Review door de redactie

De redactie van Tweakers heeft nog geen review van de Transcend JetFlash 790. Bekijk hieronder de review van onze collega's van Hardware Info.

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4
Score: 5
2
Score: 4
5
Score: 3
1
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
Remag22 18 april 2021 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 64GB Zwart

Een prima USB 3 stick met hoge snelheden voor schrijven en heel erg hoge snelheden voor lezen. Via een inklapmechanisme mooi inklapbaar. De prijzen kunnen sterk verschillen en er is waarschijnlijk een nieuwer type op komst.

Pluspunten

  • Heel snel lezen met 135 MB/s
  • Snel schrijven met 35 MB/s
  • Geen Buffer drops
  • Soms heel voordelig te koop

Minpunten

  • Beperkt verkrijgbaar
  • Sterke wisselingen in kostprijs
  • Geen encryptie

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 5
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 4

+1
Sparks.nl 24 januari 2020 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 64GB Zwart

Ik heb de stick gekocht om OS installaties mee te doen en wat wisselde dingen. Meer als een manusje van alles. Ik heb de stick op snelheid getest. Hier kwam uit naar voren dat de Sequentiele snelheden Ok zijn (ruim boven USB 2.0). De 4k snelheden zijn echter bedroevend.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Groot voor de prijs

Minpunten

  • Niet heel snel

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 3

+1
whitteydefries 8 augustus 2019 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 64GB Zwart

Had een vlottere stick nodig voor muziekbestanden, een kleine tegenvaller

Pluspunten

  • goedkoop

Minpunten

  • Voelt gammel en erg goedkoop aan
  • Schrijfsnelheid laat te wensen over

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4

0
ThinkPad 22 maart 2022 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 64GB Zwart

56,3GB bruikbare ruimte, Lichtgewicht stickje. Kan er wel een heel verhaal van maken, maar uiteindelijk gaat het toch om de benchmark plaatjes. Zie review voor de screenshots. M'n eigen praktijktest (160 PDF's van 7MB) kopiëren is gemiddeld zo'n 16MB/s schrijfsnelheid.

Pluspunten

  • Voordelig
  • Prima snelheden

Minpunten

  • Plastic behuizing

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5

0
silverfaustx 15 februari 2022 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 64GB Zwart

goede prijs/kwaliteit usb stick, zocht er eentje om mijn moederbord firmware mee te updaten en om een windows 10 installatie te maken (rufus deed er 10minuten over)

Pluspunten

  • goedkoop (10e bij amazon)
  • leest snel

Minpunten

  • plastic

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 4

0
Atomstar 4 oktober 2019 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 128GB Zwart

Prima stick, relatief goedkope opslag (0.16€/GB) met nog acceptabele snelheid (30-70 MB/sec sequential, 2-20 MB/sec random).

Pluspunten

  • Goedkoop (0.16€/GB)
  • Snelheid OK (50MB/s seq. - 10MB/s rand.)
  • Voelt degelijk genoeg aan

Minpunten

  • USB 3.1 haalt deze stick lang niet

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prestaties Score: 3
Prijs Score: 5

Retaliator 18 januari 2020 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 128GB Wit

Valt me niks tegen deze stick... Hij was niet duur, maar doet zijn werk goed en snel.

Pluspunten

  • Schrijven en lezen 35-40MB/s
  • Niet duur
  • Veel opslag (112GB bruikbaar)

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5Per criterium
Prestaties Score: 4
Prijs Score: 5
Betrouwbaarheid Score: 5
MikeSinner 5 december 2018 Product gekocht

Transcend JetFlash 790 32GB Zwart

Voelt stevig genoeg aan, goedkoop "USB 3.1" volgens verpakking, redelijke snelheid voor de prijs. Wissen van 8,5GB data duurde vrij lang, +- 3 minuten.

Pluspunten

  • Lezen 50 tot 90 MB/s - gem. 80 MB/s
  • Plastic voelt stevig genoeg aan.
  • Uitschuifbaar.

Minpunten

  • Schrijven 5 to 20 MB/s - gem. 13 MB/s

Eindoordeel

Score: 4
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Transcend JetFlash 790?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee