€ 23,69 bij Amazon.com.be
  2. Specificaties | Gebruikersreviews

Logitech MK270 Wireless Keyboard and Mouse Combo, Qwerty US Review

2 mei 2026, laatste update op 2 mei 2026, 37 views Rapporteer

Bevalt nèt niet zo goed als zijn voorganger, de MK260 set van Logitech. Jammer. Maar daar valt mee te leven.

Pluspunten

• Goedkoop
  • Bevalt 95% van de tijd net zo goed als de MK260 set

Minpunten

• Werkt 5% van de tijd ineens niet meer (zie toelichting)
  • Muis is misschien iets te klein voor mijn hand

Tussen mijn muis en toetsenbord en de usb ontvanger zit ongeveer een meter afstand zonder obstakels. De ontvanger zit bovenop mijn pc, aan de voorzijde van de pc.

Ik had hiervoor de MK260 set van Logitech. Die heb ik jarenlang op allerlei manieren flink "mishandeld" en die set bleef het maar doen, totdat ik merkte dat de klikfunctie van het scrollwiel van de muis het meestal af liet weten, wat erg onhandig is als je even snel een link in een nieuw tabblad in je browser wilt openen. Alleen daarom heb ik een nieuwe set gekocht.

De oude MK260 set deed het nog zo goed dat ik die gratis via Marktplaats zo kwijt was aan iemand die er erg blij van werd :)

Er was wel heel even twijfel, want ik wist van tevoren al dat ik een fysiek veel kortere USB ontvanger zou krijgen met een wellicht wat minder goede ontvangst. Dat is ook gebleken, want heel soms, laten we zeggen in 5% van de gevallen dat ik met de MK270 set wil werken werken zowel het toetsenbord als de muis heel even niet. Dat is op die momenten best wel irritant, maar er valt mee te leven, vind ik. Het gekke is alleen dat ik daar tijdens gamen niks van merk. Ik heb alleen last gehad van deze vorm van tijdelijke uitval tijdens typen.

Verder valt het mij op dat de muis een slag kleiner is dan de muis van de MK260 set. Ik vind dat geen vooruitgang.

Maar voor zover ik het nu kan beoordelen denk ik dat ik deze draadloze set de komende jaren wel zal blijven gebruiken.
Beoordeel deze review:

Heb jij ook een Logitech MK270 Wireless Keyboard and Mouse Combo, Qwerty US?