AlgemeenDuidelijke site en voorraad indicatie en je kan met American Express betalen, top.
Prijzen zijn competitief en ze hebben interessante bundels.
Camera besteld want CameraNu had hem als een van de weinigen op voorraad en de beste prijs.
Bleek een deal te zijn waarbij je een hoes krijgt die dan helaas weer niet op voorraad was.
Gebeld want ga op vakantie en binnen 10min was de order gesplitst en 12u later alles binnen.
Super service.
Zie bovenstaand, gebeld omdat een idem toch niet op voorraad was, order gesplitst en alsnog voor de vakantie alles ruim op tijd binnen. Tip service en goed meedenken
Beste GG85, bedankt voor je review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website, de betaalmogelijkheden met American Express en onze scherpe bundelprijzen. Extra mooi om te horen dat onze klantenservice je zo snel heeft kunnen helpen toen de hoes uit de bundel niet op voorraad bleek te zijn.We hopen dat je de camera goed hebt kunnen proberen op vakantie en zien je graag weer terug op onze webshop of in een van onze winkels. Met vriendelijke groet, Cameranu