Mijn ervaring met HiFi Klubben is ronduit uitstekend. De service is vriendelijk, deskundig en vooral snel. Je wordt altijd prettig geholpen en voelt je als klant echt welkom.

Ook het bestel- en leveringsproces is perfect geregeld. De levering ging snel en ik werd bij elke stap netjes op de hoogte gehouden. Dat geeft vertrouwen.

De speakers die ik heb gekocht waren een demo-exemplaar. Toch waren ze zorgvuldig verpakt en in perfecte staat verzonden. Alles was piekfijn geregeld en kwam exact aan zoals je mag verwachten.

Daarnaast geeft de 10 jaar garantie een extra geruststellend gevoel. Dat laat zien dat HiFi Klubben achter de producten staat die ze verkopen.

Kortom: bij HiFi Klubben zit je echt goed. Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop en kom hier zeker terug voor een volgende upgrade... tenminste, als mijn vrouw toestemming geeft!

Het bestel- en leveringsproces is perfect geregeld. De levering ging snel en ik werd bij elke stap netjes op de hoogte gehouden. Dat geeft vertrouwen.

Scorekaart voor HiFi Klubben