Ik heb online een telefoon besteld en ben zeer tevreden over de hele ervaring. Op het moment van aankoop was dit de beste Tweakers prijs die ik kon vinden, wat meteen een goede start was.
Tijdens het bestelproces kreeg ik de mogelijkheid om een screen protector en hoesje met korting mee te bestellen, wat erg handig is. Betalen ging eenvoudig via VISA, met een snelle en veilige goedkeuring via de app.
Na de betaling ontving ik direct een e-mail met het betalingsbewijs en de garantiegegevens, wat vertrouwen geeft. De telefoon was bovendien stevig verpakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam.
Al met al een zeer positieve ervaring en zeker een aanrader.

De levering verliep via DHL en was uitstekend geregeld. Dankzij de track & trace kon ik het pakket goed volgen, en het werd precies volgens schema geleverd.

Bedankt voor deze uitgebreide review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over het hele bestelproces, van de prijs en het eenvoudig afrekenen tot de snelle communicatie en stevige verpakking. Fijn dat ook de levering via DHL helemaal naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe telefoon en graag tot een volgende keer! 📱🚚😊

Scorekaart voor PhoneMarket.nl

Qshops