Slechte ervaring met SB Supply. Ik heb één stoel besteld, maar twee stoelen ontvangen. Door een typefout in mijn e-mailadres is er volgens SB Supply een tweede bestelling ontstaan, terwijl ik deze niet heb geplaatst. Ondanks meerdere keren contact met de klantenservice willen ze mij de retourkosten laten betalen voor een stoel die ik niet heb besteld. Helaas geen goede service of oplossing.

Ik heb één stoel besteld, maar twee stoelen ontvangen. Bij het bestellen had ik per ongeluk een typefout in mijn e-mailadres (@gmail.con in plaats van @gmail.com). De website accepteerde dit gewoon en mijn account werd aangemaakt.

Volgens SB Supply is er vervolgens een tweede bestelling ontstaan met het juiste e-mailadres, terwijl ik deze bestelling niet heb geplaatst. Ondanks meerdere keren contact met de klantenservice moet ik nu zelf de retourkosten betalen voor de extra stoel.

Ik vind dit geen goede service en had meer verantwoordelijkheid en een betere oplossing van SB Supply verwacht

Scorekaart voor SB Supply