bestHomeCinema.nl

Een set van Mordaunt-Short op het oog, van de set Alumni in wit. Er zijn maar weinig shops die hem kunnen leveren, en deze shop heeft een winkel waar je hem kan beluisteren, en ook nog eens goedkoop (maar niet de goedkoopste) kunt krijgen.

Voor de kerstvakantie 2008 gemailed of ze hem hadden - dan kon ik komen luisteren. Ja, staat in de zaak. Kom ik 3 dagen later, is hij al uitverkocht: hij ging als een gek, en ze krijgen er maar weinig binnen. Gegevens genoteerd en wordt gebeld als hij er is. En dat duurde, en duurde. Dus bellen: nee nog steeds niet binnen. Eindelijk 1,5 maand later telefoon: hij is binnen. Wat blijkt: de fabriek is grotendeels gesloten i.v.m. kredietcrisis en teruggelopen vraag. Dus ze bestellen er 10, en krijgen er 2. De set beluisterd, en direct ingeladen.

Er wordt snel gereageerd op emails, telefonisch ook goed bereikbaar. En afspraken worden nagekomen, terugbellen etc.

De status indicatie lijkt daarom ook up-to-date. De set stond de hele tijd als "niet op voorraad" wat ook klopte. Toen ik de set ophaalde, was de status nog steeds "niet op voorraad" - want wat ze hadden was gereserveerd.

geen ervaring

geen ervaring