AlgemeenIk had een wasmachine gekocht en de volgende dag even gebeld omdat ik hoopte dat de bezorging iets eerder zou kunnen dan volgens de website mogelijk was.
De dame aan de telefoon zei dat dat niet kon, maar wist me wel te vertellen dat ze een ander model met precies dezelfde specs en zelfs langere garantie wel de volgende dag al konden leveren, en voor 65 euro minder ook nog. Zij heeft die 65 euro weer naar mij overgemaakt en morgen verwacht ik de bezorging. Wat een service!
Ik kreeg netjes vroeg in de ochtend een smsje hoe laat ze zouden komen en ze belden een half uur van tevoren. Netjes de oude wasmachine weggehaald en meegenomen, en de nieuwe neergezet en aangesloten.
KlantenserviceIk had een wasmachine gekocht en de volgende dag even gebeld omdat ik hoopte dat de bezorging iets eerder zou kunnen dan volgens de website mogelijk was.