AlgemeenEen goede website voor hifi-apparatuur. Er is een ruim aanbod en er is veel nuttige en inhoudelijke informatie over de verschillende producten te vinden. Dat maakt de website prettig om je te oriënteren en verschillende apparatuur met elkaar te vergelijken en te bestellen.
Belangrijk verbeterpunt is (de informatie over) de levertijd. Wees duidelijk en eerlijk over de verwachte levertijd, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.
De beloofde levertijd wordt bij lange na niet waargemaakt. Op de website staat duidelijk: “Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen bezorgd!”. Ik heb mijn bestelling donderdag ruim vóór 16:00 uur gedaan, maar het werd pas dinsdag geleverd.
Dat vind ik teleurstellend, zeker omdat de volgende dag bezorgen expliciet wordt beloofd. Een belofte van levering de volgende dag schept verwachtingen die in dit geval absoluut niet zijn waargemaakt.
Ik heb liever dat er duidelijk en eerlijk over de verwachte levertijd wordt gecommuniceerd, zodat je weet waar je aan toe bent.