Bij NBB een Sapphire Radeon RX 9060 XT 16 GB PULSE Gaming OC gekocht.
Was op dat moment 1 van de goedkoopste opties voor 16GB kaarten.

Van Acer waren ook RX 9060 XT te koop die iets goedkoper waren maar ik heb in het verleden vaak slechte ervaringen met Acer gehad.

In reviews had ik al gelezen dat de Sapphire erg stil is. Dat kan ik beamen! Zeker in vergelijk met RTX 3090 en RTX 5090 is de Sapphire amper te horen, zelfs onder volle belasting.
Uiteraard niet echt een vergelijking aangezien het geen high-end kaart is maar toch erg tevreden!

Nu ruim 3 weken in gebruik en in combinatie met een AMD Ryzen 7 8700G met be quiet! Pure Rock 3, G.Skill Flare X5 32 GB, be quiet! Power Zone 2 750W en Samsung 990 PRO 1 TB op een MSI B850 moederbord.
Ingebouwd in een Fractal Design North Charcoal Black.
Helaas was NBB alleen voor de GPU de goedkoopste, dus alles bij verschillende winkels gekocht.

De informatie en afhandeling van NBB was wederom perfect!
Op de web pagina stond de levertijd tussen 2 en 5 werkdagen en hij werd ook inderdaad na 3 werkdagen geleverd.
Complimenten!

Bij deze GPU en vorige aankopen nooit hun klantenservice hoeven te gebruiken dus daar kan ik niet over oordelen.

Scorekaart voor NBB.com