Review door de redactie

Door Pieter Molenaar - 27 april 2012

Samsung ES8000: de kijker bekeken

Review volgens oud formaat. Geen samenvatting aanwezig.

Lees verder »

Schrijf review

Reviews door gebruikers

Scoreverdeling

Gemiddelde gebruikers score Score: 4.5
Score: 5
9
Score: 4
4
Score: 3
3
Score: 2
0
Score: 1
0
+1
iTec 15 augustus 2012

Samsung UE46ES8000

Pluspunten

  • Design
  • Features
  • Anynet+
  • Kleuren

Minpunten

  • Was voor mij even wennen dat de zwartwaarde een stuk lager zijn als mijn vorige scherm (Panasonic plasma), maar dit wist ik toen ik het scherm kocht, wel een negatieve eigenschap.
  • Kijkhoeken
  • Prijs

Eindoordeel

Score: 3Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 3
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 1
Bouwkwaliteit Score: 1
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

nietduurNewbie 18 mei 2018 Product gekocht

Samsung UE55ES8000

Heb nu de 55es8000 maar is tijd voor een opvolger.. Nog geen idee..

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Vormgeving

Minpunten

  • Geen

Eindoordeel

Score: 5
mcselec 15 september 2014

Samsung UE55ES8000 (buitenlands Model)

Prima beeld maar de gadgets waar ik hem voor kocht werken niet. Ik koop volgende keer liefst een monitor of een TV met een open besturings systeem. Je hebt geen idee wat voor een spyware zet op je tv draaien.

Pluspunten

  • dunne rand
  • mooi beeld
  • simpele bediening

Minpunten

  • afstandsbedieining snel stuk
  • TV schakelt aan en uit zonder beeld te geven. Ik heb geen idee wat dit TV dan doet.
  • de spraakbesturing reageert op de piano. Heb het tenslotte maar uitgezet
  • de touch controller werkt niet soepel
  • de camera voor bediening heb ik weggedraaid omdat ik niet bespioneerd wil worden door samsung.
  • tijdens problemen in data center samsung werkte tv niet
  • kan geen apps meer installeren. ook niet na een reset
  • geen firmware updates meer.

Eindoordeel

Score: 3
oussama douhou 9 juli 2014

Samsung UE55ES8000

Mooie tv om te zien door de dunne kader rond om

Pluspunten

  • Scherp beeld
  • Redelijk geluid
  • Mooi design
  • Uitbreiding mogelijkheden

Minpunten

  • Touch afstandsbeding
  • Mogelijkheden smarthub

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 2
Featureset Score: 3
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 3
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5
Rber 7 juni 2014

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 4
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Unltd Pn Modded 7 april 2014

Samsung UE55ES8000

Prijs Score: 5
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
patje143 28 januari 2014

Samsung UE55ES8000

Prijs Score: 2
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 4
Warapapaba 5 januari 2014

Samsung UE46ES8000 (buitenlands Model)

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
LD1995 28 februari 2013

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Contrast & helderheid Score: 4
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 4
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 3
Warapapaba 3 februari 2013

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 3
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 3

Eindoordeel

Score: 4
Philip 2 februari 2013

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
marco.faessen 3 oktober 2012

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
MwegMwus 31 juli 2012

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
aasIIX 12 juli 2012

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 3
Featureset Score: 4
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 5

Eindoordeel

Score: 4
Napsju 7 mei 2012

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 4
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 4
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 4
Vormgeving Score: 5
Inbrandgevoeligheid Score: 4

Eindoordeel

Score: 5
Anoniem: 341310Newbie 19 april 2012

Samsung UE46ES8000

Prijs Score: 3
Featureset Score: 5
Kleurweergave Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Ghosting Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Bouwkwaliteit Score: 5
Vormgeving Score: 5

Eindoordeel

Score: 5
Resultaten per pagina: 25 | 50 | 100

Heb jij ook een Samsung Series 8 ES8000?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review



Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite

Tweakers vormt samen met Hardware Info, AutoTrack, Gaspedaal.nl, Nationale Vacaturebank, Intermediair en Independer DPG Online Services B.V.
Alle rechten voorbehouden © 1998 - 2022 Hosting door True

Tweakers maakt gebruik van cookies

Tweakers plaatst functionele en analytische cookies voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Deze cookies zijn noodzakelijk. Om op Tweakers relevantere advertenties te tonen en om ingesloten content van derden te tonen (bijvoorbeeld video's), vragen we je toestemming. Via ingesloten content kunnen derde partijen diensten leveren en verbeteren, bezoekersstatistieken bijhouden, gepersonaliseerde content tonen, gerichte advertenties tonen en gebruikersprofielen opbouwen. Hiervoor worden apparaatgegevens, IP-adres, geolocatie en surfgedrag vastgelegd.

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren

Hieronder kun je per doeleinde of partij toestemming geven of intrekken. Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Functioneel en analytisch

Deze cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website en het verbeteren van de website-ervaring. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie. Meer details

janee

    Relevantere advertenties

    Dit beperkt het aantal keer dat dezelfde advertentie getoond wordt (frequency capping) en maakt het mogelijk om binnen Tweakers contextuele advertenties te tonen op basis van pagina's die je hebt bezocht. Meer details

    Tweakers genereert een willekeurige unieke code als identifier. Deze data wordt niet gedeeld met adverteerders of andere derde partijen en je kunt niet buiten Tweakers gevolgd worden. Indien je bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je account. Indien je niet bent ingelogd, wordt deze identifier gekoppeld aan je sessie die maximaal 4 maanden actief blijft. Je kunt deze toestemming te allen tijde intrekken.

    Ingesloten content van derden

    Deze cookies kunnen door derde partijen geplaatst worden via ingesloten content. Klik op het informatie-icoon voor meer informatie over de verwerkingsdoeleinden. Meer details

    janee