AlgemeenIk ben via Tweakers bij NBB terechtgekomen en dat is een goede keuze gebleken. Het bestelproces verliep soepel en overzichtelijk. Op de website staat veel duidelijke en uitgebreide informatie over de producten, waardoor het makkelijk was om een weloverwogen keuze te maken.
De bestelling was eenvoudig te plaatsen en alles werd netjes afgehandeld. Mijn eerste indruk van NBB is erg positief. Als je via Tweakers op zoek bent naar een betrouwbare webshop met goede productinformatie en een prettig bestelproces, dan kan ik NBB zeker aanbevelen.
Ook de verzending verliep erg goed. NBB maakte de belofte "vóór 16:00 besteld, morgen in huis" helemaal waar. Toen ik van PostNL een melding kreeg dat de levering waarschijnlijk een dag later zou plaatsvinden, was ik even bang dat het niet op tijd zou komen. Uiteindelijk werd het pakket toch volgens de beloofde levertijd van NBB bezorgd. Dat gaf veel vertrouwen en was een erg prettige ervaring.
KlantenserviceNadat PostNL ineens aangaf dat de levering waarschijnlijk een dag later zou plaatsvinden, heb ik voor de zekerheid contact opgenomen met de klantenservice. Ik werd vriendelijk geholpen door een medewerker die begrip toonde voor mijn zorgen. Er was zelfs ruimte voor een klein grapje over de soms onvoorspelbare wereld van pakketbezorgers, wat het gesprek erg prettig en persoonlijk maakte. Het was fijn om mijn frustratie even kwijt te kunnen en uiteindelijk bleek de levering gelukkig toch op tijd aan te komen. Een positieve ervaring met de klantenservice dus!
Beste Wobber,
Bedankt voor je review en je bestelling. We vinden het fijn om te horen dat alles goed is gegaan en we wensen je veel plezier toe met je nieuwe artikel!
We geven je complimenten ook zeker door aan onze klantenservice. Zij zullen dit zeker waarderen!
NBB.com