AlgemeenHet order-process gaat meestal soepel bij Bol. Bestellingen arriveren meestal op tijd en goed verpakt.
Vreemd is het echter wel, dat de mogelijkheid voor het plaatsen van een review, tijdsgebonden is. Zelfs als ik vanuit mijn bestelling op de knop ‘review plaatsen’ druk, krijg ik de melding dat ik het product eerste gekocht moet hebben.
En ik hèb het gekocht; Vandaag op de kop af 4 jaar geleden. En mijn review is relevant, want het product blijk sinds een paar weken defect.
Ondanks dat er op de doos groot ‘5 Jaar garantie’ gedrukt staat, weigert Bol deze te honoreren. In plaats daarvan proberen ze er onderuit te komen met een smoesje dat ik had moeten ‘registeren’ voor garantie.
Zelfs reparatie tegen betaling, op mijn verzoek, bleek niet mogelijk.
Mijn beroep op ‘Wettelijke Garantie’ wordt gewoon genegeerd. Terwijl ik van een product waarvan op de doos ‘5 Jaar garantie’ gedrukt staat toch mag verwachten dat het tenminste die tijd probleemloos werkt.
Ze antwoorden nog wel steeds de berichten die ik ze stuur: Steeds door een andere medewerker, maar kennelijk is dat goedkoper dan reparatie. En weegt het verschil op tegen de weerzin die het klanten teweeg brengt.