De beloofde levertijd wordt bij lange na niet waargemaakt. Op de website staat duidelijk: “Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen bezorgd!”. Ik heb mijn bestelling donderdag ruim vóór 16:00 uur gedaan, maar het werd pas dinsdag geleverd.

Dat vind ik teleurstellend, zeker omdat de volgende dag bezorgen expliciet wordt beloofd. Een belofte van levering de volgende dag schept verwachtingen die in dit geval absoluut niet zijn waargemaakt.

Ik heb liever dat er duidelijk en eerlijk over de verwachte levertijd wordt gecommuniceerd, zodat je weet waar je aan toe bent.

Scorekaart voor HiFi Klubben