Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 3.5
Score: 5
3
Score: 4
6
Score: 3
1
Score: 2
2
Score: 1
2
+1
OB1 24 juni 2015 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Prima draadloos setje, typt lekker en vrij licht. Geen verlichting, programmeerbare knoppen of verplichte installatie van software. De muis is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Doet het wat moet doen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Staat stevig
  • Mediaknoppen
  • Typt lekker ondanks rubber-dome
  • Hufter-proof

Minpunten

  • Kleine muis kan nadeel zijn
  • Niet alle keys werken op Mac

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 3
Drivers / support Score: 3
Ergonomie Score: 4
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 3
Bouwkwaliteit Score: 4

0
Chris_147 21 november 2020 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Deze set gekocht om gemakkelijk toetsenbord en muis te kunnen wisselen tussen werk en eigen laptop via de meegeleverde USB dongle. Werkt op zich goed, maar het typen en scrollen mocht net iets beter zijn naar mijn gevoel. Draadloze verbinding werkt wel perfect en snel.

Pluspunten

  • goedkoop
  • draadloos
  • mediatoetsen
  • schakelaars om uit te zetten
  • door dongle gemakkelijk van computer te wisselen

Minpunten

  • typt niet lekker
  • scrollt niet lekker

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 3

0
nonnominandus 2 mei 2020 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Prima toetsenbord voor deze prijs. Het is en voelt als een goedkope maar betrouwbare set. Er zit een 'uit' knop op (eigenlijk een slaapknop), waar ik zelf slechte ervaringen mee heb, zie uitgebreide review.

Pluspunten

  • Prijs
  • Één usb dongle

Minpunten

  • Voelt wel goedkoop
  • Kleine muis (3 vingers)
  • Gevaarlijke 'uit' knop (eigenlijk slaapstand)

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

allusNewbie 11 januari 2023 Product gekocht

Logitech MK270 (Azerty FR)

De doos een qwerty afbeelding.bleek het azerty te zijn de QenW verscheen onder de AZ toetsen. de M onder toets vraagteken. Logitech de service is waardeloos, geen mailqdres, chatbot een nachtmerrie. Een levend mens krijg je niet aan de lijn.

Pluspunten

  • zwart

Minpunten

  • service
  • afbeelding

Eindoordeel

Score: 1
Nelis_d8Newbie 10 september 2022 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

De prijs is prima en de bouwkwaliteit van de toetsen is te doen, maar de lag van het toetsenbord is wel extreem. Soms, terwijl je aan het typen bent, stopt het toetsenbord ineens met werken, dit duurt ongeveer een halve minuut totdat het toetsenbord weer werkt. Erg vervelend voor Games.

Pluspunten

  • Full-size toetsenbord
  • Volledig draadloos
  • Muis is soepel

Minpunten

  • Toetsenbord heeft heel veel lag
  • Toetsen voelen goedkoop aan
  • Geen num lock / scroll lock indicator
  • Niet compatibel met Unifying Receiver

Eindoordeel

Score: 2
biert1982 14 december 2021 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Simpele keyboard en muis combi. Werkt zoals verwacht. Enige minpunt voor gebruik is de muis. Deze is voor mij wat aan de kleine kant.

Pluspunten

  • Prijs/Kwaliteit

Minpunten

  • Kleine muis

Eindoordeel

Score: 4
SAWE2003Newbie 29 juli 2021 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Gekocht bij Central point en TOP product. Logitech LGT-MK270-US Overigens ook laptops plus toebehoren daar gekocht. goede service, prijs en levering.

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit goed

Minpunten

  • géén minpunt

Eindoordeel

Score: 5
guido66 14 augustus 2020 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

usb receiver gesneuveld: hele set kan bij het grof vuil. Is niet unifying. Zoals hier eerder gemeld je reinste oplichting van Logitech!

Pluspunten

  • goedkoop

Minpunten

  • niet compatible met unifying receiver

Eindoordeel

Score: 2
RaydenPVT 1 oktober 2019 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Geweldig in gebruik met mijn LG smart tv alles werkt zelfs de media toetsen!! Met dit heb je geen afstandsbediening meer nodig. Heeft bij mij nog nooit storing gehad terwijl ik veel bluetooth en wifi apparaten dichtbij heb.

Pluspunten

  • Plug and play
  • Werkt heel universeel
  • unifying nano reciever
  • reciever bereik
  • erg zuinig met de batterijen
  • allebei hebben uit knoppen voor batterij besparing

Minpunten

  • Muis is wel erg klein alhoewel ik wel grote handen heb

Eindoordeel

Score: 5
PDZ 17 juli 2019 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Aangeschaft in de veronderstelling dat deze set zou worden ondersteund door de Unifying Receiver, zoals op de Logitech website staat vermeld. Blijkt niet zo te zijn, ik voel me belazerd.

Pluspunten

  • kwaliteit okee voor de prijs

Minpunten

  • i.t.t. tot wat hun website zegt GEEN Unifying Receiver ondersteuning

Eindoordeel

Score: 1
Raypie 20 juni 2018 Product gekocht

Logitech MK270 (Qwerty US)

Prima setje MAAR belangrijke tekortkoming: geen unifying receiver. Dus niet te combineren of te vervangen met andere unifying receiver. Vaag aangegeven, helaas.

Pluspunten

  • Layout
  • Stevig (genoeg)
  • Prijs

Minpunten

  • GEEN UNIFYING receiver (maar "nano")

Eindoordeel

Score: 4
jort99b 7 mei 2015

Logitech MK270 (Qwerty US)

Een fijne desktopset. Het toetsenbord is lekker compact en typt fijn weg en de muis reageert ook goed. Natuurlijk niet om hele boeken op te schrijven of om mee te gaan gamen. Muis is misschien wel een beetje aan de kleine kant.

Pluspunten

  • Typt goed
  • Compact
  • Goedkoop
  • Aan- en uitschakelaar voor vervoeren

Minpunten

  • Typt natuurlijk minder fijn dan een 100 euro kostend cherry switch toetsenbord.
  • Muis is misschien te klein als je grote handen hebt.

Eindoordeel

Score: 4
noguru 24 april 2014

Logitech MK270 (Qwerty US)

Prijs Score: 4
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 4
Ergonomie Score: 3
Functionaliteit Score: 4
Precisie Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
SilenceMurderer 20 april 2014

Logitech MK270 (Qwerty US)

Prijs Score: 5
Vormgeving Score: 4
Drivers / support Score: 5
Ergonomie Score: 5
Functionaliteit Score: 5
Precisie Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Logitech MK270?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review


Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee