AlgemeenIk kocht een Zendure thuisbatterij bij TechPunt om energie op te slaan en te besparen, maar bestellen bij deze partij heeft me uiteindelijk vooral heel veel eigen energie en frustratie gekost.
Eerst loop je achter niet nagekomen leveringen aan en blijf je voor niets thuis. Vervolgens leveren ze doodleuk het verkeerde model. Als je ze dan eindelijk te pakken krijgt (na minimaal 10 keer bellen), blijkt het juiste product niet eens op voorraad te zijn.
Uiteindelijk de stekker er maar uitgetrokken en de verkeerde batterij laten ophalen. Ook op de terugbetaling mocht ik vervolgens nog ruim twee weken wachten.
Ze lijken hun eigen groei logistiek en qua communicatie totaal niet aan te kunnen. Zoek je een thuisaccu? Bespaar jezelf de moeite en laad je batterij ergens anders op.
Meerdere keren afspraken gemaakt over een leverdatum een vervolgens gewoon niet op komen dagen om vervolgens op een random andere dag langs te komen. Omdat het verkeerde artikel geleverd in heb ik hier uiteindelijk 4 keer mee te maken gehad en alle keren ging het fout.
KlantenserviceTelefonisch bijna niet bereikbaar en per mail ben je minimaal een dag aan het wachten.