AlgemeenIk heb een Frame Pro 2026 direct via de Shop van Samsung besteld. Je verwacht dat dit extra goed moet gaan als je direct bij de leverancier besteld.
Ze geven een mooie korting en tijdens het bestellen geven ze ook gratis levering en gratis montage (ophangen van de tv). Perfect dus! Tot aan het betalen is dit echter gratis, pas toen ik met paypal de betaling deed kwam er opeens 50 euro bij. Er loopt nu al 2 weken een ticket om dit terug te krijgen.
De klantenservice is WAARDELOOS. Ze kunnen zelf niet direct helpen. Voor alles moet een 'case' aangemaakt worden, waar 3-5 werkdagen minimaal overheen gaan om antwoord op te krijgen. Maak daar maar eerder 2 weken van.
Verzending en de installatie zelf was goed verlopen. Je kan netjes inplannen wanneer het voor jou uitkomt.
De tijdsindicatie op de dag van aankomst is echter totaal niet gespecificeerd.
Op de productpagina van de 75" versie van The Frame Pro staat dat er een teakhouten lijst bij zit in de disclaimer onderaan de pagina: "3.
Lijst in teakhout look standaard in de doos inbegrepen. Extra lijst apart verkrijgbaar. Ondersteunde verwisselbare lijsten kunnen per land verschillen. "
Deze zat er niet bij in de doos.
Ik had nooit dit product gekocht als die lijst (frame) er niet bij had gezeten. Ik wacht nu al meer dan een week op antwoord wat ze daar aan gaan doen.
De TV zelf voldoet. Ik wil echter wel die beloofde teakhouten Frame én die bezorgkosten terug zoals ze zelf aangeven op de site.
Deze ervaring zorgt er wel voor dat ik niemand aan kan raden om hier iets te bestellen. Ik verwachte beter van Samsung zelf.