan. Even rustig afwachten dus en mocht alles meezitten, dan kan dit een leuke game worden om in de kerstvakantie te spelen.
Je haalt me de woorden uit de mond. Zijn wij dat de enige 2 Tweakers die er zo over denken? Mijn gevoel bij MOH AA, de gameplay, de atmosfeer bij de Storylime en de beelden van MOH is nooit geëvenaard door welke COD game dan ook. Ook de MP speelde op één of andere manier beter dan COD.
Nou ja, er is schijnbaar publiek voor games als COD Modern Warfare en Battlefield, anders verkochten die games niet zo goed. En wellicht is het ook een fase, waarin bepaalde soort games veel aan populariteit winnen. Bij racing games zie je hier en daar nog goede simulation stijl games tussen de grote hoeveelheden arcade games, maar andere categorieën zijn, helaas, zo goed als verdwenen. RTS games als de C&C Red Alert en Warcraft series zie je bijna niet meer, afgezien van Starcraft 2 die het genre nog in ere houdt.

Gelukkig zijn games uit die tijd nog altijd even leuk om te spelen, alhoewel het bij iets als Medal of Honor, vergeleken met bijvoorbeeld Battlefield 1, wel jammer is dat de graphics echt achterhaald zijn. Een puur en alleen visuele remake van bepaalde games uit eind jaren 90 / begin 2000 zou ik fantastisch vinden, maar ik kan me goed voorstellen dat velen hier ook geen interesse in hebben.
Ik zit idd met een paar maten al heel lang stiekem te hopen op een remake van MOH. En nog een paar andere games. Red Alert bijvoorbeeld zou geweldig zijn om opnieuw uitgebracht te worden.
Echter ben ik bang dat dat nooit gaat gebeuren. Of het moet net zoals met Tomb Raider 2 gedaan worden door een initiatief van fans in een onafhankelijk project m.b.v. fundraising en bijvoorbeeld met de unreal engine opnieuw gebouwd worden. ( Voor bijv een spel als MOH)
Die remake komt er niet. De franchise is dood gegaan na het verkloten van de vervolgen na (moh:aa).

EA heeft hun designers naar infinity ward toen gejaagd --> COD1,2 uitgekomen --> Activision verneukt het nu met de huidige COD --> Op naar Battalion 1944 :)
er is een revival site van mohaa waarop je het spel gratis kan downloaden. Er zijn zelfs terug servers online voor MP...
ik speel nog steeds medal of honor spearhead minstens 1 a 2x per week... ruim 10.000 uren er in zitten en het speelt nog steeds net zo lekker als vroeger
Genoeg RTS games

Ashes Of singularity is vorig jaar nog gereleased
Grey Goo
Remaster AOE
Total War Warhammer
0 A.D(open source).
Planetary Annihilation
Oriental Empires
Tooth And Nail
Battlestar: Galactica + Deadlock
War For The Overworld
Northgard
Sudden Strike 4
Castle Story
rusted warfare
Blitzkrieg 3
Medievel Kingdom Wars
They Are Bilions(moet nog uitkomen)
8bit armies


:P Iets verder kijken dan je neus lang is

[Reactie gewijzigd door Bjorn89 op 19 september 2017 07:34]

Total War Warhammer, Oriental empires en Deadlock zijn geen RTS games aangezien ze het 'R' gedeelte voor 'Realtime' missen. Ja TW:W heeft realtime battles maar dat is niet de hele game, Oriental empires heeft turns en Deadlock werkt met korte turns van een aantal seconden.
Ik snap je punt.

De game die het dichste aanligt bij CnC die ik niet genoemd had was

Act Of Agression


Verder heb je nog
Homeworld: Deserts of Kahrak
Halo: Wars
Cossacks 3
Starcraft 2
Dungeons 3(moet nog uitkomen)


Squad Based / RTS
World in Conflict
Company Of Heroes
Kenshi
Battlefleet Gothic Armada


en de vele remasters van de laatste jaren
Rise of Nations
Age of Mythology
AOE
Homeworld


En ik ben het wel met je eens dat het een beetje ondergeschoven kindje is geworden v.n.l door consoles(en MOBAs) Maar er zijn veel indiedevs die RTS achtige games maken

[Reactie gewijzigd door Bjorn89 op 19 september 2017 11:22]

En dan is starcraft 2 alweer 7 jaar oud... zonde... Ik was trouwens ook wel een fan van c&c generals. Best vermakelijk :)
Ik vond de multiplayer uit CoD MW1, MW2 en Black ops 2 anders toch heel erg leuk.

Daarna werd het me nogal herhalend en te futuristisch.

Maar aan die drie heb ik heel veel plezier beleefd. Lekker een potje knallen, lachen om slimme tegenspelers. De communicatie zet ik inderdaad altijd wel uit, veel te veel jengelende kinderen anders. Al helemaal op de console.
Ik vond COD 1 subliem beter dan MOH:AA maar dat ligt aan misschien aan mij :)
Eens! Cod 1 is en blijft een van de beste!
"Medal of Honor Allied Assault, een dijk van een singleplayer en ja je kon ook nog wat multiplayer dingen doen. Prima voor als je een keer op een LAN samen wilde spelen, of thuis via het internet."

Zo denk ik er ook over! Was het al bijna vergeten dat het bestond! Nostalgie. Regelmatig werd er een lan-party opgezet met 2 of 3 spelers! Super spel.

Ik hoop ook dat dat gevoel terug komt maar dan met moderne graphics. Ik speel nu af en toe de Forgotten hope 2 mod.

Wat mij direct opviel bij deze gerenderde video trailer is het realisme. Je zou bijna kunnen inbeelden dat zo een gehele film kan gemaakt worden. Net geen 'uncanny valey'. Prachtige scenes, mooi licht, en zo realistisch. Zelfs dat kleine shot met dat konvooi dat zich door de sneeuw een weg baant door de bossen is erg knap.

'Spijtig genoeg' ben ik in tussentijd op een macbook pro overgeschakeld (professioneel gebruik) niet bepaald een game monster :) ik wacht geduldig een versie af met een sterke gpu zodat ik via bootcamp nog eens een spel kan spelen. Consoles geven mij niet dezelfde beleving.

[Reactie gewijzigd door Coolstart op 19 september 2017 00:55]

Medal of Honor blijft mijn favoriet, ik snap EA ook niet. Regel William Sheppard als narrator, Michael Giacchino voor de muziek, Jimmy Patterson als karakter met Manon als sidekick en ik koop het spel direct. Dit was toen de gouden formule. Als ze een remake zouden doen van alles tussen 1 tot Airborne zou ik het direct kopen.

[Reactie gewijzigd door Slavy op 20 september 2017 09:29]

Na jaren van wachten dan toch misschien weer CoD kopen? De trailer belooft wat :)
Hier precies hetzelfde!

Eindelijk een COD trailer die me weer helemaal trekt en enthousiast maakt vergeleken met die space/futuristische onzin. 8)7
Ik neem aan dat je niet afgaat op CGI trailers? Maar wacht op wat gameplay?

De trailer ziet er naar mijn mening heel goed uit, ze hebben geleerd van de vorige houterige trailers, al waren die meestal ingame. De personen reageren en zien er realistisch uit. Eindelijk knipperen de ogen en bewegen de wenkbrauwen. Ze kunnen er zo een CGI film van maken.

Toch zal het spel precies hetzelfde spelen als de vorige delen, geen of weinig vernieuwing en de kwaliteit is verre van wat je hier in de trailer gezien hebt of de huidige gameplay beelden. Vooral op de consoles. Naar mijn mening is het gewoon hetzelfde alleen een andere setting en daarmee gaan ze mij echt niet terug winnen. Heb mij vroeger goed vermaakt met COD, maar het gaat precies dezelfde kant op als Medal of Honor franchise.
Nee ik ga niet af op CGI trailers. Maar de sfeer die ze laten zien belooft al wat meer dan de trailers van de vorige delen.De setting van WOII blijft IMO betreft het beste.

Verder deel ik je mening wat betreft geen tot weinig vernieuwingen, echter gaat het mij om het verhaal en de setting waar het zich afspeelt.

Kom maar op met die gameplay beelden!
Hoe ziet dit er anders uit voor je? De gameplay is exact hetzelfde als voorgaande cods, weer die nutteloze killstreaks, weer geen skillbased game.

Omdat de assets anders zijn is het ineens een andere game? Het is hetzelfde als Advanced Warfare of Infinity of de 2000 andere CODs


Maar het is niet zoals COD1,2 :(
Waarom denk je dat hij daar naar verlangt?

Ik verlang zelf helemaal niet naar COD 1 of 2 maar naar 4 en dit lijkt mij een juweeltje tussen de andere troep van de afgelopen jaren :)

Daarnaast reageer je nu op de trailer van de SP, heeft weinig met MP te maken...

[Reactie gewijzigd door watercoolertje op 19 september 2017 08:15]

Same, doet me weer denken aan die goeie tijden met MOH:AA. Wat een spel toen, vooral DDay! Zo intens. Ik wacht nog reviews af, maar als het intens is, I'll buy!
Wacht eerst de reviews maar eens af voordat je gaan preorderden ;)

Als je Nazi's wil afknallen kan je je voorlopig nog zoet houden met Wolfenstein the new Order. Of voor Dday achtige missies good old Medal of Honor.

Persoonlijk lijkt het tot nu toe wel een geweldig spel. En er zijn hakenkruizen te zien dus geen politiek correct geneuzel. Hopelijk zitten er ook geen bugs in.

[Reactie gewijzigd door rickboy333 op 18 september 2017 21:10]

"Hopelijk zitten er ook geen bugs in." XD
Zo dacht ik er ook over! Tot ik helaas de beta speelde, wat een verschrikkelijk slechte game. Ik speel nog steeds MW (Remastered), maar dat 10 jaar oude spel overtreft deze WWII op elk front. Het ziet er veel beter uit, speelt lekkerder en de maps waren zoveel beter dan die paar uit de beta.
Ik ga deze COD vast ook ooit eens kopen omdat ik van WO2 spellen hou en de SP dan ook graag zou willen spelen, maar wat een drama is iig die MP. Superjammer, ik keek er erg naar uit maar dit was echt een teleurstelling
Dit verpletterd dan wel opeens mijn mindere verwachting van de game. Als ik de trailer mag geloven wordt dit een van de betere COD verhalen. Vooral het stukje met die trein maakt me erg nieuwsgierig.. Misschien moet je een kamp bevrijden ofzo, dat zou weer eens wat anders zijn :)
Dat zou inderdaad wel echt tof zijn, dit spel ga ik dan ook alleen weer spelen voor de singleplayer denk ik.
Wat ik persoonlijk echt vet zou vinden is als ze je af en toe aan de duitsers kant neerzetten, helemaal een droom lijkt het mij om Michael Wittman (wiki) te mogen spelen. Maar goed dat mag/kan ik van dit spel niet verwachten. :/
Call Of Duty is denk ik geen game die een verbazing wekkende Singleplayer heeft, dus als ik jou was zou ik wel een beetje van de Multiplayer proberen te spelen. Want daar zal hun focus voornamelijk liggen en heb je meer speel plezier! :)
Dat zou erg vet zijn. Deze Wittmann ken ik eigenlijk niet eens, ondanks mijn extreem grote interesse in wo2. Toch knap wat 'ie met 1 tank kon aanrichten. Maar dat zal meer een verhaal voor Battlefield zijn! Tank gevechten zijn overigens wel erg vet. Ze kwamen ook voor en Call Of Duty 1 en United Offensive (uitbreidings pakket van 1), als ik me niet vergis.
Toch knap als je ingame-beelden anno 2017 nog altijd niet op kunnen boksen tegen wat Battlefield 3 zes jaar geleerde wist te presteren. De gezichten zien er wel goed uit, maar ik heb het idee dat veel van deze footage van cutscenes is en in hoeverre dat écht ingame is weten we niet.
Als we dit ingame gaan zien, dan eet ik een sok op.

Uit de beelden van de gameplay tot nu toe is wel te zien dat dit echt niet op een normaal speelbare versie is gerendered. Misschien in-engine, maar niet de versie die iedereen straks kan spelen.
Afgaande op de multiplayer beta zijn dit idd prerendered CGI beelden. ;)
Ziet er toch echt wel weer tof uit. Zal de eerste CoD sinds Black Ops 2 worden voor mij.
Dit met de blood&gore van SOF zou zo vet zijn. Helaas wagen weinig (lees; geen) developers hieraan. Ik mis het zo .....
World at war had ook best een grof blood&gore.
Soldier of fortune + Red Faction combinatie :P
Jammer, had ook graag een sovjet-kant gehad net als in WaW....
Helaas is de MP echt niks aan, skin erover en klaar. Had liever gezien dat treyarch het had gemaakt. Sledgehammer heeft in mijn ogen nooit een goede cod gemaakt.
Sterker nog er is nooit meer een goede COD gemaakt na COD 1 2 en MW1 ;-)
Ik ben het hier dus totaal niet mee eens en vind het zelfs stemmingsmakerij. Ik heb enorm veel plezier beleeft aan MW2 enorm veel plezier beleeft aan Ghost.
Ik vond BO3 enorm goed, maar geen cod game.
De vorige Bo vond ik wat minder, maar ik zie wel voortuitgang bij Treyarch en bij Sledgehammer. Geef deze mensen eens een break.
Bij Treyarch heeft het meerdere games geduurd voordat ze de cod feeling wisten te brengen. Sledgehammer heeft nu 3 Cod's op naam waarvan 1 niet is uitgebracht. Deze was trouwens wel een Vietnam war call of duty en had Activision toen maar naar Sledgehammer geluisterd. Maar door die ervaring van toen zullen ze vast en zeker een goede game weten neer te zetten.
Ik hoef niet altijd iets extreem nieuws. Gewoon terug naar de oorsprong is stap 1 en ik verwacht een enorme knaller van Infinity Ward. Want vergeet niet IW is de oorspronkelijke maker.
Ok ze hebben wat verkeerde keuzes gemaakt door alleen maar die futuristische onzin, maar ik hoef geen BF te spelen of Destiny of wat dan ook.
Ik wil gewoon weer het oude call of duty gevoel en dat is dat fast pace shit, maar tegelijkertijd ook stiekem sneaky vieze truukjes uithalen.

Zoals:
1) one man army ep de sniper en dan gewoon met 3 man een huis verdedigen met claymores.
2) Met 3 man iemand insluiten met een riot shield.
3) Ninja Knifer.
4) Teabag aan het einde van een level.
5) Een map totaal doorspitten en rare plaatsen ontdekken waar je toevallig naar toe kunt springen.
6) Gewoon iets meer fun dan het super serieuze.

Dit waren die voorgaande COD's die ik goed vond voor me.
Tja, en dat zijn dus dingen die ik niet wil

De leukste tijd heb ik gehad met Search en Destroy met PAM mod 5vs5.

Dat TDM is leuk voor 1 potje, en om aan je aim te werken maar SD blijft voor mij de kern van een cod game. En dat is juist helemaal naar achteren geschoven :)
Dan zou het een stuk genuaceerder zijn om te zeggen; "Ik vind alle call of duty's behalve die wat je genoemd hebt niet leuk aangezien ik de Search en Destroy modus niet goed vind."

Ik speel zelf namelijk heel graag TDM en Domination en deze hebben me een stuk minder teleurgesteld.
Je hebt een punt het was niet helemaal duidelijk.

TDM is leuk als je singleplayer speler bent, en ik heb mij ook vermaakt met als singleplayer. Ik heb echter altijd een competatieve drang gehad in games, als ik iets speel haal en steek mijn tijd erin haal ik geen plezier perse uit de game(uitzonderingen daargelaten) Mijn plezier komt uit het competatieve aspect de team based overwiningen(of singulair met mijn tijd in Quake en PainkilleR).

Het 'zo doen' van een potje TDM is mij daarom ook niet echt belonend omdat ik weet dat ik toch bovenaan ga eindigen als ik er tijd in stop(en dat bedoel ik niet arrogant maar ik weet wat ik kan en niet kan).

Search en Destroy was/is altijd veel moeilijker je moet rekening houden met veel meer aspecten buiten reactietijd en pre-aimen.

o.a

- Geen Respawn
- Tactische gameplay met smokes en tacnades
- Outthinking in 1vs2/3/4/5
- Dat je met teammaten speelt en je communicatie + teamwork bevorderd(heeft veel invloed gehad in mijn carriere).
- Rust en spelen op sound
- De mensen die je ontmoet als je als team speelt
- Het gevoel van overwinning op een goed team
- Prijzengeld/Prijzen op LANS/Toernooien


Dit zijn allemaal dingen die een stuk minder zijn geworden na COD4, en dit heeft te maken met de focus voor mij 'nutteloze' game modes zoals Zombies, TDM etc.

Ik weet dat veel mensen het enorm leuk vinden, en er veel plezier mee heben. Maar dat soort zaken irriteren mij alleen maar ik vind daar niks aan, er zit amper competatief aspect aan en je kan er niet mee naar lan of toernooien winnen.

Daarom kijk ik uit naar Battalion 1944, het is een skill-based shooter(iedereen zelfde guns, geen rare perks of chaos) zoals het vroeger was(en in mijn ogen hoort) was ook blij dat PAM/Promod snel aanpassingen deed(verwijdering noobtube, limitatie SMGs) in cod4 dan.

Daarna heeft activision gezegd fuck you PC gamers, hier heb je een COD die alles voorkauwt, met idiote upgrades en perks.

IPV hier heb je guns, een map, en iedereen is gelijk laat degene met de beste skill winnen.

Vandaar dat momenteel CS:GO / Black Squad > COD by far

[Reactie gewijzigd door Bjorn89 op 20 september 2017 09:41]

Heb me anders verdomd goed vermaakt met Black Ops 2 (ook van Treyarch). Laatste COD waar ik echt lol aan heb beleefd, want daarna kwamen die klote jetpacks erin. (Zelfs Ghosts daarna heb ik me ook nog wel aardig mee vermaakt.)

Ik speel zowel BF als COD, maar moet zeggen dat de gameplay van COD mij veel beter ligt. Geen nadruk op teamwork, geen voertuigen, en veel efficientere wapens (veel groter effectief bereik). In COD gaat het er gewoon om dat je als eerste reageert en beter reageert (lees: beter mikt) dan je tegenstander(s). Hoe vaak je in BF wel niet het lootje legt, simpelweg omdat je weer is in een situatie komt waarbij je bij voorbaat al kansloos bent (omdat je ineens in je eentje tegenover een hele groep of voertuig staat). In COD heb ik niet het idee dat je vaak door slechtere spelers gedood wordt in tegenstelling tot BF. COD heeft wat dat betreft een veel hoger e-sports gehalte en dat ligt me wel.

Enige reden dat ik BF uberhaupt nog speel is uitsluitend vanwege de graphics/physics, daar zou COD echt wel eens een voorbeeld aan mogen nemen. Snap echt niet dat ze maar blijven aankloten met die zwaar verouderde engine. Koop gewoon een UE4-licentie en maak hem samen met Epic perfect op maat... Win-win!

[Reactie gewijzigd door Roy81NL op 19 september 2017 13:36]

De kwaliteit van het oude Infinity Ward ga je helaas nooit meer terug krijgen. Vind het ook nog steeds apart dat in 2007 toen cod4 uitkwam echt iedereen klaar was met de ww2 setting, cod 4 een complete hit was en dat activision dat vervolgens compleet heeft opgeblazen tot het futuristische geneuzel van de laatste jaren. Misschien dat dit weer wat wordt, ik wacht het af en tot op heden nog zeer sceptisch. Overigens zie ik veel lof over cod5 steeds terwijl die destijds echt slecht onthaald werd (waarschijnlijk dus door de ww2 moeheid) en ik die persoonlijk ook stukken minder vond dat cod4. Heb de latere treyarch delen niet gespeeld dus weet niet of ze daar een betere kant hebben laten zien.
black ops speelde zich af in de jaren 60 volgens mij. Dat was echt een topper.
COD WAW vond ook iedereen echt slecht. Dat was de eerste game die Treyarch maakte en het had gewoon niet hetzelfde gevoel als de Infinity Ward games hadden.
Waar ik mij dood aan erger by CoD en direct ook de rede waarom ik ook deze niet ga kopen; Dat *hit* geluid als je iemand raakt... Als iemand een config setting weet of kent waarbij je dat er uit kan slopen ben je direct mijn held.
Als dat het enige puntje is? Er gaat juist heel veel werk in dat geluid zitten. Het moet subtiel zijn maar wel die herkenbare feedback.
Er valt wel meer tegen hoor, er is ook wel veel goed aan. Zoals bijvoorbeeld het single player verhaal. Maar ik kocht altijd CoD voor het online gedeelte, daar kan je de meeste uren in steken. Alleen voor de single player koop ik het dan weer niet. Maar die *thud* leek wel elk deel erger te worden. Zelfs zo erg dat ik laatst BO3 weer na 5 min van mijn PC had gehaalt. Het trekt mij helemaal uit de ervaring, drukt de rest van het geluid weg. Daarnaast heb je ook nog hitmarkers, wat voor mij meer dan voldoende is.
Lamb to the slaughter

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Kies score Let op: Beoordeel reacties objectief. De kwaliteit van de argumentatie is leidend voor de beoordeling van een reactie, niet of een mening overeenkomt met die van jou.

Een uitgebreider overzicht van de werking van het moderatiesysteem vind je in de Moderatie FAQ.

Rapporteer misbruik van moderaties in Frontpagemoderatie.
Google Pixel 7 Sony WH-1000XM5 Apple iPhone 14 Samsung Galaxy Watch5, 44mm Sonic Frontiers Samsung Galaxy Z Fold4 Insta360 X3 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

  Relevantere advertenties

  Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

  Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

  Ingesloten content van derden

  Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

  janee