AlgemeenGeprobeerd een bestelling te doen. Alles gaat goed, totdat je bij betaling komt. Dan geeft de website een foutmelding en is de enige knop beschikbaar "bestelling herhalen". Klik je daarop, dan heb je direct een dubbele order geplaatst. Die je vervolgens weer niet kunt betalen.
Een dag later mag je ook niet meer je bestellingen overzicht zien op de website.
Dus zal vast een goed bedrijf zijn, maar de website is niet goed opgezet en reden voor mij om er niets meer (proberen) te kopen, wegens het onbetrouwbaar overkomen.
Beste edubenny,
Bedankt voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je onze website niet logisch vind en dat er een foutmelding was tijdens het betalen. Helaas kunnen er veel verschillende redenen zijn voor het mislukken van de bestelling, waardoor het soms ook voor onze klantenservice moeilijk is om vast te stellen waar het misgaat, als bijvoorbeeld het probleem niet bij onze webshop heeft gelegen.
Wanneer een bestelling mislukt, dus wanneer de betaling niet is gelukt, zal ons systeem de bestelling automatisch annuleren. Het geld zal dan niet van je rekening geschreven zijn en je ontvangt een automatische mail over de annulering. Je kunt dan inderdaad een nieuwe bestelling plaatsen als het probleem is opgelost.
NBB.com